Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 20. kolo

Slavia zvládla těžký a atraktivní duel s Teplicemi, které zlomila až těsně před koncem.

Nedělní duel v Edenu byl pro nestranného diváka pastvou pro oči. Oba týmy hrály hodně ofenzivně, zápas navíc provázela skvělá atmosféra, kterou tvořilo přes 15 tisíc diváků. Pro fanouška Slavie už to procházka růžovou zahradou nebyla, protože hostující Teplice nám vydatně zatápěly. Výkon sešívaných sice nebyl optimální, ale vůbec bych neřekl, že jsme hráli špatně, naopak bych vyzdvihl až nečekaně skvěle připraveného soupeře, který tu předvedl mnohem víc než Plzeň před týdnem. Hráče protivníka sice nehodnotím, ale tentokrát bych zmínil nebezpečného Filla a výborně hrající mladou stoperskou dvojici Šušnjar - Jeřábek. O to cennější je ale zjištění, že se slávisté nezaleknou ani nečekaného odporu, kdy nám soupeř nedá ani centimetr hřiště zadarmo, a zápas dokáží dovést do vítězného konce i tak. Zvláště poslední čtvrthodina byla z naší strany výborná a tlak byl enormní.

Zvědav jsem byl na výkon rozhodčího Proskeho, jenž rozhodně nepatří mezi mé oblíbence a v zákulisí je považován za Berbrova koně. Nakonec se v negativním slova smyslu proslavil, když před pár lety odpískal dříve poločas, aby nemohl postupovat hráč Jihlavy sám na brankáře Plzně. Tento podzim zase řídil náš zápas v Jablonci, který byl z mého pohledu nejhorším výkonem sudího v zápase Slavie této sezony, kdy Proske od začátku nakláněl rovinu ve prospěch domácích. O faulu na Bořila ve vápně ani nemluvě. V neděli ale pískal Proske velice dobře a bez nejmenších problémů. Je vidět, že když chce, tak řídit fotbalové zápasy umí.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jiří Pavlenka - 7 - Moc střel na něj nešlo, ale předvedl špičkový a pro zápas naprosto klíčový zákrok proti Krobově hlavičce z malého vápna. Nedá se ani říci, že by ho Krob vyloženě trefil, naopak šlo o Pavlenkův skvělý reflex. Chvilku předtím si ještě poradil s jednou nebezpečnou střelou ze střední vzdálenosti. Opora!

Jan Bořil - 5 - V sestavě nahradil z předzápasového tréninku zraněného Frydrycha a bylo vidět, že se rozjížděl pomaleji. V úvodu zápasu, kdy se Slavii příliš nedařilo, měl i on problémy a udělal menší chyby. S postupujícím časem se ale lepšil a nakonec odvedl standard.

Michael Lüftner - 6 - Při úvodní nepovedené pasáži byl právě Lüftner velkou jistotou a obrannou hrází před nebezpečnými akcemi Teplic. Výtečně třeba zastavil přečíslení po chybě Deliho s Floem. Ve druhé půli si hodnocení trochu pokazil dvojicí výraznějších chyb. Zmínil bych pěkné vyvezení míče, po němž ale přišla nebezpečná ztráta a nadějný brejk Teplic, přičemž Lüftner dozadu příliš nepospíchal a nechal to na svých spoluhráčích. Celkově ale zahrál proti Teplicím velice dobře.

Simon Deli - 6 - V první půli nebyl překvapivě tak výrazný jako jeho kolega ze stoperské dvojice Lüftner. Připsal si i jedno zaváhání, z něhož vzniklo přečíslení. Ve druhé půli šel ale nahoru, hrál jistě a lehce se přimotal i k vítězné brance, kdy vytvářel tlak na Vaněčka, jenž si nakonec vsítil vlastní branku.

Per-Egil Flo - 4 - Několik oken směrem dozadu předvedl už v minulých zápasech, tentokrát už jeho zaváhání skončilo inkasovanou brankou. Jak zaznělo v televizním přenosu, tak Filla bránil ze špatné strany a gólové hlavičce pak nemohl zabránit. Nešlo navíc o jediné obranné zaváhání Floa. Jednoznačně musí přidat. Naopak jeho útočná snaha byla uspokojivá. Kombinační schopnosti jsou Perovou silnou stránkou.

Jan Sýkora - 6 - V první půli se mu nedařilo, navíc si připsal katastrofální malou domů, po níž měl gólovku Červenka. Ve druhém dějství ale hodně přidal a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Vybojoval hodně faulů a nakonec po jednom z nich i skvěle kopl standardku, jež rozhodla zápas. První poločas za 4, druhý za 7. Nakonec jsem dal vyšší známku i proto, že jeho minela díky štěstí a střelecké nemohoucnosti našeho odchovance brankou neskončila.

Michael Ngadeu Ngadjui - 5 - Jak už jsme mnohokrát viděli, tak umí zahrát lépe. Proti Teplicím podal průměrný výkon. Měl dobré obranné zákroky, také se ale stalo, že příliš nestíhal rychlý protiútok Teplic. Při útočné fázi si připsal několik zbytečných ztrát.

Josef Hušbauer - 6 - Středová řada to měla proti početní převaze Teplic v tomto prostoru těžké. Hušbauer zahrál lépe než Ngadeu, i když ani on se nevyhnul zaváhání. Např. ve druhé půli si připsal ztrátu, po níž šly Teplice do nebezpečného protiútoku. Na druhou stranu se mu ale povedlo několik moc pěkných průnikových přihrávek. Oči měla hlavně ta na Mešanoviče v první půli, který šel ze strany sám na brankáře a jen těsně nenašel svou přihrávkou před okrytou brankou Škodu.

Jaromír Zmrhal - 6 - Z mého pohledu nadprůměrný výkon, Jarda patřil spíše mezi naše lepší hráče. V první půli dobře táhl zajímavý brejk, dobrou přihrávkou pak našel Mešanoviče, který ale míč ztratil. Měl taky zajímavou střelu ve vápně, byla ale až z moc velkého úhlu, takže v těžké pozici nakonec Zmrhal střílel vedle. Střídán byl zřejmě pro oživení hry nebo kvůli otřesení z předchozího tvrdého zákroku Vondráška, protože jeho výkon byl jinak v pořádku.

Muris Mešanovič - 5 - Na jaře se mu herně příliš nedaří. V hlavičkových soubojích logicky neměl proti vyšší stoperské dvojici moc šancí, ale Muris kazil i při hře po zemi. Připsal si ale jeden velice světlý moment, kdy dobře zakončoval do břevna, což ho nemuselo příliš mrzet, protože se míč odrazil před Škodu, který měl již snadnou práci. Herně ale nic moc, jeho střídání bylo správné. Pro další zápasy by možná bylo lepší svěřit mu opět roli žolíka.

Milan Škoda - 7 - Výborný zápas od Škody, spolu s Pavlenkou náš nejlepší hráč. Úvod měl sice podobně jako zbytek týmu slabší, po vstřelené brance ale ožil a byl pro naši hru nesmírně platný. Sváděl tvrdé souboje s obranou soupeře, několikrát se protlačil k hlavičce a k další trefě mu chybělo jen trochu štěstí.

Mick van Buren - 6 - Trochu překvapivě dostal 30 minut prostoru a přednost před Teclem, byla to ale správná volba. Van Buren naši hru oživil a byl platný. Do zakončení se sám nedostal, v závěru nechtěně trefil do obličeje soupeře, za což dostal zaslouženou žlutou kartu. Řekl si o prostor v dalších zápasech.

Stanislav Tecl a Antonín Barák nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

20. kolo - Neděle 12. 03. 2017 17:30

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
2 - 1
1 - 1
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

25. Milan Škoda
87. vlastní branka

FK Teplice
FK Teplice

30. Fillo

Komentáře (238)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Alanor (admin)     před 7 lety 14.03.2017 12:16 |  
    2 0

    Koukám, že tentokrát je velká shoda mezi hlasováním fanoušků a mými známkami. :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      JS (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 12:29 |  
      7 2

      Skoro se vším souhlasím, ale upřímně bych celé středové řadě snížil známku o bod. S Teplicemi totiž zahráli na své předchozí výkony podprůměrně, a ne průměrně či nadprůměrně. Záloha moc neexistovala, což sice bylo dáno skvělým presingem ze strany soupeře a také přečíslením v tomto prostoru, nicméně naši borci by si s tím měli umět poradit. Místo toho létalo hodně míčů z prostoru obrany přímo na Škodu.

      Ngadeu hrál v naprosté většině případů zatažený a dozadu, Hušbauer nepředvedl nic moc navíc kromě jedné kolmice za obranu. Zmrhal měl sice několik průniků, ale finální přihrávky zkazil a střela z úhlu byla naprosto nesmyslná, protože v té pozici a v úhlu náběhu prostě nemohl uspokojivě trefit bránu. Se Sýkorou souhlas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Jachym     před 7 lety 14.03.2017 13:37 |  
      0 0

      Však ty jsi taky fanoušek, takže je to v pořádku :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      biggris (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 13:50 |  
      0 0

      Ja si jen nejak nevybavuju, ze bych mel moznost hodnotit van Burena. Nenominovali ste ho ke ctenarskymu hodnoceni az dodatecne? Nebo jsem ho jen prehlidnul?

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 14:27 |  
        0 0

        Ano, byl tam přidán dodatečně. Proto je tam i ta velká bílá mezera...

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          biggris (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 14:34 |  
          1 0

          Achjo, clovek ma konecne moznost Micka ohodnotit a ono...

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 14:56 |  
            0 0

            Já jsem si to naštěstí pohlídal, ale taky se divím, proč nešlo známkovat Tecla. Minulý zápas nastoupil Mešanovič v 70. minutě a hodnotit jsme mohli, teď nastoupil Tecl v 72. minutě a nic... Já jsem myslel, že ta tolerance, kdy se nehodnotí je 80. minuta a víc. Proti Jihlavě se hodnotil i Ščuk a ten nastoupil až v 79. minutě.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Fulham     před 7 lety 14.03.2017 12:20 |  
    6 0

    Pěkný - Jirku bych pošoupl klidně o bod nahoru, páč ten zákrok byl v čase naprosto klíčový, ale jinak podpis. A Pera bych tak nepéroval - Fillo to provedl skvěle. Na to, že ho to zrovna v neděli bavilo buďme rádi jen za jeden gól.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 12:25 |  
      7 0

      S tím Per Egilem musím souhlasit - tohle se hrozně těžko brání - vzpomněl jsem si na hlavičku Lečkova, kterou popravil Němce ve čtvrtfinále MS v roce 1994...

      Fillo byl v neděli hodně výrazný...

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        SvatyBojovnik (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 12:36 |  
        0 0

        Tak on Fillo není špatný když se mu chce, jenže to není vždy... Jednu dobu k nám měl taky jít a já se na něj těšil, ale pak ukazoval, že z 10 zápasů odmaká 3-4.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        afro     před 7 lety 14.03.2017 13:45 |  
        0 0

        Za toho Lečkova palec nahoru. Jméno bych nedal dohromady určitě. Vím jenom, že byl plešatej... :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 14:02 |  
          0 0

          Já jak jde o fotbal, tak mám děsnýho pamatováka ;-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            afro     před 7 lety 14.03.2017 21:05 |  
            1 0

            :-) Úplně to vidím u vás doma. "Říkala jsem ti, že máš koupit kilo banánů a ty přineseš místo toho okurky. Hlavně, že si pamatuješ kdo rozhodl finále MS v sedmdesátým osmým..."

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 21:11 |  
              1 0

              Kempes a Bertoni :-)

              Jojo - dokud jsem byl ženatej, bylo to přesně tak :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      dropt     před 7 lety 14.03.2017 12:46 |  
      12 0

      Pár statistických dat (zdroj epojisteniliga.cz) pro zajímavost:

      Flo vyhrál 19 z 22 soubojů (úspěšnost 86,4%).

      Bořil 14 z 18 (77,8%).
      Lüftner 6 z 8 (75%).
      Deli 4 z 5 (80%).
      Ngadeu 7 ze 13 (53,8%).

      Podle těchto čísel to vypadá, že kraje (Flo nejvíce) byly pod tlakem a Per-Egil to zvládl ještě velmi dobře i když těch 4-5 situací za zápas bylo slabších (kdo v tom zápase nepředvedl větší chybu) vč jedné, za kterou jsme byli potrestáni gólem.

      P.S.: Mělo by jít pouze o obranné souboje, ale nechtějte po mne přesnou definici.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Jachym     před 7 lety 14.03.2017 13:11 |  
        1 1

        No jo, takové statistiky je třeba asi brát s rezervou. Pokud by se jich člověk držel doslova, tak třeba největší množství přesných přihrávek rozdají stopeři. Ono to taky jinak naskakuje, když si v klidu vymění 10 přihrávek mezi sebou...:-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Hartigan     před 7 lety 14.03.2017 13:18 |  
          1 0

          Což ale neříká vůbec nic o vyhraných soubojích, že jo?

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Jachym     před 7 lety 14.03.2017 13:30 |  
            0 0

            Samozřejmě. Uváděl jsem jen jiný příklad s tím, že se s "věrohodností" takové statistiky bude jednat o něco velmi podobného.

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Hartigan     před 7 lety 14.03.2017 13:40 |  
              2 0

              Já bych právě vůbec neřekl. Vyhraný souboj dost obtížně naženeš tím, že sebereš míč spoluhráči.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                Jachym     před 7 lety 14.03.2017 13:52 |  
                0 1

                Jak píše dropt, není vůbec známá definice toho, co se počítá do takových soubojů. Třeba se tam počítá, když to přeženu a zaspekuluji, i to, že se srazí dva protihráči a třetí míč vyveze nebo že (ač netísněn) odehraje před protihráčem stojícím pět metrů od něho míč na roh nebo do autu:-) To by se pak ta čísla i tady naháněla lehce. Chtěl jsem tím jenom říci, že nejlepší výsledky Floa v defenzivě mi pro tento zápas připadají přinejmenším podivné.

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  Jachym     před 7 lety 14.03.2017 13:53 |  
                  0 0

                  Abych upřesnil: Definice je možná známá, ale já ji nenašel:-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 14:02 |  
                  1 0

                  Ono to může být tím, že z těch tří prohraných něco bylo, tak si to člověk snáze pamatuje....
                  a nebo to také může být tím, že když si Fillo hodil míč okolo něj a šel do šance, tak se to jako souboj nepočítá, protože k němu ani nedošlo ....

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  Hartigan     před 7 lety 14.03.2017 14:03 |  
                  6 0

                  A nebo jen pro jeden strom nevidis les...to, ze pres nej sel gol, u ktereho meli navic Teplicti dost stesti a vyslo jim vse perektne, neznamena, ze Flo neodehral dobry zapas.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    Jachym     před 7 lety 14.03.2017 14:14 |  
                    1 0

                    To určitě ne, to by mě mrzelo. Ostatně při posledním zápase s Plzní jsem byl v menšině, která ho velmi bránila, když byl hodnocen jako náš nejslabší hráč. Ostatně i dneska jsem ho pochválil za aktivitu při útočení. Ale v neděli jsem ho měl ve druhé půli jak na dlani. Je pravda, jak píše kjandourek, že si člověk vždy zapamatuje akce, které vedou ke gólu a k šanci. Pokud se nepletu, tak i před střelou Filla ve druhé půli Per odflákl bránění, z čehož nakonec rezultovala nebezpečná hlavička Kroba.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Hartigan     před 7 lety 14.03.2017 14:29 |  
                      3 0

                      To si ted nevybavuju, ale kdyz se podivas na jeho celkove statistiky, tak treba proti Plzni a Teplicim (nase nejtezsi zapasy) ma s Michalem Luftnerem nejlepsi cisla co se tyka obranych souboju. Ma je mimochodem mnohem lepsi nez treba MNN. Stejne tak ma jedny z nejlepsich cisel u prihravek, atd...a navic - stale se zlepsuje. Takze za me dela presne to, co delat ma, jen v zapase s Teplicema byla zrovna ta jeho chyba golova.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                        Jachym     před 7 lety 14.03.2017 14:41 |  
                        3 0

                        Já jsem si to také musel ověřit ze záznamu: http://liga.isport.blesk.cz/fotbal/epojistenicz-liga/slavia-teplice/zive-zapas?match=252540. A ještě si pamatuji na jednu jeho (a Hušbyho) velmi laxní přihrávku, která skončila přímo na nohách soupeře. Na rozdíl od podobné špatné přihrávky Sýkory byla na útočné polovině a naštěstí nevedla ke gólu. Ale utkvělo mi v paměti, že Per frustrovaně máchl rukama jako by říkal, že tohle není jeho zápas... Pár lidí okolo mě v tu chvíli zapískalo.

                        Jinak mě přesvědčovat a vést spor ohledně přínosu Floa nemusíš, já o jeho kvalitách nepochybuji a ani o tom, že na nedostatcích zapracuje. Já jsem uvítal jeho příchod a považuji ho jednoznačně za posilu.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                          Hartigan     před 7 lety 14.03.2017 17:49 |  
                          0 0

                        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                          Hartigan     před 7 lety 14.03.2017 17:50 |  
                          0 0

                          Souhlasím, je to dobrá posil. Pěkný den!

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  bongor     před 7 lety 14.03.2017 18:32 |  
                  0 0

                  Mně ani ne.Per přes kritiku na SN se mi nezdál nějak výrazně slabší,než zbytek obrany.Měl navíc na sebe jejich nejlepšího hráče.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          dropt     před 7 lety 14.03.2017 15:18 |  
          8 0

          Hromadná reakce na všechny.

          Jachym:
          Statistiky určitě nejsou vševypovídající, na druhou stranu minimálně něco naznačují. Co, to je zapotřebí si vyhodnotit v souvislostech. Tvé přirovnání soubojů k přihrávkám nepovažuji za vhodné, jelikož statistika přihrávek je dána naší hrou a taktikou a je logicky deformována ve prospěch hráčů, kteří hrají více na jistotu (střední obránci > krajní obránci > střední záložníci > krajní záložníci > útočníci). Proti tomu statistika soubojů více napovídá o hře soupeře a zkreslit je zase tak snadno nejde.

          Porovnání statistik soubojů SO + DZ (dohromady):
          Slavia - 17 z 26 vyhraných soubojů
          Teplice - 27 z 44 vyhraných soubojů

          => můj výklad: mnohem více jsme dávali dlouhé míče na střed, zatímco Teplice více kombinovali a šli přes strany

          K tvým spekulacím snad jen to, že ať už to vyhodnocuje program nebo lidé, myslím, že to zase tak hloupé není. U té střely Filla si nemyslím, že to odflákl, ale určitě to mohl zvládnout lépe, i když jak už jsem řekl v hodnocení mi tam chyběla podpora od Ngadea, který měl Floa jistit a nepustit Filla v klidu jít do střely.

          kjandourek:
          Určitě si snáz zapamatuješ ty chyby, které vedly k velkým šancím nebo gólům. V případě Floa se to sešlo v jeho neprospěch, protože soupeř jeho zaváhání vždy využil takřka na maximum, zatímco chyby spoluhráčů zůstali nepotrestány viz srovnání se Sýkorou, který má o dva vyšší známku.

          Flo
          19 z 22 vyhraných soubojů (86,4%)
          50 z 65 úspěšných přihrávek (76,9%) - na krajního obránce velmi slušné zapojení s trochu horší úspěšností
          0 odebraných míčů
          - má na triku gól
          - nezabránil akci a střele Filla, která předcházela hlavičce Kroba

          Sýkora
          8 z 20 vyhraných soubojů (40%) - spíše podprůměrné číslo i na něj
          20 ze 34 úspěšných přihrávek (58,8%) - i na krajního záložníka velmi nízké číslo
          4 zachycené míče (údaj Floa bohužel neznáme)
          0 odebraných míčů
          - nahrál Červenkovi
          - připsal si několik zbytečných ztrát

          => můj výklad: myslím si, že výše uvedená čísla jsou poměrně slušným dokladem toho, jak je naše vnímání a hodnocení hráče ovlivněno tím, nakolik byl součástí klíčových situací, zatímco Flo odehrál velmi slušný zápas a Sýkora spíše dost špatný, tak k Floově smůle bylo každé jeho zaváhání "potrestáno", zatímco k Sýkorově štěstí zůstala jeho minela nepotrestána a sám se podepsal pod klíčovou situaci u druhého gólu.

          Dále s tebou souhlasím v tom, že když se hráč nedostane ani do souboje, tak se to do statistiky nepromítá (což skutečně mohl být případ před střelou Filla a hlavičkou Kroba). Podle mne tuto skutečnost deklaruje statistika Hušbauera, který vyhrál pouze 1 ze 4 soubojů. Za takto nízkým počtem absolvovaných soubojů stojí podle mne přečíslení teplických hráčů na středu hřiště, díky kterému (mimo jiných důvodů) nestíhal přistupovat k hráčům soupeře a vůbec se do soubojů nedostal.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 15:24 |  
            0 0

            Jen by možná chtělo brát za fakt, že dle statistik. Mnohem hlubších než ke kterým se dostaneme my jsou nalézání a poté přivádění hráči jako je Ngadeu, van Buren, Alvir a další.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Martin 58     před 7 lety 14.03.2017 15:54 |  
            6 0

            Velmi oceňuji přesný rozbor Dropta. Domnívám se, že na Per-Egila jsou tu kladeny mnohem vyšší nároky, než na jiné. To krásně vyniká ve srovnání Sýkora-Flo. Utkání jsem viděl přímo ze středu východní tribuny a pak z televizního záznamu. Stejně tak utkání s Plzní. V obou utkáních byl Flo nadměrně kritizován. Jakoby sposta z nás měla potřebu najít si po Součkovi nějakého otloukánka a pak se podivovat, jaktože to tomu nekopovi jde v Liberci.
            Na klidný způsob hry Per-Egila nejsme navyklí, přesto si myslím, že je to komplexně lepší obránce než například Bořil, který možná přináší víc těch trhavých pohybů, které možná od krajních obránců očekáváme, ale ani zdaleka nemá tak dobrou přízemní přihrávku z první, tak kvalitní výběr prostoru při podpoře útoku (jiná věc je, že ne vždy zůstává využit) a velmi často hraje nečistě rukama v nebezpečných prostorech pro vlastní branku, i když to nebyl případ tohoto zápasu. To považuji za horší a hůře odstranitelnější, než občas prohraný férový souboj, který může být zajištěn spoluhráči.
            Obdrženou branku bych mu po shlédnutí záznamu tolik nevyčítal. Krob centroval velmi prudce z první, spíše náhodně přesně do delšího náběhu Filla. Pokud by u něho stál na hranici šestnáctky, zřejmě by ho taky nezachytil. A navíc v tom prostoru bych čekal spíše někoho ze stoperů.
            Sumasumárum si myslím, že pan Šilhavý ani jako bývalý nesmlouvavý obránce nevidí žádný důvod pro výměnu na levém kraji obrany, a že spíše bude hledat lepší způsob spolupráce ostatních spoluhráčů s Per-Egilem, jehož styl, podle mého názoru umožňuje navíc pružně přecházet na systém 3-5-2, což se i, myslím, dělo v utkání s Plzní.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 15:59 |  
            11 0

            Já s Tebou víceméně souhlasím .... Fotbal je na vnímání velice subjektivní.... člověk si často udělá dojem, který mu statistika může potvrdit a nebo taky rozmetat na kusy...

            Zastavil bych se jenom u toho gólu, který "má na triku Flo" ... Ale půjdu na to trochu oklikou:

            Kdysi dávno přišel tehdy devatenáctiletý Petr Čech v dresu erbéček o sérii neprůstřelnosti na Bohemce, kdy mu trestuhodně prošla nepovedená rána z dálky mezi rukama i nohama... Bohemka tenkrát vyhrála 2:1 a po zápase se novináři samozřejmě sesypali na Čecha. Ptali se nejenom na tu chybu, ale zároveň přišla i řeč na druhý gól a kde se tam stala chyba... A Petr je uzemnil: "Tam žádná chyba nebyla... Prostě Bohemka předvedla skvělou akci a zakončila nechytatelnou střelou..." a shovívavě dodal: "To se někdy tak ve fotbale stává..."

            A něco podobného to bylo i v neděli. teplicím se povedla dokonalá akce. Ve finále je viděl Per Egil... Jasně, kdyby dokázal ještě více předvídat, tak měl Filla tělem odblokovat v okamžiku kdy se ten rozbíhal... ale jakmile už oba běželi vedle sebe, tak neměl šanci... Nikdo z obránců jí nemá, když se tam útočící hráč takhle vrhne rybičkou...
            Tak jako Per Egil nechal rozeběhnout Filla, tak na druhé straně Bořil echal svého hráče přiťuknout míč dozadu a Sýkora nechal hráče soupeře odcentrovat... I to je příspěvek ke gólu, ale už není tak vidět... možná i Deli mohl centr odvrátit - pokud si vzpomínám dobře, tak balón přeletěl dvojici hráčů cca na penaltě - i tam mohl bránící hráč odhadnout, že hráč, u kterého je správně natěsno na takhle kopnutý míč nemůže dosáhnout a mohl trochu zacouvat....

            Ale zůstal bych u toho, že Teplice předvedly stoprocentně přesnou akci ... a zakončily jí gólem... To už je holt ve fotbale stává :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              dropt     před 7 lety 14.03.2017 16:06 |  
              3 0

              Tak s tímhle pohledem se plně ztotožňuji.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Boss82     před 7 lety 14.03.2017 16:07 |  
            4 1

            Často s Tebou nesouhlasím, Dropte, ale tohle je velmi pěkná analýza.

            Ta čísla jasně ukazují na to, jak moc jsme při hodnocení hráčů ovlivněni jejich "přimotáním se" do klíčových situací a pak máme tendenci zapomínat na to ostatní, co v zápase předvedli - ať už v negativním nebo pozitivním slova smyslu.

            Co se týče Sýkory, tak tam jsem si jeho špatného výkonu všiml a myslím, že zejména v první půli byl na vystřídání. Nicméně ve druhé se radikálně zlepšil a nakonec i vybojoval a rozehrál klíčovou standardku, takže ve výsledku s Alanorovou známkou 6 nemám problém.

            Nicméně co se týče Floa, tak na toho jsem byl během zápasu několikrát hodně naštvaný a rovněž jsem ho hodnotil za 4. Ovšem čísla, která si tu uvedl, mne usvědčují z omylu a naopak poukazují na to, že Flo odehrál solidní zápas. Měl bohužel tu smůlu, že se přimotal ke gólu a další velké šanci soupeře.

            Jo - statistika nuda je, má však cenné údaje!

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              dropt     před 7 lety 14.03.2017 16:11 |  
              1 0

              Teď si mě Bossi svým pokorným přístupem velmi potěšil. Vážím si ho. Budu rád, když se budou naše diskuse tímto směrem ubírat i nadále, ať už zase někdy procitneš ty po mých argumentech nebo pro změnu já po těch tvých.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                Boss82     před 7 lety 14.03.2017 16:34 |  
                1 1

                Pokusím se:-). Přes naše časté názorové neshody totiž věřím, že se můžeme vzájemně obohatit.

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  bongor     před 7 lety 14.03.2017 18:44 |  
                  1 0

                  Tohle je od Vás kluci správný přístup k diskusi a já jsem za něj rád.Já se domnívám,že rozdílný přístup každého z nás
                  k čemukoliv je do určité míry dán i náladou s jakou něco sledujeme.Samozřejmě když statisticky nepočítáme úspěšné a neúspěšné zásahy do hry,což je zase problematické,jak už tady zaznělo

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 16:51 |  
                0 0

                Jsem za ten Váš dialog rád...

                I já se rád se zapojuji do sporů a nesouhlasných debat... Nikoliv tedy proto, že bych měl potřebu někomu dokázat "že je blbej" ... Ale protože mě zajímá, jak je možné, že to někdo vidí jinak a chi tomu přijít na kloub - někdy se to povede, jindy se to holt zvrhne v trvalou vendetu :-)

                Ale ty dlouhé diskuze mají něco do sebe - stejně se potom pod nánosem dalších názorů ocitnou někde dole a není důvod mít strach, že se jimi ostatní nechají otrávit ;-)

                Alespoň tedy u mě - mám tu nastavené, abych měl nejnovější zprávy nahoře :D

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  Jachym     před 7 lety 14.03.2017 17:14 |  
                  0 0

                  Můžeš mně coby antitalentu na tyto věci naznačit jak si takový režim nastavit?:-) Buď sem nebo do zpráv.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 17:22 |  
                    0 0

                    Mezi okénkem pro vložení komentáře a prvním komentářem je napsáno: "Řazení komentářů" a červené možnosti - "nejnovější nahoře", "nejnovější dole" a "nejlépe hodnocené nahoře"...

                    To, co máš právě nastavené je tlustě ... stačí kliknout na "nejnovější nahoře" :-)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Jachym     před 7 lety 14.03.2017 17:25 |  
                      0 0

                      No jasně! Já maňas to měl celou dobu před očima a hledal nastavení v profilu:-)) Díky.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                        kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 19:50 |  
                        0 0

                        V pohodě - není nutné hned Maňasovat :-)

                        To se často stává, že tvůrce stránek pro nás, méně šikovné uživatele, nějakou důležitou funkci nechají pěkně na očích... a potom ji Vy, sofistikovanější, marně hledáte tam, kde byste jí čekali...tj. v nastavení profilu :-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  Boss82     před 7 lety 14.03.2017 17:47 |  
                  1 1

                  Také si myslím, že tyto diskuze mohou být přínosné.

                  Byť přiznávám, že některé oponenty mám problém respektovat, když mám pocit, že se vyjadřují k něčemu, čemu nerozumí. Ale to rozhodně není Droptův případ, se kterým sice často nesouhlasím, ale přesto jej považuji za člověka, který do fotbalu vidí a ví, o čem hovoří.

                  Tebe respektuji rovněž, protože Tě také považuji za jednoho z místních přispivatelů, kteří fotbalu opravdu rozumí a jsou pro místní fórum přínosem, protože svůj názor dokážeš podložit fakty a věcnými argumenty. Rozdíl je akorát v tom, že s Tebou se shodnu častěji než s Droptem.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    bongor     před 7 lety 14.03.2017 18:55 |  
                    1 0

                    Většina z nás nikdy fotbal ,alespoň na nějaké závodní úrovni nehrála a tak se nemůžeme vyjadřovat na odborné úrovni,pouze na emoční.To je jako například s muzikou .Prostě většina z nás jsme spotřebitelé,muziku vnímáme jako komplex vněmů a přesto já jako profík s tisíci odehraných hodin nemůžu říct komukoliv,že nemá právo se vyjádřit k nějakému koncertu,protože ani nezná noty.Jiná věc je,když kdokoliv ze sebe dělá odborníka,jak ve fotbale ,tak v té muzice ,čili takzvaně chytrolína a přitom o věci nemá páru.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 20:21 |  
                      1 0

                      Já si nemyslím, že by člověk musel nutně hrát fotbal na nejvyšší úrovni, aby mohl na diskuzním fóru fotbal komentovat .... Spíš jde o to, nehádat se, nebo tedy alespoň ne do krve a dokázat svůj postoj vysvětlit a případně i přehodnotit...

                      Já za sebe s chladnou hlavou třeba můžu slíbit, že se ještě jednou podívám na poslední půlhodinku zápasu s Teplicema.... a třeba svůj názor na Micka van Burena ještě změním :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 20:15 |  
                    2 0

                    To je normální i v životě, že si člověk s někým názorově sedne hned... s někým vůbec a s někým až po nějaké době :-)

                    Já nerad používám argument, že tou někdo nerozumí - ono, co si budeme povídat, každý kdo někdy vleze na fotbalové fórum je přesvědčen, že by mohl trénovat nároďák...

                    Buď na moje argumenty slyší... nebo mě přesvědčí o tom, že se pletu... a vždycky se dá použít věta: "Tak snad se alespoň shodneme na tom, že se neshodneme" ...

                    Ale to přichází s věkem... Pokud ta číslovka v Tvém nicku znamená rok narození, tak jsem o deset let starší... a tudíž i klidnější :-)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Boss82     před 7 lety 14.03.2017 20:33 |  
                      1 1

                      Ano, vidím to podobně.

                      Co se týče toho posledního odstavce, tak ano, rok 82 je rok mého narození. A máš pravdu, že před 10 lety jsem byl podstatně méně tolerantní k opačným názorům, než jsem nyní. A za dalších 10 let budu určitě tolerantnější ještě mnohem více:-). Jakkoliv sebou nese přibývající věk nějaké ty nevýhody, tak životní nadhled, který s ním přichází, je naopak jednou z hlavních výhod.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                        Travinho     před 7 lety 14.03.2017 21:07 |  
                        0 0

                        Je pravda, že na hřišti svůj nadhled nad věcí ukazuješ velice často :D

                        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 21:46 |  
                          1 1

                          Kamaráde, kdybys mě zažil na hřišti mezi 18. a 30. rokem života, tak bys musel uznat, že v současné době nadhledem a klidem doslova překypuji:-D!

                      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                        JS (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 23:38 |  
                        0 1

                        A za dalších 40 let už zas ta míra tolerance bude skoro na nule... :))

                        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 23:43 |  
                          0 1

                          I to je možné:-)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Jachym     před 7 lety 14.03.2017 21:33 |  
                      0 0

                      :-)) Tak to já jsem, co se týče věku, zhruba mezi vámi dvěma. O maličko blíž tobě, a proto také ve formě umírněnější než Boss:-) A proto naprosto souhlasím s tvým "žij a nech žít"...

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Jachym     před 7 lety 14.03.2017 17:11 |  
              1 0

              Jsem rád, že se tady dokážete vzájemně respektovat. Také se připojuji, neboť si konkrétně dropta vždy rád přečtu, i když ani já určitě vždy nesouhlasím. Nicméně to, že hodnocení nás fanoušků je ovlivněno klíčovými (rozuměj nejvíce viditelnými) okamžiky zápasu, je přirozené a podle mě v pořádku a netruchlil bych kvůli tomu. Na řidiče, který řídí tisíce kilometrů bez nehod a pak zaviní nedopatřením nehodu, se také bude primárně nahlížet tímto zrcadlem. U hodnocení fotbalu naštěstí nejde o životy, ale jen o subjektivní známkování nás fanoušků za chyby (zásluhy) domnělé nebo skutečné:-) A hlavně, chyby jde napravit a v dalším zápase na ně nechat úplně zapomenout, když trenér třeba i na základě některých zde uvedených analýz usoudí, že konkrétní hráč si další šanci zaslouží.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                Boss82     před 7 lety 14.03.2017 18:13 |  
                2 2

                Své oponenty, kteří rozumí problematice a argumentují věcně, se snažím přes názorové neshody respektovat vždy. Koho nerespektuji, to jsou někteří křiklouni, kteří tu jako kolovrátek opakují stále dokola své nepodložené žblebty, ačkoliv jim byly již mnohokrát vyvráceny (typickým příkladem je takový místní folklór, kdy si určitá část diskutujících zasedne na nějakého hráče, ze kterého si pak udělají fackovacího panáka a nenechají na něm nit suchou, i když zahraje sebelíp - jen si vzpomeňme, jak to tu v minulosti schytávali Zmrhal, Škoda, Mikula, Souček nebo Deli, aktuálně je takovým obětním beránkem často Hušbauer).

                Co se týče toho, že hodnocení fanoušků je ovlivněno klíčovými okamžiky, tak přirozené to samozřejmě je, ovšem není to objektivní a kvality hráčů jsou pak v očích mnoha fandů v důsledku této neobjektivity zkreslené. A tito hráči to pak neoprávněně schytávají všude možně nejen napříč internetem, ale hlavně na samotném stadionu ve formě pískotu, nadávek a neúnosně kritických komentářů. A nic z toho těm hráčům na výkonu určitě nepřidá, zejména je-li taková kritika neobjektivní a zkreslená právě tím "fanouškovským" pohledem.

                Když pominu stále dokola omílaného Hušbauera, tak mám pocit, že dalším fackovacím panákem se tu stává P. E. Flo! Přitom mně se jeho dosavadní výkony velmi líbí a myslím si, že to je přesně ten typ levého obránce, jakého jsme potřebovali (ano, máme D. Šventa, ale toho bohužel brzdí neustálé zdravotní problémy). Myslím, že Flo se u nás velmi rychle adaptoval, velmi dobře zapadl do našeho herního systému a plní přesně to, co po něm J. Šilhavý chce. A s rostoucím počtem zápasů jeho výkony ještě porostou.

                Jistě, nevyvaroval se několika chyb, ale jeho celkový přínos je neoddiskutovatelný! Přesto by ho tu velká část místních diskutujících nejraději viděla na lavičce a v zápase s Teplicemi se na něj několikrát pískalo. Je to ale správný fanouškovský přístup? Pomůže to nějak tomu hráči? Pomůže to týmu jako celku? Přitom, jak ukázala Droptova analýza, Flo odehrál s Teplicemi velmi slušný zápas.

                Myslím, že nad těmito věcmi by se všichni fanoušci měli zamyslet a než začnou na nějakého hráče během zápasu pískat, tak by si měli nejprve srovnat v hlavě, jestli je to od nich skutečně objektivní a adekvátní hodnocení jeho výkonu. On ten pohled z tribuny totiž může hodně zkreslovat, jak jsem se sám při hodnocení Floa přímo při zápase a následně po shlédnutí záznamu a přečtení Droptovy analýzy přesvědčil.

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  Jachym     před 7 lety 14.03.2017 18:41 |  
                  2 0

                  On ten pískot podle mě skoro pokaždé více říká o samotných pískajících než o dotyčných hráčích... Jinak lze si jen přát, aby dropt zase na základě tvé podrobné analýzy ocenil někdy přínos Hušbauera...:-)) Protože v tomto se stále velmi lišíte. Zatímco ty důsledně vyhledáváš (rozumím, že je to hlavně v reakci na ony "fackovací panáky") všechny pozitivní momenty, které má Hušby "na svědomí", dropt o těchto decentně mlčí, ale zato si vede důkladnou evidenci "prohřešků"...:-) Takže i takto já si tříbím názor. Se zájmem si přečtu názory a vytvořené statistiky, které jsou podloženy následným podrobným zhlédnutím přenosu v teple domova (na což já nemám čas a jsem rád, že to někdo udělá za mě), ale odfiltruji si "ideologii" :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    bongor     před 7 lety 14.03.2017 19:01 |  
                    0 0

                    Nějak jste hoši zapomněli na našeho Huba.To byl fackovací panák největšího kalibru,až se dokonce na jeho obranu vytvořila tady na SN platforma "Hubovci".Myslím,že Per k tomu má taky slušný náběh,to je fakt.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Boss82     před 7 lety 14.03.2017 21:03 |  
                      1 1

                      Jo, to je fakt. A nutno říct, že to tady většinou taky schytával zcela nezaslouženě. Pevně doufám, že P. E. Flo nedopadne stejně.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    dropt     před 7 lety 14.03.2017 19:58 |  
                    2 0

                    Vynasnažím se, abych ve svých komentářích k Hušbauerovi byl férový a vyzdvihoval i jeho pozitivní momenty, jako byla přihrávka na Mešanoviče. Myslím, že jde o to, že já mám na Hušbauerovu hru s míčem ve středu pole 40 a méně metrů od soupeřovi branky velmi příznivý náhled a nevidím důvod vyjmenovávat každou jednu dobrou přihrávku, kterou dal z tohoto prostoru.

                    Můj soukromý problém s Hušbauerem je, že má tendenci tento prostor až příliš často opouštět, což minimálně za Uhrina byla věc taktiky a v mých očích se tím snižuje jeho potenciální výkon cca na polovinu. Nutno dodat, že jeho vyšší postavení, ve kterém si ho přeji vytváří vysoký nárok na parťáka(y) ve středu zálohy. Ten by měl být schopen obsloužit prostor (velikost) jako Kanté, tedy měl by to být běžec se solidní dynamikou, a protože nemá stopera jako je Kalas s výbornou rozehrávkou, měl by být i dobrý rozehravač :-). Potíž je v tom, že my tam vlastně nikoho takového ve středu nemáme (kritéria pohyblivosti by v mých očích splňovali Zmrhal se Sýkorou, ale těch by tam byla škoda a jako dirigenty je úplně nevidím).

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Jachym     před 7 lety 14.03.2017 20:39 |  
                      2 0

                      S takovým vysvětlením musím být spokojen a mnohé mi konečně vysvětluje. Doposud mě právě tato věc (hodnocení Hušbyho) zarážela při konfrontaci tvých a Bossových názorů. Oba o fotbalu evidentně přemýšlíte a zevrubně ho analyzujete. Měl jsem ale, jak vidět, asi mylný dojem, že zatímco pro jednoho je Hušby druhým Iniestou, pro druhého hlavní žábou na prameni při budování slávistického Los Galácticos:-))

                      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                        Boss82     před 7 lety 14.03.2017 21:41 |  
                        1 3

                        Reakce na Tebe, Jáchyme, i na Dropta.

                        Já nevidím Hušbyho jako druhého Iniestu, ale spíš v něm vidím druhého P. Horvátha, jehož hru jsem vždy obdivoval (a za jeho působení ve Slavii pro mě byl takovým fotbalým bohem:-)). Ze zahraničních hráčů bych ho přirovnal k Pirlovi nebo Scholesovi. P. Horváth také většinou hrával z větší hloubky pole, přebíral míče od stoperů a následně tvořil hru parádními dlouhými balony na nabíhající záložníky nebo útočníky. Problém neměl ani s rychlými kombinacemi na malém prostoru.

                        Myslím, že J. Hušbauer má s Horváthem spoustu podobných vlastností - skvěle vnímá prostor, má výborné fotbalové myšlení, ještě před převzetím míče už ví, co s ním udělá, má velmi kvalitní první dotek, dokáže dát přesný balon na dlouhou vzdálenost, dokáže vyprodukovat výbornou předfinální nebo finální přihrávku, dokáže vystřelit ze střední vzdálenosti oběma nohama, velmi dobře rozehrává standardní situace, kvalitně pracuje s míčem, poradí si v situacích 1 na 1, ztrácí minimum balonů. Oproti Horváthovi je navíc mnohem pohyblivější a dynamičtější a lépe brání.

                        Na rozdíl od Dropta si tedy myslím, že se může uplatnit i z větší hloubky hřiště a tvořit hru z vlastní poloviny - a jeho čísla v této sezoně dokazují, že na této pozici skutečně může velmi úspěšně působit. Nemyslím si, že jediná pozice, kde vyniknou jeho schopnosti, je podhrotový hráč. V mých očích se jedná o komplexního hráče, který může být využitý na jakékoliv pozici ve střední záloze.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                          Jachym     před 7 lety 15.03.2017 09:29 |  
                          1 0

                          Tak díky i tobě za vysvětlení. Sice jiná jména, ale každopádně podobně silný kalibr,,,:-)) Mimochodem, Pirlo byl i mým oblíbencem. Kdysi v Itálii jsem si za pár eur koupil a poté nosil tričko squadry azzury s jeho jménem a číslem 21 :-) Co se ale týče dynamiky, tak je Hušby ve srovnání s ním stejně jako s Horváthem skutečným Walcottem...

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    Boss82     před 7 lety 14.03.2017 21:01 |  
                    2 3

                    Ano, zastávám se Hušbauera právě proto, že je zcela nezaslouženě jedním z oněch fackovacích panáků. Stejně tak, jako jsem se v minulosti zastával třeba právě zmiňovaných Škody, Zmrhala, Deliho, Součka, Mikuly a dalších. A ve většině případů se ukázalo, že pravda byla na mé straně.

                    Jinak téma J. Hušbauer bylo příčinou několika názorových střetů mezi mnou a Droptem. Na to, že se tu po JH vozí několik jelimanů, kteří nemají o fotbale šajnu, už jsem si zvykl a ti mi stojí tak maximálně za reakci ve smyslu "Nevyjadřuj se k něčemu, čemu nerozumíš." Ale u Dropta mě mrzí, že právě on, který dokáže fotbal výborně analyzovat a očividně chápe drtivou většinu aspektů této hry, nedokáže ocenit schopnosti JH a jeho obrovský přínos pro náš tým. A nedal se přesvědčit ani tou spoustou argumentů, které jsem mu zde za poslední půlrok přednesl.

                    Ale snažím se pochopit jeho pohled, možná má prostě jinou představu o typologii hráče, který by měl nastupovat na pozici JH, a proto těžko hledá pozitiva na hře hráče, kterého na té pozici nevidí rád. Uvidíme, třeba se mi podaří Dropta časem přesvědčit, že JH je týmu prospěšný na jakékoliv pozici ve středu zálohy nebo ho přesvědčí JH svými výkony sám nebo to za nás vyřeší J. Šilhavý a začne stavět JH na jinou pozici (tedy přímo na podhrot, kde exceloval ve Spartě), případně místo něj bude stavět jiného hráče.

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  Akuls     před 7 lety 15.03.2017 16:38 |  
                  0 1

                  Obránci bohužel mají tu smůlu, že i když vyhrají 95% soubojů a odehrají vlastně slušný zápas, tak pokud prohrají třeba jen jeden souboj za zápas, tak to může mít pro jejich tým fatální následky. Floovi bych ale gól nevyčítal i když u něj asistoval. Občas totiž podají i góly, které nejsou po chybě obrany a to byl podle mne tento případ. Zabránit mu snad šlo, jen pokud by náš bek ukopl Fillovi balón i s hlavou. Flo tam měl ale jiné chybky a opakuje se to už čtvrtý zápas v řadě. Jen průměr nestačí.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                    Boss82     před 7 lety 16.03.2017 10:36 |  
                    1 1

                    Tak pozor, Flo rozhodně není průměrný! Ano, nějaké chyby udělal, ale kdo je nedělá? Když jsem viděl, jakých chyb se včera dopouštěli hvězdy Manchesteru City.... V případě Floa rozhodně převyšují klady nad zápory a dle dostupných čísel si zatím u nás vede velmi dobře!

                    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                      Akuls     před 7 lety 16.03.2017 11:08 |  
                      0 0

                      Podle mne musí přidat. Od 28 létěho zkušeného hráče jsem čekal, že bude oporou obrany a on je zatím jejím nejslabším článkem. Uznávám, že se musí adaptavovat na nové prostředí a že narazil na lepší, možná nejlepší pravá křídla v lize (Petržela, Fillo), ale stejně. Podle mne mu hlavně vadí bojovnost soupeřů v boji o míč noha proti noze. V těch přetlačovaných souboje prohrává a to může mít v zápasech fatální následky. U obvykle tvrdého a důrazného Nora je to o to víc překvapující. Počítám, že i proto se nedostal na Britské ostrovy, což je snem každého norského fotbalisty.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                        Boss82     před 7 lety 16.03.2017 14:31 |  
                        2 1

                        Hele uvidíme, já mu zatím věřím.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                          Akuls     před 7 lety 16.03.2017 15:49 |  
                          0 0

                          Já taky, holt někomu to trvá déle než si zvykne. Přece jsme ho nakoupili jenom proto, že byl bez smlouvy a tudíž zadarmo. A určitě se snažíme ctít zásadu, že posila ze zahraníčí musí být lepší než tuzemec či Slovák, které asi za cizince nepovažujeme. Tak snad je lepší než třeba Havel z Bohemky, Bartošák z Liberce či Holubek ze Žiliny, který již na podzim připravil párkrát Šventa o místo ve slovenské reprezentaci a jejichž nákup do SKS na pozici levého beka se také nabízel.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Akuls     před 7 lety 14.03.2017 16:57 |  
            0 4

            Díky za zajímavá data i promptní perfektní hromadnou reakci na příspěvky diskutujících. Nicméně statistická data sem, statistická data tam, jsem z naší norské zimní posily zatím dost rozpačitý. Očekával jsem někoho jako byl Šmicrův spoluhráč z Liverpoolu John Arne Riise. Tedy obránce tvrdého jako skála se skvělou levačkou, který bude navíc pilovat levou lajnu jako kdysi Matěj Krajčík pravou. Norové jsou pro svojí tvdost, odolnost a houževnatost velmi žadaní na Britských ostrovech. Flo je však evidentně výjimkou. Je to obránce, který neumí bránit, skočí na každý špek, dost fauluje a hlavně prohrává osobní souboje "noha proti noze" ve velmi nebezpečných prostorech. Není jich moc, ale vždy je to pro naši branku nebezpečné. Nevím jaké bylo to jeho zranění v přípravě, ale zdá se mi jako by se bál o nohy. V souboji s Fillem, kdy měl tepličák dostat druhou žlutou však ukázal, že se nešetří. Ofenzíva je lepší, ale Krajčíkovské centry to zatím nejsou. Vzhledem k jeho věku nevím zda můžeme čekat nějaké výrazné zlepšení. Myslím, že má Švento ještě naději na návrat do sestavy i když k jeho laxnímu bránění centrů mám také výhrady.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        kanda (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 21:36 |  
        0 0

        Definice: "Souboje - všechny druhy soubojů na hřišti; tento souhrnný parametr zahrnuje souboje o volný míč, vzdušné souboje, driblink, odebírání, ztráty míče s převzetím soupeřem a kontroly nad ním"
        http://www.epojisteniliga.cz/text/65-vysvetlivky

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Sracken     před 7 lety 14.03.2017 19:49 |  
      0 0

      Fulhame, díky za to, dokonale si vystihl to, proč jeden z největších talentů českého fotbalu narozených v 80tkách, hraje pouze za Teplice.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    buri     před 7 lety 14.03.2017 12:33 |  
    0 2

    Souhlas... Já jsem se jen přistihl, že nejsem už tak nervní jak jsem býval...Věřím jim stále víc a užívám si konečně fotbalovosti naší Slavie. Teplice mě překvapily kombinační hrou a Červenka jako hroťák byl velmi dobrý. Filo by se hodil až odejde Tonda...Díky Alanore, pěkně sepsáno.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Alanor (admin)     před 7 lety 14.03.2017 12:39 |  
      3 0

      Červenka sice do hry platný, ale k čemu je takový útočník, co neumí pořádně zakončit ani tu největší šanci.

      Filla opravdu ne. On je sice šikovný, ale jak tu píší ostatní, maká tak tři zápasy z deseti. Navíc současná Slavia by měla mířit na jasně vyšší kvalitu.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Kenny     před 7 lety 14.03.2017 12:54 |  
        3 0

        Nebyl bych kvůli té šanci na Červenku tak přísnej. Takový zahazuje Muris dvě tři za zápas. A co se týká Filla tak zrovna v tomto utkání jednoznačně převyšoval asi všechny naše halvy. Tím něříkám, že je chci, jen k ním chci být objektivní.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          vršek     před 7 lety 14.03.2017 13:17 |  
          2 0

          To snad ne....
          Červenka si nic nevytvořil, pouze zazdil tutovku ve chvíli, kdy naprosto a nepochopitelně zazmatkoval.
          Navíc srovnávat tyto dva hráče je naprostý nesmysl. Mešanovič je zde opět označován jen za "paliče" a "žolíka". Nesouhlasím.
          Mešanovič má jistě nedostatky v kombinaci (ve srovnání s Burenem jistě). Já na rozdíl od Vás a Alanora bych však ocenil jeho neutuchající bojovnost, pohyb a důraz - a to v každém zápase a za jakéhokoli stavu i počtu hráčů na hřišti. Jeho akce před Škodovým gólem a těžké zakončení, bohužel do břevna, bylo skvělé! Navíc bych, po shlédnutí záznamu, ocenil i jeho výborný střílený centr na Škodu v první půli, ač jsem v reálu nechápal proč nestřílí. Takhle má vypadat střílený centr na nabíhající spoluhráče, byly to centimetry.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Kenny     před 7 lety 14.03.2017 15:31 |  
            1 0

            Možná jsem to blbě formuloval. Reagoval jsem na přesný znění té Alanorovy věty. Že je to " útočník, co neumí pořádně zakončit ani tu největší šanci". Myslel jsem tím, že to se stane každému, i Murimu i Škoďákovi. Jak píše kjandourek, Lüftner ho v podstatě vymazal. Ale je fakt, že Červus tam pro mužstvo odvedl dost práce a na to, že tam často byl úplně sám, to s ním naše obrana neměla lehký. S názorem na Mešanoviče se plně ztotožňuji. Je ho plně hřiště, spousta náběhů, aktivně napadá, prostě odvádí spoustu práce pro mužstvo. Jen jsem chtěl podotknout, že spálit velkou příležitost se může stát každému a není třeba na základě jedné šance snižovat něčí výkonnost. Co šancí spalovali Vlček, Kuka a další střelci.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 13:18 |  
      7 0

      Podle mého názoru Lüftner Červenku úplně vymazal - byl důraznější i rychlejší...

  4. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    SvatyBojovnik (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 12:40 |  
    10 0

    Za mě souhlas, jen Hušbymu bych o jeden odebral, určitě byl horší než Zmrhal, na tom se shodnem. V super světle se ukázal MvB, těším se že někdy začne od začátku! Jinak vše OK.

    A ještě jeden dotaz mimo mísu: Nevíte jestli, když bude stadion náš, zadělají tu ošklivou díru opět sedačkama? Navýšila by se i zpátky kapacita a hlavně zmizla by ta ohavnost!

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      belmis (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 12:55 |  
      3 0

      Ano, podle mě byl také Zmrhal náš nejlepší záložník.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      koocze     před 7 lety 14.03.2017 13:29 |  
      3 0

      Pevně v to doufám, že až CEFC stadion koupí, ta díra na východě zmizí.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    belmis (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 13:00 |  
    2 0

    Dnes mi přijde trochu přesnější hodnocení fanoušků.

  6. Hodnocení

    Jachym     před 7 lety 14.03.2017 13:27 |  
    2 0

    Ačkoli tady Hušbyho většinou hájím, tak tentokrát (i přes tu hezkou přihrávku Murisovi) spíše průměr, možná i podprůměr. Jinak se jedná o nuance, Sýkorovi bych za ten kiks bod ubral, Míšovi naopak bod přidal. Per se nachomýtl ke gólu (ať už měl stát při bránění vpravo nebo vlevo, před či za, jak spekuloval expert Bosák) a všiml jsem si, že i při dalších nebezpečných akcích špatně dostoupil. Čtyřka tedy v pořádku, i když i tohoto hráče jsem jinak hájil a dopředu je a bude velmi platný.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    gabilal     před 7 lety 14.03.2017 13:28 |  
    0 0

    Dal bych tam nejaky montovaný špunt.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      SvatyBojovnik (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 13:59 |  
      0 0

      Otázkou je jestli montovaný špunt vydrží to křepčení po titulu - neříkám že letos (nechci zakřiknout...) :)

  8. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    jose01     před 7 lety 14.03.2017 14:10 |  
    1 0

    Flo má velké problémy, když mu hráč udělá kličku na střed hřiště, pak protihráče jen stínuje, nedůrazně se snaží vypíchnout míč, což ho zpozdí, a pak už jen sleduje, jak je soupeř na šestnástce na středu hřiště a může střílet na branku viz Krob nebo předchozí zápasy, je mi jasné že nechce udělat faul v nebezpečném prostoru, ale trochu mi u něj chybí větší důraz v těchto situacíc(ikdyž v zápase vyhraje třeba spoustu soubojů, tak mi v paměti uktví vždycky tyto situace), každopádně věřím že to dožene,je to velice sympatický hráč

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      drdly     před 7 lety 14.03.2017 14:33 |  
      1 0

      Při klice na střed se to krajnímu obránci těžko brání. Tam je potřeba, aby k němu byl hodně na těsno (šprajc, do noh...jak píšeš), a nebo aby pomohl a vystoupil stoper. V tomhle případě by pak měl krajní bek zacelit díru právě po stoperovi, který vystoupil proti a pohlídat útočníka při případném prostrčení. Dá se to řešit samozřejmě více způsoby, ale když to někdo umí (Robben), tak stejně jen koukáš.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        dropt     před 7 lety 14.03.2017 15:29 |  
        1 0

        On totiž krajní obránce má za úkol v prvé řadě, aby soupeř neprošel po lajně. Takže "vytlačení" soupeře do středu není vysloveně chybou (i když zde k ní došlo v momentě, kdy se Flo neúspěšně pokusil vypíchnout Fillovi míč a tím zratil postavení mezi Fillem a bránou). Na středu by měl být zdvojen buď obráncem nebo středním záložníkem. V tomto případě tam chyběl Ngadeu, který se vracel pomalu, jelikož to tam bylo 5 na 5 a každý měl svého hráče, kteří dobře vyčistili prostor kam šel Fillo.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Divizni (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 14:20 |  
    1 0

    Alanore, pokud bych měl napsat co si o tvém, zejména slovním hodnocení myslím, musel bych tě každý týden chválit. Ty ale víš z dřívějška, že tě v tomhle uznávám. Něco by mě ale zajímalo. Pokud to není tajné, napiš nám, kolikrát se na ten zápas koukneš, nebo jestli si přehráváš jen určité fáze zápasu?

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Boss82     před 7 lety 14.03.2017 14:43 |  
      0 0

      Jo, to by mě také zajímalo:-). Podle mě to takto komplexně nelze zhodnotit na první dobrou. Já sám na všechny naše zápasy koukám minimálně 2x. A i tak bych se bál, že bych někomu v případném hodnocení mohl křivdit.

      Jinak s hodnocením naprostý souhlas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      TSeguinTS     před 7 lety 14.03.2017 14:58 |  
      0 0

      Řekl bych že poprvé naživo, následně podruhé celý zápas ze záznamu a některé sporné momenty a věci vícekrát.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Alanor (admin)     před 7 lety 14.03.2017 17:01 |  
      0 0

      Vidím to naživo, pak si projedu sestřih. Vidět celý zápas víckrát bych moc nestíhal.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    bububu (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 14:35 |  
    9 3

    Hušbauer rozhodně ani omylem stejnou známku jako Zmrhal nebo Sýkora, to považuji opravdu za úlet. Rovněž bych snížil o stupeň známku stoperům, kolikrát nepekně hořeli. Naopak Pavlenkovi jsem dal 8, protože bez jeho zázračného zákroku bychom dost pravděpodobně neměli ani bod. Jeho zákrok hodnotím stejně jako když dá útočník po krásné akci rozhodující gól v zápase.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Boss82     před 7 lety 14.03.2017 15:06 |  
      11 10

      ad Hušbauer: jenom když se koukneš na sestřih tak uvidíš, že:
      - vyslal do samostatného nájezdu Mešanoviče (ten pak místo střely nepřesně nahrával Škodovi)
      - dával předfinální přihrávku Zmrhalovi, jehož centr mohl být gólový, kdyby byl o půl metru kratší
      - posadil na hlavu míč Škodovi, jehož hlavičku zázračně chytil Chudý

      ...představ si, že by tyto 3 situace skončily gólem - tak bychom zde nejspíš básnili o tom, jak hrál JH výtečně. Gólem neskončily, což ovšem nebyla jeho vina. Ono je potřeba ten fotbal vnímat v širších souvislostech.
      - to nepočítám spousty dalších dobrých míčů do vápna nebo za obranu, které JH rozdal
      - celkově měl v zápase 54 přihrávek s úspěšností přes 72 % - hrál tedy minimálně svůj standard
      - to, že se prakticky vyvaroval zbytečných ztrát míče, ani nezmiňuji - to je u něho také většinou standard
      - ono je dobré si uvědomit, že byli uprostřed s MNN jenom 2 proti 3 teplickým hráčům, ale i tak to zvládli (přes zdejší veškerou nesmyslnou kritiku) velmi obstojně.

      ad Sýkora: ten měl v první půli řadu ztrát, kazil přihrávky a o té tutovce, do které vyslal Červenku, ani nehovořím. Zatím jeho určitě nejhorší poločas u nás. Ve druhé půli už jsem ho zase poznával. Ale v celkovém součtu je Alanorova 6 adekvátní známka.

      ad Zmrhal: tady souhlas, tomu bych zvednul známku o stupeň. Většinu nebezpečných akcí, zejména v prvním poločase, táhnul on.

      ad stopeři: tak tady nemohu souhlasit vůbec. Teplice měly 3 šance:
      - tutovka Červenky byla minela Sýkory
      - gól Filla byla chyba Floa
      - akorát šance Kroba začala chybou Deliho, ale i tak to ještě mohli vyřešit jiní hráči, než k té největší šanci došlo
      .... jinak si nevybavuji, že by si Teplice vytvořily nějaké šance a že by snad stopeři prohrávali nějaké klíčové souboje s útočníky soupeře.

      ad Pavlenka: zde souhlas, jednalo se o výjimečný zákrok, také bych zvedl známku o stupeň, protože i ve zbytku zápasu působil Pavlenka zcela suverénně a vyřešil vše, co vyřešit měl. A navíc mě potěšil, že oproti minulosti radikálně vylepšil rozehrávku nohama (a to oběma).

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Gino     před 7 lety 14.03.2017 15:48 |  
        4 4

        To neobhájíš, Bossi, tady jsou experti schopní dát Hušbauerovi jedničku (jakože v hodpocení - nejhorší známku) :D

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 16:19 |  
          0 4

          Ano, je to asi boj s větrnými mlýny, ale přesto mi to nedá a některé komentáře nemohu jen tak přejít.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Martin 58     před 7 lety 14.03.2017 16:09 |  
        6 0

        Přiznávám, že při pohledu z hlediště jsem měl dojem, že Hušbauer, měl svůj slabší den, zejména, co se přesnosti týká, a tak jsem ho prvotně, vzhledem k jeho vysokému standardu, známkoval čtyřkou. Po shlédnutí záznamu bych se musel jistě popravit na přinejmenším pětku.
        Je vůbec zajímavé, že utkání a jednotlivce můžete vidět jinak přímo a jinak v televizi. Myslím, že by to byl zajímavý námět k diskusi. Sám bych se asi přikláněl ke sledování zápasu z vyšších pozic, okolo třicáté řady, jsou-li tam vůbec takové. Ideálně jako nezaujatý sledovatel fotbalu bez fanouškovské náklonnosti.
        Televize nabízí sice více detailů, ale malý výsek hřiště, není tam zdaleka vidět všechno, co se na trávníku děje.
        Na druhé straně, když se opět vrátím k zápasu, tak mně záznam ukázal ještě o hodně lepší výkon Jardy Zmrhala, než jsem to vnímal napřímo. Rovněž tak Škody, kde v detailních záběrech bylo lépe patrné, v jakých soubojích se prosadil. Je to zvláštní, extrémně férový typ útočníka. Nepoužívá v soubojích lokty (jiní by tvrdili, že to ani nijak jinak nejde), nechá se objímat bránícími hráči a následně se nerozčiluje, třebaže tyto způsoby nedovoleného, ale tolerovaného bránění zcela jistě ovlivňují přesnost a razanci zakončení. Radost se dívat, jak se tehle skromnej kluk vypracoval.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 16:24 |  
          0 0

          Souhlas se vším.

          Já obvykle každý náš zápas shlédnu 2x - nejprve na stadionu a poté ze záznamu. A při sledování záznamu si často uvědomím, co všechno mi na stadionu uniklo. A i tak mám pocit, že bych potřeboval ještě minimálně jedno shlédnutí plus přesnou datovou analýzu, abych všechny hráče objektivně ohodnotil. Opravdu to není nic jednoduchého.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Jachym     před 7 lety 14.03.2017 16:45 |  
            4 0

            No jo, ale k takové dokonalosti by jeden potřeboval, aby den měl víc než 24 hodin, profesně se tím živit a v neposlední řadě být single a bez dětí....:-))

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Boss82     před 7 lety 14.03.2017 17:00 |  
              0 0

              :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            JS (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 17:27 |  
            9 3

            Pak se na to mrknete ještě s Hušbym doma ne?

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Boss82     před 7 lety 14.03.2017 17:39 |  
              0 0

              To víš že jo...

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 16:28 |  
          5 0

          U Zmrhala je to velice častý jev - podle mého názoru je to tím, že hraje velice účelně, ale pro fajnšmekra nenápadně... Na rozdíl třeba od Sýkory... Nekličkuje, nedrží míč, má hru založenou na rychlém sprintu a předání míče maximálně druhým dotykem...

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Kenny     před 7 lety 14.03.2017 19:58 |  
          0 0

          Pro zajímavost, myslíš že pro případ hodnocení hráčů je lepší vidět celé hřiště na stadionu a nebo jen výsek u televize? A z jakých důvodů?

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            kjandourek (admin)     před 7 lety 14.03.2017 21:34 |  
            0 0

            Já osobně si myslím, že nejlepší je to vidět na stadionu a zpoza branky (jedno které)... Tak je nejlépe vidět systém, který mužstvo hraje.... Ale je to jenom můj osobní názor :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Martin 58     před 7 lety 15.03.2017 12:31 |  
              1 0

              Přesně tak to vnímám já. Na stadionu je ovšem problém v tom, že pokud se hraje na vzdálenější straně, tak je to z hlediště k brance dobrých 120 m a všechno je to slité do pohledové kaše.
              Kdybych si mohl vybrat v televizi, bral bych záběry zvýšky zpoza branek a obraz bych prostřídával podle toho, na které polovině by byl míč.
              Jsem přesvědčen, že pro analýzu není lepší místo.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                kjandourek (admin)     před 7 lety 15.03.2017 12:47 |  
                0 0

                Já již přes deset let využívám "dar přítele lasera" .... Když mě po roce od korekce zraku dělali kontrolu, tak konstatovali, že mám na jednom oku 150 a druhém 130... a když jsem se zeptal, co to znamená, tak dodali, že normální je 100% ...

                Takže mě se to neslívá, já na tuhle vzdálenost rozeznám i pihy ve tvářích :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        dupy77     před 7 lety 14.03.2017 18:29 |  
        1 0

        Viděl jsem to stejně

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 18:36 |  
          0 1

          +1

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        donford     před 7 lety 14.03.2017 19:09 |  
        0 0

        Gól Filla byla chyba Floa? Fillo tam vlítl jak vystřelená raketa, skočil hlavou po nízkém míči, co měl v tom okamžiku chudák PEF dělat? Kopnout ho do hlavy? (desítka) Odhodit ho vlastním tělem? (desítka) Podrazit mu nohy? (desítka) Oba byli v běhu a Fillo byl rychlejší, odvážnější, razantnější, riskoval a vyplatilo se mu to. To moc řešitelná situace pro PEF nebyla. A gól parádní. Nutno přiznat.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 20:41 |  
          2 0

          Mohl být v lepším postavení, mohl lépe předvídat, mohl ho bránit z druhé strany, mohl tam být rychleji.... Ale uznávám - Teplice to zahrály tak dobře, že bylo hodně těžké tomu gólu zabránit.

          Jinak si ale všimni, že já se celkově Floa naopak spíš zastávám a rovněž jeho výkon proti Teplicím hodnotím spíše pozitivně, ačkoliv se přimotal k inkasovanému gólu.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            donford     před 7 lety 14.03.2017 21:07 |  
            2 0

            Tak kromě jiného Bossi, se mi líbí, jak se velmi precizně a kvalifikovaně zastáváš Hušbyho. Hráče, kerý to tu téměř vždy schytává. Tak snad jsi aspoň některým svým rozborem trošku otevřel oči. To je tak snaživej a skromnej kluk, který vskutku do hry dává vše. Že není zakončovatelem jako byl ve Spartě, to přece vyplývá z dost jiné úlohy, kterou na hřišti má. Naštěstí JŠ dobře ví, proč ho tam staví. Jen si myslím, že ve dvojici s MNN to opravdu není to ořechové. Ale zase hrát na jen na jednoho útočníka, když většinou proti nám ostatní "zalehnou" do obranných příkopů, to jest také dilema. Možná to někdy zkusit na 3 obránce?

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Boss82     před 7 lety 14.03.2017 22:20 |  
              2 0

              Díky za ocenění. Je fakt, že mi extrémně vadí, jak to tu často a nezaslouženě JH schytává, ačkoliv jeho výkony jsou v naprosté většině zápasů nadprůměrné a pro náš tým je mimořádně platným hráčem. Zřejmě to souvisí s tím, že byl dlouhou dobu tahounem Sparty, což tu někteří dodnes nezkousli, a proto na něm nenechají nit suchou. Ve výsledku ale tento postoj škodí akorát Slavii jako celku.

              To, že dává méně gólů, souvisí samozřejmě s jeho jinou úlohou, kterou v našem týmu má. U nás hraje z mnohem větší hloubky a má také mnohem více defenzivních úkolů.

              Co se týče jeho fungování s MNN, tak například proti Ml. Boleslavi nebo Zlínu to fungovalo velmi dobře. Pravda je, že proti Teplicím to bylo slabší, ale to bych přičítal spíše slabšímu výkonu MNN (hlavně několika laciným chybám v rozehrávce), než JH. Osobně jsem postrádal na hřišti Baráka, ale to by zase musel na lavičku Mešanovič. Je to těžké...

              Ano, hra na 3 obránce by byla určitým řešením tohoto problému, ale to by znamenalo zcela překopat herní systém, který praktikujeme, a nemyslím si, že se J. Šilhavý do takového dobrodružství pustí. Ale nutno říci, že tato sestava by měla něco do sebe:-):

              Pavlenka - Lüftner, Ngadeu, Deli - Ščuk, Hušbauer - Sýkora, Barák, Zmrhal - Škoda, Mešanovič

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Travinho     před 7 lety 14.03.2017 21:15 |  
        2 0

        Ano, Hušbauer odehrál docela slušný zápas, ale úplně bych o něm nebásnil. Hlavně mě zarmoutily dva momenty v první půli, kdy jednou střílel, když měl napravo úplně volného Sýkoru, který mohl postupovat do velké šance a druhý moment byl naopak ten, kdy centroval, ač byl nějakých pětadvacet metrů od brány a volné spoluhráče neměl. Jinak z mého pohledu slušný výkon, ale tohle je docela kaňka a asi ty situace mohl vyhodnotit líp, ačkoliv samozřejmě z vrchu se to říká a na hřišti je to trochu jiné.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 14.03.2017 22:01 |  
          1 0

          Jasně, neříkám, že udělal dobře všechno, na co sáhnul. V hodnocení jsem mu dal 6, což si myslím přesně odpovídá jeho nedělnímu výkonu.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          rybka     před 7 lety 14.03.2017 22:29 |  
          0 0

          Já bych ještě přidal nepovedenou střelu z asi 18ti metrů a snahu vymodlit si asi 2x faul.Na jeho obranu mu ale Sýkora ani Ngadeu moc nepomohli.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        koudys2 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 11:16 |  
        3 2

        Upřímně, už to začíná být silně otravný a skoro nenormální, jak dokážeš v každém zápase najít moment Hušbyho, kterým se snažíš psanou kritiku na tohoto hráče udělat nemístnou a defakto z dotyčných hlupáky. Konkrétně zápas s Teplicemi se Pepovi, stejně jako Per Egilovi tolik nepovedl. Troufám si tvrdit, že to tak vidělo více než 90% fanoušků.

        Obecně nemám rad jedince, kteří furt jen něco kritizují. Ty jsi pro mne opačný extrém.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 15.03.2017 13:24 |  
          3 3

          Mně zase přijde otravný ten nezasloužený hate, který tu skoro po každém zápase Hušby schytává. A dle reakcí ostatních namám tak úplně pocit, že by je konkrétně tento můj příspěvek, na který reaguješ, otravoval.

          Ovšem pokud Tebe otravuje, tak se ptám - nutí Tě to někdo číst?

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            dupy77     před 7 lety 15.03.2017 16:51 |  
            2 0

            Já s tebou ohledně JH naprosto souhlasím hraje velmi dobře. Já si zase myslím že většina slávistů si představovala že bude dávat minimálně 15 golů za sezonu jako ve Spartě. Já jsem hrozně rád že tu Pepu máme

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Boss82     před 7 lety 16.03.2017 10:41 |  
              1 1

              Možná to jeden z důvodů, proč ho někteří tak kritizují, bude - nedává 15 gólů za sezonu, tak je k ničemu. Přitom ale už neberou v potaz, že u nás má na hřišti dost odlišnou úlohu od té, co měl ve Spartě. A zhostil se jí parádně. Ovšem, jak je vidět, tak některým to tu nevysvětlím, ani kdybych se rozkrájel.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                dupy77     před 7 lety 16.03.2017 15:10 |  
                0 1

                Přesně tak každému musí být jasné že má jinou úlohu než ve spartě a mě co Pepa předvádí plně vyhovuje

  11. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    ervin     před 7 lety 14.03.2017 14:48 |  
    0 5

    Skoro jsme se shodli ,Pavlenkovi jsem dal nižší známko proto, že se mi nelíbí jeho hra nohama po malých domů někdy to je o strach... Jinak hodnocení na jedničku!

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Kenny     před 7 lety 14.03.2017 16:05 |  
      6 0

      V tomto utkání, které hodnotíme ale při hře nohama nechyboval.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      jufoun (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 18:05 |  
      3 0

      No promiň, on chytne dvě gólovky a ty řešíš jednu rozehrávku?
      Já dal Pavlenkovi 7.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    rybka     před 7 lety 14.03.2017 15:54 |  
    1 1

    Hušbauer za 5.Ostatní hodnocení sedí.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    celtix     před 7 lety 14.03.2017 16:20 |  
    2 0

    Někdo hodnotil Hušbauera za 1 :D

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      belmis (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 19:59 |  
      2 0

      Síla, no. A někdo zase za 10 :-D

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        koudys2 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 11:18 |  
        0 2

        Hádám, že Boss82 :-)

  14. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    DF007     před 7 lety 14.03.2017 19:45 |  
    2 0

    Jak jsem po minulém zápase nesouhlasil, tak nyní asi není, co vytknout. Snad jen mohl pan trenér zareagovat o něco dříve na hru ve středu hřiště zařazením záložníka navíc. Ale ono mu to vyšlo, i když já bych reagoval jinak :-) Moc mě potěšilo zařazení a výkon MvB. Jde o příslib do budoucna, klobouk dolů před ním, jak snáší svou roli. Proti Teplicím dostal naději. Je to sympaťák, což asi potvrdí přátelé z AREA114, kteří si ho zvali na své pivní setkání.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          před 7 lety 14.03.2017 21:25 |  
      14 0

      Ano potvrdím, že je to sympaťák každým coulem. Všichni jsme nadšení. Vydržel s námi dlouho a odpovídal opravdu na cokoli. Zajímavostí asi je, že když jsme se ho ptali na jeho cíl, řekl že pro něj je momentálně největší cíl aby se dostal do základní sestavy Slavie a vůbec nepřemýšlí nad odchodem.

      Ještě musí zmínit, že má obrovský přehled o fotbalu a to i českém.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Borris     před 7 lety 14.03.2017 21:40 |  
        5 0

        Fakt? Tak to jsi mě hodně potěšil, že vůbec nepřemýšlí o odchodu a jeho cílem je prosadit se do základu u nás! Přiznám se že Micka mám ve velké oblibě a strašně mu držím palce, aby se prosadil. Protože vím že na to má! A jestli je nějaký fotbalový bůh, tak ho určitě odmění za ten jeho skvělý přístup! A proti Teplicím předvedl za tu půl hodinu víc, než někteří za celý zápas. HlAvně ten jeho tah na bránu je neskutečný. A jak jsem tak koukal, tak je i docela slušně rychlý! Prostě Mickovi moc fandím! ☺

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Travinho     před 7 lety 15.03.2017 08:52 |  
        2 1

        Mě nejvíc nadchlo, že nám fandil v roce 2007 proti Ajaxu :D Trochu mě naopak zklamalo, že má rád Suareze.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        DF007     před 7 lety 15.03.2017 10:13 |  
        2 0

        Koukal jsem na Facebooku, že všichni vypadali spokojeně. Ostatně spokojenost je z vašich pivních sešlostí vidět vždy. A samozřejmě jsem moc rád za slova k MvB. My ho máme jako jednoho z nejoblíbenějších hráčů, právě kvůli té pozitivní nátuře, která z něj úplně sálá. Kéž by začal dávat gól za gólem. Pomohl by sobě i Slávii. Asi by to ale udělal těžké trenérovi, kterému už teď musí být horko při plánování sestavy. Nutno říct, že hezky horko, protože má na výběr opravdovou kvalitu, což dokazují výkony střídajících hráčů prakticky v každém zápase.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    kanda (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 21:18 |  
    4 0

    Bylo by možné aby přihlášený uživatel viděl někde své hodnocení které dal? Minimálně pro nás zapomnětlivé by to bylo zajímavé:).

  16. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Novi.sks     před 7 lety 14.03.2017 22:35 |  
    2 0

    Ke sporům o výkonu Hušbauera...

    Ono tyhle spory jsou vždycky alespoň u jednoho hráče z týmu, tady už to prostě tak chodí. Na tom, že teď se nejvíc řeší Pepa Hušbauer je krásně vidět, jak šel náš tým kvalitativně nahoru... Je to jako včera, kdy tady byl středem těchto střetů třeba takový Martin Dostál :))

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Boss82     před 7 lety 14.03.2017 23:00 |  
      2 2

      Martin Dostál, kterého zde podobní experti, kteří dnes vyhazují ze sestavy Hušbauera, posílali někam do divize, přitom on poměrně úspěšně působí v lize v dresu Bohemians.

      Jinak s hlavní myšlenkou ohledně kvalitativního posunu našeho týmu samozřejmě bezvýhradně souhlasím. Ten progres je za tak krátkou dobu doslova neskutečný!

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Borris     před 7 lety 14.03.2017 23:30 |  
        11 0

        Já jsem měl Martina Dostála vždycky rád pro jeho přístup a jak nikdy nic nevypustil. Navíc je náš odchovanec. Na Slavii je to sice málo, ale jinak je to slušný ligový hráč a je vidět že v Bohemce mu to vyloženě sedlo. Jsem rád že se mu tam daří slušně, pravidelně hraje a dokazuje, že na ligu má.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          JS (přítel SN)     před 7 lety 14.03.2017 23:41 |  
          1 17

          *slušný divizní hráč

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Jachym     před 7 lety 15.03.2017 09:20 |  
            0 0

            Možná za 10 let, když mu vydrží zdraví. Do té doby může celkem obstojně hrát ligu v týmech jako jsou Bohemians.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Boss82     před 7 lety 15.03.2017 09:40 |  
            4 1

            Ty nedáš pokoj, viď? Jinak zdá se, že M. Koubek Tvůj názor tak úplně nesdílí.

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              JS (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 11:51 |  
              1 6

              Já bych ho prostě neoznačil za slušného ligového hráče. Pokud není kvalita ligy tak tristní. Což teda asi je. V měřítku Slavie zapomínám, jak jsou na tom ostatní mančafty. Ale sorryjako, Dostál byl u nás vždy naprostý podprůměr až na experimenty typu Eischmann, nebo jak se ten frajer jmenoval. Petrouš ho přitáhl odněkud z Čelákovic, takže na tom byl zhruba stejně jako ten útočník z Jiren (toho už si také nepamatuji jménem). Ligová kvalita nula. Ale my jsme kraje obrany vlastně nikdy moc neposilovali, navíc se všem líbila jeho zarputilost. Jenže zarputilostí nedoženeš nulovou fotbalovou kvalitu a špatné návyky.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                Boss82     před 7 lety 15.03.2017 13:32 |  
                2 0

                Strašně ho podhodnocuješ. Kdyby to bylo jak říkáš, tak nehraje pravidelně za slušný ligový mančaft a ze sestavy by ho asi vytlačil nějaký lepší konkurent, nemyslíš? Nebo mi začneš vysvětlovat, jak tomu všichni ti trenéři, kteří ho v lize už několik let stavějí do základu, nerozumí?

                Obecně je M. Dostál řekněme průměrný ligový hráč. Tedy kvalitou výrazně převyšující hráče divizní, kam ho zcela nesmyslně Ty zařazuješ.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                Robinator     před 7 lety 16.03.2017 12:53 |  
                1 3

                souhlasím s tebou ( viděl jsem ho dvakrát) a nic moc..nebo proste furt to samy, jen beha, nic vic

                navic Bohemka bude hrat o sestup, takze se klidne muze stat, ze bude brzy druholigovy hrac..

                A jak mi nekdo psal, ze jsem posilal Mikulu a Soucka do druhe ligy a ted at se podivam, jak jsem se pletl.. tak tam se to take muze vyplnit, s ohledem na postaveni Liberce..

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Boss82     před 7 lety 15.03.2017 09:39 |  
          0 0

          Ano, vidím to stejně, Borrisi.

  17. Rada

    Petr9608     před 7 lety 15.03.2017 01:50 |  
    0 1

    Hlavně, aby nás smích nepřešel poté, co přijede do Edenu s myšlenkou totálního betonu a následně by se za stavu 0:0 v 90. minutě prolítl Lopata ve vápně.

    U Požáru s Houloubkem by byla větší šance na nějakou útočnější hru, která by skončila třeba 3:1 pro domácí. :o)

  18. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Petr9608     před 7 lety 15.03.2017 01:53 |  
    0 1

    Nejde dneska někdo do Ďolíčku? :o)

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Petr9608     před 7 lety 15.03.2017 01:58 |  
      0 0

      Sázkovky vidí 10 x 2 zhruba fifty fifty, tak uvdíme.

      Je tedy fakt, že jen výhra Klokana by nás udržela ve vyšším, než jednokolovém náskoku. Při shodě bodů máme bohužel negativní bilanci ve skore (2:3). Škoda, že jsme je neporazili o dva. Celkové skore budeme mít na 98% lepší...

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Travinho     před 7 lety 15.03.2017 08:50 |  
      1 1

      Půjdu je podpořit...

  19. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 07:38 |  
    10 0

    Dobrý den přeji Vám všem.
    Moc bych chtěl jako vždy poděkovat Alanorovi za jeho hodnocení. Dobrá káva při tom nechyběla :-).
    Přátelé, co mne však potěšilo daleko víc, byla nádherně vedená disputace o všech Vašich pohledech na hodnocení a výkony jednotlivých hráčů. Já se u toho doslova tetelím blahem, jak se dokážeme slušně respektovat. Navíc jsem se dočetl spoustu nových postřehů, kterých jsem si vůbec při zápase nevšiml. Dropt, Kadjourek, Boss82, Borris a mnoho z Vás dalších a moc se omlouvám, že Vás všechny nebudu jmenovat, jste tu ukázali slávistickou duši i s obecnou mírou objektivity a respektu ke každému disputujícímu. Tak to jsem měl na srdci.
    Abych Vám pravdu řekl, tak dneska vypustím své názory a postřehy, protože to tady bylo všechno podáno a vysvětleno. Navíc jsme vyhráli a to se cení nad všechny postřehy. Na Liberec bohužel nepojedu, to už je pro mne daleko a tak Vás prosím, fanděte i za mne. Vím, že kluky povedete hromovým a hlavně slušným fanděním do útoku a opravdu jim tak hodně pomůžete.
    Tak to jsem asi chtěl povědět a ještě jednou moc Vám všem děkuji za tuto nádhernou disputaci.
    "Spisovatelé jsou dvojí: především Ti co píší pro věc, a pak Ti, co píší proto, aby hodně psali." Arthur Schopenhauer
    Tak a já už mlčím :-).
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Boss82     před 7 lety 15.03.2017 09:49 |  
      0 0

      Díky za milá slova, Sokrate. Jsem rád, že jste si pochutnal na dobré kávě a stejně jako Vy už vyhlížím zápas v Liberci, který bude dalším krůčkem za naším společným snem.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Pepino44     před 7 lety 15.03.2017 11:05 |  
    1 0

    Tak jsem pročetl všechny komentáře a chtěl bych se trochu zastat Hušbauera, na kterého se zde sneslo dost kritiky. Dost málo komentářů si všimá toho, jak Pepa "pracuje". Hraje na velkém prostoru, chodí si pro balon ke stoperům a hlavně nabízí se při autech na obou stranách hřiště. Hraje prostě dost fyzicky náročnou hru a proto někdy schází v prostoru na odražené balony. Co mne však u něho mrzí je to, že se cpe do kopání většiny standartních situací, což mu ve většině případů moc nejde. Myslím si,že tyto situace by měl přenechávat Sýkorovi, který několikrát přesvědčil, že je má lepší. Beru i v potaz, že některé situace jsou lepší pro praváka a některé pro leváka, ale to je rozhodující podle mne při přímých střelách na branku. Mimo to, Sýkora umí centrovat celkem dobře oběma.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Borris     před 7 lety 15.03.2017 12:13 |  
      4 0

      Já si hlavně myslím, že Pepa Hušbauer to má u spousty lidí někdy těžké proto, že si kAždý pamatuje tu jeho povedenou sezónu, kdy byl králem střelců a někteří asi čekají, že na to zase naváže. Jenže je potřeba vidět, že u nás má Pepa úplně odlišnou roli, než měl tehdy. Je to teď úplně jiný hráč než tehdy. Hraje víc z hloubky, víc se stará o rozehrávku a hlavně vybojuje spoustu balónů. Kdežto tehdy hrál pod útočníkem a na starost měl výhradně ofefenzivu. U nás má ale úplně jiné úkoly a skvěle se s toutou novou rolí sžil a je pro nás obrovsky platný! A že se mu občas tolik nezadaří? Každý den holt není posvícení. V drtivé většině zápasů je obrovsky platný a pro nás důležitý hráč.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        kanda (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 12:47 |  
        2 0

        Naprosto s oběma komentáři souhlasím. Pro mne je to hráč který dělá spoustu práce v záloze která bohužel není tak doceněna.

  21. Liberec!!!

    Ondráš     před 7 lety 15.03.2017 13:41 |  
    1 2

    Kucí, čeká nás výjezd jara a asi nejtěžší venkovní zápas a vy se tady pořád handrkujete o známkování..to je jako číst včerejší noviny - nic ve zlým:)
    Tady zatím není žádnej článek, tak jak to vidíte? Máme šanci tam vyhrát? Teoreticky určitě, ale reálně?? Výhra by byla samozřejmě super a jít do derby s náskokem 9 bodů přeci jen lepší..Sparta už moc ztrácet nebude, nevěřím tomu, tak je potřeba je držet od těla co nejdál..Plzeň je taková nepředvídatelná, bylo by fajn, kdyby rupla už teď u klokana, ať se nám líp dýchá..

    • Re: Liberec!!!

      Jachym     před 7 lety 15.03.2017 13:51 |  
      1 0

      Dobře.
      Máme,
      I reálně. :-)

      • Re: Liberec!!!

        Sokrates55 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 14:06 |  
        0 0

        Dobrý den přeji a souhlasím.
        Opět se o ty body asi porveme, ale to už vcelku umíme. A klidně budu trpět jako zvíře, hlavně když to třeba i v poslední minutě dorazíme k zisku 3 bodů.
        Sokrates55

        • Re: Liberec!!!

          Sokrates55 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 14:12 |  
          0 0

          A ještě dodám k tomu ještě toto.
          Traveli, Bongore, Marte, Lassiteri, Borrisi a všichni další přátelé, přiznávám se hanba mi. Já jsem si dokonce po zápase s Teplicemi zapálil potajmu cigaretu.
          Sokrates55

          • Re: Liberec!!!

            Ondráš     před 7 lety 15.03.2017 14:15 |  
            0 0

            copak cigaretka..tohle bylo na panáka:) fakt nervy..

            • Re: Liberec!!!

              Pepino44     před 7 lety 15.03.2017 14:21 |  
              0 0

              Tak po příjezdu ze stadionu těch panáčků bylo několik abych se dostal zpět do normálního režimu(nemyslím tím opilost), prostě aby to napětí ze mne spadlo. Ale rád jsem se obětoval, ty tři bodíky stály za to.

          • Re: Liberec!!!

            Jachym     před 7 lety 15.03.2017 14:22 |  
            0 0

            Jestli to bylo až doma při kávě při pročítání hodnocení připraveného Alanorem, tak ti nikdo nic vyčítat nebude...:-D

            • Re: Liberec!!!

              Sokrates55 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 14:35 |  
              0 0

              Musím se přiznat, že to bylo hned po zápase, ale už venku.
              Sokrates55

              • Re: Liberec!!!

                Jachym     před 7 lety 15.03.2017 14:45 |  
                0 1

                No, jako zapřisáhlý nekuřák tě za to sice nepochválím, ale bylo to mimo stadión a tedy dosah návštěvního řádu, takže nemusíš se nám vůbec za nic omlouvat :-)) Ale když už máš to nutkání něco z nervozity strkat do pusy, tak buď stylový a rozbal si bonbony Slavie...:-)

      • Re: Liberec!!!

        donford     před 7 lety 15.03.2017 14:11 |  
        0 0

        Myslím, že Liberec po boji dáme a hodně nám pomůže absence Suka, na kterém začíná Liberec dost hustě stavět hru v poli, ale jestli Sparta udělá Zlín a bojím se že ano, tak se chytnou. Rada je zjančí a budeme to s nimi mít móóc těžký. Budou mít v tom mžiku psychickou výhodu. Tehdy se bude lámat chleba. Ale i tak věřím. Nelze jinak. Převáží naše výšková převaha, důraz a nejlepší diváctvo.

        • Re: Liberec!!!

          Ondráš     před 7 lety 15.03.2017 14:19 |  
          0 0

          Derby bude fakt strašně těžký..když by přijeli s Holoubkem, tak ty dorostence rozprášíme..ale Rada to postaví asi na starších, který budou výjimečně jezdit a z atmosféry si taky asi na prdel nesednou..na jednu stranu by bylo super po hooodně dlouhý době vyhrát obě derby (naposled snad 93/94?), ale možná, že bych ve finále nepohrdnul ani remízou..ale bude pochopitelně hodně záležet, jak si průběžně povede Plzeň

        • Re: Liberec!!!

          CyWilly     před 7 lety 15.03.2017 14:19 |  
          2 0

          Rada je zjančí a pak nasadí systém 6-4-0... Já se nebojím toho, že by kapitán Rada kohokoliv zjančil. Tak fanoušky maximálně. Ti ho budou proklínat...

          • Re: Liberec!!!

            donford     před 7 lety 15.03.2017 17:22 |  
            2 0

            Nevím, jestli byl Rada degradován na kapitána, ale jinak se mu říká plukovník. :-) Ale možná se teď cítí být důležitý jako jenerál. :-) ( rozhodně teď nejmíň jako fotbalový pupek Čech)

            • Re: Liberec!!!

              CyWilly     před 7 lety 16.03.2017 12:31 |  
              0 0

              Tak to se panu plukovníkovi omlouvám, já měl za to, že je jenom kapitán. No já ho na hřišti zažil už jenom na úplném konci kariéry, tak mi to snad odpustí. Jinak jsem rád, že ho Sparta oslovila...je to pro ní ideální trenér :-D

    • Re: Liberec!!!

      Pepino44     před 7 lety 15.03.2017 14:17 |  
      0 0

      Tak Libe bychom měli dát, bez Součka bude podstatně slabší, větší obavy mám z Karviné, jsou nenápadní, ale makaj, no snad se to povede. Rozhodně nemají lepší hráče, tak bude záležet jak k tomu naši přistoupí.

      • Re: Liberec!!!

        Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 14:21 |  
        0 0

        Tak v Liberci nás nečeká nic lehkého, ale největší vítr z venkovních zápasů mám také z té Karviné. Jsou teď v laufu. A pak předposlední zápas v Mladé Boleslavi, jestli bude ještě bojovat o poháry taky nebude lehký.

    • Re: Liberec!!!

      kjandourek (admin)     před 7 lety 15.03.2017 14:50 |  
      5 0

      nezlob se na mě, ale Liberec a nejtěžší výjezd? Vždyť v Libe v létě a na podzim prodali všechno, co mělo ruce a nohy.... Sýkora u nás, Pokorný ve Francii, zraněný Hovorka u erbéček, Bakoš v Plzni.... Teď tam mají slepenec, co se nevešel do ligových sestav jinde - (Kúdela, Potočný, Kerbr a spol)... Navíc proti nám nenastoupí Mikula a Souček, zraněný je Coufal a pokud jsem si všiml, tak v Plzni se vykartoval šikovný černoušek v záloze....

      jako já jsem poslední, kdo by chtěl být nějak namistrovaný a do dalších zápasů nehleděl s pokorou - ztratit body můžeme všude.... ale zase bycvhom snad měli být trochu sebevědomí....
      V porovnání s ostatními je na tom Liberec velice špatně, mimo jiné i proto, že nemá dost kmenových hráčů a tak musí sázet na hostovačku i od nás...

      Daleko náročnější bude výjezd do Karviné... dále zápas na Bohemce a ve finále v Mladé Boleslavi... Tam to bude buď anebo - je klidně možné, že kolo před koncem už budeme mít jistotu konečného umístění a půjde o prd, ale spíše tam půjde o všechno....

      Stejně tak nevidím důvod, proč by Sparta neměla dále ztrácet... vždycky, když nás na jaře přeskočila, tak měla nabitý kádr reprezentanty a fazónu jako hrom... Teď tam má rozhádaný lazaret ... postupně během roku pustili Krejčího, Brabce, Schicka, Matějovského, Dočkala.... osa týmu v háji a nová jenom tak sama od sebe nevznikne, na té se musí pracovat - vzpomeňme jak dlouho nám trvalo, než jsmejí dali dohromady my.... navíc přestupní okno je zavřené... a jenom samotná výměna trenéra zázraky neudělá...
      Daleko větší "obavu" mám z Plzně, kde ten kádr přece jenom nějak udrželi pohromadě a zkušeností mají mraky... Tam mají relativně osu mužstva dobrou i celkem věkově dobře složenou - ono se říká, že ten kádr zestárl, ale oni ho mezitím docela šikovně doplnili: Hejda, Baránek, Hrošovský, Hořava, Hromada, Krmenčík... To ve spojení se zkušenými pardály typu Hubníka nám v této sezóně mohou zatápět daleko více...

      • Re: Liberec!!!

        Ondráš     před 7 lety 15.03.2017 15:04 |  
        0 0

        No uvidíme..nás už teď nečeká žádnej "lehkej" zápas..snad jedině teoreticky doma Hradec, jinak v podstatě samý mače, kde můžeme úplně v klidu body poztrácet..zápas v Liberci ale vnímám spíše z psychologického hlediska: Sparta se teď bude chtít nakopnout, Plzeň to se uvidí po Bohemce a pro nás by bylo nepříjemný jít do derby třeba "jen" s 6-ti bodovým náskokem..proto je tenhle zápas podle mě jedním z klíčových, abychom soupeřům dali jasně najevo-u nás nic nového, o první flek se vůbec nestarejte:) Protože když to v Libe nedáme a Sparta vyhraje nad Zlínem (jako že vyhraje), tak máme náskok 6 bodů a po derby při špatném scénáři jen 3 body..to bys pak viděl, jak by Sparťánci zabrali, když by cejtili maso..nemluvě o tom, že by se přes nás mohla už tento týden dostat Plzeň.

        • Re: Liberec!!!

          Jachym     před 7 lety 15.03.2017 15:12 |  
          2 0

          Sice tady zatvrzele omíláš ten náskok, ale copak nevíš, že je nejhorší jít do derby s náskokem devíti bodů a poté, nedej bože, ještě o půli vést 2:0...?!! :-)

          • Re: Liberec!!!

            Ondráš     před 7 lety 15.03.2017 15:18 |  
            0 0

            no nebyl by to sice ideální scénář, ale asi bych to překousnul:D

        • Re: Liberec!!!

          kjandourek (admin)     před 7 lety 15.03.2017 15:20 |  
          0 0

          Podle mého názoru byl z psychologického hlediska nejdůležitější ten gól Teplicím... Tam jsme odskočili a soupeřům dali najevo, že umíme vyhrát i zápas, kde se nedaří...

        • Re: Liberec!!!

          knawi     před 7 lety 15.03.2017 17:01 |  
          0 0

          V Liberci píská Ardeleanu, myslím, že velký důvod k radosti to není.

      • Re: Liberec!!!

        Robinator     před 7 lety 16.03.2017 08:47 |  
        0 0

        V Plzni jim slušně zatápěli..Plus mají kvalitního trenéra,který na nas bude umět velmi dobře připravit,taky si myslím, že půjde o velmi těžký výjezd

        • Re: Liberec!!!

          kjandourek (admin)     před 7 lety 16.03.2017 09:33 |  
          0 0

          V Plzni slušně zatápěla i Příbram v prvním kole ....

          Lehký to nebude nikde, ale opravdu nechápu, proč bychom měli stahovat kalhoty před výjezdem do klubu, který je na třináctém místě tři body nad čarou ponoru.... To bychom se už opravdu museli na jaře bát všude, protože v Jihlavě a Hradce jsme hráli na podzim a v Příbrami na jaře... nic slabšího nás na jaře venku už prostě nepotká...

          • Re: Liberec!!!

            Robinator     před 7 lety 16.03.2017 10:10 |  
            0 0

            stahovat ne, o tom nic nepíšu, ale myslím, že nás budou chtít potrápit jako teplice, ale máme super trenéra, takže věřím, že ztuží střed a tam pak nebudou mít šanci :)

            • Re: Liberec!!!

              kjandourek (admin)     před 7 lety 16.03.2017 10:25 |  
              0 0

              Každej nás bude chtít potrápit - to chtěla i Příbram :-)

              Nemyslím si samozřejmě, že v Liberci dáme osmičku, ale pořád je to dle tabulky slabší tým, který se zatím ani moc nezvedá....
              Těžší budou výjezdy do Karviné (ta se teď rozjela) a do Bolky... a i ta Bohemka se na nás vždycky dovede vytáhnout...

              • Re: Liberec!!!

                Robinator     před 7 lety 16.03.2017 10:29 |  
                0 0

                Jo to určo, za mě nejtěžší výjezd boleslav

                • Re: Liberec!!!

                  kjandourek (admin)     před 7 lety 16.03.2017 10:33 |  
                  0 0

                  Záleží, jak na tom budeme v tabulce... Klidně může dojít k tomu, že mít jistotu umístění a tak už nemusí o nic jít...

              • Re: Liberec!!!

                afro     před 7 lety 16.03.2017 11:01 |  
                1 0

                Já si hlavně přeju, aby Spartička s Radou teď na jaře jela potrápit Příbram... :-) My o tom víme svoje.

      • Re: Liberec!!!

        no-nick     před 7 lety 16.03.2017 12:10 |  
        2 0

        No minimálně to bude nejtěžší výjezd v březnu:)

        • Re: Liberec!!!

          kjandourek (admin)     před 7 lety 16.03.2017 12:14 |  
          0 0

          No to každopádně :-)

  22. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    sicilianbrno     před 7 lety 15.03.2017 15:16 |  
    0 0

    Vcelku souhlas, jen Břilovi bych dal 6, Hušby 5. Ani sem si neuvědomil, že jsme vyhrali již 7 zápasů za sebou, to je hezká bilance, koukal jsem na zbývající kola, podle týmů je šance tohle číslo zvětšit i na dvouciferný...uvidime

  23. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    jose01     před 7 lety 15.03.2017 16:34 |  
    0 0

    zdravím pánové, nevím jestli to někdo pečlivě sleduje, ale třeba od 10 do 17 kola jsme uhráli stejně bodů jako sparta a o bod víc než viktorka (ale ta má za toto období zápas k dobru )takže jak se všude psalo jakou máme sérii, jak hrajeme dobře atd tak bodově to vůči konkurentům bylo nastejno i přes hru kterou oba předváděli(poslední tři kola se to už bodově projevilo, ale to všichni víme) sice věřím, ale mám respekt k soupeřům, protože když sbírali body i v době kdy byli v útlumu, tak kolik bodů by posbírali, kdyby měli formu....

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      kjandourek (admin)     před 7 lety 15.03.2017 16:45 |  
      1 0

      No tak my jsme v období 10-17 ztratili čtyři body za dvě remízy... Pokud Sparta v tomto období nasbírala stejně bodů jako my, tak by ve formě posbírala maximálně o čtyři víc...

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        jose01     před 7 lety 15.03.2017 16:49 |  
        0 1

        samozřejmě máš pravdu, myslel jsem to tak, že se v dalších kolech může stát, že klidně nevyhrajeme tři zápasy v řadě, přestane se dařit, a třeba ta sparta formu chytne(ikdyž s tím nepočítám)a budou třeba najednou nastejno bodově s náma...

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          kjandourek (admin)     před 7 lety 15.03.2017 16:56 |  
          3 0

          Stát se může cokoliv, ale z čeho by ji chytli? Z kádru odešli stoper, dva tvůrci hry, útočník... a přišel jeden hrot... jeden levý bek, jakého svět neviděl... jeden slušný ofenzivní hráč, který v naší lize za čtyři roky dal asi osm branek a polovinu toho času promarodil..... a skleněnka... Do toho mají stále se obnovující marodku....

          Sparty v módu jaro 2017 bych se opravdu nebál... ani pod trenérem Radou - ten zázrak nedokázal ani v Příbrami, ani u nás...

          Z Plzně mám mnohem větší obavy...

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            jose01     před 7 lety 15.03.2017 17:03 |  
            0 0

            tak to já pochopitelně taky, ikdyž nic nehrají, tak vzadu udělají nulu celkem v klidu, a nějakou standardkou to urvou, ikdyž si za celej zápas pořádně nenahrajou

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Fačín     před 7 lety 16.03.2017 16:16 |  
            0 1

            Jenom drobnost - již poněkolikáté jsem zaznamenal, že se píše, že Spartě odešel Schick, což jí oslabilo. To je přirozeně nesmysl, když za ní prakticky nenastoupil, nepočítali s ním a ještě za něj dostali spoustu peněz.

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              kjandourek (admin)     před 7 lety 16.03.2017 16:29 |  
              0 0

              To je přece jedno, že za ní nenastoupil - kdyby neodešel a měli ho teď k dispozici, tak by přece byli podstatně silnější, ne?

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                Fačín     před 7 lety 16.03.2017 17:19 |  
                0 1

                Možná ano, možná ne. Pokud by neodešel, tak třeba nemusí nastupovat (Juliš s Pulkrabem byli podle vedení Sparty lepší), nehrál by tak kvalitní soutěž, takže by nemusel zaznamenat takový progres.. Nebo by se třeba zranil, jeho vývoj by se zpomalil.. Ale to je jen slovíčkaření, kdyby v předchozí sezoně za Spartu hrál a dal 15 gólů, tak je to velké oslabení, ale to tak prostě nebylo.

                • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                  kjandourek (admin)     před 7 lety 16.03.2017 17:46 |  
                  0 0

                  Já myslím, že to oslabení bylo... minimálně by měli více možností do útoku na výběr...

  24. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 15.03.2017 16:58 |  
    0 0

    Nejvíce jsem se těšil na tvé hodnocení, naší ne úplně 100% defenzívy. Skoro jako vždy si to Alanore viděl, podobně jako já.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      zeleznik2     před 7 lety 15.03.2017 17:12 |  
      0 1

      Jen u Zmrhala jsem dal 7. Myslím, že si jí zasloužil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 17:33 |  
      0 0

      No nevím kdo co čekal,ale bylo to v podstatě předvídatelné,přece jenom prádelníci jsou zkušený v boji o titul a ten tým spolu nehraje týden.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        marcocruz (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 18:57 |  
        6 1

        Poslední výsledky Plzně: 1:0, 1:0, 3:1, 0:0, 2:0, 1:0, 0:0, 0:1, 1:0, 1:0, to jsou teda mistrovský výsledky jak blázen, doufam, že tyhle titul nevyhrajou, protože z tak podělanou nezabavnou hrou si to snad ani nezasloužej

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Crispo     před 7 lety 15.03.2017 19:01 |  
          6 0

          Tímto způsobem vyhrála sparta nejméně čtyři tituly, před nástupem "Vrbovy" Plzně...

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          mirecek1111     před 7 lety 15.03.2017 19:08 |  
          4 0

          Plzeň má relativně těžký los. Teď ještě pár zápasů relativně v pohodě, ale pak jim začne de facto až do konce těžká série a s tím co teď hrají není možné aby nezačali ztrácet.

          Pokud se hráči z posledního zápasu poučí, Šilhavý proti těžším soupeřům vrátí zpět do sestavy Baráka na místo Mešanoviče, tak to na sílu a kvalitu určitě urveme.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Robinator     před 7 lety 15.03.2017 18:55 |  
      9 0

      Plzeň opět výkon hroznej, doufám, že už brzo padnou šupáci..Koukat na Vaniaka jak se tam raduje,docela hrůza..

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Sracken     před 7 lety 15.03.2017 19:11 |  
        4 3

        Bojovat o titul s Berbrem a Peltou je skoro nemožné. Jediná možnost, že Plzeň ztratí body je na Spartě. Jinde buď vyhraje jasně, nebo dá v čase 88-98 góla z ofsajdu, faulu, penalty. My máme šanci jen pokud vše vyhrajeme.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Robinator     před 7 lety 15.03.2017 19:51 |  
          0 1

          Na Spartě ztratit může, doma to vdycky ze všema nějak ukope,..S pomocí sudich..A nás teď čekají zatraceně těžké dva zápasy, myslím, že ten Liberec bude těžší než Sparta, po tom co jsem je viděl hrát prave z Plzni

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          kjandourek (admin)     před 7 lety 17.03.2017 10:21 |  
          0 0

          Ve Zlíně ten gól nedali.... obrat o body je může Jablonec, Teplice, nebo Bolka... Zase bych nestahoval kaťata... ;-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        jufoun (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 19:14 |  
        1 0

        Ten Vaňous mě tam taky vadí.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 19:16 |  
          1 0

          Vaniak byl vynikajici brankar, ale taky zoldak a nikdy zadny velky klubista. Nesmite si ho tak idealizovat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Novi.sks     před 7 lety 15.03.2017 19:34 |  
      1 0

      Viděl jsem první poločas a i podle konečných statistik byla Bohemka mnohem lepší... Jenže když ten klokan prašivej toho góla nedá, nedá a nedá... :(
      Myslím si ale, že Plzni taková hra nemůže procházet dlouhodobě a je jen otázkou času, kdy začne ztrácet. Otázkou potom je, zda se nám podaří ztratit těch bodů míň než jim (protože i u nás k nějaké ztrátě -pravděpodobně- dojde)...

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      sicilianbrno     před 7 lety 15.03.2017 19:44 |  
      2 0

      Plzen trapná, ale jedno se jim musí nechat, tu defenzivu holt mají kvalitní, dostat jen 10golu a hl jen 4 venku, to už je slušný číslo. Bohemka dneska lepší, ale už z projevu hry sem tušil, že do finální akce se dostanou jen diky náhodě, bohužel....jen se zeptám, při stejném bodovem hodnocení na konci ročníku rozhoduje jako první vzájemný zápas a pak až skore?? dik za info....

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Novi.sks     před 7 lety 15.03.2017 19:48 |  
        0 0

        Ano, nejprve se berou v potaz vzájemné zápasy a až poté skóre. Takže aktuálně máme nejtěsnější možný náskok :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Hektor     před 7 lety 15.03.2017 19:48 |  
        0 0

        Jet to tak, jako první vzájemný zápas a pak až skore.

  25. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Ados     před 7 lety 15.03.2017 20:30 |  
    0 5

    Kolik myslíte, že bude potřeba udělat bodů k zisku titulu? Udělal jsem si průměr za posledních 10 let a vychází mi to na 66,8 bodů.

    Podle losu prvních třech mužstev mi vychází, že:

    Slavia udělá ještě 20 bodů (zde jsem spíš pesimista, asi z toho důvodu, že rozhodčí nám nepůjdou na ruku, nemáme tolik zkušeností a ta naše série se trochu zadrhne)

    Plzeň udělá 22 bodů (faktor rozhodčí, zkušenosti)

    Sparta udělá také 22 bodů (nevěřím, že budou ještě tolik ztrácet a navíc Rada je na chvilku nabudí)

    Podle mých propočtů by na konci měla Plzeň 68 bodů, Slavia 67 bodů a Sparta 60 bodů. I když bych si titul po těch hrozných letech přál, tak mi to vychází na konečné druhé místo.

    Jaký je váš názor? Díky

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Hektor     před 7 lety 15.03.2017 20:57 |  
      7 0

      Můj názor? Doufám, že to máš blbě. Jinak dnes mě to docela naštvalo, 3 body pro Plzeň po takovém výkonu. Ta Bohemka bere body fakt jenom nám, s Plzní a Spartou skoro pravidelně 2 porážky do roka.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        honzah (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 11:34 |  
        0 0

        Letos uhrála Bohemka podzimních 1:1 v Plzni (ale také u nás).

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Hektor     před 7 lety 16.03.2017 20:33 |  
          0 0

          To byla spíš výjimka, včera hráli dobře a mám obavy, aby nám nesebrali body i podruhé.

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Eluin (přítel SN)     před 7 lety 15.03.2017 21:06 |  
      2 0

      Podle mě nebude mít Sparta na konci bod žádný, neboť se jí v rámci humanity všechny seberou :).

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      honzah (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 11:33 |  
      1 0

      Spíše podle formy a zkušeností, nežli detailního promýšlení losu si troufnu odhadnout takto:

      Slavia 26 (8-2-0)
      Plzeň 23 (7-2-1)
      Sparta 19 (5-4-1)

      Celkově Slavia 73 bodů, Plzeň 69 bodů, 57 bodů. (Jak na to koukám, tak vlastně Sparta i Plzeň dodrží bodový průměr z dosavadního průběhu, ale Slavia si přilepší.)

      Kurzy na titul u Fortuny
      Slavia 1,5; Plzeň 2,7; Sparta 13; Boleslav 150; Zlín 250.

      Přepočteno na procenta
      Slavia 59,3; Plzeň 32,9; Sparta 6,8; Boleslav 0,6; Zlín 0,4.

      (U Tipsportu jsou ty rozestupy trochu menší.)

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        donford     před 7 lety 16.03.2017 12:16 |  
        0 0

        Kéž bys měl pravdu! A kde bys odhadoval naše 2 remízy? Asi ne doma, (věřím, jako pravověrný slávista, že Spartu uděláme), tak tedy v Karviné a na Bohémce zase? Možná spíš na Bolce. Sparta si myslím, Plzeň doma porazí.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        Ondráš     před 7 lety 16.03.2017 12:23 |  
        0 0

        No, aktuální forma..si vždycky vzpomenu na skuhrání sparťanských bukvic, jakou měli super formu, ale reprezentační přestávka je totálně rozhodila a pak už se nechytli..to teď čeká nás - půlka kádru v repre, takže nebudou s týmem a hned potom derby..jsem zvědavej, snad forma vydrží a ten Gucci tým dáme

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Fačín     před 7 lety 16.03.2017 16:25 |  
          1 1

          Derby po repre pauze bude velký problém. Dá se čekat, že toho naši kluci odehrajou dost, protože Jarolím je prostě bude potřebovat. Čili nám budou trochu chybět při přípravě, taktické i fyzické. Můžou se zranit, ale hlavně ti méně zkušení (Barák, Sýkora) mohou začít lítat hlavou v oblacích, že už jsou v repre apod., obzvlášť, pokud zápasy pro nás dopadnou dobře. Což se asi dá čekat, když soupeři budou slovutná Litva a San Marino..

          Navíc Rada Spartu minimálně dokáže nahecovat, srovnat, bude na to mít 14 dní, celý kádr pohromadě.

          Ideální by bylo, kdyby zítra rupli se Zlínem. To by šli úplně do kopru, Rada by byl pro smích hned od začátku.. Tomu ale moc nevěřím.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            smely (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 17:08 |  
            0 0

            repre hraje proti san marinu, predpokladam, ze nejak vystaveny nebudou, barak a sykora uz v repre byli, nevim proc by meli bejt v oblacich ( jestli si teda nemyslel v oblecich, ale to by jim taky vadit nemelo, maj to bez kravaty) , plukovnikovi budou chybet 2 repre U21 ( pytlik a cermak) takze nebude mit stred zalohy...tudiz nesdilim tve obavy...rupnout s gotwaldovem by samozrejme mohli, vo tom zadna...

            • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

              Fačín     před 7 lety 16.03.2017 17:25 |  
              0 1

              Tak Sáček s Čermákem podle mého názoru pod Radou už nebudou hlavními tahouny Sparty. Očekávám na jejich místě spíše Váchu s Marečkem, mladí byli koně především Holoubkovi a ten je pryč.

              • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

                smely (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 17:28 |  
                0 0

                :-) v tom pripade jsem pred derby jeste klidnejsi...

  26. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Ondráš     před 7 lety 15.03.2017 21:27 |  
    4 0

    Ty jo ta Bohemka..člověk jí jednou za rok fandí a oni nejsou schopni dát gól..přitom všechno hrálo pro ně, atmosféra, celkově nakloněná veřejnost atd. Pěkně to pomrd..
    Jinak ale fakt dobře hraje ten Mašek, toho bych k nám 100% bral mezi ty naše věže, aby to ještě více rozhýbal.
    S tím jak hraje Plzeň (účelně) budeme snad muset všechno vyhrát..to jsou šupáci

  27. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    stromovous (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 09:05 |  
    0 0

    Dotaz na ty, co viděli Boh-Plz: Jak hrál Kuchta? Díky

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Ondráš     před 7 lety 16.03.2017 09:17 |  
      0 0

      Já viděl jen první poločas a přišlo mi to, že nic moc..

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      Jachym     před 7 lety 16.03.2017 09:27 |  
      1 0

      Snažil se, ale celkově jsou útočníci klokanů velmi neproduktivní. Už dlouho nedali ani gól...

    • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

      afro     před 7 lety 16.03.2017 09:41 |  
      1 0

      Dostal se do dvou docela zajímavých situací (jednou to zavánělo offsidem) a byla na něm vidět velká snaha, jako ostatně u všech hráčů Bohemians, ale jeho výkon nebyl žádný zázrak.

      • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

        jarodo57     před 7 lety 16.03.2017 12:09 |  
        2 1

        Přesně.Snaha,nemá problém s míčem ale v koncovce je celá Boohemka nulová.Měli jsme jim včera půjčit Škodu a brali určitě 3 body.Mimo jiné rozhodčí jim neodpískal penaltu za ruku ve 2. poločase,otáčel souboje .Pomezní pod tribunou byl hrozný hajzl.Plzeňáci absolutně nic žádnou šanci.Bohužel Švec to v tom vápně odhlavičkoval nejhůř kam mohl.Nejlepší bylo jak 5 minut ošetřovali Bakoše a on místo za lajnu šel na přímák a rozhodčí mlčel.Dokonce se tam mohl dostat do šance.

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          afro     před 7 lety 16.03.2017 12:19 |  
          4 0

          Já to viděl v bedně a ta koncovka, resp. i předfinální část byla od Bohemians strašnej zmar. Plzeň dopředu skoro nulová, ale tři body berou, no. Na nás se zase určitě vyhecujou a bude to těžký, jako vždy... :-(

          Jinak co se týče toho ošetřování Bakoše a následnému setrvání na hřišti můžu dělat chytrýho, protože včera komentátor tvrdil, že podle nového pravidla nemusí faulovaný a ošetřovaný hráč opustit hřiště, když faulující obdrží žlutou kartu...

        • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

          Fallen (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 13:55 |  
          0 0

          Já to slyšel včera v tv od Hyského poprvé v životě, ale prej je podle pravidel, že pokud se jedná o faul za kartu, tak ošetřovaný hráč ze hřiště nemusí... A myslím, že zrovna po tom faulu na Bakoše.

          • Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

            Fallen (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 13:56 |  
            0 0

            To jsem si zase seděl na vedení. Tak sorry

  28. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    samciz (přítel SN)     před 7 lety 16.03.2017 21:27 |  
    5 0

    Viděli jste už toto: https://www.youtube.com/watch?v=pY8UAazQAZ0 ? Je to krátké video, kde je asi 20 sekund z toho, jak si hráči a realizační tým oslavovali vítězství nad Teplicemi. Úplně super je Jarda Šilhavý v euforii :-)

  29. Re: Hodnocení slávistů - 20. kolo

    Slawek     před 7 lety 18.03.2017 20:33 |  
    0 0

    Nevíš kdo z hráčů a proč řídíl děkovačku po Teplicích ?