Fortuna liga

Slavia bude hájit první místo v Liberci

Slavia je po dvaceti ligových kolech v čele ligové tabulky, má však jediný bod náskoku na druhou Plzeň. V 21. kole tak jedou slávisté do Liberce hájit vedení v lize a pokusit se prodloužit současnou sérii sedmi výher v řadě. Jak se jim povede, to můžete sledovat buď přímo v Liberci nebo v přímém přenosu stanice O2 Sport v sobotu od 16:30.

Možná se vám to zdá pořád ještě trochu jako sen. Ale sen to není, Slavia vede ligovou tabulku ve velmi pokročilé fázi ligy. Na jaře sešívaní ještě neztratili ani jediný bod a například náskok na třetí Spartu se oproti zimní přestávce už ztrojnásobil. Není však čas se kochat vzpomínkami na uplynulý týden, ligový rozpis klade před Slavii toto kolo další nevyzpytatelnou překážku. Tou je Liberec, pravidelný účastník evropských pohárů, ovšem aktuálně až 13. tým ligy a především tým, který je s pouhými 13 vstřelenými brankami nejméně produktivní. Na druhou stranu jen čtyři týmy v lize mají méně inkasovaných branek než Liberec.

Přitom Liberec velkou část sezóny válčí se složením zadních řad, v bráně má sice spolehlivého Dúbravku (sedm vychytaných nul je výborná bilance), ale před ním se hráči dost točí. V zimě Liberci odešel kapitán Pokorný do Francie, exslávista Martin Latka je náchylný na zranění, nový kapitán Coufal je dost možná také ještě zraněný, kometa podzimu minulé sezóny Bartošák má tak špatnou formu, že nastupuje za juniorku. A tak trenér Jindřich Trpišovský poskládal v Plzni před Dúbravku obranu ve složení Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr. Jan Mikula, který v Liberci hostuje právě ze Slavie, zřejmě nebude moci nastoupit, takže v obraně Liberce dojde pravděpodobně k další vynucené změně.  Ani záložní řada neoplývá nějakou větší stabilitou. Po svém příchodu na hostování ze Slavie se stal stabilním prvkem Tomáš Souček, ale ten jistě také nebude moci nastoupit. Ve středu zálohy Liberce tak asi uvidíme zítra exolomouckého Ševčíka a Breiteho, nelze vyloučit ani nasazení Bosančiče, který se do Liberce vrátil v zimě. Rovněž nasazení hráčů na křídla není něco, co by mohl slávistický fanoušek odhadnou s velkou porcí jistoty. Stabilním hráčem je Bartl, který může nastoupit napravo i nalevo, na druhém křídle se pak jen za čtyři jarní zápasy protočili Ekpai, Kerbr, Vůch a Voltr. Vepředu pak hrají Baroš s Potočným. Suma sumarum, jistě nelze napsat, že jsou domácí neporazitelným týmem plným nebezpečných individualit, na druhou stranu doma Liberec prohrál za celou sezónu jen jednou, a to v září s Plzní 1:2. Jinak má Liberec doma tři výhry a pět remíz.

To slávisté jsou v zápasech venku nejlepším týmem ligy s bilancí 6-3-1 a především díky osmičce v Příbrami mají průměr 2,7 vstřelené branky na zápas venku. Proti Liberci se jim navíc docela daří, z posledních 6 ligových zápasů slávisté vyhráli čtyři a prohráli jediný.  Velmi produktivní bývá v těchto zápasech Milan Škoda, ten rozhodl jedinou brankou podzimní duel v Edenu a když slávisté hráli v Liberci před dvěma roky na jaře 2015, nastřílel Škoda během prvních 40 minut zápasu hattrick. Slavia má k dispozici kromě Alvira se Šventem k dispozici kompletní kádr, otazník však visí nad startem Michala Frydrycha, kterého zastihlo jaro ve výborné formě. Vzhledem k tomu, že dalším zápasem je pro Slavii domácí derby, hodí se napsat, že hrozba čtvrté žluté karty visí nad Hušbauerem, Bořilem a Sýkorou.

Slávisté budou mít na místě velkou podporu vlastních fanoušků, vyhrazenou mají pro sebe celou západní tribunu, kde bude také slávistická bezpečnostní služba. Fanoušci Slavie pořádají pochod na zápas, sraz je ve 14:30 u radnice. Kompletní informace pro fanoušky jsou k dispozici na webu Slavie zde. V Liberci působili dříve jak současní trenéři Slavie Šilhavý, Chytrý a Veselý, tak také Jan Sýkora, který patří na jaře k nejlepším hráčům sešívaných.

Tip na sestavu: Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Ngadeu - Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Škoda

Kursy Tipsport: 3.65 - 3.30 - 2.15

21. kolo - Sobota 18. 03. 2017 16:30

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
1 - 1
1 - 1
FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec

40. Ekpai

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

14. Jaromír Zmrhal

Komentáře (78)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Maeden (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 12:07 |  
    14 0

    Konecne predzapasovy prehled vydany alespon 24 h pred vykopem, a ne pozde vecer jako posledni dobou vzdy.
    Sestava je ve hvezdach, i na 2 utocniky by se dalo hrat. Dluzno dodat, ze proti Plzni byl Suk nejlepsim hracem, posbiral vse v okruhu 25 m od stredu, bude jim hodne chybet. Ekpai dostal 4. ZK. Baros nic nepredvedl, uz se jen vali, Bosancic je vyzrany jak michelin. Nic nez vyhra nepripada v uvahu, hlavne bez karet.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      smely (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 12:55 |  
      3 0

      pac si to urcite Dulhar pripravil v letadle... toz vitaj dom, synku... :-)

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        quelhar (admin)     před 7 lety 17.03.2017 13:14 |  
        2 0

        Bohužel nepřipravil, ale jinak děkuju, doma je doma :o)

  2. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    carfi-sks (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 13:08 |  
    1 0

    Pokud chceme hrát o titul, musíme Liberec porazit! Snad nebude tak špatná kombinace jako proti Teplicím, kde to občas drhlo. Co se vůbec stalo Frydrychovi při zápasovém rozcvičení ?

  3. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    sicilianbrno     před 7 lety 17.03.2017 13:17 |  
    3 2

    Vidim to také na rozestavení 4-2-3-1, i když bych se radeji přiklanel ke hře na dva utočniky. Snad to bude kombinační hra PO ZEMI a ne jak proti teplákům časté neuspešné nakopavané míče, které byly často na náhodu..věřím v tři body.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      JS (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 13:18 |  
      4 1

      Také si myslím, v poslední době se nám s Meššim od začátku fotbalově nedaří...

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      stromovous (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 13:33 |  
      8 0

      Snad jen pro úplnost: Když Slavia hraje s 5 záložníky, tak to není v rozestavení 4-2-3-1. Dva středové staženější hráče, to aplikuje třeba Plzeň či Boleslav. Když už tu chceme mít podrobnější schéma, než základní 4-5-1, tak Slavia aplikuje spíše 4-1-4-1 (zkrátka trio středových hráčů v pozici 1-2, nikoliv 2-1). :-)

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        JS (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 13:59 |  
        1 3

        No to je otázka. Hušbauer se také dost stahuje dozadu pro míče, někdy až ke stoperům...

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          stromovous (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 14:07 |  
          2 1

          A v některých zápasech to zase dělal Barák. Na hřišti to pak v každé vteřině samozřejmě vypadá různě, jak jsem tu rozebíral myslím po Plzni, tak někdy plynule přecházíme 3-5-2 či dokonce 3-6-1. Systémově ale na dva jasně dané "staženější střední záložníky" a na "jednoho tvůrce až podhrota" před nimi, určitě nehrajeme.

  4. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    madlenka     před 7 lety 17.03.2017 13:19 |  
    8 3

    Ze zápasu mám trochu obavu, Liberec do toho vlítne a na těžkém terénu očekávám dost soubojový fotbal, což mě při kombinace rozhodčího Ardeleána, blížícího se derby a karetního ohrožení Hušbyho a Sýkory, nenechává klidným. Snad jen sýčkuji .....

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Vlcoun     před 7 lety 17.03.2017 13:40 |  
      2 8

      přiznám se že by mě nepřekvapilo nechat od začátku sedět Sýkoru kvůli hrozbě karty a hrát na dva útočníky.

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        stromovous (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 14:10 |  
        1 1

        Sýkora - pokud se nedejbože nezraní - bude hrát na 100 %. Na jaře je to náš nejlepší hráč (navíc exliberečák), toho určitě konzervativní (ve smyslu ne/rotace sestavy) JŠVCD neposadí. Smysl by naopak dávalo ho za rozhodnutého stavu stáhnout, ale neříkejme hop, dokud žádný rozhodnutý stav není.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Travinho     před 7 lety 18.03.2017 08:07 |  
      2 1

      Mně to právě před blížícím se derby nezneklidňuje vůbec. Moc lehčích soupeřů než je Sparta na jaře mít nebudeme.

  5. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    JS (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 13:20 |  
    3 3

    Mám v tipovačce 0:4, tak mě nezklamte... Myslím si, že Libe je zralý na ránu z milosti, přesně jak psal kolega Maeden výše. Stejně tak si myslím, že bychom měli hrát s pěti záložníky, protože dokud nezvládáme kombinaci v 4-4-2, je lepší raději si nechat větší prostor na přečíslování v záloze, než v útoku.

    Škoda, že je ten Švenťák pořád marod :(

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Jachym     před 7 lety 17.03.2017 13:40 |  
      3 0

      Mně daleko víc bude chybět Frydrych v jeho současné formě. Jinak i pro mě by byla zklamáním bodová ztráta proti týmu uplácanému narychlo hráči z hostování.

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        smely (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 13:57 |  
        1 0

        na sobotu v liberci nic moc predpoved, obavanej vitr z hor, 5 stupnu a dest ( mozna se snehem)...bude to boj, podle me JSVDVCD v tomhle povetri Frydu na derby si posetri...

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          Jachym     před 7 lety 17.03.2017 14:05 |  
          2 1

          I já to vidím podobně, nic jiného nám nezbude, a i když nám jde o hodně, Frydrych hrát opět nebude...

          • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

            smely (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 14:42 |  
            2 2

            vono se zrovna dolecenym svalem nejde moc v blate a desti behat cvalem... .-)

            • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

              Jachym     před 7 lety 17.03.2017 15:01 |  
              6 1

              Natož aby něco tvořil, snad to za něj zvládne Bořil... :-))

              • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

                afro     před 7 lety 17.03.2017 15:11 |  
                1 0

                A jéje, láska-páska zahájena. :-)

                • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

                  Jachym     před 7 lety 17.03.2017 15:20 |  
                  5 0

                  Skvělé, že i ty máš radost a chceš poezii učiniti zadost...:-))

                • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

                  smely (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 15:21 |  
                  5 0

                  :-) clovek tu jen tak trousi rymy co ho zrvovna napadaji a hned mu za ne spravedlive minusy napadaji...proklaty je zivot basniku ve spolecnosti tvrdych chasniku...
                  jinac, covece by me nikdy v zivote nenapadlo, ze si budu nekdy uprimne prat finale UEL : RCS - Besiktas...to sou pradoxy, pane Vanek...

                  • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

                    Jachym     před 7 lety 17.03.2017 15:30 |  
                    2 0

                    Ať tu jenom analyzují,
                    systémy, o kterých ví howno,
                    A poety paralyzují,
                    kterým není rovno:-)


                • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

                  Fulham     před 7 lety 17.03.2017 17:43 |  
                  1 0

                  Něco ve smyslu - máme ale pěkný večer, páteční, plný rýmu - tak snad zítra pod Ještědem nechytneme rýmu...:-)))

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Ondráš     před 7 lety 17.03.2017 16:41 |  
      5 0

      Tvl 0:4..vaše sebevědomí na moje bedra:) Že já se u toho fotbalu vůbec nervuju:) V Liberci nás čeká oraniště a déšť - nic pro naše kolohnáty..když to skončí 0:1 po antifotbalu, já budu spokojen..do Liberce se nejezdí předvádět fotbalovou krásu, ale umlátit to hlava nehlava..

  6. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Philliip     před 7 lety 17.03.2017 14:47 |  
    3 0

    V současném rozpoložení nemůžeme jet do Liberce s jiným cílem než získat 3 body. Liberec má sestupové starosti a rozhodně nemá vyhráno. Ale vyhráno nemáme ani my. Zápas s Teplicemi nám ukázal varovný prst. Takticky připravené mužstvo s dobrým pohybem dokáže výrazně snižovat rozdíly v kvalitě hráčů. Nesmíme propadat ve středu pole a pak určitě prokážeme větší kvalitu. Fanoušci slávistům určitě připraví takřka domácí prostředí a hráče to o to víc vybičuje ke 100% výkonu. Souhlasím se sestavou ve článku. Trenér Šilhavý umí poměrně dobře reagovat na vývoj utkání. Můj tip: 0:2

  7. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 15:54 |  
    10 0

    Ja bych krotil tu euforii, ze vedeme ligu "ve velmi pokročilé fázi ligy". Porad zbyva tretina zapasu a to neni malo. Chce to pokoru, krome z formy hrajici Plzne doma jsme na jare jeste s top tymy nehrali a ceka nas jeste hodne tezkych zapasu. Liga je jeste dlouha tak vice te pokory.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      kjandourek (admin)     před 7 lety 17.03.2017 16:12 |  
      10 0

      Ale no tak... taky to chce trochu sebevědomí... Není nic proti pokoře, když řekneme pravdivou věc... Po dvou třetinách dlouhodobé soutěže vedeme ligu... Vést ligu krátce po začátku je relativně snadná věc - nám se to povedlo za Beránka po nějakých pěti kolech, letos vedl ligu i Zlín a Mladá Boleslav... ale nevydrželiii... Vést ligu v pokročilé fázi... a dvě třetiny pokročilá fáze je... to už ukazuje na slušný potenciál...
      Nikdo přece neříká, že už jsme jistý mistr...

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      quelhar (admin)     před 7 lety 17.03.2017 16:31 |  
      1 0

      Není to málo, ale je to pořád o dost méně než 25 kol, kterých chybělo, když jsme ligu vedli naposledy (po pěti kolech pod Beránkem). Fráze "velmi pokročilá fáze ligy" směřovala právě na to, rozhodně nebyla zamýšlena jako jakákoli forma nepokory.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      knawi     před 7 lety 17.03.2017 18:06 |  
      4 0

      Mám ambivalentní pocity a myslím, že se v tom od Vás ostatních slávistů příliš neliším.
      Určitě nedostatek pokory, namyšlenost a pýcha znamená vlastně nepřipravenost, o to je pak větší překvapení z neúspěchu. Ale sebevědomí, reálné, nezaložené na sebe přecenění, je k úspěchu zcela nezbytné.
      Ještě, že to záleží hlavně na týmu, podle JŠ také na výborných fanoušcích a podle mě, na základě té výborné výsledkové šňůry, bezpochyby i na něm.

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        Eskaes     před 7 lety 17.03.2017 21:05 |  
        1 0

        vidím to podobně, ten kdo hraje o titul by neměl být namyšlenec ale už vůbec ne alibista, který se bojí své odpovědnosti, která k boji o vrchol patří. Každý kdo bojuje o pódium, nese svou kůži na trh.

  8. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    lukas8 (admin)     před 7 lety 17.03.2017 20:32 |  
    9 1

    Očekávám hru s jedním hrotem. Věřím, že to bude, pro nás, poněkud klidnější zápas, než proti Teplicím.

    OT: Jsem rád, že naše vedení se už nyní snaží oťukávat případné posily na post stopera, který v létě, tak či tak, budeme muset řešit, jelikož nevěřím, že se nám Simona podaří ještě déle udržet. Já bych osobně byl pro Jugase ze Zlína, který mi přijde jako jakýsi neobroušený křišťál v rámci naší ligy. Je v nejlepších letech a v lepším klubu, než je Zlín by mohl ještě více vyniknout.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Luckyduck (přítel SN)     před 7 lety 17.03.2017 22:17 |  
      9 0

      Jugas dneska proti RB spolu s Traorem a Dostálem asi nejlepší hráči Zlína - všichni výborný výkon. Škoda neumětelství několika jejich spoluhráčů, kteří mají velký problém vůbec zpracovat balón, přihrát, nacentrovat (Holík) nebo nedělat absurdní chyby a zákroky jako Matejov a jeho zbytečné vyloučení.
      Sparta opět tragická - snad to těm chlapcům vydrží i na derby :) Jen škoda vykartování Kadlece - na toho jsem se obzvlášť těšil ;)

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        Borris     před 7 lety 18.03.2017 03:08 |  
        1 0

        Hm jenže Jugasův výkon z mého pohledu hodně degradovala ta neproměněná tisíciprocentní tutovka. Ať se na mě někdo nezlobí, ale to se prostě dává takový góly! Za mě je to úplně stejná hrubice, jako když obránce namaže soupeři na gól. Hrozný, to se prostě dává!

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        bongor     před 7 lety 18.03.2017 07:23 |  
        0 0

        Na Jugase má políčeno sralta,tak snad ji nebude zařezávat.Ten gól bych dal i já.

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          Luckyduck (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 10:18 |  
          0 0

          No jo, tu šanci měl dát, o tom žádná, stačilo to trefit o 30 cm víc doleva. Že je v hledáčku sparty jsem nějak pozapomněl.. Každopádně člověk z vedení rudochů, kterej rozhodnul v létě a pak ZNOVU v zimě o tom, že jim bude na stopery stačit trojice megaopor Mazuch, Kadlec, Holek (three stooges? :D ) a není potřeba přivést někoho, jako je třeba Jugas - tak ten by měl dostat metál :)

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        bongor     před 7 lety 18.03.2017 07:24 |  
        0 0

        On Vašýk hrál?

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          ElBrody     před 7 lety 18.03.2017 09:08 |  
          1 0

          No hrál... a hřišti prej byl. Ale vykartoval se M. Kadlec aka stínovač.

          • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

            afro     před 7 lety 18.03.2017 09:21 |  
            2 1

            M. Kadlec - jeden z nejlepsich hracu Slavie na jare. ;-)

  9. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Eskaes     před 7 lety 17.03.2017 21:02 |  
    2 0

    Liberec pokládám za tým, který je bodově těžce pod svými herními možnostmi. Fotbalově má na to nás zle potrápit, takže nic nepodceňme, na druhou stranu mám po Plzni tušení, že by nám jeho domácí hra mohla sedět.

  10. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Yester     před 7 lety 17.03.2017 21:15 |  
    4 1

    Mimochodem ta Sparta je strasne darebna :-D

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      michal80     před 7 lety 17.03.2017 23:01 |  
      2 0

      to teda - škoda, měl jsem krásně vsazenou dvojku na zlín v kurz 7,82 :D Moc nechybělo..

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        honza_sl     před 7 lety 18.03.2017 12:06 |  
        0 2

        Člověče, viděl jsi ten zápas? Jako pardon, první poločas Zlín lepší o cca 10%, druhý před vyloučením Sparta lepší tak o 40% a po vyloučení o 70%. Jasně, taky nepamatuju takhle slabou Spartu a její stav mě těší, ale Zlín neměl na výhru ani náhodou a za bod můžou být šťastní jako blechy.

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          Fridleifsson     před 7 lety 18.03.2017 16:08 |  
          0 0

          Ale notak! Sparta jasně předvedla, že by nebyla schopná dát gól ani kdyby se hrálo do půlnoci, takže stačilo, aby Jugas proměnil tu stoprocentní tutovku a výhra Zlína by byla na světě. ;)

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      bongor     před 7 lety 18.03.2017 07:21 |  
      0 1

      Ty bídě snad fandíš.Darebná,to je pro ně ještě velká pochvala.

  11. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    zeleznik2     před 7 lety 17.03.2017 23:02 |  
    2 0

    Tak Zlín dnes potěšil remízou na Letné, mohl i vyhrát, ovšem dát gól, to je pro hráče Zlína neřešitelný problém. V Liberci snad v klidu dáme 2:0. Hlavně se nevykartovat a nezranit. Zřejmě sestava 4-5-1. Góly dá Milan a Michal Frydrych bude ještě absentovat, takže zase napravo s Bořilem. Slavia go!

  12. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Hektor     před 7 lety 18.03.2017 00:51 |  
    4 0

    Když si vzpomenu na poslední dva nerváky, tak bych chtěl na hráče apelovat. Jelikož i mezi fanoušky Slavie jsou kardiaci, šlo by prosím vyhrát 3:0, po poločase 2:0 ? Předem děkuji.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      marp (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 02:19 |  
      9 1

      2:0 v poločase je past. To už radši prohrávat, ať je co dotahovat. JC

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        hamlo1 (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 06:58 |  
        2 0

        Kdepak je tomu teoretikovi asi konec?

  13. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    fredydj (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 02:02 |  
    0 0

    Souček a Mikula nastoupit nemohou, Voltr ano.

  14. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Maty22     před 7 lety 18.03.2017 08:22 |  
    0 0

    Hlavně aby nesněžilo.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      SKSVenca     před 7 lety 18.03.2017 08:39 |  
      0 0

      Prý tam už sněží :( snad se bude hrát

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Ferguss     před 7 lety 18.03.2017 09:07 |  
      1 0

      V klidu, i kdyby sněžilo, tak se to držet nebude. I teď je v Liberci nad nulou a poslední dny bylo teplo, stačí se kouknout na webky, sníh se nedrží. Navíc odpoledne by mělo být okno bez přeháněk. Samozřejmě terén bude těžký, ale máme fyzicky silné hráče a jsme silní ze standardek, které by mohly rozhodovat. Žádná fotbalovou krásu samozřejmě neočekávám, ale vzhledem k tomu, že za Liberec nemůže nastoupit Suk ani Miky a Vůch má 4 žluté, tak to snad nějak urveme.

  15. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    SvatyBojovnik (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 09:04 |  
    0 1

    Zdarec! Nic jiného než vítězství nebrat! :)

  16. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 10:35 |  
    0 0

    Tak počasí v LB uplně na levačku,vzhledem k okolnostem to bohužel nebude nic jednoduchého,dost to nahrává méně kvalitnímu týmu.Oranice s holomajznou nás očekává.

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      bongor     před 7 lety 18.03.2017 10:47 |  
      7 0

      No tak zápas přeložíme na podzim.

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 11:32 |  
        0 0

        Hele třeba je tam Jardamiliarda nepustí nenechá si zmrzačit mužstvo za půl miliardy :-))))))

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          Jachym     před 7 lety 18.03.2017 12:57 |  
          0 1

          Že by Jarda nechal raději tři body v luftu...? :-))

  17. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Ernie     před 7 lety 18.03.2017 10:45 |  
    1 1

    Taky se bojíte o vykartování Sýkory s Hušbauerem jako já?

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Rooney     před 7 lety 18.03.2017 11:38 |  
      0 0

      Osobně bych Hušbauera pošetřil na derby, kde bude mít o motivaci postaráno a budeme ho tam potřebovat. Očekávám dneska hru na jednoho útočníka a i vzhledem k terénu to bude spíš boj, takže bych místo něj nasadil Ščuka, ať se taky trochu ukáže. U Sýkory těžko říct, toho budeme moc potřebovat v obou zápasech a v Liberci se bude chtít naopak předvést on... Obávám se ale, že dneska JŠ nasadí oba a minimálně jednoho nám určitě na derby vykartujou...

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        mirecek1111     před 7 lety 18.03.2017 11:51 |  
        10 0

        Nemůže nikoho šetřit. Body jsou to stejné jako v derby. Sparta navíc už ani není konkurent. Pro psychickou pohodu bude lepší Plzni odskočit co nejdříve. Takže derby ted není důležité, důležité jsou dnešní tři body, pak až derby. Kluci si ale samozřejmě musí dát pozor. U obou by to byla ztráta, kdyby se vykartovali.

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          Rooney     před 7 lety 18.03.2017 12:43 |  
          0 0

          Body to jsou stejné, o tom žádná. Nemyslel jsem to tak, že s tím nejlepším musíme jít zrovna na Spartu, ale právě proto, že potřebujeme 3 body ze všech zbývajících zápasů je potřeba využívat naší velmi silnou lavičku k tomu, aby jsme měli největší pravděpodobnost úspěchu v každém zápase. A jít do derby bez Hušbauera se Sýkorou by nás oslabilo víc, než pokud by teď chyběl jen jeden z nich. Navíc Liberci budou chybět Mikula, Souček a Vůch, což jim opět dost nabourá sestavu...

          • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

            mirecek1111     před 7 lety 18.03.2017 13:24 |  
            1 0

            Já tomu rozumím. Ale musí do toho jít trošku s pokorou. Už u Teplic si kde kdo myslel, že je v pohodě smáznem a ruku na srdce, měl jsme kus velkého štěstí. V Liberci to také nebude lehké. Doufejme že to v plné síle zvládneme do domácího zápasu s Hradcem a tam asi bude teprve prostor pro to případně 2-3 hráče pošetřit. Dneska bychom měli být poučeni z domácího zápasu s Teplicemi a hrát v plné síle s pěti záložníky a díky kvalitě je udolat. Pak až přijde Sparta.

            Ale pokud ty karty přijdou tak to snad také zvládneme. Hušbauera v případě těžšího zápasu nahradí Ščuk, při lehčím naskočí Mešanovič jako druhý útočník. No a za Sýkoru máme Mingazova s Teclem.

  18. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    urs (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 11:54 |  
    1 0

    Můj tip je "null zu drei", kdy třetího dá MVB a je mi upřímně jedno v jakém rozestavení budeme hrát :o)
    Nejsem moc nepokornej?? :D

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Jachym     před 7 lety 18.03.2017 12:53 |  
      0 0

      Pokorný určitě ne. Ten už v Liberci není, už hraje francouzskou ligu....:-))

  19. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Jarinho     před 7 lety 18.03.2017 13:26 |  
    1 0

    Moc bych to s tím optimismem nepřeháněl.. osobně očekávám těžší zápas než s Plzní však se uvidí :) ale dneska by byly 3 body zlaté.. Liberec a jeho umístění v tabulce vůbec neukazuje jeho kvality..

  20. Hospoda

    hvojt     před 7 lety 18.03.2017 13:43 |  
    0 0

    Ahoj. Nevite nekdo nejaky hospode s o2tv ve Vrsovicich a okoli? Neco, kde netocej Staropramen....

    • Re: Hospoda

      JaymzBond     před 7 lety 18.03.2017 15:08 |  
      0 0

      Synot, přímo v Edenu. Točí Plzeň.

  21. Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

    Fulham     před 7 lety 18.03.2017 14:43 |  
    4 0

    Je tu nevlídno... fans Liberce ani Ještěd nevidno..:-))

    • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

      Jachym     před 7 lety 18.03.2017 14:54 |  
      3 0

      To je vtipu, to je šprýmu, včera ses bál, že chytneš rýmu... :-)

      • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

        Fulham     před 7 lety 18.03.2017 15:29 |  
        4 0

        Byť vybaven jsem na zdolání povětrnostní překážky, čím dál tím víc cítím nudli ,v tlaku na nosní přepážky.....

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          jufoun (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 15:37 |  
          2 0

          Porveme se o tři body, nebojme se nepohody, máme Tondu Baráka, ten jim tam dva nafláká :)

          • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

            Fulham     před 7 lety 18.03.2017 15:44 |  
            1 0

            Oko zírá na tu krásu, nemůže se nabažit, než padla fronta na klobásu, slunko svítí na pažit...:-))) končím:-)))

          • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

            Jachym     před 7 lety 18.03.2017 15:47 |  
            1 0

            A forma Jirky může značit, že dva góly budou stačit...:-)

        • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

          Jachym     před 7 lety 18.03.2017 15:44 |  
          1 0

          To je toho, nějaká nudle, říkal jsem si v Edenu, po zápase v neděli, to je v "poho", však jako tuhle na výjezd se neženu, a o čaj se podělím...

          • Re: Slavia bude hájit první místo v Liberci

            jufoun (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 16:07 |  
            0 0

            Ať si je v Liberci zima, Slávii tam bude prima, pojďme pojďme už se těším 0: 4 dneska věštím. :)

  22. Stream

    Knajpar (přítel SN)     před 7 lety 18.03.2017 15:25 |  
    0 0

    Prosím o link na stream, naštěstí mají emirates wifi, díky!

    • Re: Stream

      Hlavis     před 7 lety 18.03.2017 15:55 |  
      0 0

      ZKus streamcomando.com