Aktuality z médií

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Barák: Občas o sobě pochybuji, ale Udine jsou dveře, kterými chci projít

    Martin 58     před 7 lety 22.03.2017 12:00 |  
    4 0

    Tondu Baráka mám rád, ale myslím si, že měl aspoň ještě jednu sezónu zůstat.
    Jednak to spojení se Slávií vlastně ani nenabude na síle a už zmizí, takže na něj časem svým způsobem zapomenem.
    A za druhé a hlavně: po sportovní stránce by mu jeden rok navíc v mužstvu, které bude hrát evropské poháry a učí se být dominantní v naší lize, podle mne, jednoznačně prospělo. Ukázal to například i zápas v Liberci, kdy měl Tonda dost "nevynucených" špatných přihrávek. Určitě potřebuje stabilizovat výkonnost na vyšším levelu a tvrdě pracovat na vypracování svého osobního rychlostního maxima.
    Myslím, že má výborný výběr místa na hřišti, ale obecně není tak rychlý jako většina záložníků v kvalitních evropských týmech, což ho někdy, zejména v defenzivní práci může limitovat.
    Italská liga, s přirozeně rychlostními typy jižanských národů, bude pro něj tvrdou zkouškou. Možná proto se v ní postupně "usazují" naši hráči Krejčí, Schick a Jankto (předpokládám, že je také rychlý, ale nevím to).
    I tak Tondovi věřím, že se venku nakonec prosadí, zejména pro svoji nedvědovskou zarputilost.

    • Re: Barák: Občas o sobě pochybuji, ale Udine jsou dveře, kterými chci projít

      Ladislav (přítel SN)     před 7 lety 22.03.2017 19:12 |  
      0 0

      Souhlas a jen bych doplnil, že problém Tondy na jihu nebude jen rychlost, ale hlavně enormní nasazení, které je v pěti top ligách samozřejmostí. Pokud tohle zvládne, tak o něho nemám obavy.

  2. Re: Barák: Občas o sobě pochybuji, ale Udine jsou dveře, kterými chci projít

    luky21     před 7 lety 22.03.2017 17:49 |  
    1 0

    Nemá někdo náhodou oskenovaný celý rozhovor z tištěného Sportu ???

  3. Re: Barák: Občas o sobě pochybuji, ale Udine jsou dveře, kterými chci projít

    Pepibican     před 7 lety 24.03.2017 08:21 |  
    0 0

    Nechápu ten úprk ze Slavie, která je na startu nové éry, kde ses mohl vykopat, zahrát si poháry a patrně být pravidelně zván i do reprezentace. Takhle sejdeš z očí, a pokud budeš paběrkovat po pár minutách, moc ti to nepomůže, jsi mladý a potřebuješ být pravidelně na place, získávat herní praxi, ne trénovat a sedět většinu času na lávce či sbírat starty po pár minutách. Konkurence v kádru Udine bude patrně o něco vyšší než tady. Je to škoda takhle utíkat, kariéru máš teprve na startu a není vše jen o penězích. Další rok dva plného herního vytížení v Čechách a evropských pohárech, kam Slavie směřuje, by mohlo znamenat víc než střídavé nastupování či nedejbože úplné nenastupování v Itálii. Mám obavu, abys ve 24-25 letech neskončil v nějakém Konyasporu či Denizlisporu jako mnoho a mnoho tvých předchůdců - vycházejících hvězdiček českého fotbalu. I tak ti fandím, ale za mne - velká škoda tvého odchodu, zdá se mi hodně předčasný.