Ženský fotbal

Slávistky si poradily s Plzní a jsou ve finále

Fotbalistky Slavie si poradily v semifinále ženského poháru s Plzní vysoko 12:0 a postupují do finále, kde je čeká Sparta. Report doplněn.

Do zápasu vstoupily holky aktivně a s chutí. A rychle se ujaly vedení, ve 3. minutě jsme překonali ofsajd systém, Bartoňová místo zakončení ještě posunula ke Kožárové, která zakončovala do prázdné branky - 1:0. Plzeň se snažila dodržovat defenzivní blok a posuny, ale proti dobře hrající Slavii to bylo těžké. Proto přicházely šance a góly. V 15. minutě Kožárová prostrčila k Svitkové a mezi nohy Radové zvýšila vedení - 2:0. Ve 29. minutě po pasu Chlastákové na zadní tyči skórovala Szewieczková - 3:0. A do poločasu jsme ještě jednou zvýšili, ve 39. minutě po přesném centru Divišové hlavičkovala osamocená Svitková - 4:0. A to jsme plno akcí neproměnili.

Do druhého poločasu jsme prostřídali, ale na hře se nic nezměnilo. Rychlé kombinace na jeden až dva doteky, přečíslování, pasy za obranu. Velice pohledná hra. A k tomu dalších osm branek. V 56. minutě po standardní situaci Pěničkové hlavou tečovala Pincová - 5:0. V 59. minutě po pasu Svitkové unikla po pravé straně Kožárová, před branku přihrála nabíhající Skálové a přesným zakončením k tyči skórovala - 6:0. A jedeme dál, v 63. minutě po centru Svitkové na zadní tyči přesně střílela Bartoňová - 7:0. V 64. minutě po rychlé akci Necidová prodloužila k Bartoňové, která obešla brankářku a v pohodě dostala míč do sítě - 8:0.

Pohár: Slavia - Plzeň 12:0 (4:0)

Ženy Slavie nasázely ve středu večer 12 branek Plzni a postoupily do finále Poháru FAČR žen

Zveřejnil(a) Oficiální stránky ženského fotbalu dne 30. březen 2017

Poznámky jsem ani nestíhal zapisovat, jelikož jsme přidávali další branky. V 67. minutě vybojovala pokutový kop Necidová a sama jej i proměnila - 9:0. V 78. minutě se za obranu dostala Chlastáková a místo zakončení přihrála volné Skálové, pro níž nebyl problém přidat svůj druhý gól - 10:0. V 80. minutě po rohu Pěničkové na zadní tyč Radová jen vyrazila k Dědinové a pohotově dostala míč do branky - 11:0. V 88. minutě po ruce Šlajsové proměnila penaltu Bartoňová a završila tak hattrick - 12:0.

Slavia se tak dostala do finále, kde se v sobotu 20. května od 17 hodin střetne se Spartou na stadionu Střížkova. Podaří se holkám poprvé v historii obhájit tento pohár?

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky si poradily s Plzní a jsou ve finále

    knawi     před 7 lety 31.03.2017 14:20 |  
    0 0

    3ikovné holky, gratulace!!!