Fortuna liga

Čeká nás velké derby

Reprezentační přestávka nám skončila a hned pokračujeme hodně zhurta. Do Edenu totiž přijíždí třetí tým tabulky, který má Slavii za podzim co vracet. Jak dopadne derby pražských "S" můžete sledovat také na O2 Sport.

A jéje, už je to tady zase. Co si budeme povídat, já jsem samozřejmě velmi rád, že Slavia hraje znovu o ty nejpřednější příčky, ale holt to sebou nese ten fakt, že se o jejich zápasech všude píše mnohonásobně více. A přicházejte pak s něčím novým že. Tím spíše v zápasech jako proti Plzni nebo teď derby. Již celý týden jede jeden článek za druhým, analýzy, rozhovory, statistiky... A pak já chudák nikdy pořádně nevím co s tím... Ale co, vezmeme to tedy trošku netradiční formou.

O derby se vždy říká, že nemá favorita. Mám za to, že jde o velikánské klišé, které prostě a jednoduše neplatí. Však si stačí vzpomenout na pravidelné příděly na Letné v posledních sezónách. Slavia po poločase vede 1:0, ale člověk je stejně v klidu, pak tak nějak čeká, že tu trojku tam teda nakonec stejně dostane. Pravdou je, že derby je specifický zápas, hráči ze sebe vyždímají i díky atmosféře více než při běžném střetnutí (v Americe by tomu tamní řekli, že zapnou "play off mód"), ale stále je to jen další ligové kolo. A pokud je jeden tým objektivně v lepší fazóně, je zákonitě favoritem. Tudíž nemá cenu si nic nalhávat, Slavia vstupuje zítra v pozici týmu, který by jednoduše papírově prohrát neměl (tím samozřejmě neříkám, že se tak nakonec nestane), a i proto se dá čekat, že rudý soupeř nebude zrovna to mužstvo, které se bude snažit o určování rázu hry.

Tím spíše, když si uvědomíme, kdo je nově na jejich lavičce. Pamatuji si na jednu tiskovku, kdy trenér Rada, tehdejší lodivod Slavie, prohlásil, že je spokojen s útočným výkonem mužstva, přičemž Slavia si tehdy připsala všehovšudy dvě gólové šance za 90 minut. Ostatně, tím se dostáváme oslím můstkem k poslednímu zápasu letenských proti Zlínu. Tam, ačkoliv hráli více jak čtvrthodinu proti oslabenému soupeři, to vůbec nevypadalo na tým, který by si šel cíleně za vítězstvím se snahou ještě třeba teoreticky zdramatizovat boj o titul. Kdepak. No jo, jen čtyři dny řekne se, málo času na přípravu, dodá se. To je hezké. Ale co to "nové koště dobře mete", to už se nepoužívá?

Samostatnou kapitolou jsou pak výsledky třetího týmu tabulky venku. Ba co výsledky, jen namočme brk do kalamáře trochu hlouběji a ten přebytek inkoustu použijme přímo na zamyšlení se nad samotnou hrou. Ta je totiž tou hlavní potíží. Čert vem prohru v Jablonci nebo Boleslavi (nebo snad dokonce v Rostovu). Však bůh zároveň ví, jak blízko jsme měli třeba k prohře v Jablonci my. Ale co ty samotné bezkrevné výkony? Člověku vyvstane na mysli onen slavný "off record" Táborského s Bosákem po poločase Slavie právě v Boleslavi. Mimochodem, ač by si člověk myslel, že to bylo již v době nějaké vrcholné krize, tak on je to teprve rok 2010 a její samotný začátek.

Přesto však není radno tým Daniela Křetinského podceňovat. Stále se jedná, ač třeba ony venkovní zápasy hlasitě křičí opak, o třetí nejkvalitnější tým ligy. Alespoň tedy co do skladby kádru. A vlastně, ono i do vyrovnanosti výkonů. Však se stačí podívat na bilanci týmů pod ním - Boleslavi a Zlína. Nic moc pohled co? Navíc, ač jsem si jasně vymezil, že Slavii považuji za favorita a nevěřím na to, že "derby favorita nemá", tak znáte to. Velký zápas, nervozita na jedné straně, tu větší na druhé. Pak se urodí něco neočekávaného, třeba nějaká povedená střela z dálky a vše se obrací. Však to asi znáte třeba ze své vlastní práce - kdy se vám nic dlouho nedaří, ale pak dostanete vnuknutí, motivace jde nahoru a najednou jde vše jak po másle. Tak pozor.

Slavia navíc naposledy obě derby vyhrála v roce 1991/1992. Na druhou stranu, poslední sezóna, kdy by neprohrála ani v jednom derby a nakonec nezískala na konci mistrovský titul, byla 1997/1998. Ono ale proč si kazit hlavu statistikami. Však ten zápas je sám o sobě tak zajímavý, že by na sebe svoji pozornost strhl i kdyby poslední měsíc třeba vůbec nefungoval internet. A tak zbytek, doplnění či přepracování tohoto "zbytečného" preview nechávám již na vás, milých čtenářích. Slušných a vzdělaných slávistech.

Tip na sestavu: Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Tecl, Ngadeu, Barák, Hušbauer, Zmrhal - Škoda

Komentáře (127)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Čeká nás velké derby

    Ondráš     před 7 lety 31.03.2017 20:59 |  
    15 0

    Kluci sešívaní, prosím vyhrajte tohle derby!
    Už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsme derby vyhráli jako favorit..a chci zase zažít ten blažený pocit, kdy se mi Sparťané celý týden vyhýbají, jako by vůbec nebyli:)
    Je mi jedno po jakém výkonu, prostě hlavně vítězství - je to otázka cti a vyššího principu mravního!

  2. Re: Čeká nás velké derby

    Eluin (přítel SN)     před 7 lety 31.03.2017 21:24 |  
    1 0

    Ano, sestava tak bude vypadat.
    Já tedy samozřejmě věřím v naší výhru, ale podobné zápasy vyhrává z velké části nasazení a touha urvat body, bůhví co Rada s těmi hráči z Letné provede. Ono to teď v podání toho nářku z některých médií trochu vypadá jako kdyby hráli bůhvíjakou holomajznu a pomalu si ani neuměli zavázat kopačky, nicméně zase tak špatní rozhodně nejsou...

    • Re: Čeká nás velké derby

      bongor     před 7 lety 01.04.2017 08:20 |  
      0 1

      Máš pravdu,kopačky si uměj zavázat.

      • Re: Čeká nás velké derby

        Eluin (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 08:59 |  
        0 0

        A někteří, jako třeba pan Vácha, určitě i velice esteticky :-).
        Mně jen šlo o to, aby jsme je zase nějak až moc nepodcenili a neměli očekávání, že je rozneseme 5:0. Lehký zápas to rozhodně nebude.

        • Re: Čeká nás velké derby

          kalex     před 7 lety 01.04.2017 11:42 |  
          0 0

          Tak 5:0 bylo super.

  3. Re: Čeká nás velké derby

    Robinator     před 7 lety 31.03.2017 21:57 |  
    2 1

    Sem napnutej už od rána..Vlastně už včera jsme se v práci hecovali...Strašně se těším..Favorit jsme, ale Sparta, pokud nedostane hned na začátku gól a nesloží se psychicky a nezačne faulovat pojede pod tím magorem na krev..Sice nemají co ztratit, ale pro nás je výhoda že nebudou hrát až tak ze zadu a už vůbec ne betonovat,protože pro ně je všechno krom tři bodů další ztráta..Což by mělo být pro nás určitě plus..Naše sestava je asi jasná..Jsem zvedavej s čím nastoupí Sparta..Jestli Rada pošle do hry rychleho Konateho a nebo se bude chtít zavděčit fanouškům s nechá ho sedět a tak dál..Bude to velmi vyrovnaný, dle mého o jednom gólu..Kdybych si měl vsadit tak bych dal 1:1...Jinak si samozřejmě celým srdcem přeju výhru, pak by se jim zavřeli huby konečně pořádně a lezli by kanalama

    • Re: Čeká nás velké derby

      bongor     před 7 lety 01.04.2017 08:22 |  
      1 1

      Tak já si myslím,že Konatého postaví.Přece nenechá sedět jediného fotbalistu z kádru.A my na něj Míšu,ten mu zblbne šíšu.

  4. Re: Čeká nás velké derby

    ve_em     před 7 lety 31.03.2017 22:13 |  
    2 0

    stejně jako Robinator, taky jsme se dneska už pořádně hecovali:) doufám, že to bude paráda se vším všudy! doufám v tři body. kdybych si měl vybrat mezi vydřenou výhrou a přejetím á la parní válec, je jasný, že volím válec. ale ani za vydřenou výhru bych se nezlobil. věřím v tři body, ale nepředbíhejme..
    @Tolsimir, v článku stojí "Slavia vstupuje zítra v pozici týmu..." Tak snad nám tím nikoho nezmateš:) ale co.. i kdyby jo, tak počkat v Edenu den navíc, to se nějak zvládnout dá; se současnou euforií a všeobecným natěšením na derby o to víc:))
    Tak V NEDĚLI v Edenu! SKS navždy!

  5. Re:

    judu81     před 7 lety 31.03.2017 22:29 |  
    3 0

    Lístky na derby som bohužiaľ musel predať, no o to viac budem držať v nedeľu palce! Verím, že to dáme. Rada-nerada. Keby hral Dočkal alebo Rosický, tak možno mám obavy, bez nich verím že na našu 5-člennú zálohu nemajú. Keďže zápas zrejme ani neuvidím, mobil mi asi exploduje v ruke. Navždy Slavia!

    • Re: Re:

      Borris     před 7 lety 01.04.2017 01:09 |  
      3 0

      To je škoda že ti to na derby nevyjde, ale věřím že se setkáme na nějakém jiném zápase! Respekt před tebou a moc mě těší, že i na Slovensku máme tak zaryté Slávisty!

      • Re: Re:

        bongor     před 7 lety 01.04.2017 08:27 |  
        1 0

        Slavia je všeslovanské mužstvo,proto má své fanoušky i mimo Čechy,nicméně tohoto fandu moc uznávám.Pamatuju se na začátek století,kdy z Vysočan před derby jezdilo hodně Poláků a všichni fandili nám a to v tramvaji dost hlasitě,až je musel řidič napomínat.

    • Re: Re:

      patras     před 7 lety 01.04.2017 12:41 |  
      1 0

      Mohl by Navar potvrdit zda skutecne prileti (priletel) cinsky fanousek?

  6. Favorité

    JS (přítel SN)     před 7 lety 31.03.2017 22:53 |  
    1 2

    Slavia opravdu už jen na základě formy vstupuje jako favorit do tohoto derby, ovšem být favoritem je velice ošemetné. Na rozdíl od nás nemají RBčka co ztratit.

    Nicméně si myslím, že je to konečně šance např. pro Jardu Zmrhala potvrdit všechny ty nominace na nejlepší záložníky ligy podle bývalých ligistů atd., aby dokázal, že je schopný pod tlakem převzít zodpovědnost a rozhodnout zápas. Při neúčasti Sýkory on bude ten, který by měl tvořit útok a sázet centry do vápna na Škodovku. Pokud chce po sezoně do zahraničí, musí být jasným tahounem a prokazovat kvalitu zápas od zápasu. A protože Teclovi moc nevěřím, zbývá tedy Jarda, aby ovládl alespoň levou stranu hřiště.

    Doufám, že MvB dostane nějakou větší šanci jako střídající hráč. O co se trochu bojím je Flo, doposud vůbec nepřesvědčil, za zápas mu vždy jednou či dvakrát utekl nebo přes něj přešel „jeho“ hráč.

    • Re: Favorité

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 31.03.2017 23:38 |  
      1 0

      Je škoda, že Mladá Boleslav znovu ztratila body, mohl být vyvíjen větší tlak ze spodu. Jenže tímto stylem si tu Evropu sparta udrží...

      • Re: Favorité

        sTizz (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 21:35 |  
        0 0

        Nejdulezitejsi je,aby skoncila za nama :)

    • Re: Favorité

      bongor     před 7 lety 01.04.2017 08:29 |  
      1 1

      V neděli mu nemá kdo utéct,doufám že těm nekopům dáme trojku.Tip 3-0.

    • Re: Favorité

      goofy38     před 7 lety 01.04.2017 13:48 |  
      0 0

      Zmrhal dá hlavně gól. :)

  7. Re: Čeká nás velké derby

    Borris     před 7 lety 01.04.2017 01:06 |  
    8 0

    Parádní a skvěle pojatý článek od tolsimira, kterým zastínil jiné články o derby od profi novinářů. I když tolsimir je vlastně taky tak trochu profi, pobírá to langustovné :-D jinak tolsimirův článek doplním o jeden paradox. V mistrovské sezóně 95/96 jsme obě derby naopak prohrály. Nejdříve na podzim v Edenu 0:2 kdy nás sprostě a nestydatě zařízl kníratý bastard Jirků, když přehlédl jasné penalty na Poborského, Vávru a zejména na Vágnera. Každý si asi vzpomíná, protože to byl zářez jako prase. I když už jich v derby bylo tolik, že to může člověku splývat. Tady je odkaz toho zářezu, od nějakého rumuna který se tím ještě chlubí.

    https://www.youtube.com/watch?v=TlyMw5YzYxg

    No a na jaře pak prohra na toaLetné 3:1, kdy náš jediný gól dával Poborský. Tak to jen taková zajímavost. V neděli si popravdě vůbec nepřipouštím, že bychom snad prohráli. Ba co víc, my musíme jít jedině pro výhru! Už jsem pod jiným článkem tipoval výhru 2:0 po gólech Djanga a specialistu na rumuny, Jardy Zmrhala. Nemají na nás a nesmíme těm hajzlům dát žádnou šanci! My jim musíme ukázat, kdo je v Praze nejlepší a zlikvidovat je jako hmyz, co se musí rychle zamáčknout, protože je ošklivý a umí jen škodit! Pojďme si pro to Slávisti a pojďme je ukřižovat a nachystat jim muka! V neděli jdeme na věc! SKS!

    • Re: Čeká nás velké derby

      Eluin (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 09:07 |  
      0 0

      Na utkání 3:1 si pamatuju docela živě. Tehdy nám tam dělal problémy Vonášek, tak snad se zítra nějaký jemu podobný lakadaimonec nenajde :).

      • Re: Čeká nás velké derby

        honza_sl     před 7 lety 01.04.2017 17:46 |  
        0 0

        Jdi, poutníče a zvěstuj Lakedaimonským, že my zde poraženi ležíme, jak Slavia nařezala nám.

  8. Re: Čeká nás velké derby

    pinochet     před 7 lety 01.04.2017 01:28 |  
    17 0

    Moc prosím, hrajte naplno celý zápas a zadupejte Rumuny do země. Dlouho už nebyla takováhle příležitost dát jim aspoň bůra. Kvalita je jasně na naší straně a bude-li nám alespoň trochu štěstí přát, může to být v neděli zápas, na který se bude ještě po generace vzpomínat. Myslete na to zítra a na všechno zlo, křivdy a posměšky, kterých se nám od našeho úhlavního nepřítele za ta léta dostalo. Zítra je šance zavřít jim na hodně dlouho huby, tak SLÁVIE DO TOHO!!!!!

    • Re: Čeká nás velké derby

      Borris     před 7 lety 01.04.2017 03:26 |  
      2 0

      Podepisuju každé slovo!

      • Re: Čeká nás velké derby

        bongor     před 7 lety 01.04.2017 08:34 |  
        0 0

        Já samozřejmě taky.Koukal jsem,že má chátra béčko v bundeslize, RB Lipsko,doufám že z toho béčka nikdo v neděli nenastoupí,to by byl problém.Ale u nich jeden nikdy neví.

    • Re: Čeká nás velké derby

      edenian     před 7 lety 01.04.2017 09:02 |  
      0 0

      "všechno zlo, křivdy a posměšky" :-)))))

  9. Re: Čeká nás velké derby

    malan (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 02:06 |  
    6 3

    3-0 v suchym triku. Smrt sparte!

  10. Re: Čeká nás velké derby

    jufoun (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 08:26 |  
    2 0

    Pokud bude sudí pískat rovinu, vyhrajeme.
    Tipuji 2:1 pro nás.
    Bude to sice nervózní, ale v momentálním rozpoložení nevěřím, že sparta předvede zázrak.
    A v neděli ukážeme, kdo hraje o titul.
    Slavia Praha!!!

  11. Re: Čeká nás velké derby

    Eluin (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 09:01 |  
    0 2

    Přiznám se, milé SN, že jste mě tedy dnes poněkud zklamali. Čekal jsem nějaké aprílové články typu "Horst Siegl přebírá vedení slávistické mládeže" a ono nic. :)

  12. Derby

    carfi-sks (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 10:03 |  
    7 0

    Doufám, že tohle derby kluci na hřišti odjezděj a zavřou těm namachrovancům z letný ústa !

  13. Re: Čeká nás velké derby

    Eskaes     před 7 lety 01.04.2017 14:21 |  
    2 0

    Ať naši hráči hrají aktivně a nebojácně celý zápas, ať jim trenér dodá klid a když bude třeba, zaplaší nervozitu, ať Eden pořádně fandí a ono to už nějak dopadne - určitě dobře. ;-)

  14. Re: Čeká nás velké derby

    Noddik     před 7 lety 01.04.2017 21:24 |  
    0 0

    Červenka gol, super ☺️

  15. Re: Čeká nás velké derby

    sTizz (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 21:38 |  
    0 2

    Trochu se obavam tech rudych holohlavych blbu ze spartanskeho kotlicku,kdyz jim dame 3 do polocasu,zdemolujou nam Eden :)

  16. Re: Čeká nás velké derby

    bububu (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 21:55 |  
    1 1

    Tak jestli zítra vyhrajem, tak jdeme do čela o 2 body. Teplice krásně :)

    • Re: Čeká nás velké derby

      Robinator     před 7 lety 01.04.2017 21:56 |  
      0 0

      No ještě nechval dne před večerem..

    • Re: Čeká nás velké derby

      bububu (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 21:58 |  
      1 0

      Ku*va, snad jsem to nezakřik...

      • Re: Čeká nás velké derby

        Fallen (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 21:59 |  
        0 0

        Tak víme na koho to hodit, kamaráde... :)

      • Re: Čeká nás velké derby

        Robinator     před 7 lety 01.04.2017 22:00 |  
        0 3

        Ještě vyhrajou

    • Re: Čeká nás velké derby

      jufoun (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:00 |  
      2 3

      Moc bych se neradoval, sudí to pořeší.

      • Re: Čeká nás velké derby

        Fallen (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:01 |  
        3 2

        To je vidět, s prominutim, celej druhej poločas

        • Re: Čeká nás velké derby

          Robinator     před 7 lety 01.04.2017 22:03 |  
          6 1

          Už i komentátoři se tomu smáli

          • Re: Čeká nás velké derby

            Fallen (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:08 |  
            7 1

            Jak raději zapískal konec... :D Já se z těch českejch rozhodčích fakt posměju...

          • Re: Čeká nás velké derby

            jufoun (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:10 |  
            0 0

            JJ taky sem si všimnul, ale dle komise bude vše ok.
            Věřím, že v Edenu se bude sudí bát písknout něco extra falešného a my se posuneme na první místo.

        • Re: Čeká nás velké derby

          Robinator     před 7 lety 01.04.2017 22:07 |  
          3 1

          On to ani nenechal kopnout..To je komediant..Jinak ale bod dobrý pro nás..Kdoo by to nebral před zápasem :)) jinak ten songole je kreten..Kdyby jí neudělal Gola by nedali

          • Re: Čeká nás velké derby

            Nosorozec     před 7 lety 01.04.2017 22:09 |  
            0 9

            Viktorku Plíseň nenávidim stejně jako pizzu Merkelovou! Aspoň že dneska nevyhráli, každá jejich ztráta dobrá!

            • Re: Čeká nás velké derby

              Jachym     před 7 lety 01.04.2017 22:17 |  
              1 3

              Ten jejich německej sulc je snad ještě horší než pizza...:-))

              • Re: Čeká nás velké derby

                Nosorozec     před 7 lety 01.04.2017 22:22 |  
                0 5

                Merkelová nebo Schulz, to je jako vybrat si mezi Limberskym a Váchou :D

          • Re: Čeká nás velké derby

            travel (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:09 |  
            0 0

            Ten konec se vůbec neutíkal.Rozhodčí bez komentáře.A zítra zválcovat rumuny!

        • Re: Čeká nás velké derby

          bongor     před 7 lety 01.04.2017 22:25 |  
          4 0

          Ale i první poločas.V pauze ukazovali tři žluté zákroky plísně,bez odpískání.Komentář ze studia:"A potom se divěj,že diváci nepovažují ligu za nestrannou".....................................

    • Re: Čeká nás velké derby

      bububu (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:08 |  
      2 0

      Tak nakonec jen o bod, ale i tak je to pro Plzeň velká komplikace a pro nás možnost!

      • Re: Čeká nás velké derby

        Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:16 |  
        0 0

        No já to jako velkou komplikaci bohužel nevidím. Jejich zápas s rezjetými Teplicemi byl jeden z mála kde mohli dle mého ztratit a je obrovská škoda, že neprohráli. Teď už moc ztrácet nebudou.

        • Re: Čeká nás velké derby

          Robinator     před 7 lety 01.04.2017 22:19 |  
          0 0

          Mají Spartu a Jablonec venku..Jinak mají strašně lehký závěr..Na rozdíl on nás..Akorát na to koukám..Zítra je nezbytné udělat tři body.. Přeskočit je..A pak doufat, že ztratí na Spartě a bude šance...

        • Re: Čeká nás velké derby

          bububu (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 22:20 |  
          1 0

          Zase to ale máme ve vlastních rukou; když všechny svoje zbývající zápasy vyhrajeme, tak jsme mistři :)

        • Re: Čeká nás velké derby

          VanDel     před 7 lety 01.04.2017 22:22 |  
          2 1

          Ale prd. Podívej se na jejich výsledky na jaře. Všechny výhry obrovská klika pouze o jeden gól. Plzeň může v týhle jejich "formě" ztratit v kterýmkoliv zbývajícím zápase na jaře.

          • Re: Čeká nás velké derby

            Robinator     před 7 lety 01.04.2017 22:43 |  
            1 0

            Ale furt mají nějakou tu sílu nebo i tu kvalitu i štěstí..Podívej se dneska..Tam měli ještě tutovky dvě mohli to otočit.. Rozhodčí jsou k nim taky milý..Ale je pravda,teď je to v našich rukou..Jsme na tahu..

            • Re: Čeká nás velké derby

              VanDel     před 7 lety 01.04.2017 22:54 |  
              0 1

              Tak hráčskou kvalitu samozřejmě mají dobrou, ale to nic nemění na tom, že jejich výhry byly všechny letos s velkou klikou, ani jedna výhra nebyla nějaká pohodová bez starostí. Vždycky se klepali až do konce. Pokud takhle budou pokračovat dál, tak opravdu u nich žádný zápas není jistej, můžou ztratit s kýmkoliv.

  17. Re: Čeká nás velké derby

    Petr9608     před 7 lety 01.04.2017 22:09 |  
    0 0

    Uf.... Klidně to mohli zase otočit. Ta střela na konci fakt byla těsná.

  18. Re: Čeká nás velké derby

    Noddik     před 7 lety 01.04.2017 22:13 |  
    9 2

    Faul zezadu na teplické hrace, faul zadnej piskanej a z protiútoku da Plzen gol. Fakt komedie. I komentatori se tomu smáli

    • Re: Čeká nás velké derby

      Sracken     před 7 lety 01.04.2017 22:28 |  
      5 3

      V první půl žlutá Limberský, 2 žlutý Bakoš, další fauly loktem na hlavu nebo krk. Nic z toho ani nepískáno. Limberský sprostě nadává z metru rozhodčímu, nic. Limberský fai play: kopne míč za brankovou čáru a seřve pomezního, že mávne roh. Plzeň je zlo a čím dřív bude zpět v druhé lize, tím lépe. Franz, sudí Racek a Řepa už jim nepomohou. Vzpomínáte na sudího Racka - největší svině světa. Plus sudí Jára a jeho strahovská show o třech dějstvích.

    • Re: Čeká nás velké derby

      Robinator     před 7 lety 01.04.2017 22:49 |  
      1 1

      Limberský to neměl dohrát ani ten zápas..

  19. Re: Čeká nás velké derby

    Sracken     před 7 lety 01.04.2017 22:14 |  
    5 3

    Sorry jako, ale rozhodčí si dělá ze všech srandu. Filla tam prasili jak zvířata, Limberský a spol. Neudělil několik žlutých karet. Jak pravidl Ivánek: Němej tam má sedm kousků, toho nesmíš vyžlutit, i kdyby se dělo cokoli. Do derby s pokorou, Šural pro Sport: Viděli jsme několik úseků zápasů Slavie a nehrajou vůbec nic. Vácha: Půlka z těch kluků na tribuně sever neví, že jsem odchovanec Slavie. Tohle mentální nastavení je dovedlo do toho, že nemaj kotel, jsou rozhádaný a klub nefunguje jako celek, ale jako jednotlivé části. Jsem strašně rád za pozitivní kluky jako Tonda Barák, Sýkora, kteří dělaj i show pro fanoušky, jsou zábavní, nemaj debilní kecy a ještě dobře hrají. Jaký rozdíl oproti těm namachrovancům. Můžeme prohrát, ale musíme jim ukázat, že v Edenu výhra bolí a je těžké jí dosáhnout. Teclovi sdělit, že je třeba u fotbalu běhat.

    • Re: Čeká nás velké derby

      Nosorozec     před 7 lety 01.04.2017 22:17 |  
      7 0

      Co odpovědět na řeči Šurala a Váchy;
      k Váchovi: Lukášku, my bohužel víme, že jsi náš odchovanec. Ale nehlásíme se k tobě, protože jsi se nepovedl a my se za tebe stydíme :D
      k Šuralovi: Pepíčku, jestli my nehrajeme nic, tak vy hrajete koňský ho+no :D

  20. Re: Čeká nás velké derby

    edenian     před 7 lety 01.04.2017 22:16 |  
    1 0

    Červenka Vošahlík to nemuze bejt nahoda :-)

  21. Re: Čeká nás velké derby

    lassiter     před 7 lety 01.04.2017 22:25 |  
    0 0

    Moc se těším na zítřek, bude to velkej boj. Pokud budeme mít aspoň půlku útočných standardek, co dneska měla Plzeň, tak věřím, že tam z nich něco spadne.

    • Re: Čeká nás velké derby

      bongor     před 7 lety 01.04.2017 22:28 |  
      1 3

      Jenže to my těžko můžeme mít.Nejsme vyvolení.

  22. Re: Čeká nás velké derby

    cage10     před 7 lety 01.04.2017 22:29 |  
    0 0

    Off-topic: Mám nakonec navíc jeden lístek na zítra, kdyby měl někdo zájem, napište mi do zpráv.

    • Re: Čeká nás velké derby

      Bohyslav     před 7 lety 01.04.2017 22:37 |  
      0 0

      Máš zprávu :)

  23. Re: Čeká nás velké derby

    mirecek1111     před 7 lety 01.04.2017 22:32 |  
    2 0

    Konečně pomohlo trošku štěstí i soupeři Plzně. Ještě tak 4x do konce ligy pomoct soupeři a může se ta štěstěna pyšnit tím, že je fakt nestranná. Když si vzpomenu z čeho dokázali ti zmrdi z Plzně kolikrát udělat tři body..

    Jinak pro nás výsledek dobrý i v tom, že můžeme hrát zítra relativně v klidu. I kdyby se nedejbože stalo zítra cokoli, vše bude naštěstí pořád otevřené. A když se podívám na los Plzně do konce ligy, tak to snad všechno nakonec dopadne dobře.

    Jinak až budeme jednou, snad za hodně sezon, hledat nového trenéra, myslím, že se nám zrovna v těch Teplicích rýsuje zajímavé jméno :)

    • Re: Čeká nás velké derby

      Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 23:11 |  
      0 0

      Já tedy nevím, ale nepožil jste něco? :-) (pardon...) Vést ještě 6 minut před koncem 2:0 a nakonec jen remizovat mi tedy jako nějaké Bůh ví jaké štěstí nepřijde... A los má Plzeň do konce ligy výrazně jednodušší. Samozřejmě stále věřím, ale bude to chtít hodně štěstí a hlavně už zbytečně neztrácet (jako v Liberci).

      • Re: Čeká nás velké derby

        mirecek1111     před 7 lety 01.04.2017 23:57 |  
        1 0

        Padnout to tam bohužel po té Hrošovského střele mohlo no. A dopadlo by to stejně jako v Karviné. A co se týká losu, to si najdi třeba na idnesu. Věřím, že to napodruhé zvládneš posoudit lépe :,)

  24. Re: Čeká nás velké derby

    Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 23:08 |  
    5 5

    To co dnes v Plzni opět předvedl rozhodčí je opravdu děs. "Chytrý" výkon. Dokud nezapracujeme i na tomto poli, tak prostě ty tituly budou hodně složité. Těžko si můžeme hrát na férovost, tam kde férovost prostě není.

    • Re: Čeká nás velké derby

      Petr9608     před 7 lety 01.04.2017 23:20 |  
      2 0

      Já jsem nenáročnej. Žádná vymyšlená pencle ani gól z ofsajdu, tak ještě dobrý. I těch pár ŽK dostali.

      • Re: Čeká nás velké derby

        Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 01.04.2017 23:35 |  
        3 1

        :-) No vždyť píšu "chytrý výkon". Dneska si rozhodčí už nedovolí nějaké totální zářezy, ale sem-tam nedá žlutou, sem-tam nepískne vůbec, sem-tam už ani nenechá rozehrát...

        • Re: Čeká nás velké derby

          Petr9608     před 7 lety 02.04.2017 00:03 |  
          0 0

          To zas můžeme i říct, že "sem tam" dá 10 minut před koncem 2. ŽK za faul, za kterej se v 80% případech karta nedává.

          (abychom si sami nenaběhli)

    • Re: Čeká nás velké derby

      Navar (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 00:20 |  
      17 1

      Tak jednou pro vzdy: NIKDY! I kdyby to znamenalo, ze nam titul v pristich letech utece. Neohrozime sve svedomi, Slavii ani CEFC zadnou korupci ani klientelismem

      • Re: Čeká nás velké derby

        Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 02:15 |  
        4 0

        Ale vzdyt ja nechci, abychom byli jako Plzen. Jde mi o to "pohlidat" tu rovinu. Vyhravat jako Plzen pomoci rozhodcich by se mi taky hnusilo. Ale nenechat se rezat a zajistit ciste rovinu. Nic vic, ale i nic min.

      • Re: Čeká nás velké derby

        vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 06:22 |  
        4 0

        Nejde přece o korupci,tu asi nikdo nechce,Jde o to byt byt silný v zákulisí a mít lidi na správných místech,to fungovalo odjakziva,Pokud vidím tak i ve světě,nikdo nereze uspesne kluby,jisté by to melo byt podložené kvalitním výkonem na hřišti.Uzavřel bych to slovy silnější pes.....a nemusíme to hned spojovat s korupci

        • Re: Čeká nás velké derby

          Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 10:49 |  
          4 0

          Přesně tak to myslím. Nikdo přeci nechce, aby nějaký sešívaný Chřestýš obcházel s obálkami rozhodčí. Je potřeba proti tomu, ale důrazně bojovat. Diplomaticky, v zákulisí, tlakem na FAČR, přes média, atd. Myslím, že to je v zájmu nejen Slavie, ale celého českého fotbalu. Ale jen sedět a říkat, já "Mirek Dušín" s tou špínou nic dělat nebudu, také není řešení.

      • Re: Čeká nás velké derby

        jufoun (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 10:34 |  
        1 0

        100% souhlas Navare, ale jak se píše tady v diskuzi, jedná se pouze o to, aby Slavia měl silnou pozici i v zákulisí, aby se prostě v našich zápasech pískala rovina. Myslím si, že nikdo ze slávistů nechce vyhrávat podvody, jako ti z druhého břehu v minulých letech.

        • Re: Čeká nás velké derby

          Boss82     před 7 lety 02.04.2017 13:28 |  
          0 4

          Já nechápu co tady pořád melete o "rovině" v našich zápasech. Vždyť ta se samozřejmě píská! Jestli ne, tak mi vyjmenuj 3 naše zápasy v této sezoně, kdy se rovina nepískala.

          • Re: Čeká nás velké derby

            jufoun (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 15:01 |  
            1 0

            Meleš možná tak ty, co když to myslím dlouhodobě a ne pouze tuto sezónu?

            • Re: Čeká nás velké derby

              Boss82     před 7 lety 02.04.2017 15:35 |  
              1 3

              Dlouhodobě věřím, že poctivostí nejdál dojdeš. Přesně tak, jak píše Navar, s jehož názorem se 100% ztotožňuji.

              Když budeme silní na hřišti, bude zavedeno video a z listiny rozhodčích zmizí exoti typu Ardeleánu, tak se nějakou "silou v zákulisí" nemusíme vůbec zabývat.

              A letos nám rozhodčí v našich zápasech celkově spíše pomohli (kopali jsme 2 vymyšlené penalty - obě proti Jihlavě, v Jihlavě jsme navíc dávali vyrovnávací gól z ofsajdu, kopali jsme penaltu na Letné, Plzni byl s námi vyloučen Řezník) než ublížili (v Jablonci jsme měli kopat penaltu po faulu na Bořila, neměli jsme inkasovat v Liberci po faulu Potočného), takže já bych byl v klidu. Uvidíme dnes.

              • Re: Čeká nás velké derby

                jufoun (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 16:25 |  
                0 0

                S první větou 100% souhlas.
                S druhou pouze první polovina po toho špatného sudího.
                Síla v zákulisí je potřebná u každého kdo chce bojovat o příčky nejvyšší, neznamená to dávat góly z neexistujících penalt a pod. Spíše jde o to, že se podobné případy budou vyskytovat proti nám minimálně, ano rozumím, že sudí jsou lidi a pochopím nějakou chybku. To nemyslím třeba jasné držení Frydrycha v derby.
                A za třetí stačí co vypíchl Alanor zde:
                https://www.slavistickenoviny.cz/clanek/8980-Rozhodci-vs-Slavia-co-ma-deni-poslednich-tydnu-znamenat

                Ale pojďme se soustředit na derby a kdo tam budete, fanděte i za mě.
                Tři body by se moc hodily.

                • Re: Čeká nás velké derby

                  Boss82     před 7 lety 02.04.2017 21:26 |  
                  0 0

                  Ač to tentokrát říkám nerad, tak derby mi, bohužel, dalo za pravdu. Žádnou "sílu v zákulisí" nepotřebujeme, protože už teď po nás očividně nikdo nejde. Letos 3. vymyšlená penalta v náš prospěch a darovaný bod.

                  Jinak výkon stál bohužel za starou bačkoru:-(!

      • Re: Čeká nás velké derby

        JaymzBond     před 7 lety 02.04.2017 10:40 |  
        5 0

        Ono by stačilo bojovat za čistotu fotbalu obecně - co nejdříve zavést video, snažit se o zjednodušení pravidel, tak aby umožňovala co nejméně dvojí výklad, trestat citelně chyby rozhodčích - když např. třikrát hrubě ovlivní zápas, ať dostane distanc na celou příští sezonu, dodatečně trestat hráče za hrubé prohřešky neoceněné kartami v samotném zápase...atd., atd. Hlavně nečekat trpně až s námi zase zametou, stejně jako se to dělo v devadesátých letech.

      • Re: Čeká nás velké derby

        bongor     před 7 lety 02.04.2017 12:54 |  
        1 1

        To dělat nemusíme,stačí si stát za svými právy.Chceme čistou ligu,chceme aby z nás FaČR a jeho soudruzi sudí nedělali bezprávné hlupáčky.Stačí si přečíst článek o sedmi ukradených bodech během tří posledních kol,všechno podloženo fakty.To se na hřišti prakticky nedá dohnat.

        • Re: Čeká nás velké derby

          Boss82     před 7 lety 02.04.2017 21:32 |  
          0 0

          Je mi jasné, že se od Tebe dočkám opět jenom urážek, protože Ty ani jinak reagovat neumíš, pokud se s Tebou nesouhlasí. Ale jestli Tě ani vymyšlená penalta v 91. minutě v derby nepřesvědčí, jak hluboce si se svými řečmi o tom, že nejsme "vyvolení", a že z nás FAČR dělá bezprávné chudáčky, mimo, tak už Tě nepřesvědčí asi nikdy nic! Letos už 3. vymyšlená penalta v náš prospěch. Vážně tu chceš pořád brečet, jak nás ti zlí rozhodčí řežou a jak to mají Plzeň a Sparta všechno pořešené v zákulisí? Promiň, ale už je to fakt trapný.

  25. Re: Čeká nás velké derby

    rak (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 01:26 |  
    3 0

    Teplice výborně, ale naštval mě ten Soungole. Tak idiotskou penaltu jsem už dlouho neviděl. To střídání se tedy nepovedlo. Bez toho by Plzeň skoro jistě prohrála. Ten bod jim tímto věnovali. No alespoň tak.
    Hlavně to dnes zvládnout. Lehké to nebude.

    • Re: Čeká nás velké derby

      honzah (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 11:45 |  
      0 0

      Soungole nás ale taky v minulosti zasponzoroval, že? Nějaká červená v dresu Liberce, možná penalta v dresu Teplic. Fauluje dost, chlapec...

  26. Re: Čeká nás velké derby

    Citymat     před 7 lety 02.04.2017 08:30 |  
    1 0

    Tak včera nám začala pralesní liga,soupeř se nedostavil tak 3:0,pak jsem oslavil 48 narozeniny užil si 2 góly Teplic a dneska "doufám zakončení v totální destrukci ,ale opravdu totální,kdy naši borci nepřestanou ničit poslední zbytky nadějí těch na druhé straně Vltavy SKS".

  27. Re: Čeká nás velké derby

    Pepino44     před 7 lety 02.04.2017 10:07 |  
    4 0

    Docela mne překvapil Karoch při přestávce Plzeň- Teplice ve studiu, kdy ukázal v tužce tři jasné fauly Plzně, které sudí neodpískal a konstatoval, že sudí v tomto zápase neměří stejným metrem. Další výrok komentátorů " To byl faul, sudí nepískl, no vlastně jasně, faul to být nemohl", "žlutá karta, ta se ani nezapisuje",(ke konci prodloužení- Plzeň v náporu). Pokud si z toho takto dělají legraci i komentátoři, kteří se jinak snaží většinou při posuzování sudí podpořit, je to k zamyšlení. Není to tak dlouho, co soudce v prodloužení při náporu Slávie žlutou zapisoval a to dost dlouho. Je to jenom náhoda?

    • Re: Čeká nás velké derby

      Robinator     před 7 lety 02.04.2017 10:46 |  
      0 0

      Tak Karoch je sparťan..Má syna na Spartě..Asi už ho to taky sere :))

      • Re: Čeká nás velké derby

        honzah (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 11:44 |  
        0 0

        Zejména ve starších generací nám ten titul asi nejeden sparťan přeje radši než Plzni.

      • Re: Čeká nás velké derby

        bongor     před 7 lety 02.04.2017 12:56 |  
        0 0

        Teď Karoch vidí,že šlápnul do pěknýho hovna.Kluk mu určitě poděkuje.

  28. Re: Čeká nás velké derby

    bububu (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 10:26 |  
    4 0

    Pivarník konec. Jestli nemají prádelníci domluveného Vrbu, tak to jsou opravdu idioti...

    • Re: Čeká nás velké derby

      JaymzBond     před 7 lety 02.04.2017 10:44 |  
      1 0

      Možná Látal. Anebo se inspirují Spartičkou a bude následovat fáze důkladného hledání.

    • Re: Čeká nás velké derby

      Robinator     před 7 lety 02.04.2017 10:45 |  
      0 0

      Naopak je to škoda..Pod ním hráli hovno..Jestli teď přijde Vrba...

      • Re: Čeká nás velké derby

        malan (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 10:55 |  
        6 0

        tak nic. Vrba je vycpelej zoufalec co ztratil respekt vsech.

      • Re: Čeká nás velké derby

        JaymzBond     před 7 lety 02.04.2017 10:57 |  
        0 0

        Vrba odmítl v rozjeté sezoně chátru, kde by určitě dostal královsky nasypáno a teď by vzal prádelnu? To se mi moc nezdá.

  29. Re: Čeká nás velké derby

    vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 11:26 |  
    1 0

    Dnes je mě jedno jakým způsobem,ale hlavně vyhrát.

  30. Re: Čeká nás velké derby

    Novasinho     před 7 lety 02.04.2017 12:12 |  
    0 0

    Na stadion nemůžu (hlídám děti), O2 nemám ;-( nemáte někdo nějaký link kde bych to mohl doma sledovat?

    • Re: Čeká nás velké derby

      jufoun (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 12:25 |  
      0 0

      Zkus streamcomando, nebo na fromhot.com

    • Re: Čeká nás velké derby

      Robinator     před 7 lety 02.04.2017 12:31 |  
      0 0

      O2 sice nemáš..Ale teď jede O2 free..Takže si prelad stanice a chytneš ji :)

      • Re: Čeká nás velké derby

        jufoun (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 12:57 |  
        0 0

        Pokud má satelit a ne pozemní, je bez šance na O2 free.

        • Re: Čeká nás velké derby

          Boss82     před 7 lety 02.04.2017 14:42 |  
          0 0

          Já chytám O2 normálně pozemním signálem, satelit ani nemám.

  31. Re: Čeká nás velké derby

    sTizz (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 12:31 |  
    1 0

    Tak jsem zvedav,jestli si rozhodci dovoli nejakej zarez po vcerejsi ztrate vemen ze zapadu. U nas na vesnici skoncili rozhodci parkrat v nadrzi vedle hriste:)

    • Re: Čeká nás velké derby

      bongor     před 7 lety 02.04.2017 12:58 |  
      3 0

      To u nás taky.Byli tři hodiny zamčený v šatně a klepali se jak sulc.Veškerý vybavení jsme jim utopili v potoce.

      • Re: Čeká nás velké derby

        Boss82     před 7 lety 02.04.2017 14:44 |  
        1 7

        Proč mě to u Tebe vůbec nepřekvapuje?! To je teda fakt "úroveň", mistře Bongore.

        • Re: Čeká nás velké derby

          bongor     před 7 lety 02.04.2017 15:41 |  
          6 3

          Zato ty jsi všech ctností futrál soudruhu bossi,všichni rudý i plesnivý tě oslavujou,jak nám to dáváš.

          • Re: Čeká nás velké derby

            Boss82     před 7 lety 02.04.2017 16:55 |  
            0 2

            Díky za tuhle reakci, kterou si zas a znovu potvrdil, co jsi zač.

            • Re: Čeká nás velké derby

              johnynz     před 7 lety 02.04.2017 17:14 |  
              0 2

              Ty seš takovej přemoudřelej čuráček, co musí mít ve všem poslední slovo viď? :)

              • Re: Čeká nás velké derby

                Boss82     před 7 lety 02.04.2017 20:47 |  
                0 3

                Sere Tě to hodně, že mám vždycky pravdu, mektálku?!

                • Re: Čeká nás velké derby

                  johnynz     před 7 lety 02.04.2017 20:59 |  
                  1 2

                  To víš že máš ve všem pravdu Piňďoure :D

                  • Re: Čeká nás velké derby

                    Boss82     před 7 lety 02.04.2017 21:21 |  
                    0 2

                    Ty si přesně ten typ debílka, kteří dělají z internetových diskuzí tu žumpu, kterou dnes tyto diskuze jsou. Zde na SN je takovýchto "žumpařů", jako jsi Ty, naštěstí minimum. Takže díky za názor, žumpaři. Budeš tam mít ještě něco, nebo pro dnešek už končíš?

                    • Re: Čeká nás velké derby

                      johnynz     před 7 lety 02.04.2017 21:57 |  
                      1 2

                      Ty tou z tebe vyloženě sršící arogancí k tý žumpě dost výrazně přispíváš(akce/reakce). Ono už jenom to, prohlásit, já mám vždycky pravdu, je fakt síla. Kolikrát, když tě tady čtu, tak mám pocit, že sem přispívá Zemanovo brácha, prostě jsem na takovýhle sebestředný osoby alergickej a pak se neudržim. Sorráč Slávisti, že to tu kvůli Piňďourovi zaplevuju, už se to nebude opakovat.

                      • Re: Čeká nás velké derby

                        Boss82     před 7 lety 02.04.2017 22:54 |  
                        0 1

                        Slabý, dost slabý!

  32. Re: Čeká nás velké derby

    Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 02.04.2017 13:03 |  
    3 0

    Tak konec filozofování. Za chvíli vyrážíme na cestu do Edenu, tak hurááááááá na ně...

  33. Re: Čeká nás velké derby

    Hlavis     před 7 lety 02.04.2017 13:25 |  
    7 0

    Ja si myslim, ze nás dneska JŠ překvapí a nasadí MVB Sparta neví co od nej čekat narozdíl od Tecla a JŠ moc dobre ví ze MVB bude žrat trávu. Kdy jindy by měl MVB dostat šanci než prave v derby při neúčasti Sýkory. Nějaké překvapeni nám JŠ si myslim připraví. Tady budou palce dolu, ale proste to tak nějak cítím :D

    • Re: Čeká nás velké derby

      Robinator     před 7 lety 02.04.2017 14:14 |  
      2 0

      Palce nebudou..Já si to taky přeji..Ale nemyslím si, že to tak bude...

      • Re: Čeká nás velké derby

        Fulham     před 7 lety 02.04.2017 16:33 |  
        0 0

        Fanclub Micka je mocný!!!! :-)) u Koule to taky tak vidíme.

        • Re: Čeká nás velké derby

          Fulham     před 7 lety 02.04.2017 16:38 |  
          0 0

          Standa! Taky dobře. Je načne a Mick dorazí...

      • Re: Čeká nás velké derby

        Hlavis     před 7 lety 02.04.2017 16:43 |  
        1 0

        Tak nepřekvapil Tecl v základu nechápu, ale treba překvapí.

  34. Re: Čeká nás velké derby

    Nosorozec     před 7 lety 02.04.2017 13:55 |  
    0 0

    Derby je zápas všech zápasů a i když teď sparta hraje tužku a my jsme v eufórii, nesmíme soupeře podcenit! Ideální scénář by byl, kdyby plukovník Rada nasadil do základní sestavy Konateho, ten si dal hned v první minutě nešťastnýho vlastňáka a dostal tim sebe a zároveň všechny svoje spoluhráče pod neskutečný tlak fanoušků. Pak bysme je přejeli :D Snadné to rozhodně nebude, nicméně - sparta na jaře moc gólů nedává, obranu také nemá slavnou, my máme výškovou převahu a dostávme se často do obrovských šancí. Takže pokud odmakáme celý zápas na 100% a nebudeme v něm mít žádnou hluchou pasáž, jako jsme měli před koncem prvního poločasu v Liberci, tak rudochy porazíme 2:0 a nebo i 3:0. Nedavno se mi zdálo, že jsme vedli 2:0 po poločase - první gól dal Ngadeu, jehož střelu nešťastně (pro nás šťastně) tečoval před Koubkem Vácha a druhý gól přidal Tonda Barák. Co se dělo v druhym poločase jsem se už nedozvěděl, protože mi zazvonil budík :) Ale do tipovačky dám 3:0 a třetí gól by mohl přidat Milan Škoda :)

  35. Re: Čeká nás velké derby

    zeleznik2     před 7 lety 02.04.2017 16:37 |  
    0 0

    Klidně výsledek 1:0 a budu šťastný a spokojený. Kolegové Sparťani budou neviditelní a budeme zase první. Nečekám tentokráte fotbal nahoru a dolů. Spíše taktickou bitvu s minimem šancí. Musíme nahradit bodovou ztrátu s Libercem. Jedeme!!

  36. Re: Čeká nás velké derby

    zeleznik2     před 7 lety 02.04.2017 16:41 |  
    0 0

    Tak sestava podle prognóz, Tecl na pravém křídle dnes musí, dokázat, že do Slavie patří. Snad bez Sýkory to dáme.

  37. Re: Čeká nás velké derby

    zeleznik2     před 7 lety 02.04.2017 16:41 |  
    0 0

    Tak sestava podle prognóz, Tecl na pravém křídle dnes musí, dokázat, že do Slavie patří. Snad bez Sýkory to dáme.