Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 23. kolo

Slavia se po dvou remízách vrátila na vítěznou vlnu. Na hřišti nepříjemné Karviné dokázali slávisté těsně zvítězit. V zápase se navíc bylo na co koukat.

Sobotní duel byl takovou malou náplastí za nudné derby. Od začátku se hrál oboustranně otevřený ofenzivní fotbal a zápas patřil k tomu nejpohlednějšímu, co lze v české lize vidět. Slavia byla o něco lepší (vyšší držení míče, více střel celkově i na branku, gólové šance) a nakonec výhru zaslouženě urvala. Nováček z Karviné ale potvrdil, že je příjemným překvapením letošního ročníku a podal velice dobrý a srdnatý výkon. Klobouk dolů před soupeřem, který k atraktivitě zápasu přispěl shodnou měrou jako Slavia. Utkání provázela i výborná atmosféra na novém stadionu domácích. Karviná zatím ukazuje, že kvalitou fotbalu i počtem a fanděním svých fanoušků patří mezi to lepší v lize.

Původně jsem chtěl pochválit za přesný výkon i rozhodčí v čele s hlavním arbitrem Orlem. Ti pískali naprostou rovinu a správně vyhodnotili i zákroky v pokutovém území na Lüftnera a Janečku. V prvním případě o penaltu nešlo, ve druhém byla sice poněkud přísně, avšak správně zapískána "desítka" po zákroku Deliho. Náš hráč šel do souboje naivně a šlapák to prostě byl. Penalta se ale měla pískat i na druhé straně po průniku Baráka. Hráč domácích sice zřejmě nejprve zahrál částečně míč, s ním ale podsekl velice tvrdě i nohy našeho záložníka. Ostatně posuďte sami na videu. Slavii ale ani tento (ne)verdikt nezastavil a cenné vítězství nakonec urvala. Navíc šlo o skvělou podívanou a mimořádně atraktivní zápas! Nadále tak zůstáváme v boji o titul a do závěrečných sedmi kol je na co se těšit. Já se ostatně do Edenu velice rád vypravím i na reprízu dnes hodnoceného souboje v rámci čtvrtfinále poháru. Přijďte taky, vidět hrát letošní Slavii vyloženě stojí za to!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jiří Pavlenka - 7 - Gól dostal jenom z penalty, v závěru první půle ale po Deliho špatné malé domů předvedl klíčový zákrok, když vychytal samostatný únik Wágnera. Jistě kryl i další už méně nebezpečné střely a připsal si i pár dobrých výběhů na centr. Jestli si vzpomínám, tak letos předvedl jediné výraznější zaváhání v Riu Ave, jinak je naprostou jistotou.

Michal Frydrych - 6 - Poprvé v soutěžním zápase nastoupil jako kapitán Slavie a myslím, že šlo vzhledem k jeho charakterovým vlastnostem o dobrou volbu. V utkání s Karvinou měl práce docela dost, ale zápas zvládl bez větších chyb a několikrát dobře podpořil útok. Jednou pálil do středu branky, druhá dělová rána mířila zhruba metr a půl na šibenici.

Michael Lüftner - 5 - Asistoval na první branku Mešanovičovi, gól měl ale při hlavičce z malého vápna vstřelit sám. Jinak měli naši stopeři práce více než jindy a Lüftner se s tím popasoval obstojně. Plus k pětce mu dávám za pěkný průnik v první půli, kdy byl odzbrojen až na poslední chvíli.

Simon Deli - 3 - První půle připomněla jeho rok a půl starou noční můru - domácí zápas s Bohemkou, který se Delimu vůbec nepovedl a zavinil obě branky. V Karviné začal jednou špatnou rozehrávkou, kterou náš tým ještě zvládl uhasit. Pak ale přišel Simonův zbytečný šlapák ve vápně a penalta. To ho rozhodilo natolik, že o pár minut později špatnou zpětnou přihrávkou poslal do úniku Wágnera. Deliho i celý tým ale skvěle podržel Pavlenka. Lepší známku než při tehdejším zápasu s Bohemkou má Simon nejen proto, že shodou okolností (a umu našeho brankáře) zavinil tentokrát jen jednu branku, ale i díky tomu, že ve druhé půli již odvedl ligový standard. Snad šlo o ojedinělé selhání, naší opoře se sobotní zápas vůbec nevydařil.

Per-Egil Flo - 6 - Pokud bude každá "nepovedená posila" (alespoň podle "odborníka" Konečného) hrát jako v Karviné Flo. tak nemám o osud Slavie obavy. Per-Egil navázal na svůj slušný výkon proti Spartě, kde patřil k našim lepším hráčům. V sobotu hrál ještě lépe a zejména dopředu předvedl na krajního beka v naší lize vynikající výkon. Několikrát obešel krajního beka domácích a přesnou přihrávkou vytvořil tutovku pro Ščuka. Dopředu výborné, dozadu to opět nebylo bez menších zaváhání. Hlavně ke konci Flo udělal pár zbytečných faulů, kdy v dané situaci bylo lepší hráče, co směřoval od naší branky vystát. Je ale bez debat, že jdou jeho výkony nahoru. Už teď nejde o žádný propadák a potenciál je u něj po prvotní adaptaci a získání maximální kondice po menších zraněních mnohem výš.

Jan Sýkora - 6 - Kvůli zranění musel odstoupit již v půli, ale i tak ukázal, že je velice důležitým článkem naší základní jedenáctky. Nebál bych se říct, že je přímo jedním z jejích stavebních kamenů. Po jeho výborném centru padl první gól, směrem dopředu byl aktivní. Dozadu se nachomýtl k inkasované brance, ale tam šlo zejména o chyby afrických legionářů v sešívaném.

Michael Ngadeu Ngadjui - 5 - Začal docela dobře a několikrát přečetl rozehrávku soupeře. Pak ale přišla větší chyba, když sám špatně rozehrál a situace skončila penaltou. Jinak odehrál standardní zápas - nezazářil, ale ani nepropadnul. Podíl má i na vítězné trefě, když získal míč a přihrál ho Barákovi.

Jasmin Ščuk - 6 - Hlavně kvůli vleklým zdravotním problémům a formě jiných hráčů dostal pořádnou příležitost v lize až nyní a myslím, že se jí nechopil vůbec špatně. Když jsme byli v první půli ve vedení, tak předvedl několik velice dobrých kombinací s Barákem. Ve druhé půli se dostal do vyložené šance po přihrávce Floa. Ščuk střílel přesně, ale bohužel málo razantně. To se určitě dát dalo, naštěstí nás to nemusí mrzet. Řekl si o prostor do dalších zápasů.

Antonín Barák - 6 - Dařilo se mu výrazně více než se Spartou, byl ve hře docela vidět. Dobře kombinoval se Ščukem, ve druhé půli se dostal do velké šance, ale napálil jen obránce. Kromě toho se po faulu na něj měla pískat penalta. Tondu a slávisty to však až tolik mrzet nemuselo, protože po jeho povedeném centru rozhodl Mešanovič.

Jaromír Zmrhal - 4 - Po derby se mu nepovedl ani duel v Karviné. Nedá se říci, že by byl úplně neviditelný, ale situace neřešil příliš dobře, takže jeho přínos pro tým byl malý a trenér Šihlavý ho správně vystřídal. Z jeho formy bych ale nedělal velkou katastrofu. Ostatně Zmrhal už v minulosti měl zápasy, kdy se mu vůbec nedařilo, aby pak opět vyletěl a zazářil. Navíc vstup do jara měl docela dobrý a útlum zažívá až v posledních kolech.

Muris Mešanovič - 8 - Absence indisponovaného Škody jsem se jistě obával nejen já, ale Mešanovič ho plně zastoupil a dal zapomenout na své ne úplně ideální jarní výkony. Ač ve hře nezářil a odvedl "jen" standard, tak při důležitých okamžicích byl na správném místě. První branku měl jednoduchou, za tu druhou si ale zaslouží uznání. Skvělá patička!

Stanislav Tecl - 5 - Odehrál druhou půli za zraněného Sýkoru a nezklamal. Nebyl zvlášť výrazný, ale připsal si i dobré akce. Nejlepším momentem bylo, když si předkopl míč, předběhl obránce a z čáry stihl dát míč chytře pod sebe Barákovi. Ten ale ve výborné pozici síť nerozvlnil. Věřím, že tento výkon bude pro Standu odrazovým můstkem a že dokáže navázat na svou podzimní formu z Jablonce.

Ruslan Mingazov - 6 - V přípravě se jevil v dobrém světle, pak opět léčil drobná zranění. Teď dostal podruhé za sebou šanci na kratší časový úsek a dokázal navázat na své výkony ze zimní přestávky. Byl aktivní a obrana Karviné s ním měla problémy. V závěru mohl dát i branku do odkryté svatyně domácích, ale buď měl střílet dřív, nebo se pokusit ustát souboj ve středu pole.

Milan Škoda není hodnocen, protože hrál krátce.

23. kolo - Sobota 08. 04. 2017 20:15

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
1 - 2
1 - 1
MFK Karviná
MFK Karviná

36. Wágner (pen)

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

12. Muris Mešanovič
80. Muris Mešanovič

Komentáře (236)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Rudolfonc (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 17:57 |  
    4 3

    S hodnocením souhlasím. Jen ten Standa mi tam nějak nesedí. Když si předkopl balón na svojí zdařilou přihrávku pod sebe, tak jsem měl nejdříve pocit, že mu spíše nejdříve balón utekl vlivem špatného zpracování a pak to zachránil tím nejlepším způsobem. Musím uznat, že jsem na něj byl ale velice zaměřený a i když se mu údajně dařilo, tak pod mým pohledem vypadal jako nekopa. Stejným stylem jsem se díval první kola na Egila a ten názor už je ta tam.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    DF007     před 7 lety 10.04.2017 17:59 |  
    7 9

    Ve své podstatě souhlasem, jen hodnocení Tečka je trošku nadhodnocené. Prakticky každá akce u něj končí. V zápase měl dva zajímavé momenty. Nejprve zpětnou přihrávku na Baráky a poté "asistence" u gólu. Asistence je záměrně v uvozovkách, protože podle mě šlo o chybu při zpracování.

    A pokud má Zmrhal 4, tak Tecl nemůže mít vyšší, protože jeho výkon lepší nebyl.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      sicilianbrno     před 7 lety 10.04.2017 19:00 |  
      5 8

      Přesně tak...u Tecla bohužel většina nahrávek končí, a nedá se od něj čekat překvapivé rozehrání, klička,....

  3. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 10.04.2017 18:11 |  
    4 12

    S hodnocením až na Tecla souhlas, hlavně jsem byl zvědavý na tvé hodnocení Deliho, Tecla a Zmrhala. U Standy bohužel s pětkou nesouhlasím, zatím absolutně nepřesvědčuje, na hřišti se trápí, viditelný rozdíl mezi ním a Sýkorkou v prvním poločase, 4 maximálně. Jirka Pavlenka mne v první půli nepřišel úplně jistý. Na centry a střely z dálky nereagoval, ale v druhé půli to byl úplně jiný výkon, podržel nás, takže asi 7 zasloužená.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Jarinho     před 7 lety 10.04.2017 19:05 |  
      8 0

      Ty jsi dobrej odbornik. A to ma za vsema strelama skakat a zbytecne je vyrazet.. odchytal naprosto jisty zapas.. brankarsky odhad ti nic nerika.. ani jedna strela nebyla nikterak o usi abys musel byt nervozni, brankar ma dobry odhad a ty mu vytknes ze neskace za strelou co jde metr vedle :D stal si nekdy v brane ?

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 17:06 |  
        0 1

        Tohle nemá cenu ani komentovat, kolik je Jirkovi 23 let?a to už je tak vyzrálý brankář, že ví, že nemusí reagovat?či prostě je to telepatik?možná, že ty jsi to také věděl, či tě centr do vápna nerozhodí, ale já jsem zavíral raději oči, protože pomalu každý centr do vápna, znamená velkou šanci soupeře...

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      fredydj (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 20:34 |  
      7 0

      Jirka Pavlenka ti snad brousí starou :) jinak není možný, co tu na něho kydáš za hnůj....

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        Jachym     před 7 lety 10.04.2017 20:50 |  
        0 0

        A přesně proto si na něj brousí zuby (klávesnici) při hodnocení:-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        JaymzBond     před 7 lety 10.04.2017 21:14 |  
        9 0

        U Železníka je trochu otázka, jestli už zjistil, že Pavlenka je brankář.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 17:08 |  
          0 0

          ne je to útočník že?

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        biggris (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 12:23 |  
        1 0

        Jen ho nechte, za chvilku nam sem hodi, jak si kluby odhlasovaly novej system ligy a Pavlenka ho zase rychle prejde...

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 17:08 |  
        0 0

        až po tvoji, Fredydj...jestli se ti jeho výkon líbil v prvním poločase, tak si slepý, co chytil?bavíme se o první půli...

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          fredydj (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 19:14 |  
          0 0

          "bez komentáře"

  4. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    sicilianbrno     před 7 lety 10.04.2017 18:59 |  
    2 11

    Doufám, že si to hodnocení nepsal narychlo, protože s pár hráčema nesouhlasím. Miša Luftner zahrál s velkou jistotou v obraně, nebál se rozehrávku tlačit dopředu, neviděl sem, že by přes něj se některý protihráč dostal, za mě jasná 6-7.
    Tecl u mě 3-4. Nic proti nemu osobně nemám, ale na pravé křídlo se podle mě absolutně nehodí, duvody sem psal již včera. To už tam muže klidně zahrát Škoda a vysledek bude stejný. Ale čtverku mu dám a to hl. díky jeho špatnemu zpracování, kdy mu míč odskočil a mešanovič mohl diky tomu skorovat, takže nám Tecl vlastne vyhrál zápas.
    Barák 5, Zmrhal 5. Jinak souhlasím.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      jufoun (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 19:13 |  
      4 0

      Stejná známka Barák a Zmrhal? :D

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Alanor (admin)     před 7 lety 10.04.2017 22:25 |  
      4 1

      Myslím, že problém je spíš na tvém přijímači a o nějakou rychlost psaní tu vůbec nejde.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Crispo     před 7 lety 10.04.2017 19:12 |  
    0 0

    Nečekal jsem tak přísné hodnocení u Zmrhala s Delim, ale dá se s tím snadno souhlasit. Snad pojede Jardova horská dráha co nejdřív směrem vzhůru abychom ho po sezoně konečně prodali, přijde mi že je tady už vyhořelej a každý půlrok má období tří, čtyř zápasů kdy nehraje nic.
    Lüftner předvedl určitě lepší výkon než průměr, ten kluk do mančaftu zapadl skvěle, byl jistotou vzadu když se Simonovi nedařilo a opět ukázal že si věří i na ofenzivní výpady s míčem u nohy, což je prostě super...

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      travel (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 21:42 |  
      0 0

      Taky jsem to sledoval a ze všeho nejdůležitější je,že JT říkal,že se můžem těšit na stadion.Bohužel platí,že poslední kolo s Brnem hrajem na Strahově.Ale hlavně,že už ho nebudou vlastnit ti podnikatelé-spekulanti.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        SLAVISTA86     před 7 lety 11.04.2017 10:02 |  
        0 0

        Taky jsem sledoval,a z Jardova vyjadreni na adresu Maška si myslim,ze o něm minimalne silne uvazujem

  6. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Lunaris     před 7 lety 10.04.2017 19:35 |  
    0 2

    Fajn čtení, osobně bych Zmrhalovi dal pětku, protože vcelku nic nezkazil, snažil se a byl i celkem často na míči. Podle mě od něj standardní výkon. Na čtyřku určitě ne.
    Osmičku Mešanovi bych asi taky nedal, byť dal dva góly. Jeho přínos do mezihry není prostě takový a vesměs nebyl moc vidět. Spíš těch sedm.
    Mile mě překvapil Ščuk, který poprvé v základu zahrál, jako kdyby tam hrál pořád. Zbytek asi ok, možná Frydrych sedm, ten kluk je fakt jistota a na to, že je stoper, tak umí zahrát i dopředu včetně kliček a obejití soupeře.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Lunaris     před 7 lety 10.04.2017 19:39 |  
      2 0

      Ještě dodám, že schvaluju pozitivní hodnocení Baráka, na kterého jsem po zápase četl docela kritiku, přitom souhlasím, že zahrál velmi dobře a byl vidět.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      donford     před 7 lety 10.04.2017 21:36 |  
      5 0

      Mešanovičovi bych osmičku dal, v tomto případě bych řekl, čert vezmi přínos do mezihry a že nebyl vidět? Byl tam, kde měl být a nám dvěma góly vyhrál zápas. Zejména jeho druhý byl pohotový. Ono dát branku ze hry zrovna Laštůvkovi, to není legrace. Viz naše další uzdařilé pokusy skvěle vychytané. Když to přeženu: když budeme mít útočníka, který bude chodit kolem vápna soupeře jako šafář, ale přitom nastřílí třeba 3 góly za zápas, budu si stěžovat na jeho mezihru? Varovně zdvihnu prst či obočí? Kolik takových zápasů "odchodil" třeba Ronaldo, ale dal v nichh leckdy hafo vítězných gólů.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Jachym     před 7 lety 10.04.2017 20:48 |  
    0 0

    Kdo se povyšuje, bude ponížen a kdo se ponižuje, bude povýšen:-) Lüftner i Ngadeu předvedli velmi dobré výkony, oba přidali nadstavbu, zapojovali se do pohledných kombinací, asistovali u gólu (Ngadeu) nebo ukázali odvážný průnik do vápna (Lüftner). Oba tedy o bod víc stejně jako Flo, který se mi znašich líbil nejvíc. Naopak Muris spíše 7, což by plně odpovídalo jeho obrovským gölovým zásluhám. Kromě gólů (ano, od toho tam je!) se do hry skoro nedostal.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      vršek     před 7 lety 10.04.2017 22:00 |  
      6 0

      Víte, mně tady vždycky překvapí jak jednoduché je vlastně pro většinu z nás ohodnotit výkon hráčů.
      Je zajímavé jak po zhlédnutí záznamu zápasu lze bez napětí a nervů soustředit , vidět některé situace znovu a vlastní hodnocení víceméně objektivizovat a snad se i oprostit od averzí k hráči neoblíbenému či oslavování těch oblíbených, každý z nás jistě má ty i ty. Za sebe jsem po zhlédnutí záznamu musel uznat, že Tecl neodehrál špatný poločas ač jsem si původně myslel, že to byla bída.
      Většina z nás používá argumenty, které mají podpořit názor. Je však třeba se snažit být objektivní.
      Proto se mi nelíbí, že se zde, a to i v hodnocení Alanora objevuje názor, že nebýt gólů byl Mešanovičův výkon vlastně průměrný. Není to pravda. Mešanovič je přesně ten typ hráče, který dokáže strhávat spoluhráče, vytvářet svým pohybem a důrazem neustálý tlak na obrany soupeřů, a tak je to v každém zápase, ve kterém dostane příležitost. A závěr - rád bych připomněl, že pokud by brankář Karviné nedokázal vyrazit Frydrychovu skvělou střelu, po skvělém zpracování na vápně, měl by Mešanovič i gólovou asistenci.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        Jachym     před 7 lety 10.04.2017 22:29 |  
        0 0

        Nevím, proč kolem toho dělat tolik nadbytečné omáčky... Však o nic důležitého nejde, bod sem bod tam. A ano, nebýt gólů byl by výkon Murise průměrný, ale stejně tak, kdyby Pavlenka nevychytal Wagnera, bylo by to totéž. Vždy jeden nebo dva výrazné momenty (vstřelený gól nebo zlikvidování jasné šance) ovlivní celkové hodnocení (viz Škoda při derby). Jinak že Muris vytváří tlak na soupeře nebo obránce znepříjemňuje život útočníkům soupeře nebo že se záložník snaží tvořit, to by mělo být samo sebou...

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          vršek     před 7 lety 10.04.2017 22:51 |  
          2 0

          To je to, proč se neshodujeme v hodnocení. Psal jste, že Muris nic dalšího nevyprodukoval, já tvrdím, že ta nahrávka Frydrychovi, jde jako příklad proti Vašemu hodnocení jeho celkového výkonu.
          Bod sem bod tam - nerozumím? Jakože je jedno kolik bodů jsme v Karviné uhráli? Pavlenka totéž - nerozumím? Jakože Pavlenka bez zlikvidování šance Wagnera také jen průměr?
          To že hráči jsou na hřišti od toho, aby plnili své úkoly je jisté, ale pro hodnocení jejich výkonů je důležité jak si s těmi úkoly poradí. Takový tlak, který umí na obrany soupeřů vytvořit Mešanovič či Škoda umí v naší lize opravdu málokdo, a k tomu ta produktivita. A těch záložníků, kteří umí opravdu tvořit a to dlouhodobě - těch je tedy v naší lize opravdu jako šafránu. A pokud se někomu zadaří, je potřeba to vyzdvihnout, a ne to brát jako samozřejmost.

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            Jachym     před 7 lety 10.04.2017 23:05 |  
            3 0

            Samozřejmě body Slavie do tabulky jsou důležité. Myslel jsem naše subjektivní hodnocení toho či onoho hráče, které naopak tady děláme kvůli zábavě ve volné chvíli nebo alespoň já to neberu smrtelně vážně:-) Jinak jsem si všiml, že jsi (omlouvám se za případné tykání, ale v rámci slávistické komunity můžeme snad na chvíli opustit strojenou akademičnost) opravdu ryzí slávista tělem a duší (myslím v dobrém), když mimo jiné ostřížím zrakem sleduješ a eviduješ skutečné i domnělé křivdy sudích vůči Slavii:-) A vážím si, že oceňuješ úsilí našich borců. Věř, že já také a má případná odchylka o bod (v hodnocení hráčů!) není výrazem neúcty a nevděku, jen mým subjektivním posouzením výkonu při vědomí hodnocení v dřívějších zápasech.

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              vršek     před 7 lety 11.04.2017 00:04 |  
              2 0

              O našich slavistických srdcích se snad nemusíme přesvědčovat...
              Co se týče tykání - vím, že se v komunikaci na internetu běžně používá, já však mám k tykání vztah jaksi "staromódní" a myslím, že je jedno o jaký způsob komunikace se jedná. Tykám si s lidmi, které znám, a vím, z jakého důvodu jim tykám. Určitě nemám problém s tím, že zde někdo tyká mně, avšak já svou "strojenou akademičnost", a to ani v rámci slávistické komunity, nehodlám měnit.
              Jsem "zarytý" slávista, a tak Slavii opravdu sleduji "zrakem ostřížím", jistě značně "sešívaným", ale věřte, že se snažím být co nejobjektivnější. Ale hlavně nevidím důvod, proč zlehčovat "špínu" českého fotbalu, no, jsem fotbalovým fanouškem a pokud jím chci být, pak musím bohužel brát tuto "špínu" jako realitu. Ale opravdu si nepřeji aby se Slavia snižovala k praktikám týmů jako jsou Sparta, Plzeň, Jablonec, Příbram či dříve Dukla. Je jen třeba aby si Slavia vybudovala v českém fotbale silnou pozici, která by znemožnila takové ovlivnění zápasu, jakého jsme byli svědky v Liberci, a které bylo spolu s udělováním žlutých karet v zápase Sparty v tomtéž kole i ovlivněním následujícího derby.
              Všechny příspěvky v diskusích jsou i musí být subjektivní, každý má právo na svůj pohled na "věc" a to v jakémkoli oboru. Diskuse by měla sloužit k vzájemnému ovlivňování názorů a myšlení. V diskusi by měly znít argumenty, argumenty, které mohou vést k co možná nejobjektivnějšímu pohledu, no, sakra těžké.
              Vaše poslední věta o "posouzení výkonu při vědomí hodnocení v dřívějších zápasech"...myslím si, že zde hodnotíme výkon jednotlivců v tom, kterém zápase - dnes v zápase s Karvinou, a jejich výkony předchozí, by neměly toto hodnocení ovlivňovat - snad jen ve smyslu, že dnes hrál lépe resp. hůře než minule.

              • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                Ladislav (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 02:45 |  
                0 0

                Souhlasím, že řada lidí si hráče zařadí do nějaké škatulky a pak se ji drží. A to je chyba, protože každý zápas je jiný a i výkony hráčů se mění.

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              vršek     před 7 lety 11.04.2017 00:10 |  
              1 0

              Ještě k těm "skutečným či domnělým křivdám" - to oč tu běží je obsahem příspěvku přítele SN Raka o pár příspěvků níže.
              Jen by mně zajímalo, jestli se někdo ze sparťanů, "oficiálů" či fanoušků, bude někomu omlouvat, ale vlastně zač, že? Vše bylo oproti derby v naprostém pořádku....

  8. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Ondráš     před 7 lety 10.04.2017 20:53 |  
    1 0

    Super, že se to v Karviné povedlo! Snad se nám proti nim zadaří i ve středu, no a na Velikonoce Hradec. Musím říct, že z toho zápasu mám trošku obavy..čeká se jasná demolice a sami víme, pod jakým tlakem v Edenu jsou naši hráči a jak ty utkání vypadají. Z hlediska herní kvality není o čem, ale uvidíme, jak budeme nastavení mentálně. Snad hráči v hlavách Votroky nepodcení, Hradec bojuje o záchranu = čekám řezničinu..Tak snad za 3 body pro SKS, protože co si budeme povídat, to je v tomhle utkání povinnost.

  9. SF poháru

    Petr9608     před 7 lety 10.04.2017 22:28 |  
    1 1

    Pokud postoupíme, budeme hrát určitě venku nebo se to zase losovat?

    • Re: SF poháru

      rak (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 23:19 |  
      0 0

      Bude se losovat.

      • Re: SF poháru

        Petr9608     před 7 lety 10.04.2017 23:37 |  
        0 3

        No, bychom tedy venku hrát asi měli. Vzhledem k tomu, že všichni ostatní hráli venku. V tom byl odvetnej systém nepochybně spravedlivější.

        • Re: SF poháru

          rak (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 23:44 |  
          0 0

          Mně se to teď také moc nelíbí. Ale pokud postoupíme, třeba bychom zase mohli mít štěstí. Např. Opava doma.

  10. Komise

    rak (přítel SN)     před 7 lety 10.04.2017 23:26 |  
    18 0

    Komise rozhodčích se tedy předvedla. Neviděla v lize žádné nedostatky. Penalta na Spartě OK. V Karviné žádná penalta na Baráka. To je naprosto směšné. Penalta na Šurala nebyla o nic jasnější než na Mingazova. A ovlivnila výsledek také výrazně. Nemyslím, že komise musí dávat pořád stopky. Podle mně je neměl dostat minule Franěk a nedával bych je ani v těchto případech, protože to nebyly naprosto jasné případy. Ale dělat aféru minule a tvářit se teď, že je všechno v pořádku je trapné. To má jediný smysl. Někomu se pomáhat může, jinému ne.

    • Re: Komise

      Ondráš     před 7 lety 11.04.2017 08:58 |  
      5 0

      Srát na ně..jen naivka by čekal, že se teď povozej po Šuralovi. Ta hysterie po derby svůj úkol splnila: Slavii už pětku do konce sezony nepísknou a Rumunům se foukla hned v dalším kole, když tak kvičeli..
      My se musíme soustředit na fotbal a tohle už hodit za hlavu..věřím, že to máme pořád ve svých rukách - Plzeň určitě všechno nevyhraje, otázka je, jestli my ano..

    • Re: Komise

      japhy     před 7 lety 11.04.2017 09:09 |  
      5 0

      Souhlasím s těma stopkama. Na to musí mít člověk žaludek, aby si 20x rozfázoval penaltový zákrok a pak zařízl rozhodčího. Stopka na objednávku. Kdyby si takhle rozfázovali i Šurala, museli by dojít k podobnému závěru. V jednu chvíli už má obránce nohu na zemi, Šural nakročeno, ale místo toho, aby normálně pokračoval, tak radši zkrátí krok, šlápne na obránce a padá. Fajn, nemáme si co vyčítat, ale Mingazov aspoň nemlel nesmysly.
      Stopky by měly být za úlety typu nepotrestané vražení do Bořila apod., kde prostě není co přehlédnout.

    • Re: Komise

      Fačín     před 7 lety 11.04.2017 10:34 |  
      1 1

      Komise rozhodčích je opravdu směšná. Zrovna ta penalta na Šurala byla prakticky totožná, co na Mingazova v derby.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Akuls     před 7 lety 11.04.2017 00:11 |  
    0 9

    Nezdá se mi, že by Deli byl našim výrazně nejhorším obráncem a dokonce i hráčem. Ano, jednou špatně přihrál a byla z toho boční síť a jednou mu Wagner vystihl malou domů. Penaltu bych mu nevyčítal, na mezinárodní scéně, kde je Deli zvyklý se pohybovat, by se to nepískalo a to ani v poli, natož ve vápně. Mírnil bych ještě nadšení z Floa, tentokrát na něj nikdo nehrál, tak se nemusel věnovat defenzívě a i v té ofenzivě stále čeká na svoji první asistenci v SKS u nějakého gólu. Zmrhal nebyl horší než Tecl i přesto, že byl Standa u dvou dobrých momentů, což se jeho předchůdci Sýkorovi v prvním poločase a ani Zmrhalovi za cca hodinu hry nepodařilo. Když porovnám výkon Ščuka a Součka, tak druhý jmenovaný měl vždy mnohem víc kontaktů s míčem, dokázal vyhrávat osobní souboje, díky své pohyblivosti dokázal obsáhnout mnohem větší prostor, neustále se nabízel a neschovával se za hráče a přesto mu zde bylo často spíláno a 6-ky se snad ani nedočkal. Mingazov přišel hrát proti unavené obraně, která hrála na absolutní riziko. Zase se na jeho úniky krásně koukalo, ale nic nedotáhl do úspěšného konce. Že by měli. dostat za své výkony třeba Ščuk či Mingazov o 100% vyšší hodnocení než Deli, tak to se mi fakt nezdá.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      japhy     před 7 lety 11.04.2017 09:14 |  
      2 1

      Já ti nevím...Kdo z našich hráčů ještě zavinil penaltu a zároveň 2x namazal soupeři v extra nebezpečném prostoru? Tady není o čem.
      Flo. Minule na něj hrál Konaté, a co? A že čeká na asistenci? To si po Karvinné ani nemusíš chodit stěžovat na lampárnu, stačí se stavit u Baráků a zejména u Ščuků :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 09:18 |  
        0 0

        Ale ta Ščukova střela vůbec nebyla zlá - pěkně do protipohybu gólmana... Jenom měla být razantnější... nebo alespoň trochu nad zemí - takhle jí Laštůvka vyškrábl konečky prstů...

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          japhy     před 7 lety 11.04.2017 09:56 |  
          0 0

          Ale to já netvrdím. Jen předřečníkovi poukazuju na to, že k asistenci je potřeba i střelec, že :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 10:25 |  
            0 0

            Tak to já taky nikterak nezpochybňuji... více méně jenom ještě dodávám, že i dobré zakončení ještě nemusí skončit gólem, protože do toho má občas co mluvit i gólman :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              japhy     před 7 lety 11.04.2017 10:32 |  
              0 0

              No bóóóže, tak se Akuls staví ještě u Laštůvků :)

              • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 10:37 |  
                0 0

                To bude mít celkem při cestě... může to vzít okolo všech patnácti gólmanských jedniček.... no pro jistotu i dvojek :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        Akuls     před 7 lety 12.04.2017 09:50 |  
        0 2

        Já bych to zas tak jasně neviděl. Ano Deli zkazil 2 přihrávky v nebezpečném prostoru, kde se holt obránci pohybují a těm co se snaží hrát konstruktivně se to občas stává. Naštěstí to pro SKS nemělo fatální následky, ale to Deliho neomlouvá, on jako stoper si chyby nemůže dovolit. Na druhou stranu, kdo z mužstva neudělal alespoň dvě nevynucené chyby? Podle mne bohužel všichni. Pravda, ne před naší bránou, ale zkazit nadějně se rozvíjející akci je podle mne stejně trestuhodná chyba. Hlavně mi je ale proti srsti tvrzení, že Deli zavinil penaltu. Celou akci jsem si rozfázoval na videu a potvrdil jsem si, že Deli soupeři ukopnul špičkou podrážky balón o zlomek sekundy dřív a ten ho potom nakopl nártem do chodidla, zařval a lehnul si. Být rozhodčím, tak to pustím, ale podle pravidel to byl faul od útočníka, který tam byl pozdě, míč nezasáhl, ale jen nohu soupeře, která naopak míč hrála. Jinak se zde zase projevila Deliho snaha řešit vše fotbalově, někdo by se snažil se jen nechat nastřelit, ale on i když to měl na dlouhou nohu, tak se snažil jako vždy hrát balón a stihnul to. Potom asi byl z rozhodnutí sudího dost frustrovaný. Jinak ale jak sleduji Premier League, tak tam by se takovému souboji sudí jen usmál a asi stejné by to bylo i v pohárové Evropě (viz např. "šlapakový" souboj Tavarese před druhým gólem Vlčka proti Ajaxu). Jinak doufám, že minus osmičku jsem dostal od komunity antisoučkovců a že se zde probůh snad netvoří squadra antideliovců. Počítám totiž, že Deli nyní předvede další tři průměrné výkony. Dnes mu bude zase znepříjemňovat život Wagner, který ho zná z Příbrami a díky své urostlé postavě bude hrát proti Delimu zase bez respektu. V pondělí za HK možná nastoupí bíjec Žondra, který to moc neumí, ale neopomene si do stopéra při každém setkání alespoň vrazit a to Delimu moc nevoní. No a konečně příští víkend na Deliho vyrukuje na Slovácku další bíjec jménem Koné, ano to je ten co minule v Edenu způsobil Delimu luxaci ramenního kloubu. Abychom nakonec z našeho nadstandardního playera a úhelného kamene naší sestavy neměli dalšího otloukanka a La Souček nebo Tecl. Stačí, aby nějaký TV komentátor řekl, že Deli nehraje právě vydařený názor, místní přispěvatele si ověří, že to někdo, kdo by měl být fundovaný vidí jak oni a už to pojede. Snad slyší trávu růst. No a ergo kladívko, Deli si podle mne přes na jeho poměry slabší výkon zaslouží v kontextu k hodnocení ostatních hráčů horší pětku.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    japhy     před 7 lety 11.04.2017 10:11 |  
    0 0

    Klidně bych přidal Lüftnerovi a Floovi.
    Ale s čím se nemůžu ztotožnit je poznámka u Deliho, že mu známku zachraňuje taky to, že jeho minelu napravil brankář a nebyl z toho gól. Známka má přeci hodnotit výkon hráče a ne sled dalších událostí, na které už chybující nemá žádný vliv a tudíž mu to nemůže jeho výkon vylepšit. Prostě mi to přijde špatné z podstaty věci a znovu se mi vybavuje výrok předsedy komise rozhodčích, který hodlá hodnotit podřízené právě s přihlédnutím k těmto okolnostem.
    Ovšem kamarád - fotbalista a rozhodčí v jedné osobě - je s tímto principem srozuměn a nemá k němu výhrady.
    Je tedy chyba v matrixu nebo u mě?

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Alanor (admin)     před 7 lety 11.04.2017 10:20 |  
      0 0

      Jak je to psáno v textu - tam je to v porovnání s Bohemkou, kde Simon zapříčinil dva góly. Navíc tentokrát odehrál druhou půli lépe než tehdy.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        sicilianbrno     před 7 lety 11.04.2017 13:01 |  
        0 0

        A proc si dal luftnerovi jen 5? Byl hodne jistej v rozehravce, nekazil, celkove z nej sála jistota, 6-7

  13. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 10:21 |  
    9 0

    Pratele, predne dluzime klukum podekovani za vykon, protoze tohle byl jeden z klicovych zapasu. Po slabem vykonu v derby se kluci klidne mohli propadnout do herni deprese proti nadsene bojujicimu souperi. Navic mel problemy Skoda, Sykora se zranil, dostali jsme gola z niceho, ta druha pule byla fakt tezka, presto to kluci zvladli, nejen bojovnosti, ale i solidni kombinacni hrou. Moc se mi libily hlavne vykony Flo, Frydrycha a a Baraka, na kterych bylo videt, ze chteji ten zapas urvat. Oba stoperi zvladli zaver take skvele, proto si myslim, ze trojka pro Deliho je zbytecne prisna, na konci moc pomohl zapas vyhrat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 10:45 |  
      7 0

      Mam taky dojem, ze nekteri z nas si zaradi hrace do škatulek a podle toho je posuzuji bez ohledu na vykony. Jak spravne někdo dole pise, vykony se meni kazdym zapasem, nekdy je tezky si toho všimnout. Obecne nejoblibenejsi byvaji hraci, kteří toho moc nenahraji, protože taky toho nestihnou moc zkazit. Takovy Jasmin Scuk se tesi velke oblibe, ale spis to je za vykony, které si od nej slibujeme, nez za vykony na hristi. Tam toho moc nenahral a když hral, byl většinou nenapadny. Musim priznat, ze ani proti Karvine jsem si ho moc nevsiml, ale mozna je to moji slepotou, priste se na nej zkusim vic soustředit. Mingazov je take oblibenejsi, když moc nehraje. Kdyby hral casteji, zacaly by se tu množit reakce, ze hraje neefektivne, neustoji souboje, všechny akce zadrbe. Ted ho leckdo vzyva, aby nastupoval místo Tecla, který je tady v klatbe. Pritom Tecl odehral v Karvine velmi slusny polocas, ackoli leckdo ocekaval, ze mu budou odskakovat mice jako v derby. MvB je zde velkym oblíbencem, ale co my vime, kdyby hral casteji, třeba by tomu tak nebylo, protože by se s rostoucim poctem minut ukazaly i jeho slabiny. Proto budme trochu strizlivejsi v hodnoceni, mam vlastní zkušenost, drive jsem byval taky takovy, když me třeba hodne stvalo, ze nehraje Belaid a videl jsem v nem jasne nejlepšího záložníka slavie. Jenze zapomnel jsem na to, ze to jsou jen moje predstavy, které by se na hristi vůbec nemusely ukazat, kdyby hral casteji. Byl to naladovy hrac a pokud vim, velkou diru do světa neudelal.

      Mrzi me tolik negativnich reakci tady vuci trenerovi a hracum. Po uspesnem zapase a dobrem vykonu je to zbytecny a neferovy.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 12:42 |  
        3 1

        já naprosto souhlasím... Už níže jsem psal, že adorace leckterých hráčů je založena čistě na tom, že je fanoušek víceméně nevídá a tak si o nich vytvořil své iluze...
        Ale žádný trenér na světě nebude schválně nechávat na lavičce lepšího hráče... Tady jde o příliš velké peníze na to, aby Jarda postavil svého adoptivního syna na úkor lepšího frajera, který mu jednou šlápl na nohu.

        Jarda Šilhavý odstavil Gina van Kessela i Jardu Mihalíka... a podívejme se na jejich minutáž v dalším angažmá... Ani tam to nejsou žádní bohové, kteří jenom nedostali pořádnou šanci...

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          Robinator     před 7 lety 11.04.2017 12:45 |  
          4 4

          to není pravda, kdo kdy hrál fotbal, nebo se v tom pohybuje moc dobře ví, že trenér úplně v pohodě nechá lepšího hráče sedět..a kdo si myslí, že ne, je poměrně naivní..trenéři jsou přece jen lidi a mají svoje oblíbence apod. a může to být sebelepší trenér..to je úplně jedno

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 12:50 |  
            3 3

            V přeboru možná.... Ale ne v první lize, kde jde o podstatně větší prachy... a jak jsem psal dále - případy hráčů, kteří odešli jinam a tam také nezáří, ukazují, že Jarda má setsakramentsky dobré oko....

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            JS (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 12:50 |  
            8 1

            Viz Karel Jarolím. Neustálé stavění Vasiljeviću, Abrahamů a dalších tragédů, odstavení Brabce protože mu přerůstal přes tu jeho holou zakomplexovanou hlavu atd.

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              Robinator     před 7 lety 11.04.2017 13:28 |  
              5 5

              presne tak..pripadu je fakt mraky..nechapu, jak si nekdo muze myslet ze v cr v prvni lize to tak nemuze byt..nemyslim to konkretne na naseho trenera, ale vseobecne se to proste dela..klasicka hlaska kdyz rekne trener ze hrace zna, ze je to poctivy,pracovity a hodny kluk :)) a je to..

              Navic typicky priklad Tecl..nerikam, ze hral minule buhvi jak spatne..ale nic extra to nebylo..predtim teda dost spatne a presto mu trener znova sanci dal..Burenovi ne.,pritom kdyz se tam podiva na 10 min, tak ukazuje, ze to co ma tecl ma i buren..a rekl bych ze i neco navic..proste Tecla trener zna,ma ho rad, privedl si ho sem..ma proste castecne protekci..at se to nekomu libi nebo ne..

              • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 14:20 |  
                1 3

                Jenomže vždycky je to o tom, že ho ten trenér staví, protože mu věří... nikdy to není o tom, že si trenér po zápase mne ruce: "fajn prohráli jsme , ale můj oblíbenec si čutnul..."

                Já naopak vidím, že Mick van Buren je přesně typický příklad toho, jak si vytvořit falešnou iluzi...

                V lize zatím nic zázračného nezahrál.... Udělal dvě samostatné akce, které ve finále nedotáhl... dal pár gólů třetiligovým týmům...když se podívám na sestřih zápasu s Litoměřickem, tak vidím kličku na gólmana a říkám si: No to musí bejt frajer... Ale když vidím celý zápas, tak se nemohu nevšimnout, že se trefil v poslední minutě potom, co tři samostatné nájezdy napálil do gólmana a celé kouzlo bylo v tom, že jako dobře trénovaný jedinec měl dost sil a chuti v posledních minutách projít obranou složenou z amatérů, co sotva pletli nohama...

                • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                  Robinator     před 7 lety 11.04.2017 14:25 |  
                  3 1

                  tak jasný, s tím souhlasím..ale tu důvěru bys měl mít možnost si vybudovat..
                  ať dostane jeden zápas ligový a uvidí se, třeba Hradec by byla super možnost.
                  Možná si ho vybarvuji příliš na růžovo, ale cítím tam, že kdyby se chytl...a tu možnost by dostal..
                  Ale kdo ví..já bych ho chtěl aspon jednou vidět od začátku

                  • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                    kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 14:33 |  
                    0 2

                    Ale důvěru trenéra si hráč musí vybudovat v tréninku...

                    Jako já chápu, co chceš.... protože důvěra trenéra je jedna věc.... ale důvěru fanouška nemůže hráč získat jinde než v zápase...

                    Jarda mu vždycky dal čuchnout i v přípravě maximálně poločas... Já fakt nevěřím tomu, že by to bylo nějakou antipatií... Tam podle mě musí být něco úplně jiného, než že jednou nepozdravil paní Šilhavou a na rautu jí snědl poslední ústřici...

                    A co si budeme povídat, Jarda není jediný - ani za Dušana neměl Mick nějak pevné místo v sestavě... Chápu, že třeba Mihalík nebo Souček, ti na změně trenéra "prodělali", protože je DU trvale používal, ale to není zrovna případ Micka...

                    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                      Robinator     před 7 lety 11.04.2017 14:48 |  
                      0 1

                      snad ho dá aspoň zítra na pohár, abychom ho viděli v akci..jelikož už to jde pomalu do finále.. je to poměrně důležitý zápas s ligovým mužstvem.. mohl by se tam ukázat a nebo naopak

                      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                        kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 14:57 |  
                        0 0

                        Moc tomu nevěřím.... i proti Litoměřicku šel až do druhé půle... a to tam byla opravdu"béčková" sestava - na každém postu byl hráč č.2

                        Ale zase na druhou stranu se přiznám, že jsem si do tipovačky dal, že při výhře 2:1 dá gól... Takže to jako není o tom, že bych mu vůbec nevěřil... :-)

                        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

                          Robinator     před 7 lety 11.04.2017 15:04 |  
                          0 1

                          tak uvidíme :)

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 13:29 |  
              3 0

              Jasne, tak k jarolimovi jsem taky tehdy ztratil duveru, tehdejsi skladba tymu a vubec okolnosti kolem slavie nas vedly do zahuby. Dneska je situace jina a nemame v managementu takovy amatery jako tehdy, Silhavy je jinej charakter nez KJ, samo jako kazdej ma hrace, kterym vic veri, to je ale v poradku.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Fačín     před 7 lety 11.04.2017 10:37 |  
    1 3

    Hodnocení opět povedené, jako skoro vždy. Jen se mi moc nezdá 3 u Deliho, zavinil penaltu, jednou namazal. Čili 2 body dolů, to by ještě souhlasilo, ale jinak se mi zdál dobrý jako vždy.. Já mu dal 5. Frydrych a Flo u mě ještě o bodík víc.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    asanin     před 7 lety 11.04.2017 10:46 |  
    1 0

    Nikdo tu nezmínil laxní Murisovo bránění hned po prvním rohu Karviné v 1. minutě, kdy měl hlídat hráče na odražený balon a absolutně to podcenil... Stačilo pár centimetrů při té střele a mohli jsme hned prohrávat... Pak by se to těžko otáčelo...

  16. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    japhy     před 7 lety 11.04.2017 11:01 |  
    5 0

    Jo, a ještě jsem zapomněl zdůvodnit, proč tu tolik obhajuju Floa. Jeho chyby nepřehlížím, ovšem co na něm oceňuji snad nejvíce je to, že jako jeden z opravdu mála se nesnaží posílat tupě centry od lajny až do vápna jeden za druhým, a vůbec se snaží eliminovat nákopy naslepo. Když to jde, hraje po zemi a právě takhle v Karvinné vytvářel šance.
    Je ale pravdou, že hraje úplně jinak, než jsem si představoval, že bude norský bek hrát.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 11:16 |  
      8 0

      Mne se tedy Flo libi moc, nepamatuju u nas beka, který by tak dobře kombinoval, ma prehled a resi kombinace vklidu a presne.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        Ravik     před 7 lety 11.04.2017 11:38 |  
        1 0

        Souhlas. Akorát u něj postrádám trochu tahovost alá Krajčík. Úprk po lajně a pak ostrý centr do vápna. Hraje to raději po zemi a kombinačně. Ale proč ne. Výkony rostou. Dobrý nákup.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 12:03 |  
          1 0

          Ale Matěj taky moc necentroval ostře vzduchem do prostoru - jeho přihrávky byly většinou adresné, často po zemi... třeba jako v Mordoru Šmícovi... nebo Jardovi Černému na Ajaxu... Necidovi proti Brnu... a i řekl bych třeba že i gól Jardy Černého Kladnu, kdy šel míč vzduchem, nebyl jenom tak nakopnutý nazdařbůh, ale byl mířený na konkrétního hráče...

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 12:21 |  
          1 0

          Jasny, Krajcik to není, ten umel zas jiny veci. Nerikam, ze je to nejlepší bek, ale nejlepší do kombinace.

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            Ravik     před 7 lety 11.04.2017 16:24 |  
            0 0

            A hlavně v naší lize aby člověk levého beka pohledal. Líbí se mi snad jen Havel z Bohemky. U Floa se mi líbí, že nezmatkuje a snaží se o konstruktivní řešení. Obecně naší beci díky tomu, že před nimi hrají rychlíci Zmrhal a Sýkora to mají obtížnější. Honit Zmrhala není sranda. Sýkora to tahá aspoň více do středu a odkrývá tak prostor bekovi na lajně. To Zmrhal dělá minimálně.

  17. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Dresco     před 7 lety 11.04.2017 13:36 |  
    1 0

    Zapas se mi libil, hralo se hodne kombinacne, hlavne v prvni puli. Nejvic se mi libil (ve srovnani s predeslymi zapasy) vykon obou krajnich obrancu. Frydrych byl snad trikrat v zakonceni, Flo to tam taky dobre brousil. Nebylo potreba tolik resit tu obranu a bylo to videt. Jinak pres leto ocekavam prichod Mihalika z Jablonce. Asi nejzhavejsi zbozi v lize ted.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Ondráš     před 7 lety 11.04.2017 14:22 |  
      1 0

      Já bych bral určitě Maška, Malinského..myslím, že společně s tebou jmenovaným Mihalíkem to budou asi nejžádanější hráči..hlavně se teď soustředit na rychlé a technické hráče, to je cesta (i v Evropě). Vysokých bouráků už máme dost..

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        JS (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 14:29 |  
        5 1

        Já bych se na ligu vykašlal a směřoval úsilí do zahraničí. Potřebujeme dalšího Sýkoru na druhý kraj zálohy a špílmachra evropské úrovně. Nevidím v lize ani jednoho podobně kvalitního hráče. Mihalík je super, ale útočníků zatím také máme dost a přes Škoďáka se tam (asi) nikdo nedostane.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          Jachym     před 7 lety 11.04.2017 14:49 |  
          0 0

          Kdyby byl Mihalík takové terno, tak bychom ho neposílali do Polska...:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            JS (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 15:00 |  
            2 1

            Jedna čárka a co to udělá... O.o

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              Jachym     před 7 lety 11.04.2017 15:14 |  
              0 0

              Asi jako kánon a kanón :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          Ondráš     před 7 lety 11.04.2017 16:44 |  
          3 1

          Naopak..v lize je hodně zajímavých hráčů, zejména "juniorů", zbytečně ligu někdy shazujeme..sázka na cizinu je vždycky nejistota (fotbalově, kulturně, jazykově) a raději upřednostním tým s více českými hráči. A opravdu dobré kreativní hráče z ciziny sem stejně nedostaneme..

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            JS (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 16:57 |  
            0 2

            Tak mi řekni, kteří to jsou. Kromě MihÁlika a Chaluše v Příbrami jsem nikoho nezaznamenal. Já si naopak myslím, že liga je přebraná, ceny mladých hráčů přemrštěné.

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              Ondráš     před 7 lety 11.04.2017 18:25 |  
              1 0

              Tak určitě bych si vybral třeba v repre U21, nebo mladší..ale jinak jak jsem psal: klidně Mašek, Malínský, Granečný, Chaluš, v obraně podle mě dobrej Stronati atd. Ten tvůj zmiňovanej Sýkora: kdo ho před 1-2 roky znal??
              U21 herně přejelo třeba i Belgii a další "vyspělé" země..proto podle mě není důvod sem tahat hráče z horších lig jenom proto, že je to cizina..

            • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

              kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 20:32 |  
              0 0

              Co takhle Pavlenka, Barák, Sýkora, Lüftner...

              Já vím, že to už jsou naši hráči, ale jsou to hráči, které jsme přivedli z ligy... Tak jako jsme "objevili" tyhle, můžou u nás vyrůst další.... Každý rok v jedenadvacítce rostou nová jména... jenom si náš trenérský tým musí vyhodnotit, jestli se nám hodí a na jakou pozici... Trávník, Čermák, Hubínek.... ale to jsou jména, která střílím bez detailnější znalost, to musí někdo jinýi... Já sleduju Slavii, ne ty ostatní

  18. Hodnocení

    Boss82     před 7 lety 11.04.2017 13:49 |  
    12 8

    Hodnocení chválím, hodnotil bych velmi podobně (možná Zmrhalovi bych o stupeň zvedl známku).

    Chtěl bych však ocenit skutečnost, že se Alanor nenechal strhnout hysterií v diskuzi pod článkem s reportáží ze zápasu, ze které by nezainteresovaný čitatel snadno nabyl dojmu, že zatímco T. Barák by se měl příští týden hlásit v Realu Madrid, tak S. Tecl naopak v některém z celků působících v Pražském přeboru. Rozdíl ve výkonu těchto dvou hráčů v utkání v Karviné přitom zcela přesně vyjadřuje rozdíl jediného bodu v hodnocení, které Alanor udělil.

    Já samozřejmě dovedu pochopit, že každý máme své oblíbené a méně oblíbené hráče (sám nejsem výjimkou), ale myslím si, že by to nemělo nikoho vést k výkřikům typu: "... po dnešku už mi nikdo nevymluví, že Tecl je nechutně protekční, protěžovanej hráč. Jsem neskutečně rád za výhru, ale z tohodle trenérova postoje vůči tomuhle hráči je mi zle!", "Tecl je protekční ubožák." - VanDel; nebo naopak: "Perfektní výkon hlavně od Tondy, ten hral výjimečně.", "Doufám, že už pracujeme na náhradě za Tondu..Protože nám odejde opravdu kvalitní hráč a myslím, že Pepa Husbauer ho nedokáže plně nahradit, dneska se mi to potvrdilo." - Robinator.

    Ten kontrast výše uvedených názorů je přímo do očí bijící, když vezmeme v potaz, co se reálně odehrávalo na hřišti. Myslím, že bychom se měli těchto hloupých výkřiků vyvarovat, protože tím opravdu nikomu a ničemu nepomůžeme (z jednoho hráče tu děláme totálního nekopu, další to tu schytá i po zápase, ve kterém vůbec nehrál a ze třetího naopak děláme něco, co ještě zdaleka není). Akorát tím utrpí sebevědomí věčně kritizovaných hráčů (věřím, že velká část z nich zdejší hodnocení a diskuze čte), což jejich budoucím výkonům opravdu nepomůže.

    A ta neskutečná neúcta k trenérovi, která se v těchto komentářích v souvislosti s nasazováním (nebo naopak nenasazováním) některých hráčů objevuje, mě dovede vytočit do běla! Ať si tito kritici zkusí vzpomenout, kdy naposledy jsme neprohráli 21 soutěžních utkání v řadě! A až si vzpomenou, že už to je hezká řádka let, tak pak ať ještě jednou zváží svůj nesmyslně kritický komentář, který chtěli v emocích napsat.

    • Re: Hodnocení

      Robinator     před 7 lety 11.04.2017 14:05 |  
      4 10

      to, že hodnocení takto uvedl Alanor nic neznamená, protože se i on může plést..

      Vtipný, že ty si poznámku, že by se měl Barák hlásit v Realu Madrid neodpustíš a tvojí logikou tak do něho vlastně rejpeš a hned pod tím si stěžuješ za to samé na ostatní :D a dokonce tam vypisuješ kdo a co řekl :D

      • Re: Hodnocení

        VanDel     před 7 lety 11.04.2017 14:14 |  
        5 8

        Nevim jak tebe, ale mě ten jeho příspěvek docela pobavil :) Tecla tady zpražilo po sobotním zápase hromada lidí a Boss prokázal tu čest mě a ukázal mě jako jeho hlavního kritika. Jsem za to rád, protože za tím Teclovo protěžováním si stojím a postupem času se ukazuje, že ten názor má čím dál víc lidí a že už jich je opravdu hodně. Ber to tak i ty v případě Baráka že si tě vybral jako ústřední postavu :)

        • Re: Hodnocení

          Robinator     před 7 lety 11.04.2017 14:19 |  
          3 11

          mně přijde vůbec těžká trapárna, že má někdo čas si vyhledat kdo co řekl, zkopírovat to a vložit to do svého příspěvku jako ukázku :D

          Boss je takový učitel, kdokoliv tady napíše kritiku na nějakého hráče, přijde a snaží se to dát na "pravou míru". Už mě i napadlo, jestli nedělá nějaké podivné PR :D

          • Re: Hodnocení

            VanDel     před 7 lety 11.04.2017 14:25 |  
            2 11

            Tak každý má nějakého koníčka a holt Bossánek si dělá "výstřižky" ze zdejších diskuzí no :)

          • Re: Hodnocení

            Maeden (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 15:32 |  
            10 0

            To je podstata diskuse. Někdo pronese výrok, proti kterému postavíš svůj argument, proč si myslíš, že je nesprávný nebo zavádějící.
            Překvápko, co? To celkem chápu, v Česku se spíše praktikuje označit někoho bez argumentů za vola, diletanta nebo zaslepeného, popřípadě se sešikovat do stádečka a utvrzovat se v tom, že ve všem máme tzv. "recht" a ostatní jsou blbci nebo zaprodanci.
            Vyhledat si něco na stránce ve vedlejším okně je časově náročné podobně, jako napsat jednu rozumnou větu, navíc to vylučuje zkreslení významu.

            • Re: Hodnocení

              Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:00 |  
              4 2

              Tohle asi pochopí jen někdo, kdo chce skutečně diskutovat a dobrat se nějaké pravdy. Pan VanDel se ale žádné pravdy dobrat nechce, ten tu chce jen hystericky vykřikovat bláboly o kamarádšoftech a protekci. Nevím přesně, co tím sleduje, zato vím jistě, že už poněkolikáté udělal z diskuze pod různými články těmito výkřiky úplnou žumpu.

          • Re: Hodnocení

            mudrc     před 7 lety 11.04.2017 16:30 |  
            1 10

            Koukám na to s otevřenou pusou Robinatore. Že existuje někdo, kdo má čas a energii hledat v diskuzích a poté jejich části kopírovat do svého příspěvku. Sorry Boss82, jsi vadnej.

            • Re: Hodnocení

              kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 17:47 |  
              9 0

              Mě naopak přijde naprosto normální při argumentaci hledat nejenom v diskuzích, ale i ve statistikách, nebo starších článcích...

              Zvláště pokud chceš někomu zkritizovat nějaký konkrétní výrok, je vhodné citovat přesně..

              Pokud někomu vadí, poukazování na jeho předchozí výroky, měl by si dát pozor na to, co píše...

              • Re: Hodnocení

                Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:04 |  
                2 1

                Třeba to časem pochopí..., ale moc brzo to určitě nebude.

            • Re: Hodnocení

              Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:03 |  
              3 1

              Citovat druhého názor, se kterým nesouhlasím, a přinášet protiargumenty - tedy diskutovat, jsou podle Tebe známky vadnosti? Zajímavý názor, někam si ho zapíšu.

        • Re: Hodnocení

          Boss82     před 7 lety 11.04.2017 18:56 |  
          2 5

          Naopak - většina lidí se Standy Tecla po zápase v Karviné zastávala. S těmi svými nesmysly si tu byl v naprosté menšině. A teď nemyslím jen nesmysly ohledně výkonu S. Tecla (který si úplně nesmyslně snižoval), ale také nesmysly ohledně údajné protekce ze strany J. Šilhavého. To je totiž takový žvást, že to fakt nemá obdoby!

          • Re: Hodnocení

            VanDel     před 7 lety 11.04.2017 19:06 |  
            3 3

            Koukam že se statečně držíš pořekadla že "stále opakovaná lež se stane pravdou", ale v tomhle případě ta tvoje snaha přijde vniveč. Když tak rád lustruješ a projíždíš staré diskuze tak si tu diskuzi pod článkem o zápase v Karviné projeď znova, ty "naprostá menšino".

            • Re: Hodnocení

              Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:32 |  
              1 1

              Myslím, že v opakování lži, ze které bys rád udělal pravdu (údajný kamarádšoft J. Šilhavého se S. Teclem), tu na Tebe nikdo nemá!

              • Re: Hodnocení

                VanDel     před 7 lety 11.04.2017 20:33 |  
                2 4

                Hele věř mi, že bych se v téhle své teorii o tom "kamarádšoftu" velice rád mýlil. Ale nelogické upřednostňování Tecla před jinými hráči těmhle spekulacím samo vede.

                • Re: Hodnocení

                  Travinho     před 7 lety 11.04.2017 20:36 |  
                  1 1

                  Chodíš pravidelně na tréninky týmu a víš, jak se tam hráči ukazují, že Tecla neustále shazuješ? Nehledě na to, že teď hrál celkem obstojně a i v Liberci se mi docela líbil.

                  • Re: Hodnocení

                    VanDel     před 7 lety 11.04.2017 20:44 |  
                    2 3

                    A proč bych ho měl vidět na tréninku ? Co je to za nemysl ? Mě zajímá to co ten hráč předvádí na hřišti v zápasech ! Na tréninku předpokládam všichni hráči v kádru makají tak jak mají. Konkrétně u van Burena se Šilhavý nedávno zminil, že maká v tréninku naprosto vzorně. Takže když k tomu přičtu to, že v zápase nikdy nezklamal, ba naopak, tak je prostě ta otázka stále více aktuální: Proč sakra nedostane v zápase více prostoru ?!

                    • Re: Hodnocení

                      Travinho     před 7 lety 11.04.2017 20:50 |  
                      1 1

                      Já přece nemluvím o tom jak mají, ale o tom, jak se na tréninku jeví v herních situacích a tam se panu Šilhavému asi jeví lépe Tecl.

                • Re: Hodnocení

                  Boss82     před 7 lety 12.04.2017 13:16 |  
                  0 2

                  Vzhledem k tomu, jak často to tady vytahuješ, tak Ti bohužel nevěřím. Spíš mám pocit, že máš radost z každého nepovedeného výkonu S. Tecla. A i když se mu zadaří, jako v Karviné, tak ho nesmyslně shazuješ.

      • Re: Hodnocení

        martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 16:05 |  
        4 0

        To prekrucujes, poznámka o Realu byla minena tak, ze nekteri, napr. ty, hodnoti nespravedlive a jedny vynasi do nebes a jiné zatracuji, i když realny rozdil ve výkonech není takovy. Rejpani tedy bylo do Tebe, nikoli do Tondy:).

        • Re: Hodnocení

          Robinator     před 7 lety 11.04.2017 18:04 |  
          1 2

          Na mě asi ne..Já napsal že Tecl neodehrál špatne utkání a předtím naopak bída..Což je realita..Navíc dole to ještě komentuji,vím že to bylo rejpnuti :).Taky si z něho spíš dělám prdel,protože ta Bossova arogance mě fakt baví.. :) jinak to že Hrál Barák perfektně je fakt,kolik toho poslední dobou naběhá je neskutečný + minule dirigoval hru výborne, to je taky fakt..

          • Re: Hodnocení

            Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:06 |  
            1 3

            Mě zase baví ty Tvé názory, které tu tak často předkládáš, a které jsou často jenom pro zasmání.

        • Re: Hodnocení

          Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:05 |  
          1 0

          Pochopil si to, Martyni, naprosto správně.

      • Re: Hodnocení

        Boss82     před 7 lety 11.04.2017 18:52 |  
        3 3

        Alanor se sice může plést, nicméně dlouhodobě jsou jeho hodnocení velmi přesná, tudíž pravděpodobnost chyby je u něj poměrně malá. Jaký to rozdíl oproti Tvým názorům, které tu často a rád prezentuješ, ale které jsou často od pravdy na hony vzdáleny.

        A rýpnutí bylo samozřejmě do Tebe, nikoliv do Tondy Baráka. Ten si své v Karviné odehrál, ale po přečtení Tvého komentáře jsem nabyl dojmu, že musel hrát jak bůh, což samozřejmě nehrál.

        Ale je mi jasné, proč si to sem psal - Ty prostě nevynecháš jedinou příležitost kopnout si do J. Hušbauera. A jsem si 100% jist, že pokud by Hušbauer byl v Karviné na místě Baráka a podal by podobný výkon, tak bys ho označil jen za lehce nadprůměrný s tím, že to ale nic nedokazuje, protože nějaká Karviná v nějaké české lize není přece žádné měřítko a v evropských pohárech nám stejně bude Hušbauer k ničemu, že?

        • Re: Hodnocení

          Robinator     před 7 lety 11.04.2017 20:23 |  
          0 0

          Snažím se být objektivní, samozřejmě do toho vkládám i různé jiné věci..Každému se líbí jiní hráči a styl a tak dál..Josefa sem tu už dvakrát za výkon na jaře pochválil..Napsal sem dokonce že hrál výborně..Až zvládne dobře zapas, který nebude proti outsiderovi, těžký zápas..Pochvalim ho stejně jako Tondu..Zatím se tak dle mého nestalo..Michaela jsem ze začátku velmi chvalil, ale teď už vidím že mu ne vdycky DZ svědčí, tak jeho výkon také kritituji čím dál víc..O Teclovi sem napsal po prvním zápase, že to bylo fakt špatný, po posledním jsem to nenapsal..Nevidím z mé strany nějakou hroznou kritiku a už vůbec ne vulgarismy a tak dál..Podle mě je to v normálnich mezích a ještě k tomu pravdivé :)) A ano, nemám rád Pepův styl, celkově jeho fotbalový projev..Až mě přesvědči o opaku v těžkém zápase, kde bude muset prokázat větší vůdcovství a kvalitu,jelikož je zkušený a měl by tyhle zápasy zvládat..Jako první napíšu že hrál perfektně..Stále na tento zápas čekám..Od hráče, co má tolik za sebou čekám opravdu něco více..Ne jen proti Příbrami apod.

          • Re: Hodnocení

            Boss82     před 7 lety 12.04.2017 13:01 |  
            0 4

            Nepiš zase, jako by u nás Hušby odehrál dobré zápasy jen proti slabým týmům. Mohl bych Ti tu vyjmenovat spoustu zápasů s těžkými soupeři, kdy u nás zahrál velmi dobře. Ale to je s Tebou pořád dokola.

            Nevím, možná se někdy pokoušíš o objektivitu - také s Tebou občas souhlasím. Ale obecně se mi zdá, že u Tebe převažují příspěvky tohoto druhu:

            a) Subjektivně zabarvené dojmy na základě Tvých sympatií/nesympatií k danému hráči/hráčům a z toho vznikající neobjektivní komentáře nereflektující realitu, která se odehrává na hřišti.
            b) Prezentování mylných názorů, ke kterým docházíš na základě nedostatečného množství informací o dané věci.
            c) Komentáře vložené čistě s úmyslem provokovat a vyvolat hádku.
            d) Občas snaha jít proti proudu za každou cenu - viz např. Tvé názory na nadstavbovou část ligy, která byla odhlasována kluby. Ale možná je to jen zase snaha provokovat - viz bod c). Těžko říct.

            Uznávám, že k vulgarismům příliš často nezklouzáváš (to bylo v mém předchozím příspěvku míněné spíše na VanDela a jemu podobné). Ale to nic nemění na tom, že zatím Tě mám zařazeného ve škatulce přispivatelů, jejichž příspěvky nelze brát vážně a čtu je spíš pro zasmání.

            • Re: Hodnocení

              Robinator     před 7 lety 12.04.2017 13:40 |  
              2 3

              tak kritizoval sem tu prozatím pouze Mikulu, Součka - zcela oprávněně (má kritika se potvrdila jako oprávněná)
              Dumla ( opět se prokázalo jako oprávněná kritika)
              A Josefa H. - ten zatím nezvládá těžké zápasy, jak bych si osobně představoval od hráče z jeho pověstí a zahraničními zkušenostmi, takže tak..Jestli mě jeho výkony vyvedou z omylu , samozřejmě ho pochválím a vyzdvihnu. Jak už jsem vlastně i udělal..

              Jinak třeba ta nadstavba(tvůj bod d)- mně se osobně líbí, psal jsem, že systém mohl být lepší, ale tohle bude mít i tak svoje kouzlo a atraktivitu to dle mého zvýší než naopak...je to můj názor

              Bod c) když si to tu tak čtu, řekl bych, že se tu hádáš především ty a nejen se mnou..s ostatními se dá komunikvoat úplně v pohodě, často i uznám, že má ten dotyčný pravdu..takže tohle je kravina a důkaz je diskuze skoro v každém článku, kdy se s někým dohaduješ..

              b) samozřejmě se můžu plést a určitě se to i několikrát stalo..To že mám podle tebe mylné názory je tvůj názor, já ti ho neberu..Taky bych ti na to mohl říct, jak si tu obhajoval trenéra a hráče, kteří tu už dávno nepůsobí, jak jsou úžasní..psal si tu ty svoje ptákoviny a kde je realita vidí každý..takže tak

              a) tím asi myslíš Hušbauera..na to máme prostě odlišný názor..stejně tak já můžu napsat tobě úplně stejnou větu..

              Už na tebe reagovat nebudu, vůbec to nemá nejmenší smysl :)

              • Re: Hodnocení

                Boss82     před 7 lety 13.04.2017 09:28 |  
                0 1

                Jenže je kritika objektivn a přiměřená nebo kritika zcela nesmyslná! A Ty obvykle předvádíš to druhé. Ze Součka a Mikuly si dělal hráče, kteří mají sotva na druhou ligu, z Dumla si zase dělal tragéda, který nemá o fotbale ani páru. Všechno byly samozřejmě nesmysly! Tvoje večná kritika Hušbyho je pak vyloženě k smíchu.

                Jestli se tu s někým hádám, tak je to obvykle s pisateli podobné ražení, jako jsi Ty. S normálními diskutujícími diskutuji zcela normálně.

                Reaguj si tu na koho chceš, ale přestaň sem psát blbosti, prosím Tě.

    • Re: Hodnocení

      Jachym     před 7 lety 11.04.2017 14:20 |  
      4 0

      Měl bych poznámku jen k tvé víře, že hráči zdejší hodnocení většinou čtou. O tom já osobně nejsem vůbec přesvědčen a ani bych jim to nedoporučoval :-D Pokud mají volný čas, tak být jimi bych spíše piloval cizí jazyky kvůli zahraničnímu angažmá než si dělal hlavu z toho, co zde napíše nějaký internetový tlučhuba:-))

      • Re: Hodnocení

        Robinator     před 7 lety 11.04.2017 14:30 |  
        0 5

        no chudák Tonda, jestli to tu čte..vím, že to Boss myslel pouze jako ukázku a přirovnání, ten Real..ale mohl by tam cítit takový to "pičo" jako v podtextu, jestli rozumíte

      • Re: Hodnocení

        martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 16:10 |  
        1 0

        Jojo, taky bych jim to nedoporucoval:)

      • Re: Hodnocení

        Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:12 |  
        2 3

        Nemám to samozřejmě nikterak podložené, ale beru to ze svého pohledu. Mě jako hráče vždy zajímalo, co si o mně fanoušci (diváci) týmů, kde jsem působil, myslí. Nehrál jsem samozřejmě nikdy na prvoligové úrovni, ale podle mě to bude mít většina hráčů i na té nejvyšší úrovni stejně. Čímž neříkám, že mají čas tu studovat každý komentář, ale celkem bych se divil, kdyby si alespoň pozápasová hodnocení a příslušnou diskuzi pod článkem nečetli.

        • Re: Hodnocení

          Jachym     před 7 lety 11.04.2017 19:37 |  
          2 0

          No, pokud jsi nehrál na profesionální úrovni, pak by mě docela zajímalo jak intenzivní byly diskuze třeba na stránkách týmů hrajících krajský přebor... :-D Jinak znovu říkám, že velmi pochybuji, že hráči čtou konkrétně tyto skvělé stránky a zda o nich mají vůbec povědomí. Zase nedělejme se důležitějšími než jsme:-) Spíše bych si vsadil, že hráči sledují články v médiích, které mají daleko vyšší sledovanost.

          • Re: Hodnocení

            Boss82     před 7 lety 12.04.2017 12:28 |  
            0 0

            Hrál jsem výš, ale to je jedno. Podstatné je, že si myslím, že každý hráč na jakékoliv úrovni vnímá a zajímá ho, jak je vnímán fanoušky svého klubu. A ať už se k hráčům dostanou informace odkudkoliv (někteří si přečtou hodnocení a komentáře tady a pak to třeba řeknou těm, kteří to tu nečtou; jiní si přečtou články v médiích, ze kterých také snadno vyčtou, jak je berou fanoušci vlastního klubu; všichni určitě vnímají náladu, jaká vůči nim vládne přímo na stadionu při zápase atd.), tak je podle mě důležité, aby se hráč v daném klubu cítil dobře. A již mnohokrát jsem si v Edenu ověřil, že když se na nějaké hráče nadává tady na stránkách, tak na ty se pak obvykle sprostě řve (nebo píská) i přímo při zápasech, a to už je opravdu problém, protože v takovém případě může jít psychika a výkon hráče rapidně dolů.

            Proto se někdy snažím některou nepřiměřenou a neobjektivní kritiku korigovat, protože ta se k hráčům nakonec vždycky nějak dostane, a pokud je skutečně nemístná (případně spojená rovnou s nadávkami), tak jim opravdu k ničemu nepomůže. A druhým důvodem je, že mě některé komentáře prostě vytáčejí svou neobjektivitou, zaslepeností, neodborností a neporozuměním hře zvané fotbal:-)

      • Re: Hodnocení

        Travinho     před 7 lety 11.04.2017 20:37 |  
        0 0

        Jaké zahraniční angažmá? Je snad něco víc než Slavie?

        • Re: Hodnocení

          Jachym     před 7 lety 11.04.2017 20:49 |  
          2 0

          Pro nás jako fanoušky samozřejmě ne. U hráčů, kteří se fotbalem živí a mají ambici kariérního růstu, je to něco úplně jiného. Ale to jistě víš stejně dobře jako já.

          • Re: Hodnocení

            Travinho     před 7 lety 11.04.2017 20:51 |  
            0 0

            Brzy to tak nebude!

            • Re: Hodnocení

              Jachym     před 7 lety 11.04.2017 20:55 |  
              0 0

              V tom případě já budu ten poslední, který bude proti :-)

    • Re: Hodnocení

      donford     před 7 lety 11.04.2017 15:56 |  
      6 2

      Víte, v jednom bych se Bosse rád zastal. A to, že se mu hrubě nelíbí, pokud někdo dává JŠ dohromady se slovy protekce a protěžování Standy Tecla. Jisté je, že Šilhavý velmi dobře zná Mingazova i Tecla. Ví, co v každém z nich je a ví, kdy je postavit. Osobně si myslím jako laik, že načasování Mingyho do finále zápasu bylo zdařilé, potřebné a chytré. Že místo Standy na křídle není, vzhledem k jeho typologii a způsobu hry, si myslím stále. Ale to nic nemění na tom, že náš velezkušený trenér ví své a podle toho jedná. Ono je zde pro naší diskusi typické, že obyčejně voláme po tom, koho zrovna trenér nepostavil (obyčejně je to Ščuk, Bořil, MvB) a méně akceptujeme ty, kteří zrovna hrají. Jenom o jedno také prosím - nespojujte hráče a trenéra se slovem protége. Je to velmi nadsazené a nepoctivé k oběma stranám. A pokud jsme už vskutku 21 utkání pod JŠ neprohráli, no není lepší těšit se na utkání č. 22?

      • Re: Hodnocení

        Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:16 |  
        4 3

        Na rozdíl od těch pánů, které jsem si dovolil ve svém příspěvku jmenovat, si přesně pochopil, co jsem svým komentářem chtěl říci a na co jsem chtěl upozornit. Palec nahoru.

    • Re: Hodnocení

      martyni (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 16:07 |  
      6 1

      Někdo si holt mysli, ze kdyby byli staveni jejich oblibenci, smazli bychom každého bez potizi. To je ale pekna hloupost. Serie zapasu bez porazky je naprosto unikatni a uctyhodna, muzeme se o tom presvedcovat každý kolo, jak i nejlepší tymy mají problémy porazet tymy z dolni poloviny tabulky. Trenér i hraci si zaslouzi uctu a podekovani.

      • Re: Hodnocení

        Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:23 |  
        4 3

        Ano, vidím to zcela stejně. Neříkám, že konstruktivní kritika nemůže zaznít, i když se nám daří. Ale to, co tu někteří předvádí, nemá s konstruktivní kritikou nic společného a někdy mě to dokáže fakt vytočit.

    • Re: Hodnocení

      Kenny     před 7 lety 11.04.2017 18:54 |  
      3 3

      Naprostý souhlas.

      • Re: Hodnocení

        Boss82     před 7 lety 11.04.2017 19:25 |  
        0 0

        +1

  19. Ad Mick van Buren

    Maeden (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 16:04 |  
    6 8

    Ten kluk nehraje, protože na tréninku předvádí to, co s Litoměřickem. Na jeden gól potřebuje 5x víc šancí než Kuka blahé paměti. To je celý. Ale uvidíme zítra, to se jistě na plac dostane a třeba nám vytře zrak.
    Jestli tu ještě uvidím někoho brečet, že mu Šilhavý nedá čuchnout, protože si na něj zasedl, nebo že ho odstavil, budu na něj zlý :) To samé platí pro rádobyintelektuály důsledně píšící slovo "protěžovat".
    Děkuji za pozornost.

      • Re: Ad Mick van Buren

        donford     před 7 lety 11.04.2017 17:29 |  
        1 0

        Vidíš Jáchyme a já si myslel, že protěžovat je od slova protěž a že to znamená zasypat někoho protěžemi. :-) :-) Samozřejmě alpskými.

        • Re: Ad Mick van Buren

          kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 17:44 |  
          3 3

          Protěžovat je od slova tíže... takže takového protěžovaného člověka děláš stále těžším ;-)
          Dáváš mu do batohu činky, nutíš ho jíst tučná jídla a tak podobně...

          Akorát nevím, k čemu je to ve fotbale dobré :D

    • Re: Ad Mick van Buren

      Ondráš     před 7 lety 11.04.2017 16:49 |  
      4 2

      Tak já bych třeba taky rád viděl Burena více v akci, tak snad v poháru, protože jinak už mi to hlava nebere..A teda nevšimnul jsem si, že by byl Tecl nějak gólovej. Naopak od Burena spíš očekávám větší kombinaci a např. i přihrávek do gólových situací, než přímo gólů (nemusí to být klasickej hroťák). Z hlediska herního projevu vypadá, alespoň podle mě, fotbalověji, než Tecl. Ale třeba nás pohár přesvědčí o opaku.

      • Re: Ad Mick van Buren

        Travinho     před 7 lety 11.04.2017 20:41 |  
        3 0

        Mně tedy hráč, který v naší nejvyšší soutěži podílel ve 117 zápasech na více než padesáti brankách gólový docela přijde.

    • Re: Ad Mick van Buren

      dropt     před 7 lety 11.04.2017 17:06 |  
      9 7

      Jestli na tréninku předvádí to, co s Litoměřickem, tak to je naopak důvod proto, aby hrál.

      1) Hrál se pěkný fotbal plný fotbalových momentů a se spoustou šancí (cca 8-10 za druhý poločas), na nichž měl zpravidla klíčový podíl.
      2) Měl zásluhu na všech třech gólech, které jsme ve druhé půli dali.

      5. gól - Mihalík s van Kesselem jen dokončili jeho brilantní práci ve středu hřiště
      6. gól - podobná akce opět začínající u van Burena, kterou si chtěl i zakončit, ale na míč dosáhl až Železník
      7. gól - samostatný únik a obejití gólmana v jeho podání

      3) Jeho hra vytváří příležitosti. Zakončovat je mohou jiní, ale i přesto si nemyslím, že by hráči jako Vlček nebo Kuka byli nějací větší kanonýři. To jen člověk má tendenci snadno zapomínat. Van Buren potřebuje na gól více šancí, ale také se do nich dokáže dostat nebo je připraví pro spoluhráče a Vlček s Kukou to měli úplně stejně. Oba potřebovali na gól spoustu příležitostí a nejednou jsme si jako fanoušci drbali hlavy, co jsou schopní nedat.

      Dejme k němu na hřiště dalšího bombarďáka, co to zakončí (podle mne mu to vyhovuje s Mešanovičem) a uvidíme brankostroj, jako s Litoměřickem.

      • Re: Ad Mick van Buren

        kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 17:20 |  
        3 7

        Jeho hra vytváří příležitosti pouze proti třetiligovému soupeři, za stavu 4:0, kdy vyběhne proti unavenému soupeři jako odpočinutý střídající hráč...

        Proti Teplicím za třicet minut nevytvořil nic ... ani v zápasech juniorky se nepsalo o nějakých vynikajících výkonech a připravených brankových příležitostech...

        • Re: Ad Mick van Buren

          Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 17:57 |  
          0 4

          Statistiky van Burena v Juniorské lize:
          4. kolo proti Příbramí (venku), Slavia vyhrála 4:1, van Buren odehrál 58 minut a vstřelil 2 góly.
          8. kolo proti spartě (doma), Slavia remízovala 1:1, van Buren odehrál celý zápas. (první poločas odehrál Železník)
          10. kolo proti Hradci Králové (doma), Slavia prohrála 0:2, van Buren odehrál celý zápas. (celý zápas odehrál Železník)
          13. kolo proti Bohemians (venku), Slavia remízovala 2:2, van Buren odehrál celý zápas. (celý zápas odehrál Železník a zde vsítil gól)
          O Železníkovi píši záměrně kvůli tomu, že van Buren nemusel hrát hrotového útočníka jako proti Příbrami(kde dal 2 góly), ale podhrota nebo na kraji.
          Na jaře van Buren nezasáhl zatím do žádného zápasu Juniorské ligy.

          • Re: Ad Mick van Buren

            kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:14 |  
            5 1

            Takže?

            Povedl se mu jeden zápas - jinak s ním v sestavě dvě plichty, prohra... Po dvou gólech v prvním představení proti Příbrami .... nic

            Docela si vzpomínám, jak tady někdo po jednom ze zápasů juniorky psal, že dáme nějaký ten gólostroj, když jsme měli v sestavě ligové útočníky a ona to byla bída s nouzí...

            • Re: Ad Mick van Buren

              Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 19:57 |  
              4 2

              Tak taky záleží jaké hráče máš okolo nebo se pletu? Ve fotbale nehraješ sám, pokud ti druzí nejsou schopni přihrát, tak těžko sám něco proti soupeřové jedenáctce vymyslíš, pokud nejsi Ronaldo, Messi, Ibrahimovič nebo Lewandovski.
              Já zas moc nechápu, co očekávaš od hráče, který za celou sezónu za A-tým odehrál něco málo přes 200 minut. Na to, že máme za sebou už 31 zápasu tak to není zas tak velká porce, nemyslíš? To, že je ten hráč většinou zpravidla zlomený po psychické stránce a když dostane prostor na pár minut, tak očekáváš, že minimálně dá jeden gól. Neviděl jsi Mešanoviče jak se zachoval po jednom z vyhraném zápase, kde se nedostal na hřiště? Po několika zápasech se nedostal na trávník ani jako střídající hráč a zachoval se špatně. Ano, byl to zkrat, ale jinak je vytížován v pohodě oproti van Burenovi.
              Van Buren se v Karviné po poločase začal u postranní čáry rozvcičovat s Mingazovem a Škodou, skončil až v 80. minutě, kdy se rozhodlo, že poslední střídající bude Škoda a tak to má van Buren zpravidla zápas co zápas.
              Naštěstí máme nově Tecla, který je druhým jménem ostrostřelec.

              • Re: Ad Mick van Buren

                kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 20:21 |  
                3 1

                No tak pokud jde hrát hráč s ambicemi na ligu za béčko, tak by měl vyčnívat, ne?

                A ty najednou to, že nevyčnívá, omlouváš tím, že je psychicky zlomený? Tak takový hráč už vůbec nemá v ambiciózním týmu co dělat... Slyšel jsi třeba v poslední době o Václavovi Černém? Tomu nový trenér Ajaxu taky nedává moc prostoru, ale jen šel za béčko ve druhé lize tak dal hattrick...

                No a to hlavní, co jsem psal výše - v základní sestavě za trenéra Šilhavého nastoupil v poli už každý, koho máme v kádru (snad jenom Alvir se zranil - ale i ten nastoupil v základu alespoň v přáteláku)... s výjimkou Micka... Opravdu si myslíš, že vidíš něco, co přehlíží celý náš trenérský štáb?

                • Re: Ad Mick van Buren

                  Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 20:47 |  
                  1 3

                  Ne, jeho výkony z Juniorské ligy neomlouvám, to bylo myšleno spíš na ligové utkání, kde nastupuje vyjímečně a když nastoupí tak dostane k prostoru pár minut. Neviděl jsem žádný zápas Juniorské ligy, tak to nemůžu hodnotit, třeba oba góly dal podobné jako teď Mešanovič v Karviné které jen dorazil... I přesto, že nedal 2 góly na zápas, tak mohl vyčnívat, ale to by musel potvrdit či vyvrátit někdo, kdo na juniorku chodí pravidelně.
                  Viděl jsi tabulku druhé holandské ligy? Ajax (B-tým) je na druhém místě(z 20-ti týmu), s průměrem skoro 3 vstřelené góly na zápas. Přeji Černému ať se mu daří a dostane i do lepšího klubu než ve kterém je teď, ale je mu 19 let, což je relativně mladý fotbalista a kariéru má před sebou.
                  Jen k porovnání s naší Juniorskou ligou... Slavia se nachází na 11. místě (z 16-ti), s průměrem těsně nad 1 vstřelený gól na zápas(4. nejhorší útok), ale zase máme 3. nejlepší obranu. Nevím jakým stylem hraje naše juniorka, ale možná je to založené na obranném stylu a pak góly prostě nepadají.
                  Mě jen vadí nerotace hráčů. Psal jsem to tady (možná do chatu), že Šilhavému stačí 15 hráčů a vše navíc jsou víceméně ''placení diváci'', kteří mají jedinou šanci se dostat na trávník tím, že se zraní hráči ze základní sestavy nebo vykartují. Šilhavý to tak dělal jak v Liberci tak v Jablonci a tady je to to samé. Jsme strašně čitelní pro soupeře, ale tak snad ta vítěznoremízová šnůra vydrží co nejdéle...

                  • Re: Ad Mick van Buren

                    kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 21:05 |  
                    4 1

                    Který z našich trenérů podle Tvého názoru "rotuje" se sestavou, i když nemusí? Myslíš, že existuje v české lize nějaký trenér, který by rotoval víc, než Jarda?

                    Připomenu, že neměl problém dát šanci van Kesselovi a potom ho vymést.. v základní sestavě nastoupil Mingazov, po něm Mihalík, nakonec na pravé záloze podzim končil Barák s tím, že jsme přešli na hru na dav útočníky... Podle mého názoru Jarda sestavu rotuje dost... s jednou výjimkou - nikdy do základu nepostavil Micka... Zřejmě v něm nevidí víc, než určitou možnost občas oživit hru... ovšem bez větších dispozic.

                    Opravdu si nemyslím, že by to bylo tím, že je z našich hráčů nejlepší, ale při inauguraci šlápl Šilhavému na nohu...

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 21:20 |  
                      4 2

                      Šilhavý se do Slavie dostal v průběhu podzimu, takže je jasné, že ze začátku hledal ideální sestavu, až ji našel, tak do ni přestal zásahovat. V derby se moc nepředvedl například Zmrhal či Tecl. V dalším zápase Zmrhal hraje od začátku, Tecl je první hráč v následujícím zápase, který se dostane do hry. O to mi jde. I přesto, že se některým zápas nepovede, tak i přesto v následujícím zápase tu šanci dostanou na úkor druhých, kteří ani tu šanci nedostanou(hráči na lavici nebo kteří se na ni ani nedostanou, tak tyto věci vidí a to jim právě tu psychiku sráží dolů). Když hraje hráč stabilně a nepovede se mu jeden zápas z deseti, tak se dá předpokládat, že ho trenér podpoří a nechá ho i další zápas odehrát, ale to se netýká střídajícího Tecla. Já jsem právě očekával (a ano, i doufal), že Tecl se v Karviné na hřiště nepodívá, kvůli nepovedenému výkonu z derby a dostane prostor právě van Buren.

                      • Re: Ad Mick van Buren

                        kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 21:32 |  
                        3 2

                        Tohle přece dělá v naší lize každý trenér... Hledá základní sestavu a až jí najde, tak jí drží... Všiml sis, že by Sparta, nebo Plzeň točila sestavou jako na obrtlíku?

                        Který náš hráč ještě nedostal šanci? Možná Ščuk, ale to je tak všechno.

                        celý tenhle spor je o tom, že v zimě přišel Tecl... z nějakého důvodu ho pár lidí nesnáší... Mám za to, že kdyby přišel kdokoliv jiný a dostával stejně prostoru, nikdo by si na Micka ani nevzpomněl...

                        • Re: Ad Mick van Buren

                          Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 21:43 |  
                          4 2

                          Pro mě rotace neznamená každý zápas pět změn v sestavě, ale aby byli i v jiných momentech než vynucených. Proč nedat Ngadeua na stopera a jako defenzivnější záložník by byl Ščuk?
                          Já nepatřím do té skupinky, že bych Tecla nesnášel, ale tento přestup beru jako zbytečný(krok vedle). On není ten, co by aktuální kádr něčím převyšoval. Když už se kupovala posila na kraj, tak se mělo investovat do jeho bývalého spoluhráče Mihálika. Jinak s tím, že by si nikdo na van Burena nevzpomněl s tím nesouhlasím. Já bych si na něj určitě vzpomněl.

                          • Re: Ad Mick van Buren

                            kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 22:07 |  
                            4 1

                            To jsme na podzim zkusili - i když tedy ne se Ščukem, ale se Součkem - v Jablonci při zranění Deliho... a výsledkem bylo naše nejméně povedené podzimní vystoupení pod JŠ.... a ten správně reagoval tím, že hned v dalším kole Ngadeua vrátil do středu zálohy, Deliho nahradil Frydrych a na jeho místo šel Mikula...

                            Tak proč teď nevynuceně bourat něco, co funguje? Abychom si zaexperimentovali jestli to nebude fungovat ještě lépe? Také bychom mohli místo něčeho lepšího najít "slepou uličku"... Trenéři nejsou hodnoceni podle toho, kolik rotace v kádru předvedli, ale podle získaných bodů...

                            Chodil jsem v zimě na přáteláky a právě Jasmin se mi vůbec nelíbil... nepopírám, že mě jeho víkendový výkon příjemně překvapil - ale to také nebylo na postu defenzivního záložníka..

                            Na pravý kraj zálohy jsme primárně chtěli Vukadinoviče, když Grygera a spol řekli Ne, sáhli jsme po Teclovi.... ukazuje to na to, že kdyby nevyšel Tecl, šlo by se po někom dalším..
                            Evidentně to není o tom, že by naši trenéři vyhodnotili samotného van Burena jako dostačujícího...

                            Mihálik... Určitě nadějný, ale zatím jenom v první sezóně.... Před touto sezónou měl odehráno asi 500 minut... Jako podle mého názoru: proč ne, ale nebyl to hráč, který by hned měl naskočit k nám...ještě nejméně sezonu by měl prokazovat, že na ligu má v Jablonci...

                            • Re: Ad Mick van Buren

                              Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 22:27 |  
                              1 2

                              Za mě tedy nejhorší zápas pod Šilhavým bylo derby z předminulého týdne.
                              Souček není Ščuk jako Mešanovič Škoda... Ano je to riziko, ale za mě Ngadeu patří na stopera a ne na defenzivního záložníka, krom vyjímečných zápasů. Potřebujeme tvořit, bořit soupeřovu obranu a to svou kreativitou Ngadeu není schopen. Sice udělal 2x v Karviné zidanovku, ale to jako týmu nepomůže, pokud to udělá deset metrů před vápnem a nedostane větší prostor ke střele(kterou nemá nejlepší z týmu). Se Ščukem ve středu hřiště bychom určitě byli silnější.

                              • Re: Ad Mick van Buren

                                kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 22:58 |  
                                1 0

                                Pozor - psal jsem "podzimní".... Tohle derby se nám opravdu nepovedlo... o tom nevedu spor...

                                Taky je naše situace často postavena tak, že brání dva stopeři, před nimi MNN a zbytek hráčů (tedy i oba krajní beci) útočí... Ovšem abychom mohli útočit, je tam potřeba právě ten rozbíječ...

                                Teď třeba sleduji závěr zápasu s Teplicemi a vidím, že i tam se sestavou rotovalo: mimo hru zůstal Barák, na plac druhý útočník a v průběhu hry tam šli všichni další - MvB i Tecl... To není rotování?

                                • Re: Ad Mick van Buren

                                  Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 13:37 |  
                                  0 0

                                  Slovo ''podzimní'' jsem přehlédl, takže se omlouvám... moje chyba.
                                  Všiml jsem si, že když útočíme, tak přecházíme do formace 3-5-2, kde se zatahuje Ngadeu a vytahují krajní obránci, také se často Sýkora stahuje ke středu a lajnu brousí Frydrych. V Chelsea je rozbíječ například Kanté, který je vysoký jako náš Sýkora a je to jeden z nejdůležitějších článku v sestavě Chelsea. Je schopný přihrát křiznou přihrávku na milimetry, odběhá toho strašně hodně a minimálně přihrává za sebe a i přesto jeho úspěšnost přihrávek je neskutečná a dokonce umí i rozbíjet soupeřové šance. Nikde nepíšu, že Ščuk je druhý Kanté, ale potřebujeme tvořit a v tom je Ščuk platnější.
                                  Ano, když jednou hrajeme s dvěma útočníka a podruhé s jedním, tak je jasné, že zásah do sestavy musí (měl by) přijít. Toto beru jako rotování a je to vlastně jediná rotace, kdy změní rozestavení a musí někoho posadit z trojice Hušbauer, Ngadeu, Barák a pošle tam Mešanoviče a není to způsobené vynuceným střídáním (Frydrych -> Bořil (zranění Frydrycha po Plzni), Škoda -> Mešanovič (ne zcela fit Škoda proti Karviné))

                                  • Re: Ad Mick van Buren

                                    kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 13:57 |  
                                    0 0

                                    Ščuk je tvořivější, o tom se asi nebudeme přít, ale je otázkou, jestli to vyváží to, že Ngadeui je silnější v soubojích...

                                    Já mám dojem, že ani v MB nehrál Jasmin vyloženě štítového záložníka... tam to za ním čistil Rada, případně Takács...

                                    Čili Jasmina beru více jako záskok za Hušbauera, případně Baráka...

                                    Já na jednu stranu chápu, že chceš, aby všichni hráči měli zápasové vytížení, ale dovedeš si představit ten humbuk, kdybychom doma nedokázali porazit třeba Hradec jenom proto, že místo jednoho dvou osvědčených jmen by v sestavě byl náhradník? Teď... na jaře, kdy už každá ztráta může rozhodující měrou tým zbavit šancí na titul? Na rotaci kádru zase bude čas v létě při letní přípravě... Tam bude prostor, aby se někdo nečekaně procpal do základní sestavy... Jako třeba letos v zimě bych nevsadil ani zlámanou grešli na to, že Lüftner posadí Jirku Bílka... a přece se tak stalo ....

                                    • Re: Ad Mick van Buren

                                      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 14:20 |  
                                      0 0

                                      Ani ta naše stabilní sestava nám nemůže zaručit 3 body proti Hradci Králové, ale stále čtu, že máme vyrovnanou lavici náhradníků a myslím, že zrovna Hradec by kousat moc neměl a tam ''bourat'' Ngadeuem nepotřebujem.
                                      S letní přípravou... budou se rotovat všichni, pak nastane sezóna a na podzim si kopne 15 hráčů a zbytek jen tak sporadicky, nastává otázka jestli není lepší je poslat někam hostovat, protože když bude 8 zápasu posedávat a pak dostane prostor, tak už je ze zápasového tepma a než ho zase nabere tak to nějaký ten zápas potrvá.

                                      • Re: Ad Mick van Buren

                                        kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 14:27 |  
                                        0 0

                                        A nebo naopak nastoupíme se třemi stopery bez krajních obránců... :-)

                                        S tím podzimem nesouhlasím - tam vždycky záleží na tom, jestli se dostaneme do pohárové evropy, nebo ne... Tak to dělá přece hodně celků - do předkol jdou s relativně přefouknutým kádr... a v případě, že nepostoupí do EL, nebo LM, tak hráče pustí na hostovačku a nechají si jich dvacet do pole...

                                        A to zápasové tempo... Na to já moc nevěřím... prvoligový hráč je každý den na hřišti... problém je, když se vrací po zranění, ale hráč, který je trvale v tréninkovém procesu bez úlev, ten by žádné tempo chytat neměl...

                                        • Re: Ad Mick van Buren

                                          Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 14:50 |  
                                          0 0

                                          Jinými slovy herní praxe, fyzicky samozřejmě na to stačit bude, mně šlo (a stále jde) o herní praxi. Nezapomněl přihrávat, běhat nebo střílet, ale je trošku jiné trénovat a hrát.
                                          Nevím, co děláš(za práci), ale představ si, když člověk něco dělá týden co týden(může to být i klidně kuchař, který nedělá ''jen'' smažáky, ale ve špičkové restauraci nebo člověk co prezentuje anebo svářeč), pak ale přijde nějaký prohřešek, a po několika měsících(letech) se k tomu dostane zpět, myslíš že jeho první výkon bude dosahovat té výše, kdyby to dělal po praktické stránce týden, co týden? Chvíli trvá než se do toho člověk dostane. Kuchař by byl pravděpodobně o něco pomalejší, kdyby měl udělat 5 stejných věci, tak se může stát, že ne všechny by byly stejné. Prezentující by taky chvíli potřeboval čas než si zase zvykne jak komunikovat s diváky (oční kontakt) apod. nebo ten svářeč, který by byl z největší pravděpodobnosti pomalejší než by se do toho svého tempa zase dostal. Ti lidé to nezapomněli dělat, jen potřebuji trošku prostoru se zase prakticky otrkat a pak bude vše v pořádku.

                                          • Re: Ad Mick van Buren

                                            kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 15:02 |  
                                            0 0

                                            Nechci to, co píšeš zlehčovat, ale podle mého názoru se to nedá srovnávat...

                                            Hráč, který se nedostává do základu a nemá tudíž herní praxi není zavřen ve skleněné věži... denně je se spoluhráči v kontaktu, denně s nimi piluje návyky a herní situace... To není o tom, že najednou na hřišti má dělat něco, co rok nedělal... není to jako kdyby kuchař přestal vařit...je to jako kdyby kuchař každý den uvařil spoustu jídla ... a to jídlo nikdo nejedl... I ten svářeč by denně provedl několik svárů - jenom by věděl, že ty svařené konstrukce se stejně nepoužijí...

                                            Podle mě to jsou věci, které se těmito příměry nedají vyjádřit...

        • Re: Ad Mick van Buren

          dropt     před 7 lety 11.04.2017 18:30 |  
          4 7

          Mladá Boleslav a Dukla prosím tě hrají jakou soutěž?

          Jinak ten průnik po pravé straně, jak to luxusně předložil na vápno Škodovi a celá akce skončila Zmrhalovým nepřesným centrem, to je podle tebe nic?

          • Re: Ad Mick van Buren

            VanDel     před 7 lety 11.04.2017 18:45 |  
            2 10

            Pšt !! To nesmíš vytahovat takové věci, to se kjandourkovi vůbec nehodí do té jeho teorie, nesmíš na něj přeci být tak zlej :)

            • Re: Ad Mick van Buren

              kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:09 |  
              4 4

              Urážení a napadání by ti šlo, co?

              • Re: Ad Mick van Buren

                VanDel     před 7 lety 11.04.2017 19:13 |  
                2 7

                Eeeee, co prosím ? Můžeš mi říct konkrétně jakým slovem v tom příspěvku jsem tě napadl anebo urazil ?

                • Re: Ad Mick van Buren

                  kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:14 |  
                  6 3

                  Zkus argumentovat... čímkoliv... ne jenom se posmívat, že se něco nehodí do krámu...

                  • Re: Ad Mick van Buren

                    VanDel     před 7 lety 11.04.2017 19:23 |  
                    2 8

                    Jak argumentovat ? Vždyť to s tebou a tobě podobnýma většinou nemá cenu a po pár reakcích se ta diskuze promění v jenom prosté tlachání a stále se opakující písničku. Děláte naprosto stejné věci, jaké vyčítáte nám (Teclovo kritikům) - pro své argumenty si většinou vybíráte pouze situace a věci které se vám hodí do krámu, ostatní naprosto ignorujete ! Tak se pak nediv, že si z toho člověk kolikrát dělá srandu, to se pak samo nabízí.

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:32 |  
                      5 1

                      Tak zkus napsat, v jakých momentech ti van Buren přišel přínosný....

                      Zápas proti Teplicím.... dostal třicet minut

                      Kolikrát za tu dobu byl u balónu, kolikrát vystřelil na branku.... kolikrát jí trefil, kolikrát centroval.... kolik vybojoval rohů, autů.... Můžem se pobavit i o situacích, kdy se míče nedotkl, ale pohybem pomohl zmást soupeře a vytvořit přesilovou situaci...

                      Stejným způsobem Vám - kritikům Tecla popisujeme jeho akce

                      Těch možností máš a ani to moc nestojí - jenom třicet minut života - prohlédni si třicet minut záznamu...

                      Já rád uznám že se pletu, prostě mě zkus přesvědčit něčím jiným, než tím, že "to oživil" ... to tam můžu hodit krokodýla, to bude oživení taky...

                      • Re: Ad Mick van Buren

                        VanDel     před 7 lety 11.04.2017 19:52 |  
                        3 6

                        Dobrá vzdávam se, dostal jsi mě, tohle fakt nedam :) Jako sorry, ale abych teď zpětně projížděl všechny zápasy (nebo třeba jen ten proti Teplicím) a detailně ti tady vypisoval kolikrát byl u balonu, jakou měl úspěšnost nahrávek, kolik měl centrů apod., takový fanatik fakt nejsem. Napíšu to jednoduše jak to myslím vidí většina fanoušků - van Buren při příchodu na hřiště vykazuje vynikající nasazení, nikdy se neschovává a stále chce míč. Je rychlý, techniku s míčem má velmi dobrou, není to alibista který by se bál jít do kličky a nevypustí žádný souboj. Prostě věci, které na něm vidí každý, alespoň trochu fotbalu znalý, člověk. A tohle všechno nám předvedl i během toho málo časového prostoru, který zatím na hřišti dostal. A Tecl ? Sorry, ale v hodně věcech je naprostý opak - hodně často má děsivé zpracování-míče mu odskakují, je pomalý (při pohledu na něj mi přijde že má snad i mírnou nadváhu), bojí se jít do kličky a dost často se radši zastaví a nahraje zpátky za sebe místo toho aby zkusil nějaký útok. Tohle je prostě jednoduchý a prostý popis jejich fungování na hřišti.

                        • Re: Ad Mick van Buren

                          kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:58 |  
                          5 1

                          Takže stále jenom popisuješ obecně... prostě subjektivní dojem ze zápasu bez nějakého detailního zkoumání... a divíš se tomu, že po Tobě chceme argumenty...

                          To je holt ten rozdíl mezi námi - já si ten čas udělám, skouknu třicet minut (nechtěl jsem všechny zápasy - psal jsem tu půlhodinku proti Teplicím) a nemám problém vidět opravdu jenom to, co ten hráč udělal... To že dobře vypadá je při fotbale podle mého názoru podružné...

                          • Re: Ad Mick van Buren

                            VanDel     před 7 lety 11.04.2017 20:27 |  
                            2 6

                            Šmarjá a co je na tom subjektivním prvotním hodnocení špatné ? Podle téhle tvé logiky by tedy byly neadekvátní všechna pozápasová hodnocení trenérů, komentátorů anebo expertů ve studiích. Podle čeho střídá trenér při zápase ? Podle přesných statistik přihrávek nebo procentuální statistiky vyhraných soubojů ? Samozřejmě že ne. Střídá podle svého pohledu na zápas kde vidí, jak který hráč hraje a jak je prospěšný pro tým. Takhle je totiž schopen vyhodnotit výkon hráče každý rozumný člověk. Přesné statistiky jsou samozřejmě dobrá věc, ale ty potom zpětně "pouze" povrzují přesnou úspěšnost anebo neúspěšnost toho každého hráče. A ten prvotní pohled na hráče při tom zápase málokdy nějak zásadně změní. Pouze potvrdí jeho dobrý anebo špatný výkon.

                            • Re: Ad Mick van Buren

                              Travinho     před 7 lety 11.04.2017 20:45 |  
                              3 1

                              No a vzhledem k tomu, že Mick hraje málo, tak zpětný pohled trenéra je asi obvykle kritický.

                            • Re: Ad Mick van Buren

                              kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 20:48 |  
                              4 1

                              Když jsi tak přesvědčen o tom, že na první pohled dokážeš vidět prospěšnost hráče a nepotřebuješ detailnější rozbor.... Tak je potom těžké Tě přesvědčovat argumenty...

                              Já s naopak myslím, že "každý rozumný člověk" si své závěry ověří, ale o tom tě přesvědčovat nechci, to je Tvůj boj

                              Experti ve studiu si většinou vyberou jednu akci a tu rozpitvají - myslíš, že se na elektronickou tužku tak pět deset minut nepřipravují?

                              Zkusím tedy použít podobný argument, jako u kolegů: náš trenér už do základní sestavy postupně nasadil všechny hráče, které měl k dispozici (s výjimkou Alvira, který se tedy zranil, ale i ten dostal start v základu alespoň v přáteláku).... až na Micka... Opravdu si myslíš, že jsi tak geniální, že vidíš něco, co náš trenérský štáb přehlíží?

                              To není jenom o Teclovi, Mick se nedokáže dostat do sestavy přes Mešanoviče, či Škodu, to je jeho hlavní post...

                              A není to ani jenom o Šilhavém, i DUmla nedával Mickovi čuchnout...

                              A nakonec bych připomněl, že to zdaleka není o tom, že by to stejně jako Ty viděl "každý" fanoušek... jenom ti kritici, zvláště Ti, co nemají potřebu argumentovat a spoléhají se na první subjektivní úsudek, jsou více vidět :-)

          • Re: Ad Mick van Buren

            kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:09 |  
            7 2

            Předložil to tak luxusně, že z toho byl nepřesný centr z druhé strany? To asi nebylo tak luxusní předložení, aby z toho mohl někdo střílet z první, ne?
            Když to porovnám s Teclovou přihrávkou na Baráka teď v Karviné, že?

            proti Dukle a proti Mladé Boleslavi předvedl vždy jednu individuální akci, které ve finále nedokázal zakončit gólem... ovšem u některých přispěvovatelů mu to zajistilo podobnou nesmrtelnost, jako Vlčkovy trefy do sítě Ajaxu...

            • Re: Ad Mick van Buren

              dropt     před 7 lety 11.04.2017 19:36 |  
              2 4

              Přihrávka, kterou vyřadíš tři bránící hráče a dostaneš útočníka do situace 1 na 1 je podle mne luxusní. Teoreticky Škoda mohl střílet z první levačkou, ale bylo by to docela těžké. V porovnání s Teclem to oba udělali naprosto správně a asi nejlépe jak mohli.

              Proti Dukle nic nezakončoval. Jednou se uvolnil přes Néstora, který ho fauloval, čímž nám získal nebezpečnou standartku, ze kterých jsme díky Sýkorovi už dali letos z tohoto prostoru minimálně 2 góly. Podruhé se dostal do pozice, kde byl s Karvinou Tecl a dobře to dával před branku. Špatný pohyb Hušbauera mu snad vážně nemůžeš dávat za vinu.

              S Boleslaví byl hned ve třech situacích. Zaprvé jeho průnik, který neproměnil, zadruhé gól, kdy svou hrou tělem přispěl k tomu, že jsme míč dotlačili do brány a zatřetí sklepl na vápně pěkně hlavou míč Škodovi do ideální střelecké pozice.

              Proč vůbec diskutuješ, když stejně nejsi ochotný podívat se na jeho výkony jinýma očima?

              • Re: Ad Mick van Buren

                kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 19:54 |  
                6 1

                Chci po Tobě to samé a také stále marně....

                Já ovšem mám jako podpůrný argument fakt, že ani trenér Šilhavý v něm nevidí takovou hvězdu, aby mu dal alespoň jednou start v základní sestavě.... a že jinak v základu pod Šilhavým hrál už každý hráč, kterého máme na soupisce s výjimkou Kováře...

                Opravdu jsi přesvědčen,že ve své výjimečnosti vidíš něco, co náš trenérský štáb stále přehlíží?

                Co se týče Dukly - já mu ani nedávám za vinu špatný pohyb Hušbauera, ale to, že ten balón držel moc dlouho - měl to nabíhajícímu Hušbauerovu dávno dát... už jsem to jako hráč mockrát zažil, že si nabíhám, nabíhám a ve finále už mě prostě ten hráč, co má míč v držení vyřadí ze hry, protože už fakt nemám kam.... Mick to ještě vyšperkoval tím, že Hušbyho nastřelil, místo toho, aby to tedy dával pod sebe na vápno, jako Tecl proti Karviné...

                To samé ten gól s Bolkou - fakt, že nedal ten gól sám, ukazuje spíše na to, že má opravdu problém s produktivitou.... kdyby tam se svým obráncem nešli, tak to má Zmrhal proti noze už na první střelu...

                Ale to jsme tu už probírali několikrát... něco nového.... co proti Teplicím za třicet minut udělal? Jedna přihrávka, po níž Škoda mohl střílet, ale bylo by to těžké.... Já si nemohu pomoci ale to je útočník na úrovni Diopa, Červenky, nebo Voltra... prostě hráč na dva tři góly za sezónu, když dostane 75% hracího času...

                • Re: Ad Mick van Buren

                  dropt     před 7 lety 11.04.2017 22:20 |  
                  4 5

                  Ty po mne chceš, abych změnil názor, já po Tobě, aby si jinému názoru naslouchal, to je rozdíl.

                  Argument se Šilhavým je k ničemu. Děláte z něj pana dokonalého, ale tím ani zdaleka není. Má určité kvality, které pro nás byly klíčové (pozitivní psychologie, týmové pojetí), aby nás posunuly tam, kde jsme, ale zase nám jinými nedostatky dává určitý strop: nemá manažerské schopnosti, málo komunikuje, jede si své old school, neumí anglicky (resp. žádný jazyk), nemá zájem o moderní technologie a statistická data atd.

                  Nevím, zda vidím něco výjimečného, co ostatní ne. Mám pocit, že některé věci vidí více lidí, narozdíl od trenérů. Ono je to do jisté míry přirozené. Každý máme omezenou schopnost vidět určité věci, když se pohybujeme v zaběhlé rutině. Otázkou je, zda jsme schopní si brát podněty z venku. Proto se dnes ve velkém využívají koučové a mentoři, protože ti poskytnou pohled zvenčí nebo ti pomůžou si jej vytvořit. Minimum lidí si dokáže zachovat nadhled, trenéři nevyjímaje.

                  63:03 - podstupuje souboj, čímž míč propadá ke Škodovi
                  63:45 - dobrá nabídka bez míče
                  63:53 - spoluvytváří přečíslení na levé straně, Zmrhal trochu zbytečně volí centr do vápna
                  65:00 - již zmiňovaný únik po pravé straně a předložení míče Škodovi, za mne TOP provedení
                  65:14 - na konci dohrávky té samé akce se na zadní tyči hlásí zcela sám, míč Zmrhal posílá jinam (špatně)
                  66:39 - přibržďuje pohyb vpřed, aby byl neustále k dispozici pro nahrávku od Bořila (nedostal míč)
                  66:43 - v dobrém postavení na vápně (nedostal míč)
                  66:51 - v dobrém postavení na přední tyči (krátký centr)
                  67:03 - v dobrém postavení na penaltě odškočený od obránců (míč se k němu nedostal)
                  69:25 - záskok za Zmrhala a dobře odbráněný aut se získáním míče
                  69:54 - vystihl přihrávku a ukradl míč obráncům, později se nepustil do zdvojené obrany, ale předložil míč nazpět Bořilovi, který centruje, za mne druhý TOP přínos
                  70:45 - dobře se nabídl na pravém křídle, čímž nám umožnil dostat míč do po zemi do útoku, poté přes zdvojení rychle přenáši na Ngadeua na střed
                  72:53 - podobná situace, dobrý výběr místa a následný faul na jeho osobu (tentokrát ovšem nebyl úspěšný v obejití hráče 1 na 1)
                  75:17 - nabídka do kombinace na levé straně
                  78:17 - našel si prostor a míč ve vápně, cestu k bráně má uzavřenou, dobře dává proti noze na střelu
                  78:45 - poctivý návrat a zmírněný nebezpečného brejku
                  80:36 - dobře si odskočil, míč středem nedostal
                  83:42 - našel si míč v pokutovém území a udržel nás v tlaku, ačkoli centr Sýkory nebyl zrovna povedený
                  85:19 - nabídka Barákovi u levé lajny, o chvíli později znovu, ale Barák volí centr

                  Po celou dobu prokazoval vynikající pohyb bez míče a výběr místa, aby se mu dalo přihrát. Do příchodu Baráka byl klíčovou postavou pro náš přechod do útoku po zemi. Vše se jinak nakopávalo, z čehož nic nebylo. Po příchodu Baráka tuhle iniciativu a nabídku obstarával Barák, takže van Buren nebyl již tolik u míče.
                  Byl prakticky jediný, který chtěl do vápna, resp. k zádní čáře, projít kombinačně, ostatní volili řešení neefektivních centrů z hlouby pole, které se opakovaně nesetkávali s úspěchem.
                  Celkově po většinu jeho doby na hřišti jsme byli slabí ve středu hřiště, díky tomu prakticky neexistovala kombinace středem a on tak nemohl své přednosti uplatnit.
                  Celkově jsem si nevšiml, že by cokoli zkazil a prakticky ve všech situacích volil jedno z nejlepších řešení. Na borce, který hrál naposledy soutěžní zápas před čtyřmi měsíci (3 min. proti Jihlavě nepočítám) vynikající počin. Těžko mohl předvést něco více.

                  • Re: Ad Mick van Buren

                    kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 22:42 |  
                    8 1

                    Nechceš nám doufám tvrdit, že tady máme desítky lepších trenérů a Jarda má jenom štěstí, ne?

                    Snahu oceňuji, to je fakt.... Ovšem Je neskutečné, jak dokážeš najít chlup na dlani... Hned ta první akce o níž píšeš: hlavičkový souboj na půlící čáře, kdy balón přeletěl jak jeho tak jeho strážce.... To opravdu bereš jako klad? Já vidím špatný odhad na balón... že za touhle dvojicí byl škoda s obráncem na zádech opravdu není Mickova zásluha... navíc i od téhle dvojice se míč odrazí k soupeřům a MvB tam následné tři, čtyři vteřiny běhá zmateně jak lesní včela bez šance ztracený míč získat zpět... obránci si s ním akorát střihli bago...

                    Budu koukat dál, ale už tohle na mě evidentně dělá dojem, že kde nic není, tam se musí vypíchnout "dobrý náběh", kterého si spoluhráči nevšimli...

                    Jsem přesvědčen o tom, že touto optikou bych Teclův poločas v Karviné popsal na tři Á čtyřky...

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      dropt     před 7 lety 11.04.2017 23:09 |  
                      1 1

                      Nechci. V Čechách je minimum trenérů, jenž zvládají všechny trenérské disciplíny (trenérství, koučink - týmový a individuální, psychologie, taktika a strategie, synergie). Je otázka, zda tu vůbec nějaký je. Např. Uhrin byl výborný manažer, ale špatný trenér a psycholog. Většinou by šlo tohle doplnit vhodnými spolupracovníky, jenž by si rozdělili odpovídající role, ale k tomu musí být hlavní trenér otevřený a to není případ Šilhavého.

                      Chtěl si situace, kde vnímám jeho přínos vč. dobrého pohybu. V tom souboji jej vnímám, malý ale je tam, ačkoli souhlasím s tím, co píšeš. Rád bych připomněl, že van Burena neobhajuji proto, že bych si myslel, že je vysloveně lepší, ale protože jsem přesvědčený o tom, že je jiný a právě ta různorodost je něco, co naše hra potřebuje. Jinak pokud si četl mé hodnocení Tecla, tak víš, že jsem ho za Karvinou chválil a dal mu vyšší známku, než dostal od Alanora i od Deníku Sport.

                      • Re: Ad Mick van Buren

                        kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 23:44 |  
                        3 1

                        Jak víš, že to není případ Šilhavého? Znáš ho nějak osobně? Má okolo sebe hodně lidí: Veselý, Chytrý.... mě to naopak podle toho, jak ve druhé půli většinou soupeře přimáčkneme (derby bylo výjimkou) připadá, že má někde na tribuně analytika s noťasem a ten mu o přestávce předá přesné pokyny, co musíme zlepšit...

                        Jinak teď jsem tu půlhodinku dokoukal... nepsal jsem si minuty, ale pár faktických poznámek a potom dojmy...

                        Mick střídal Mešanoviče... nastoupil tedy v útoku vdele Milana... na krajích byli Sýkora vpravo a Zmrhal vlevo, po deseti minutách střídal Zmrhala Tecl, ten šel doprava a Sýkora se přesunul vlevo... To píšu proto, abych zdůraznil, že hrál na svém primárním postu, žádný záskok na kraji... a přesto žádná střela na branku, ani vedle... ani pokus, který by trefil obránce, nebo letěl ke Kohinoorce - prostě nic.
                        Všechny centry jej míjejí - Ty píšeš dobrý náběh, centr jinam.... Jak to, že Milana většinou nějak najdou? Já to vnímám jako špatný výběr místa, špatný timing, nulový výskok... Není to úplně přesné, dvakrát na něj centr šel a dvakrát tu hlavičku beznadějně prohrál - nebyl na ní dostatečně připravený, bal ve pšatném náběhu, pozdě se odrážel, od první chvíle bylo jasn, že ten íč mít nebude a že se toho souboje účastní jenom tak naoko.
                        Jako bonus žlutá karta - Deli vrací přetažený míč na přední tyč a Mick místo toho, aby šel do souboje s Horou tělem a hlavou, tak tam jde nešikovně nohou a trefí jej kopačkou pod oko... To není dobrý náběh a špatný centr, to je prostě špatný odhad na situaci a nešikovnost.
                        Opravdu nevím, kdes viděl ty dobré náběhy, které nám pomohly vyvinout tlak... Já viděl, že většinou si pro balón šel Škoda a Mick pobíhal někdo okolo většinou zcela mimo hlavní dění. S přimhouřenýma očima se dá říci, že s sebou většinou bral obránce, který se mu musel věnovat...
                        Vybojovaný trestný kop.... jednou šel odvážně do tří, to se musí nechat, ale ve finále narazil do zad frajera, který se před ním otáčel... zaplať pánbůh, že ten v důsledku té otočky měl rozpřažené ruce, takže se ta jedna ruka potkala s obličejem a sudí pískl - ale kdyby to nefoukl, tak bychom nemohli říct ani popel... Já to zase vidím spíše jako nešikovnost, než kvalitu....

                        Jako klady vidím tu přihrávku na Škodu - to se musí nechat, vyvezl míč a přihrál..... a nedá i to: Tecl tohle v Karviné udělal asi třikrát... ale dle některých ohlasů si toho nikdo ani nevšiml..

                        I ten moment, kdy sebral balón mezi třemi se dá vzít.... i když tady to zase bylo o tom, že si o první balón neřekl - pro míč si šel Škoďák, Mick se toulal deset metrů okolo a na ten propadlý míč zaregoval nejrychleji..

                        dvakrát ve vápně udržel míč a s přesilou za zády jej přiklepl zpátky... To je u mě tak napůl - srovnávám to se Schickem, který nastoupí za Sampdorii za stavu 0:0... a dvakrát po sobě vymotá zprava dva beky... Takhle si představuju útočníka s ambicí... Ne že to sklepne dozadu a vytvoří to tak něco na druhé straně za minutu...

                        Tyhle momenty tam byly čtyři: dvakrát z vápna (ani jednou to nedával na střelu, vždycky na centr) a dvakrát vpravo.... Já bych chtěl, aby to minimálně jednou zkusil individuálně a něčím nás potěšil...

                        Abych to shrnul i po několikátém prohlédnutí mi to přijde jako takový neslaný nemastný výkon... Bez špetky invence... Prostě jako běžný ligový hráč - dostatečně fyzicky vybavený, se zcela normální technickou vybaveností... a bohužel zcela bez čichu na góly...

                        • Re: Ad Mick van Buren

                          dropt     před 7 lety 11.04.2017 23:53 |  
                          0 1

                          ...anebo jen s jinými přednostmi, než aby kraloval ve vzduchu ve vápně. ;-)

                          • Re: Ad Mick van Buren

                            kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 00:05 |  
                            3 1

                            Kterými? Bez střely, vůbec bez touhy zakončit jinak, než do prázdné branky obejitím gólmana... bez klidu ve finální fázi...
                            Ani žádný elegantní technik to není, je to spíš silový typ... skrz soupeře se prorvat silou... a protože ani hlavu nemá vždy nahoře, tak většinou přihrává až když se zastaví a rozhlédne ... Takže ani nemá ani žádné překvapivé řešení, kterým by obranu přelstil...

                            • Re: Ad Mick van Buren

                              dropt     před 7 lety 12.04.2017 00:19 |  
                              2 3

                              Ale no tak. Už jsem je jmenoval (nebudu se opakovat) a že se v jednom zápase nedostal do střelecké pozice, ještě neznamená, že nestřílí. V těch 30 minutách s Teplicemi nevystřelil vůbec nikdo (akorát ta zblokovaná střela Škody po van Burenově přihrávce), protože ta hra Slavie jako celku vůbec neměla snahu vytvářet střelecké příležitosti.

                              Já bych řekl, že na Dukle i s Boleslaví to jeho řešení bylo hodně překvapivé a rozhodně obrany přelstil :-). Je to marný, mi dva zkrátka máme o fotbale jiné představy.

                              • Re: Ad Mick van Buren

                                kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 09:05 |  
                                4 1

                                Já si nemyslím, že bychom měli jiný názor na fotbal... často s Tebou souhlasím - ale o tom se nedozvíš, protože nemám potřebu to sem psát a že ten palec je právě ode mě , to není vidět :-)

                                Prostě se neshodneme v názoru na jednoho hráče...

                                A já si navíc myslím, že to je celé trochu nedorozumění: Ty Micka hájíš a tvrdíš,že bys takhle hájil každého našeho hráče... To je logické, na každém hráči "něco" je, jinak by u nás nehrál...
                                Já se do Micka začal obouvat až potom, co někteří diskutéři začali urážet jiného našeho hráče a přitom tvrdí že Mick je lepší... tak jsme se na něj podíval detailně... a dle mého názoru není. Naopak, čím detailněji ho začínám pozorovat, tím se mi líbí méně...

                                ještě k tomu "přelstění" obrany Dukly a MB - On je rychlý, dovede se rozkmitat a vyrazit, je silový, takže tam dokáže narvat tělo... ale nemá periferní vidění - obrany Dukly i MB překvapil v jednom případě a to právě vždycky tím, že překvapivě šel dál a dál a nesnažil se přihrát... a na to v obou sólech i dojel - proti Dukle se zavřel u lajny, proti MB jej vychytal gólman, který viděl, že všechny ostatní možnosti prováhal a tak bude střílet na jeho pravou tyč... s větším klidem a rozhledem tohle mohly být dva krásné góly...

                                • Re: Ad Mick van Buren

                                  Jachym     před 7 lety 12.04.2017 11:05 |  
                                  2 0

                                  Takto k tomu přistupuji i já, který by přál Mickovi větší vytížení. Naprosto se mi příčí ale v této souvislosti urážet a zpochybňovat kvality Standy Tecla, popř. jiných hráčů, jak to tady někteří (nemyslím tím Dropta!) činí. A protože výsledky týmu jsou výborné, tak mě jeho absence nedává takovou "munici" proti trenérovi než když by tomu bylo naopak. Pokud dnes ale Mick vyběhne na trávník, tak mu bouřlivě zatleskám :-)

                                  • Re: Ad Mick van Buren

                                    kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 12:08 |  
                                    1 1

                                    Já mám dokonce v tipovačce, že dnes dá gól.... ale co si budeme povídat, když nevyběhne, tak slzu nezamáčknu... prostě podle mě ten hráč byl omyl a na Slavii nemá...

                              • Re: Ad Mick van Buren

                                Jachym     před 7 lety 12.04.2017 10:52 |  
                                4 0

                                Já myslím, že kjandourek jen, ať už chtěně nebo nechtěně, přistoupil na tvou hru, přičemž jen vyměnil póly. Tzn., že zatímco ty vyzdvihuješ jen pozitiva a sám říkáš, že sis na Mickovi při své analýze jeho působení na hřišti nevšiml žádných zásadních nedostatků, kjandourek jakoby "na truc" dělá výčet právě těch nedostatků. To podle mě neznamená, že máte nutně odlišné názory. Pravdu máte zčásti totiž oba.

                                • Re: Ad Mick van Buren

                                  kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 12:19 |  
                                  2 0

                                  Já bych řekl, že máš pravdu jenom z části....

                                  ne že bych "na truc" viděl špatně to, co vidí Dropt dobře...

                                  Já nerad chodím jenom tak s proudem, aniž bych se nepřesvědčil o skutečném stavu věcí... takže jsem se na něj "na truc" zaměřil. Kdybych to neudělal, tak z něj budu mít dojem typu "Vandel": prostě na první dojem bez hlubší analýzy, vlezl na hřiště, my jsme v té chvíli začali tlačit, tak to asi nějak oživil...

                                  jenomže když opravdu kousek po kousku koukáš na jeho hru, tak nutně začneš chápat trenéra, který ty zápasy nevidí jednou, ale několikrát a hledá tam prostor pro zlepšení...

                                  Jednoduše - je dobře podskočit brankářův výkop? Kdyby ho alespoň prodloužil, neřeknu, ale vyskočit i s obráncem tak, že balón jde půl metru nad námi... No já to vidím jako nešikovnost... Když budeš opravdu moc chtít, tak řekneš, že tedy toho hráče vzal s sebou....

                                  centr do vápna - nabíhá obránce, Mick, obránce, Škoda - míč je přeletí - a hned tu máme "dobrý náběh, chyba centrujícího"... protože on si naběhl mezi obránce... kdyby ten centr byl milimetrově přesný, tak by hlavičkoval... jenomže kdy příště ten centr letí na něj, tak se k němu stáhne jeden z těch obránců a k hlavičce ho nepustí...

                  • Re: Ad Mick van Buren

                    Jachym     před 7 lety 11.04.2017 22:58 |  
                    4 0

                    Tedy, pánové, vy musíte mít hodně silná ega a nemít rodiny, když musíte stůj co stůj prosadit svou a pouštět se do těchto časově náročných rozborů...:-)) Ano, takto vylíčeno to vypadá, že trenér si dovoluje luxus nechávat na lavičce nového Mercedese (Pamatujete si originální verzi z Brna?)... Aby nedošlo k mýlce, znovu opakuji, že já sám si hrozně moc přeji, aby dostal Mick více prostoru. Ale současně uznávám, že jeho konkurenti se své role většinou zhostili dobře a kromě zápasu na Letné by takové promo, jaké jsi připravil Mickovi, bylo možné vytvořit i na Standu Tecla.

                    A onen "old school" Šilhavý měl výsledky všude kde byl. Takže si to můžeš zlehčovat jak chceš, ale fakta mluví jasně, když se jich prý chceš vždy držet. A podívej se třeba na progresivního Pastoora. Ten uměl jazyků a stejně se nedomluvil, abych parafrázoval Izera a jeho Policejní akademii :-)

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      dropt     před 7 lety 11.04.2017 23:18 |  
                      2 2

                      Jen jsem zareagoval na poptávku, kterou kjandourek vystavil. Může se mnou souhlasit i nesouhlasit, na tom nezáleží. Já zase nehodnotím jak se své role zhostili jeho konkurenti, já hodnotím naší celkovou hru, to jak do sebe zapadá když dáš dva a dva hráče k sobě a co z toho vzniká.

                      Já přece neříkám, že je Šilhavý špatný trenér, já říkám, že jako každý má své limity. Těžko bychom hledali lepšího a i já jsem si ho na trenérské lavici přál a nezklamal mne. Idealista ve mne by si ještě přál, aby byl některým věcem více otevřený, protože potom by se naše možnosti posunuly ještě o velký kus nahoru, ale nic s tím nenadělám.

                      • Re: Ad Mick van Buren

                        Jachym     před 7 lety 12.04.2017 10:32 |  
                        4 0

                        Teď to ohledně Šilhavého "zachraňuješ", ale z předchozího textu ta výrazně převažující pozitiva podle mě příliš nevyplývají. A dokonce si protiřečíš, když na jedné straně píšeš, že málo komunikuje, a na druhé straně, že je dobrým psychologem. Takové věci se skoro vylučují :-)

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      kjandourek (admin)     před 7 lety 11.04.2017 23:47 |  
                      1 1

                      Ale to víš - kdyby šlo o ego, tak se budeme hádat o holkách.... tady nejde o život.... jde o fotbal a o Slavii... a to je ku.va daleko důležitější, než nějakou po.ranej život... ;-)

              • Re: Ad Mick van Buren

                JaymzBond     před 7 lety 11.04.2017 20:04 |  
                5 1

                Příteli, ty máš prostě pár svých oblíbenců a neoblíbenců, které budeš urputně hájit nebo kritizovat, děj se co děj. Pamatuji si, jak jsi tu nedávno do krve prosazoval J. Mihalíka, hvězdu, která v současnost leští lávku i v Ekstraklase. Je to všechno jen o tom, že trenér ty hráče každý den vidí na tréninku, zná je a podle toho určuje sestavu. Vše co o nich víme my jsou jen střípky posbírané v zápasech, doplněné fantazií a sny.

                • Re: Ad Mick van Buren

                  dropt     před 7 lety 11.04.2017 22:37 |  
                  2 5

                  Oblíbence budiž, mám slabost pro určitý styl hry, ale kdo je mým neoblíbencem, to by mne opravdu zajímalo? Já o nikom takovém nevím. Má urputnost se stupňuje a klesá s mírou neobjektivity diskuse o daném hráči. Když je tady někdo extrémně vyzdvihován, ačkoli realita je jiná, tak to krotím (proto to může působit, že toho hráče nemám rád, protože se k němu vyjadřuji převážně kriticky), proti tomu když je zde zase někdo neprávem haněn či podceňován, tak jej podpořím.

                  Na Mihalíkovi jsem vyzdvihoval určité kvality, které nikdo jiný v tom týmu na jeho postu neměl. Stejně tak jsem říkal, že pokud nesplňuje, co jsme od něj chtěli, byla chyba našeho skautingu se vůbec domnívat, že by to splňovat mohl, protože nebyl ten typ hráče a neměl vůbec přijít. Co jsem viděl pár zápasů Cracovie, tak ani v Polsku nemá prostor pro uplatnění svých silných stránek a spíše tam má roli jako za Uhrina, což není pro něj.

                  Jeho morální kvality jsem nikdy nehodnotil, protože o nich nic nevím. Osobně se domnívám, že Slavia mu v jeho kariéře rozhodně nepomohla a on to neunesl, v čemž je třeba van Buren jinde. Dnes už je to jedno, měli bychom chtít vytěžit potenciál kádru, který máme a to se nám dlouhodobě nedaří.

                  Už na podzim jsem poukazoval na to, že hrajeme stereotypně a že jsme schopní akorát soupeře přetlačit o gól. Na jaře se nám tenhle styl hry už dvakrát vymstil a třikrát jsme zápas zachraňovali v poslední desetiminutovce. O titul se podle mne můžeme připravit jen sami a zatím tomu kráčíme úspěšně naproti a ne a ne se poučit.

                  • Re: Ad Mick van Buren

                    Gino     před 7 lety 12.04.2017 09:32 |  
                    2 7

                    dropte, nějakou dobu jsi dal pokoj a bylo tady docela příjemně... teď tady zase strašíš se svým ultraprofesionálním přístupem a já se zase těším na to, až napíšeš, že s tím končíš.

                    Zároveň ale na svou čest dodávám, že až bude MvB v nějaké první lize někde střílet góly a bude členem základní sestavy a ty budeš trenér prvoligového týmu a vyhraješ titul, přijdu se ti pokorně poklonit a odprosit.

                  • Re: Ad Mick van Buren

                    Akuls     před 7 lety 12.04.2017 11:02 |  
                    1 6

                    Dropte obdivuji Vaši trpělivost diskutovat s přítelem Jandourkem. Zkusil jsem to jednou a už nikdy více. On prostě má MvG zaškatulkovaného a nic ho nepřesvědčí, i když ho vlastně ještě neviděli pořádně hrát a vlastně neví co v něm je, tak je mu to jasné. Je zajímavé, že přítel Jandourek nikdy neporovnavá, co třeba za mnohem delší dobu stihl v zápase v porovnání s MvB hráč kterého střídal. A že by přiznal, že byl MvG lepší, to ani náhodou. Prostě byl to poslední z vytypovaných zahraničních útočníků, který k nám přišel za DUmla při avizovaném odchodu Škody, takže to nebude nic moc. Jestli pak by se mezi těch 20 útočníků dostali všichni ostatní stávající naši forvardi? Nenechte se ani otrávit přítelem Ginem. Vaše příspěvky velmi obohacujici zdejší diskusi plnou demagogů a papouškujících diskutérů, opakujících jen tvrzení různých studiových expertů, komentátorů či zdejších diskutérů a pak se mohl Souček třeba rozkrájet. Prostě tady dostal nálepku neoblíbence. Vám vyčítají, že máte oblíbence a ku podivu nikomu nevadí, že je tu mnohem víc těch, kteří zde prezentují své neoblíbence a to někdy dost nevybíravě. Snad to hráči nečtou nebo si z toho alespoň nic nedělají.

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      Jachym     před 7 lety 12.04.2017 11:26 |  
                      4 1

                      Příteli Akulsi, příspěvky přítele kjandourka nejsou podle mě o nic méně obohacující než ty od přítele dropta. Nevšiml jsem si navíc, že by kjandourek jako ty kohokoli posměšně označil jako někoho, s nímž diskuse de facto nemá cenu. A křivdíš mu v tom, že neporovnává. Jako skoro jediný si udělá ten čas a podrobí kritickému oku droptovy detailní rozbory. A jak je vidět, lze na stejné situace nahlížet různými pohledy a nic není tak křišťálově jasné jak by se mohlo zdát z na pohled velmi přesvědčivého textu. A už vůbec nespadá do tvé definice zdejších demagogů. To jsem tě, doufám, jen špatně pochopil...

                    • Re: Ad Mick van Buren

                      kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 12:25 |  
                      2 1

                      Protože Dropt na rozdíl od tebe umí diskutovat... je tu řada situací, které můžeme rozebrat - Ty se o to ani nepokusíš... proto se řadíš do té skupiny demagogů, kteří vidí svůj názor... a každý, kdo s ním nesouhlasí je idiot...

                      Znovu navrhuje - pojďme se bavit o jakékoliv situaci... Podle mého názoru Mick je rychlý a silový hráč, ovšem bez vlastností, které musí mít dobrý útočník... Není to střelec, není to nahrávač, nemá klid na míči, nemá periferní vidění...

                      A ještě jedna věc: jak jste přišel na to, že jsem Micka pořádně neviděl hrát? Pracuju stanici od Edenu a mám volnou pracovní dobu - jak to jenom trochu šlo, viděl jsem každý přátelák hraný doma... naživo... takže si troufnu tvrdit, že jsem Micka viděl o dost častěji, než většina jeho obdivovatelů...

    • Re: Ad Mick van Buren

      VanDel     před 7 lety 11.04.2017 18:51 |  
      2 8

      Milý drahý, pokud v následujících zápasech bude Tecl v základu anebo pujde na hřiště jako první střídající hráč a předvede na place stejný pendrek, který tam zatím většinou předvádí, tak ti to tvé zbožné přání milerád splním a "protěžování" bude pouze jedno z mnoha slov na tohle téma, ty rádobyintelektuále. A moc se tedy těším, jak hodně potom na mě budeš zlý ! :D........jo a v jedné věci tě opravím, to hodnocení Teclovo pozice v týmu není vůbec žádné brečení, to je prosté a jednoduché konstatování faktu. Tak si to prosím tak moc citově nepřibarvuj.

      • Re: Ad Mick van Buren

        johnynz     před 7 lety 11.04.2017 20:40 |  
        8 0

        No nedalo mi to a pustil jsem si druhej poločas znova(taky nebyl jsem 2x nadšenej, že jde jako první střídající na hřiště) a byl u třech důležitejch momentů, 55. minuta zpětná příhra Barákovi do tutovky, 79. byl s Mešim před brankou u gólu, 82. přeběhne 3/4 hřiště, pak příhra opět Barákovi, který padá ve vápně, rozhodčí nechává pokračovat ve hře. Nějaká malá nepřesnost tam byla, ale že by něco vyloženě zkazil vůbec. Takže u mě Standa dobrý, na to, že je s kádrem nejkratší dobu ze všech hráčů. Já bych JŠ věřil, že ví co dělá, Slavia má pod ním v 19 ligových zápasech průměr 2,47 získaných bodů na zápas, ten člověk je prakticky kouzelník, tak bych to nechal na něm ;)

        • Re: Ad Mick van Buren

          VanDel     před 7 lety 11.04.2017 20:51 |  
          3 5

          No z těch tebou tří zmíněných situací bych vyzdvihl pouze tu první. Ta druhá před tím golem byla spíš ukázka Teclovo špatného zpracování a míč se od něj odrazil a ta nahrávka Barákovi před tím faulem ve vápně nebyla jinak složitá. Šilhavýmu samozřejmě také věřim že dělá vše podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale to neznamená, že se budu bát říct něco proti němu když se mi něco nelíbí. Přeci ho tím nevyhazuju, jenom prostě poukazuju na věc, která si mi nelíbí. Na tom přeci není nic špatného.

          • Re: Ad Mick van Buren

            johnynz     před 7 lety 11.04.2017 21:56 |  
            5 0

            U mě byl prostě u třech akcíí, který zaváněly gólem. U gólu Mešiho byl tam, kde měl být. To špatný zpracování bylo způsobeno tím, že spíš ani nečekal, že se k němu balon přes Karviňáka dostane. Sám jsem byl nas.ranej když tam hned po půli šel on, teď po opakovaným shlédnutí druhý půlky si myslím, že jsem byl zbytečně zaujatej. Ani se nelze JŠ divit, že ho tam dává, když za něj vysolil 15 mega. SpíŠ by byl za vola, kdyby tomu tak nebylo. A tohle rozhodně nebyl mač, ve kterým by ho zklamal a časem bude líp ;)

  20. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 17:00 |  
    3 1

    Je pro srovnání, kdo nečetl Spart...

    Pavlenka 7 - Flo 6, Deli 4, Lüftner 6, Frydrych 6 - Ngadeu 4 - Zmrhal 5, Barák 6, Ščuk 6, Sýkora 6 - Muris 9

    Tecl 4, Mingazov 6

    Střely 4:7, Rohy: 3:7, Liga Fanoušků: 9:9.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      fredydj (přítel SN)     před 7 lety 11.04.2017 19:58 |  
      0 0

      hmm, tan Pavlenka opravdu hroznej :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 21:52 |  
        0 3

        To je za ty zákroky v druhé půli. V první půli snad šla na něj jen ta pentle, ale jestli si viděl i v první půli Jirkův bezchybný výkon neberu ti to, já bohužel ne.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          fredydj (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 08:27 |  
          2 0

          já jo, třeba jak zneškodnil Wagnera po Deliho hrubce

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Robinator     před 7 lety 12.04.2017 09:10 |  
      1 0

      tohle hodnoceni mi prijde spravedlive

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Borgetti     před 7 lety 12.04.2017 10:10 |  
      0 0

      Prosim tě, víš celkovou tabulku ligy fanoušků? Stačí první tři a body.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        zeleznik2     před 7 lety 13.04.2017 12:41 |  
        1 0

        1.Slavia 182 bodů. 2.Sparta 153 bodů. 3. Bohemka 146. 4.Plzeň 145.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          kjandourek (admin)     před 7 lety 13.04.2017 14:39 |  
          0 0

          Můžu se zeptat, kdes to našel? Mě včera nechal na holičkách i vševidoucí Google..

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            Borgetti     před 7 lety 13.04.2017 19:45 |  
            0 0

            To je snad jen v novinách :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          Borgetti     před 7 lety 13.04.2017 19:44 |  
          0 0

          díky

  21. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 21:47 |  
    7 1

    Tak Jílek bez trestu, inu na Letné se může létat plavmo a jde o jasné penalty. Další ukázka objektivnosti komise rozhodčích. Teď Liga Mistrů a výkvět expertů Karoch a Chovanec, k tomu Čapek s vousy a la ruský mužík a padají perly. Jen tak dál ČT. Bosák klasika zase mele a mele lépe bez zvuku.

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      zeleznik2     před 7 lety 11.04.2017 21:53 |  
      0 0

      Sledovat

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Jachym     před 7 lety 11.04.2017 22:16 |  
      2 1

      Sport, zpravodajství, kultura ... - stejná veřejnoprávní žumpa odtržená od reality na Kavčích horách a pohrdající ovčany, z jejichž příspěvků přitom žije...

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        vršek     před 7 lety 12.04.2017 08:06 |  
        0 0

        Ten ovčan je překlep nebo slovní hříčka? Co občan to ovce? Pěkné.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          Jachym     před 7 lety 12.04.2017 08:45 |  
          0 0

          Je to tak. Slovní hříčka, ale není to původně z mé hlavy :-))

          • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

            kjandourek (admin)     před 7 lety 12.04.2017 08:52 |  
            0 0

            To se hodně používá - zvláště tedy v politických debatách.... a obzvláště pokud jde o prezidentské kandidáty :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Scrat     před 7 lety 12.04.2017 09:50 |  
      2 0

      mě teda dostal pan Němec (jestli to byl ten Bosákův přicmrndávač), když komentoval Dybalův gól a řekl něco ve smyslu, že to tam na stadionu zná a ví kde je postavená tyč branky :DDD to je panečku expert

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Travinho     před 7 lety 12.04.2017 10:54 |  
      1 0

      Škoda, že ČT nedává možnost vypnout komentář, ale mít možnost slyšet zvuky ze stadionu. Bez zvuku to už taky není ono.

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        malan (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 11:53 |  
        1 0

        O víkendu jsem takto (žádný koment, jen zvuk ze stadionu) sledoval match mezi Nottingham forest a Huddersfield a byla to pecka. Místo Vlášků, Čapků, Bosáků a podobných blbů bych něco takového uvítal.

        • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

          dupy77     před 7 lety 12.04.2017 16:35 |  
          0 0

          Podepisuji také bych to uvítal neposlouchat ty chytráky

  22. Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

    Robinator     před 7 lety 12.04.2017 10:01 |  
    0 0

    původně měl být dnešní zápas na čt sport..teď jsem zaslechl, že by měla být místo toho údajně LM, borusia s monacem, nevite jestli to tak bude?

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      Borgetti     před 7 lety 12.04.2017 10:05 |  
      0 0

      Nestraš. Nebo ať je minimálně Slavia na webu ČT

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      asanin     před 7 lety 12.04.2017 10:11 |  
      1 0

      To si nemyslím... čt má právo jen na jeden úterní zápas... vzhledem k tomu, že včerejší zápas měla dávat O2, tak ho bude určitě dávat dnes ona a navíc bude hned dávat další zápas od 20:45... Zápas BVB - Monaco na čt4 je nesmysl..

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        Robinator     před 7 lety 12.04.2017 10:13 |  
        0 0

        snad to tak je, taky mi to všude ukazuje o2

  23. Burákův fanklub

    Ondráš     před 7 lety 12.04.2017 10:34 |  
    6 1

    Dneska bude Eden narvanej po střechu..všichni chtějí na vlastní oči vidět Micka v akci!:)

    • Re: Burákův fanklub

      malan (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 11:48 |  
      2 1

      Ve fanshopu je beznadějně vyprodaná speciální "MVB" kolekce suvenýrů! Fanoušci jsou jako na trní, mnoho z nich nemohlo dospat dne kdy na hřišti uvidí poletovat, v tom nejkrásnější dresu, idol všech svobodných dívek, vdaných žen i žijících pamětnic Jana Koška, nemilosrdného Micka Van Burena! Go on No. 14!

      • Re: Burákův fanklub

        Ondráš     před 7 lety 12.04.2017 12:00 |  
        0 0

        Nedělej si z toho prdel, já jsem taky členem fanklubu:) Doufám, že mi to vydrží i po poháru..

        • Re: Burákův fanklub

          malan (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 12:06 |  
          0 0

          Já chci MVB na bankovkách mít...

          • Re: Burákův fanklub

            Ondráš     před 7 lety 12.04.2017 12:10 |  
            0 0

            Jooo:D

          • Re: Burákův fanklub

            Jachym     před 7 lety 12.04.2017 12:21 |  
            2 0

            Holandskej Micku, Micku, Micku,
            ty jsi náš skvělej útočník.
            Já z tebe dobrej pocit mám,
            Můžeš zázrak udělat,
            jen když budeš chvíli hrát,
            radost a góly přines nám…

            • Re: Burákův fanklub

              smely (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 14:46 |  
              0 0

              sory, mas tam vo jednoho "Micka" vic , nejde ti to do beatu , pokud je to tedy original Domi-niku, niku, niku :-) ale jinak fajn...

              • Re: Burákův fanklub

                Jachym     před 7 lety 12.04.2017 14:57 |  
                0 0

                Uznávám, ač totální nehudebník, došlo mi to skoro vzápětí také :-))

        • Re: Burákův fanklub

          VanDel     před 7 lety 12.04.2017 12:30 |  
          1 1

          Mi povídej. Pokud Mick nastoupí od začátku a nedá minimálně hattrick, tak to tady asi dostanu pěkně sežrat :)

          • Re: Burákův fanklub

            smely (přítel SN)     před 7 lety 12.04.2017 14:47 |  
            2 2

            ja myslim, ze MvB da minimalne hat-mick...

      • Re: Burákův fanklub

        JaymzBond     před 7 lety 12.04.2017 13:21 |  
        1 1

        Úplně vidím tu mexickou vlnu, jak prolétne Edenem, až půjde MvB v 85. minutě na plac jako třetí střídající...

        • Re: Burákův fanklub

          Ondráš     před 7 lety 12.04.2017 13:46 |  
          1 1

          Na hrací plochu zároveň přistane několik kalhotek a podprsenek..samozřejmě i včetně pár kelímků s nealkoholickým pivem..

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      mudrc     před 7 lety 12.04.2017 18:07 |  
      3 1

      Ty to snad děláš schválně...

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        zeleznik2     před 7 lety 12.04.2017 18:33 |  
        0 0

        to víš, že jo, zvlášť tobě. ptal jsem pisatelů, co oni na to, nic víc...

      • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

        zeleznik2     před 7 lety 12.04.2017 18:59 |  
        1 0

        už jsem si všiml, před tím mi to uniklo, dík

    • Re: Hodnocení slávistů - 23. kolo

      TSeguinTS     před 7 lety 12.04.2017 18:35 |  
      2 0

      Pokud hledáš informace a názory pisatelů na nějakou nově objevenou aktualitu, doporučuji projít si zde vždy tak 2-3 dny staré příspěvky ;)