Fortuna liga

Do Edenu zajíždí Hradec Králové

Slavia baví fotbalem, a tak jen málokdo bude naříkat, že přichází další zápas v rychlém sledu. Po středečním jasném vítězství nad Karvinou tentokrát již brzy slávistický Eden přivítá dalšího nováčka - Hradec. Tento velikonoční pondělní zápas budete moci sledovat mj. i na O2 Sport.

Slavia nám naštěstí potvrzuje, že derby nám ukázalo červenobílý výkon, který sic hodně moc bolel (však je to derby), leč výkon ojedinělý. Dvojzápas s Karvinou nám totiž dal navázat na výkony předchozí, a tým rázně odmítl náznak krize. Navíc se potvrdila opravdová šířka kádru, když si o místo v sestavě razantně řekli prozatimní náhradnici Ščuk s Mingazovem. Bude zajímavé sledovat, jaký postoj zaujme spíše konzervativní trenér Šilhavý. Z mého pohledu by byla opravdu škoda, kdyby se současný elán alespoň jednoho z těchto dvou hráčů nepodařilo využít.

Ať však nastoupí jakákoliv sestava, Slavia bude velkým favoritem. Těžko se této role zříká v momentě, kdy máte 18 zápasů v řadě bez porážky. A to tam počítáme jen ligu. Tím spíše, když hrajete doma a vaším soupeřem je nováček těsně nad propastí. Nicméně pozor, ač Hradec moc bodů skutečně nemá (pouhých 21, tedy méně jak bod na zápas), většinu z nich (13) posbíral venku! Pokud bychom vzali v potaz pouze tabulku venkovních zápasů, řadil by se Hradec na 9. místo s minimální ztrátou pouhého jednoho bodu na šestou Spartu. Druhým dechem je třeba ale dodat, že většinu z této porce získali Votroci na podzim. Na jaře to opravdu žádná sláva není - porážky v Jihlavě, v Příbrami a v Jablonci lehce napravuje alespoň výhra nad trápícím se Zlínem.

Právě na tuto výhru se Východočeši pokusili navázat v minulém kole s vedoucí Plzní. Dlouho to vypadalo, že by nám, slávistům, mohl přinést spoustu sobotní radosti, gólman Ottmar chytil penaltu a Plzeň, ač měla platonický tlak, ne a ne svého soupeře pořádně přehrát. Pak ale stačila jedna perfektně kopnutá standardka, která neomylně našla hlavu Hejdy a Hradec se již na závěrečný odpor proti silnému soupeři nezmohl. Pokud statistiky neklamou (a já mám hlavu děravou), tak vlastně za celý zápas nevystřelil přímo na bránu.

Slavia v lize zatím letos žádného soupeře doma vyloženě nepřehrála. Alespoň ne výsledkově. Chce se dodat proti komu jinému než proti Hradci by se to za těchto okolností mělo povést. Ostatně, není to tak dávno, co si Hradec odvezl 5 branek... I kvůli vyvinutí většího tlaku na Plzeň před klíčovým zápasem na Letné by bylo hezké, kdyby se zítřejší zápas skutečně vydařil. Vzhledem k nervöznímu a lítému boji ale hlavně, aby se zítřejší dílčí bitva honosila alespoň tříbodovým vyústěním... Mimochodem, Hradec naposledy na Slavii vyhrál v roce 1966.

Tip na sestavu: Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Mingazov, Ngadeu, Barák, Zmrhal - Škoda, Mešanovič

24. kolo - Pondělí 17. 04. 2017 17:30

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
4 - 0
3 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

6. Michal Frydrych
23. Milan Škoda (pen)
40. Ruslan Mingazov
75. Josef Hušbauer

FC Hradec Králové
FC Hradec Králové

Komentáře (117)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    PetCC     před 7 lety 16.04.2017 18:26 |  
    6 0

    Mimochodem, je to pár dní, co jsem psal o Mikulovi, že by asi měl přestoupit a on se v Liberco předvede už druhým gólem, ještě parádnějším, než byl ten první :-)

  2. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    ervin     před 7 lety 16.04.2017 18:29 |  
    4 4

    Děkuji za pozvánku na zápas ,ráno jsem si koupil deník spart a ač zítra tisk nevychází neni tam ani řádek o tom že se zítra hraje v Edenu! Profesionalita a nestranost tohoto plátku napovídá o jeho urovni.../ buleni z toaletne a srdceryvny rozhovor s Šouralem toho tam je na 2 stránkách./

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Tochal (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 18:47 |  
      2 17

      A tady zas čtu bulení z Edenu na tři řádky.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Novasinho     před 7 lety 16.04.2017 19:13 |  
        1 0

        Co to meleš? Moc tě nechápu...

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Dobi     před 7 lety 16.04.2017 20:11 |  
          2 1

          Býval jsem předs 20 let odběratelem deníku %Ceskoslovenský sport. Nejprve doma do schránky, poté , co dosnáška Poštovní novinovou službou připomínala noty na buben, jsem využíval možnosti odběru v práci a pro ten sobotní jsem zašel do traiky a ještě rodičům koupiul pár pozapomenutých potravin. Nyní? Nyní minesmí do baráku. To snad je objektivnější i program, který v ydávaá Sparta nebo Plzeň ke svým zápasům....

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            kjandourek (admin)     před 7 lety 16.04.2017 21:59 |  
            3 1

            Ale no tak... stále je to jediný deník věnující se sportu jako takovému...

            Když si odmyslíme úvahy a "blogy" šikulů Podroužka, Konečného a Vacka... tak články k zápasům jsou v pohodě...

            Pravidelně si jej kupuji po našich zápasech a dělám si výstřižky... Jednou to bude perfektní materiál...

            Co se týče té objektivity a nenávisti ke Slavii poukážu na tento fakt:

            Mužem 15. kola zvolen Ngadeui (MB); 16. kolo - Škoda (Ve Zlíně); 17. kolo - Škoda (JIH); 18. kolo Sýkora (v Příbrami); 19. kolo Frydrych (PLZ); 20. kolo Škoda (TPC); 23. kolo Mešanovič (V Karviné)....

            sestava ligy podle známek udělovaných sportem - 7 slávistů...

            Fakt si myslíš, že jsou vůči nám tak neobjektivní?

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              Dobi     před 7 lety 17.04.2017 06:04 |  
              2 1

              Chápu Tě. Taky jsem toleroval třeba neobjektivního sparťana redaktora Žemku svého času. A i já jsem vystřhovával. Ale: teď bych to neměl kam dávat... Dělávali jsme si i kroniky vlajkonošů.. Navíc nebýval internet a já si dnes mohu vybrat několik zdroů, včetně diskusí tady - některý názor je super a mluví mi z duše, někdy mohu polemizovat, někdy si myslím své. ALE JE TO DEMOKRATICKÁ DISKUSE! Třeba já jsem ze svého místa na západní tribuně u severní šestnáctky viděl pád Mingazova jako faul. Ale - jsem jen divák a vím, že jiný úhel, jiný pohled! Budu trochu ironický - někdejší Rudé právo bylo jediným deníkem, který se mimo podpult dalo dostat. Podobně za okupace zglajchšaltovaný tisk... Přesto to lidi kupovali. Odmysleme se od politiky, ale nemá dnešní Spart něco společného s Rudým právem???????

              • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

                kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 10:41 |  
                0 0

                Těmhle příměrům bych se vyhýbal... dovedeš si představit, že by Rudé Právo například vyhlásilo mužem roku Václava Havla... ne bratry Mašíny, abychom se drželi doby, o které jsi mluvil?

                • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

                  Jachym     před 7 lety 17.04.2017 12:40 |  
                  1 1

                  Těmi příměry jsi to zrovna moc nevylepšil...:-)) Tuto debatu bych ale raději dále nerozvíjel...:-)

                  • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

                    kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 12:50 |  
                    1 0

                    No já chtěl ukázat, jak moc je to absurdní.....

                    i když co si vůbec představujete pod takým slovom absurdný, Kefalín? ;-)

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        ervin     před 7 lety 16.04.2017 19:51 |  
        6 0

        Milý Tochale Sport kupuji pro dědu který byl slávistou ještě než Tebe počali. Je mu 87 let těší se dobrému zdraví a naposledy byl v Edenu na derby, Internet je pro něho tabu takže si rád o klubu svého srdce rád něco přečte, to jen na vysvětlenou....

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        bongor     před 7 lety 16.04.2017 20:53 |  
        6 1

        To jako podle tebe kolega bulí,když se mu nelíbí,že deník spart ani není schopen informovat,že se v pondělí taky hraje nějaká liga?Nech se prohlídnout.Když to o nás říkají největší plačky z toaletný,tak se jim můžeme jen vysmát,vzteky neviděj.Ale když se nám to tady snaží vnucovat pár rádoby"tvrdejch hochů"údajně slávistů,tak je to hodně divný až nechutný.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          donford     před 7 lety 16.04.2017 21:15 |  
          6 0

          Potvrzuji, že Ervin jen konstatoval holý fakt. Žvásty Šourala opět jen dokazují, že u tohoto zoufalce, který zatím i ve Spartě hoří, jsme měli opravdu velké štěstí, že ho Sparta přeplatila. Jak se říká, i zadarmo drahý. Jeho úroveň po prodeji z Liberce je vskutku žalostná. Ale třeba se ještě aspoň jednou, jednkrát za fotbalový život zmátoří a ukáže se proti Plzni. Leč dost o tom pochybuji. Všichni tuší ba možná i ví, a to i ve Sportu, že zítra se dozvíme opravdu historickou, byť námi očekávanou zvěst o stadionu. Když ne o zápase s Hradcem, tak právě o tom měl Sport rozvést velkou polemiku spojenou s názory zasvěcenců. Ale Podroužka asi hřeje u srdce, že pomluvil slávistickou přestupní stanici. Podúrovňový blaf od stolu je přece jen snazší než zasvěcenější hovory o aktuelním dění, které vejde nesmazatelně do slávistické historie.

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            kjandourek (admin)     před 7 lety 16.04.2017 21:45 |  
            2 0

            Holý fakt nevím, ale v dnešním tištěném sportu nějak není od toho neumětela Šurala ani slůvko... Pokud jsem tedy nekoupil nějakou vylepšenou odpolední verzi...

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              donford     před 7 lety 17.04.2017 11:00 |  
              1 0

              Tak rozhovor se Šuralem vyšel na straně 3, vpravo uprostřed a má nadpis ŠURAL: HRAJEME NEEFEKTIVNĚ a obsahuje 60 řádek, typu - Byla to z naší strany neefektivní házená, jediný kdo tam dostal centr byl stoper Marec, Venku se nám nedaří. Nevím, co na to říct, vyhráli jsme sice na přihrávky, tým jako my se musí zvednout, je smutné, že jsme si pomalu nic nevytvořili ... atd., atd. Prostě blábol na blábol, blafy o ničem. Nic konstruktivního. Žádný nápad.

              • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

                kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 11:08 |  
                0 0

                Tak to fakt v mojí tištěné verzi není :-)

                Na straně 3 je rozhovor s Hronkem "Jsem v euforii. Podcenili nás", druhá polovina rozhovoru s Marečkem "Chyba? Riziko! Měli jsme to hrát nahoru"...

                A potom tedy vpravo dole fotka Šurala, jak leží na zádech na trávníku, hlavu v dlaních a u ní popisek: "Hrajeme neefektivní házenou prohlásil Šural po ostudné prohře bezmocně ležící na trávníku.."

                A to je tak všechno z myšlenek Šuralových :-)

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Sracken     před 7 lety 16.04.2017 21:50 |  
            2 0

            Otázka je: Mají na to, stát se idiotem, hráči po příchodu na Letnou školení?

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 10:43 |  
              2 0

              Školení asi ne, ale třeba je nějak semele ta atmosféra vlastního zbožštění, kterou si tam nějak vytváří...

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          kjandourek (admin)     před 7 lety 16.04.2017 21:44 |  
          5 0

          Ona úroveň žurnalistiky jde obecně do kopru - na Idnesu zase radostně oznamují, že "Plzeň jde do trháku".. Jako že nás tohle kolo ještě čeká jim zřejmě nějak uniklo... :-)

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      chrobak     před 7 lety 16.04.2017 22:37 |  
      1 0

      Tak přiznejme si že zápas kola to není

  3. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Jachym     před 7 lety 16.04.2017 19:15 |  
    6 2

    "Slavia v lize zatím letos žádného soupeře doma vyloženě nepřehrála." To si vůbec nemyslím. Např. Jihlavu (2:0) mlela po většinu zápasu jak na kolotoči a i Příbram (3:0 ještě za Uhrina!) si proti nám neškrtla. Nebo se poslední dva týmy tabulky nepočítají?:-) Jinak ta sestava vypadá spíše na zbožné přání autora. Pokud jsou Sýkora a Hušbauer zdraví a nemají stop za žluté karty, měli by být v základu.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Sracken     před 7 lety 16.04.2017 21:51 |  
      4 1

      S Příbramí si asi moc nepamatujš: První půle byla hrůzostrašná, měli několik náznaků, pološancí, my jsme dali skoro náhodný gól těsně před půlí. Byla to naprostá holomajzna.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Jachym     před 7 lety 17.04.2017 12:23 |  
        2 0

        Pamatuji. Tolsimir psal, že jsme nikoho nepřehráli ani výsledkově. A tohle byl jednoznačný výsledek. Pěkný fotbal to nebyl, samozřejmě.

  4. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    fredydj (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 19:51 |  
    7 6

    Je mi to líto, ale když vidím Plzeň, jak je tlačena tak je pro nás titul utopie....

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Robinator     před 7 lety 16.04.2017 19:56 |  
      5 1

      Já koukal na první poločas..Nebyl tam nějaký extra zářez..Ale lehce jim prostě pripiskavaji..Jde to vidět, jak hodně věcí otáčí..Ale hlavně téměř nic nepisknou proti nim..

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        kjandourek (admin)     před 7 lety 16.04.2017 21:41 |  
        8 0

        Ovšem ta penalta byla výsměch...

        faktem zůstává, že i tak by vyhráli, protože Slovácko bylo jalové... Doufám, že bude takové i příště doma..

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Robinator     před 7 lety 16.04.2017 22:58 |  
          5 0

          + ten Krmencik v první minutě zápasu..Jak se tam proletl pěkně po Lafatovsku :D asi mají pokyny zkoušet padat, s tim, že jednou za zápas jim to prostě fouknou :)))

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          bongor     před 7 lety 17.04.2017 14:56 |  
          2 0

          Krásnej byl i "ofsajd"Slovácka,kdy vyskočil z lavičky i Levý a vztekal se a částečně chechtal.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      mirecek1111     před 7 lety 16.04.2017 20:01 |  
      8 0

      Já bych byl zatím v klidu. Dneska se ty tři body asi čekaly, stejně jako zítra u nás. Lámat chleba se bude v budoucích týdnech. Plzeň teď čeká série 5ti těžkých zápasů. V každém je reálné že klopýtne. Tak snad se to aspoň dvakrát povede. A my? Musíme všechno zvládnou. S takovou kvalitou a losem to není nereálné. Hráči se musí jen absolutně koncentrovat celý zápas. Jestli chceme titul a snad i LM, tak někde na Bohemce nebo Slovácku to tým musí zvládnout.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Robinator     před 7 lety 16.04.2017 20:26 |  
        2 1

        ta Sparta je tak marná,že už snad nevěřím ani v remízu s Plzní..Ale uvidíme..JINAK jak říkáš..Slovácko a bohemka pro nás musí být samozřejmostí,pokud chceme pomýšlet na titul..Spíš ta MB, to bude těžší oříšek..

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Travinho     před 7 lety 16.04.2017 20:34 |  
          2 0

          Ona ta Plzeň není zase o tolik lepší.

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Robinator     před 7 lety 16.04.2017 20:42 |  
            3 0

            O tolik lepší ne..ale Spartu sem takhle zoufale hrát asi nikdy neviděl :D

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Lunaris     před 7 lety 16.04.2017 20:36 |  
          1 1

          Bohemka u nich doma je podle mě naopak velice těžký zápas, kde by mě naše ztráta vůbec nepřekvapila. Teď mají na lavici rudého Haška a evidentně jim to pomohlo, takže pro mě jeden z našich klíčových duelů.

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Ondráš     před 7 lety 16.04.2017 20:44 |  
            8 0

            Na Bohemce to bude podle mě nejtěžší zápas..těžší než třeba v Bolce. Proti nám předvedou zase životní zápas, to si buďte jisti! Pro ně to bude zase jeden z nej mačů-si pořád zakládají na králi Vršovic:)

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              knawi     před 7 lety 16.04.2017 20:52 |  
              0 0

              Chudinky!

  5. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 20:09 |  
    7 4

    Tak koukám na tu estébáckou komedii,plně se potvrzuje co píšu už déle,že se na jaře přitlačí na pilu ve prospěch těch korupčníků.Nám nezbývá než se rvát až dokonce a postavit se té svoloči alespoň výkony na hřišti,tudíž zítra musíme vyhrát,doufám,že po pěkném výkonu.

  6. Sestava

    Travinho     před 7 lety 16.04.2017 20:18 |  
    11 3

    Já teda Tolsimire doufám, že ti tvůj tip na sestavu nevyjde. To se týká především středu zálohy, protože pokud by nastoupilo duo Barák - Ngadeu, jakože velmi pravděpodobně nenastoupí, tak bychom opět zcela odepsali nějakou tvorbu hry a nakopávali míče na Škodu, což je fotbal, který už mají většinou soupeři přečtený. Proto jsem jednoznačně za střed zálohy ve složení Ščuk, Hušbauer, Barák.
    Pokud by u sebe hrálo duo Barák - Ngadeu a Tonda se přece jen stahoval tvořit hru a my nenakopávali, tak by zase vznikla obrovská mezera mezi zálohou a útokem.

    • Re: Sestava

      kjandourek (admin)     před 7 lety 16.04.2017 21:37 |  
      5 0

      Já s Tebou většinou souhlasím... ale teď zopakuji to, co jsem, tu poslední dobou psal několikrát: Ščuk ani v MB nehrál defenzivního záložníka.. Vždycky měl vedle sebe Jakuba Radu... a pokud ten byl vykartován, tak Takácse..
      Jasmin je pro mě alternativa za Hušbauera, či Baráka, ale nebude hrát s nimi... i on potřebuje za sebou svého Ngadeua...

      • Re: Sestava

        Travinho     před 7 lety 16.04.2017 22:47 |  
        1 2

        Hradec není podle mého mančaft proti kterému bychom si to nemohli dovolit. Navíc proč by Hušbauer nemohl plnit roli, kterou hrál v Boleslavi Rada?

        • Re: Sestava

          kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 10:47 |  
          3 0

          A nezabili bychom zbytečně jeho nejlepší vlastnosti?

          Proti Karviné jsem viděl, že jsme hráli víceméně 3-4-3 ... obranu obstarali stopeři + Ngadeui, krajní obránci byli posunuti do zálohy a krajní záložníci už hráli regulérní útok...

          Takhle by za chvíli mohl někdo navrhnout, že by Hušbauer, nebo Ščuk mohli proti slabším týmům do branky... Rozehrávku mají určitě lepší, než Pavlenka a střel na ně stejně půjde minimálně.. Tak proč bychom si to nemohli dovolit? ;-)

          • Re: Sestava

            Travinho     před 7 lety 17.04.2017 11:53 |  
            1 0

            Jo proč ne, pokud to krajní beci odehrají jako tam. Nicméně se shodneme na tom, že musíme hrát ve třech uprostřed. Při hře na dva útočníky nás mají soupeři přečtené.

            • Re: Sestava

              kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 12:12 |  
              4 0

              Určitě, ale Ngadeua bych prostě nyvndaval... jeho síla v soubojích a hlavičkářské schopnosti by nám chyběly...

              Pokud máme být útočnější, dal bych záložníky na posty krajních beků... Třeba Sýkoru místo Floa... nebo Mingazova na místo Frydrycha... No a nebo jenom dát bekům podobné úkoly :-)

              On si s tím Jarda nějak poradí :-)

              • Re: Sestava

                Travinho     před 7 lety 17.04.2017 12:55 |  
                0 1

                Ruslan tak vzadu být nemůže, nemá na to fyzickou sílu ani dostatečnou odpovědnost. Navíc Hradec nemá uprostřed až tak silné hráče a nemyslím si, že Ščuk by byl někdo, kdo by prohrával souboj za soubojem.

                • Re: Sestava

                  kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 13:04 |  
                  0 0

                  Já to spíše beru tak, že Jasmin by v těch místech vůbec nebyl - jeho to táhne dopředu...

                  • Re: Sestava

                    Travinho     před 7 lety 17.04.2017 13:41 |  
                    0 2

                    To je o tom, jaké dostane úkoly. Ale mně se právě složení středu zálohy Jasmin - Pepa - Tonda docela zamlouvá. Takhle když tam máme Michaela, tak se stejně jeden z dua Hušbauer - Barák musí stahovat zpět pro míče, takže pak hraje vedle něj a dva hráči jsou poté skoro mezi stopery a je menší počet borců v ofenzivě. Kdyby tady hrál Jasmin, tak by se mohl v momentech, kdy bude Pepa zatažený pro míče vyplňovat prostor mezi Pepou a Tondou, přičemž Josef by hrál takového falešného defenzivního štíta. Pokud bychom byli zataženi na naší polovině, tak by se pozice prohodily. Já jsem přesvědčen o tom, že mít na středu zálohy hráče, který skoro není schopen vymyslet kvalitní přihrávku směrem dopředu je proti týmům jako je Hradec prostě zbytečný luxus. Podobným stylem, který zde navrhuji ostatně hráli i loni v Boleslavi a jak jim to fungovalo. Ano, směrem dozadu to není žádná super jistota, ale pokud chceme hrát atraktivní fotbal, tak to podle mého je cesta a jako nějaký přehnaný hazard mi to také nepřipadá.

  7. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Ondráš     před 7 lety 16.04.2017 20:25 |  
    9 0

    Zítra to prostě musíme urvat za 3 body!!!
    Po tom, co jsem zkouknul Plzeň, se ve mě vařila krev, ale teď si říkám srát na to, stejně se s vítězstvím Plzně počítalo..takže zítra jim pěkně s chladnou hlavou vrátit úder a stáhnout je opět na 1 bod.
    Věřím, že to nakonec přece jen dáme - a tím nemyslím jen zítřejší zápas.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      donford     před 7 lety 16.04.2017 20:59 |  
      7 2

      Tak Plzeňákům hrozilo celkem 9 stopek za žluté, ale fakt je, že si dali náramný pozor a tak s výjimkou Řezníka nedostali nic. Slovácko bylo dopředu zoufalé a vlastně ani jednou nestrefilo bránu. Jejich pomalé rozehrávání od vlastní brány, přišlo mi podivné, a že zdržoval i brankář Daněk při nepříznivém stavu 0:1, to vše nahrávalo Plzni. A to Plzeň totálně zabila break Petržely a Zemana, to byla tutovka prakticky do prázdné brány. Smůla je, že sparťanské nemrcouchy už teď snad nenažhaví nic, tedy ani Plzeň s Limberským, i když snad bude slušná návštěva a řev tribun Limberský, ty jsi hovado!. A přitom by stačilo eliminovat plzeňská křídla a uprostřed Hrošovského. No jo, ale kdo dokáže za Spartu dát gól? Šoural? Lžifata? Půl kraba?

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Travinho     před 7 lety 16.04.2017 21:02 |  
        5 0

        To podle mého Slovácko rozhodně zoufalé nebylo. Vem si, že mají polovinu mančaftu zraněného a řada z hráčů, kteří nastoupili, hrála ještě na podzim MSFL. Přitom třeba v posledních 20 minutách se Plzeň nedostala pořádně k balonu. Jen jim chyběla trošku větší agresivita před bránou a lepší předfinální fáze.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          donford     před 7 lety 16.04.2017 21:25 |  
          2 0

          Dobře, třeba mají půl mužstva zraněného, ale posuzuji faktický viděný výkon na hřišti. Vlastně ani jednou nevystřelili na bránu, pomalu rozehrávali, a tak snad ani jednou, s výjimkou marných pokusů Navrátila, který ale většinou skončil někde v rohu, nešli do rychlého razantního protiútoku. To se mi opravdu daleko víc líbila Karviná. Centry před Kozačíka vesměs žalostné. A to má být první liga? Ano, ta naše.

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Travinho     před 7 lety 16.04.2017 22:46 |  
            1 0

            Jak mohli chodit do brejků, když posraná Plzeň útočila maximálně v šesti lidech a čtyři neustále čekali na půlce. Navíc v držení míče na tom snad bylo Slovácko i lépe.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Ondráš     před 7 lety 16.04.2017 21:12 |  
        8 0

        Hele chlapi, já si myslím, že Rumuni paradoxně tu Plzeň porazej, uvidíte! V sezonách, kdy si rudí troufali na titul jim to nevyšlo a myslím, že právě teď, kdy jsou celkem v hnoji jim to tam spadne..cejtím to..
        Proto říkám, je to jen o nás - když všechno vyhrajem, budeme mistři! A byl by to majstrštyk, že bychom porazili i zákulisí, to se snad ještě nikomu nepovedlo.
        Takže v hledišti musí být peklo, hráči neskutečně jezdit, jiná cesta není..

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          belmis (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 21:27 |  
          0 0

          Plzeň nehraje dobře a také věřím, že jí sparta dá.

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            JS (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 22:29 |  
            0 1

            Ne s Radou a jeho (ne)koncepcí.

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              Hlavis     před 7 lety 17.04.2017 16:42 |  
              0 1

              A po takhle zpackaný sezóně si myslim, ze po remíze s nama by výhra nad Plzni byla aspoň takova mala útěcha pro fanoušky. I když nevim, někteří by mozna raději prohráli, než aby (,,seshiti,, nebo jak nám ti ubozaci říkaj) dostali náskok v boji o titul.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Robinator     před 7 lety 16.04.2017 23:03 |  
          0 1

          Já se obávám, že to lehce vypusti..Na Radu tam všichni serou zvysoka bych řekl, stejně se bude klidit za pár zápasů..V hlavách hráči mají, že stejně budou třetí a nic s tím už neudělají..Nemají vlastně ani žádnou motivaci.. Podvědomě mají sezónu už zabalenou..Rád bych se mýlil

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 10:48 |  
            2 0

            No tak Teplice jsou teď rozjeté - oni vůbec třetí skončit nemusejí...

  8. Simulanti

    Hlavis     před 7 lety 16.04.2017 21:23 |  
    7 1

    Když vidíte, co předvádí hráči Plzně a pak někdo nadává na Mingazova, že je simulant a všude se to řeší, přitom nepředvedl ani zdaleka tak herecký výkon jak předvádí hráči Plzně, tak se musím chytat za hlavu. Celá naše liga začíná být trapná a popravdě bych chtěl někdy zažít, že si pustím v neděli fotbal a v poklidu se podívám na pěknou podívanou a po zápase si řeknu Ok, Plzeň byla lepší, předvedla několik pěkných akcí vítezství si zasloužila. A ne abych od televize vstával znechucený a nasraný co tam zas hráči, nebo rozhodčí předvádí. To se budu raději dívat na Příbram-Karviná, komedií je v TV dost všude. Opravdu naše liga začíná být pěkně nechutná...

    • Re: Simulanti

      marcocruz (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 21:29 |  
      13 0

      Já bych byl nejradši kdybych mohl řešit jen zápasy Slavie a dívat se na ně. Nic víc bych nepotřeboval. Pak bych se koukl na PL, bundesligu atd. A byl bych v lidu. Tim, že musím sledovat i to jak hrajou ty hermafroditi z Plzně a další. Nicméně jsem v poslední době rád za 2 nezrealizovaný přestupy - Šural a Zeman, představa, že se ten růžový vlas předvádí v našem dresu mě štěstím uplně nenaplňuje. O Šuralovi už nic psát ani nechci

      • Re: Simulanti

        Hlavis     před 7 lety 16.04.2017 21:48 |  
        7 1

        To už mluví za vše ten jeho růžový vlas... který normální člověk si tohle nechá udělat? Mě jsou celkově hráči Plzně tak nesympatičtí, ať už je to Zeman, Hubník nebo Petržela a v poslední době i Krmenčík. A Šural, no ten ze sebe udělal směšnou fotbalovou figurku jak přesně vystihl pan Tvrdík.

      • Re: Simulanti

        Hlavis     před 7 lety 16.04.2017 21:54 |  
        2 1

        Ono mohla mít těch bodů bohužel dole mnohem víc, ne jenom ty z Hradcem, na ty její goly z ofsajdu se rychle zapomíná.
        Ale dost brečení, zítra to zvládnem!!! A snad vyhraje spravedlnost a budem se na konci radovat my!!

        • Re: Simulanti

          Hlavis     před 7 lety 16.04.2017 21:55 |  
          0 1

          to měla být reakce k příspěvku od crispa

        • Re: Simulanti

          Crispo     před 7 lety 16.04.2017 22:33 |  
          1 0

          (Ne)ofsajdy a karty pro hráče Plzně to je kapitola sama pro sebe, ale soustředil bych se na naši hru, mohli jsme mít o 4 body více kdybychom zvládli lépe domácí zápasy s Bohemkou a bolševikem, to by nás potom Plzeň nemusela zajímat. Hlavně zítra zvládnout Hradec když týmy vespod dokázali vyhrát, hradečtí mají o motivaci postaráno...

    • Re: Simulanti

      Crispo     před 7 lety 16.04.2017 21:43 |  
      4 0

      Dívám se na to z té druhé stránky, kdyby Hradec proměnil aspoň dvě tutovky co měl, mohla mít Plzeň o tři body méně, dneska dala jeden regulérní vítězný gól, nic extra nehrála ale na Slovácko to prostě stačilo, vůbec bych nějakou tlačenku neřešil, zaprvé zakopaný pes je ve kvalitě Slovácka, které hrálo bez útočníků a zadruhé jsme měli vyhrát v derby...

  9. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    belmis (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 21:34 |  
    7 0

    Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Mingazov, Hušbauer (Ngadeu), Ščuk, Barák, Sýkora - Škoda

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Crispo     před 7 lety 16.04.2017 21:52 |  
      0 0

      Souhlas, takovou sestavu bych si přál taky. Michel má ale asi místo jistý, přitom Jasmin si celkem jasně řekl o základ, a pokud je k dispozici Hušby i Barák tak není co řešit :)

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      sicilianbrno     před 7 lety 16.04.2017 23:39 |  
      0 4

      Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Mingazov, Ščuk, Barák, Sýkora - Škoda, Mešanovič

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        donford     před 7 lety 17.04.2017 10:31 |  
        1 0

        Po minulém vystoupení Mingazova a Ščuka se ukazuje, či objevilo, že máme příliš mnoho kvalitních záložníků, kteří mohou hrát. (Mingazov, Tecl, Ščuk, MNN, Barák, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal). A to Šilhavý může určit do hry max. 4 nebo 5, dle rozestavení. Takže teď, babo, raď. :-) Jsem si ale dopředu jistý, že ať vybere kteréhokoliv, vždy tu budeme remcat, proč zrovna postavil ty druhé zbylé. A to se ještě momentálně nepere o své místo na slunci Alvir.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          donford     před 7 lety 17.04.2017 10:32 |  
          0 0

          Opravuji - .....NEpostavil ty druhé zbylé.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          bongor     před 7 lety 17.04.2017 15:09 |  
          0 0

          Já si Done nemyslím že máme příliš mnoho.Přijde pár zranění a karty a můžeme být rádi,že jich máme dost.Jsme bohatý klub,tak si můžeme dovolit platit tu pojistku.

  10. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    JS (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 22:10 |  
    7 10

    Kéž by ses, tolsimire, mýlil v odhadu sestavy. Minimálně bych vyndal MNN a dal tam Šćuka.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 22:38 |  
      7 4

      Je to pitomost MNN patří spolu s Delim k základům naší defenzívní činosti.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        JS (přítel SN)     před 7 lety 16.04.2017 22:42 |  
        14 10

        MNN je stoper z nouze přendaný do zálohy. Protože v tu dobu jsme neměli jiného použitelného DZ (Souček byl mizerný a Ščuk zraněný) a protože tam odehrál dobré utkání v Riu, zůstal tam. Obranné úkoly si plní relativně spolehlivě (občas dobře nevykrývá prostor), zato do kombinace je naprosto marný a jeho pokusy založit nějakou ofenzivní akci znamenají v mnoha případech ztrátu míče.

        Do budoucna bych viděl Michaela zpět v obraně (zvlášť pokud Simon odejde), protože střed zálohy potřebujeme pohyblivější a konstruktivnější. Tuplem pokud Šilhavý stále uvažuje o hře na dva záložníky – v takovém případě tam pro čistý defenzivní štít není místo vůbec.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 17.04.2017 10:54 |  
          4 0

          Tak to ja nerozporuji,že je to předělaný stopér,ale takhle to funguje dobře a z tou rozehrávkou to zase není tak tragické a klidně bych je nechal hrát s Jasminem oba.

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            iwanowicz     před 7 lety 17.04.2017 11:31 |  
            7 0

            Jak pises. MNN je pilir nasi defenzivy, skvela fyzicka, proverenej tezkymi zapasy na africkym poharu, 19 zapasu v rade bez porazky, souperi s nim ani nechodi do souboju, ale tady by ho spousta lidi nejradsi videla na lavicce.. pred rokem a pul jsme o takovym hraci mohli jenom snit..

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              bongor     před 7 lety 17.04.2017 15:11 |  
              2 0

              Taky to nechápu.Jako bychom si hledali nového Huba.Tím ale nechci říct,že by se neměla dávat častěji příležitost i Jasminovi.Oba jsou supr.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          kjandourek (admin)     před 7 lety 17.04.2017 10:56 |  
          5 0

          proti Karviné v poháru jsme hráli stylem 3-4-3... Obranu zvládali stopeři a MNN mezi nimi, krajní obránci byli na úrovni záložníků a krajní záložníci hráli regulérní útok..

          Ostatně všichni čtyři krajní hráči zaznamenali gól... Mingazov šel takřka středem sám na gólmana - to je pozice pro hrot... Podobně Bořil dorážel Ruslanovu střelu z pozice penalty sám před gólmanem...

          Podle mě je tohle naprosto pohodový systém, který můžeme hrát proti slabším soupeřům...a MNN tam rozhodně není zbytečný...

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Travinho     před 7 lety 17.04.2017 13:47 |  
            1 0

            Tady je otázka jestli si můžeme dovolit takhle povolit hrát krajům, protože Hradec má na křídlech velmi rychlé hráče, především Malínského a myslím si, že odtud zde hrozí větší nebezpečí než ze středu hřiště.

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Kenny     před 7 lety 17.04.2017 14:00 |  
          3 2

          Kdyby to nebyl "stoper z nouze přendaný do zálohy", ale byl to řidič sanitky na penzi a byl takovouhle oporou defenzivy, tak já budu spokojenej.

  11. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Ferguss     před 7 lety 16.04.2017 22:37 |  
    3 5

    No zítra to bude pro skalní fanoušky, zima a déšť celý den. Chtěl jsem vzít po delší době děti, ale nakonec půjdu asi sám.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Travinho     před 7 lety 16.04.2017 22:51 |  
      4 1

      Bunda, svetr, šála, čepice a děti s sebou!

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Ondráš     před 7 lety 16.04.2017 23:06 |  
        0 0

        To jo:) Navíc člověka ta kosa alespoň donutí víc řvát, ať se zahřeje..a hráče zase víc běhat..

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Dobi     před 7 lety 17.04.2017 05:47 |  
          5 0

          Chtělo by to nejspíš kvalitní placatici... Ale s tou bych neprošel. To, jak mě ošahával neoholený starší sekuriťák při Karviné a ještě měl blbé kecy, ač jsem již pořádně ve věku a z očí mi určitě nekouká snaha něco házet na hřiště nebo mlátit ochranku, tak je jediným řešením se pořádně obléci. Přitom jim projdou dýmovnice a bůhvíco. Jsou to zakomplexovaní pitomci, podobně jako policajti 1989 na Národní třídě... Dej blbovi trochu moci nad lidmi! Jak pravil Werich - KDE BLB, TAM NEBEZPEČNO! Ten jeho xicht uvidím snad ještě při blouznění na smrtelné posteli... Jedná se o vchod severozápadní poblíž Fanshpu... Český fotbal pro fanoušky....

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Sracken     před 7 lety 17.04.2017 09:51 |  
            1 1

            Střídavě chodím na pracovní a soukromou permici, pracovní máme uprostřed. Když jdu normálním a ne VIP vchodem, je to nechutné, mnozí ti sekuriťáci jsou bezdomovci, další zase sadisti. A ty dva ksichty, co znám i z O2 areny z hokeje HCS, když je potkám, je mi zle (oba asi dva metry a 110 kg, myslím, že to řídí).

            • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

              Nosorozec     před 7 lety 17.04.2017 10:13 |  
              1 0

              Nejlepší je procházet kolem mladejch securitáků 18-30 let. Ti bývaj naprosto v pohodě a nebuzerujou.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Jachym     před 7 lety 17.04.2017 12:44 |  
        2 0

        Přesně tak to udělám kompletně. Za chvíli vyjíždím z velikonční Moravy...:-))

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Merlinus (přítel SN)     před 7 lety 17.04.2017 10:13 |  
      6 0

      Ja jedu rovnou z vikendu na horach i s detmi do Edenu. Kdyz fandim Slavii, tak opravdu nechodim jen podle pocasi...

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Travinho     před 7 lety 17.04.2017 12:56 |  
        0 0

        Navíc děcka mají mnohdy lepší imunitu než my.

  12. Sestava

    Mike     před 7 lety 16.04.2017 23:26 |  
    0 0

    Otázkou zítřejší sestavy je, zda budeme hrát na 2 útočníky, což si myslím, že bude na 90 %. Potom nám zbývají 4 místa na záložníky. Tam je asi nejdůležitější věcí, jestli bude k dispozici Sýkora, potom bych to viděl při spíše konzervativním přístupu trenéra Šilhavého na zálohu Sýkora , Ngadeu, Hušbauer /středoví záložníky nejsou u nás často měněni/ a Barák / má lepší předpoklady hry proti zatažené obraně než Zmrhal/. Pokud nebude Sýkora k dispozici, na jeho místě trenér Šilhavý bude preferovat Mingazova. Ještě se nabízí varianta Barák, Ngadeu, Hušbauer a Zmrhal. Podle mě Ščuka do základu nepostaví. To je viděno optikou Šilhavého, on jediný rozhodne o sestavě, vše ostatní je tady na fóru vedlejší.
    Pokud by se náhodou hrálo na jednoho útočníka, což mi proti Hradci přijde dost ubohé, tak záloha je také jasná- Sýkora /Mingazov/, Ngadeu, Hušbauer, Barák, Zmrhal. Ještě při účasti Sýkory v základu a při hře na 5 záložníků účast Mingazova v základu na úkor Zmrhala.

    • Re: Sestava

      Travinho     před 7 lety 17.04.2017 09:06 |  
      1 0

      Já bych si těmi čtyřmi záložníky nebyl tak jistý. Poslední zápasy jsme hráli v pěti.

      • Re: Sestava

        sicilianbrno     před 7 lety 17.04.2017 11:54 |  
        0 0

        Také proti komu sme tak hráli, v Karviné nám chyběl Škoda a soupeři to u nich mají težké a proti Spartě nechtel pustit střed pole....myslím, že proti slaboučkému Hradci, pokud bude Škoda a Sýkora zdráv budeme hrát na dva utočniky...

        • Re: Sestava

          Travinho     před 7 lety 17.04.2017 12:52 |  
          3 1

          Já tedy nevím. Mně se na jaře zatím výrazněji líbíme, když hrajeme uprostřed v pěti. Případně když tam byli Pepa a Tonda. Hrát na čtyři s Michaelem znamená nakopávání a to nechci.

        • Re: Sestava

          bongor     před 7 lety 17.04.2017 15:16 |  
          1 1

          Já si myslím,a to míním zcela vážně,že Hradec je momentálně o dost lepší lepší než RB.Co jsem viděl z Jihlavy,no to tedy byl síla.

          • Re: Sestava

            bongor     před 7 lety 17.04.2017 15:16 |  
            0 0

            byla síla

  13. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Borgetti     před 7 lety 17.04.2017 06:22 |  
    0 0

    Jen takový detail. Teď je 19 zápasu neporazitelnosti v lize. S Hradcem snad bude jubilejní 20. A Tvrdík myslím zmínil rekord 27 zápasu někdy ve 30.letech, tak to je už kousek, ale zároveň daleko :-)

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      sicilianbrno     před 7 lety 17.04.2017 11:53 |  
      0 0

      A také máme 19 zápasu neporazitelnosti na domácím staionu (naposled olomouc loni), takže věřím, že také tato serie se protáhne ješte na hodně dlouho...

  14. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Pepino44     před 7 lety 17.04.2017 13:01 |  
    3 6

    Tak doufám, že když budeme hrát poprvé na domácím stadionu, tak při příchodu uvidím záplavu slávistických vlajek kolem stadionu . To je to nejmenší, co by se dalo stihnout.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Borris     před 7 lety 17.04.2017 14:07 |  
      3 2

      Ty kráso za co všechno se tady dají schytat mínusy :-D

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        bongor     před 7 lety 17.04.2017 15:19 |  
        3 0

        Za chvíli tady budeme vyvěšovat rumunský fangle,když červenobílé vlajky tady některým tak vadí.
        Trolové jsou všude.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      lassiter     před 7 lety 17.04.2017 14:24 |  
      0 0

      a věšet se to bude kam, asi na stromy

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Novi.sks     před 7 lety 17.04.2017 15:23 |  
      1 0

      Ty si tímhle očekáváním úplně kazíš dopředu radost z toho, že je stadion (snad) už konečně náš... Než abys odcházel domů šťastnej, že je stadion náš, tak budeš zpruzenej že tam nebyla ani ta záplava vlajek... :)) #staypessimism

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      TSeguinTS     před 7 lety 17.04.2017 15:42 |  
      2 0

      Ahoj, já jsem dával mínus za to, že hned kladeš taková očekávání formou "to je to nejmenší co by se dalo stihnout". Teď se řeší převod vlastnictví, tak si nějak neumím představit, že by nabyvatel před převodem vlastnictví hned prováděl narychlo úpravy předmětu převodu. Pohybujeme se na tenkém ledu, ještě nedávno jsem se modlil, abychom kvůli "problémům" s elektřinou vůbec odehráli domácí zápas.

  15. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Kenny     před 7 lety 17.04.2017 14:06 |  
    0 0

    Tak já zkusím tu svoji : Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Mingazov, Hušbauer, MNN, Ščuk, Zmrhal - Škoda.
    Je to dobrej nápad, špatnej nápad nebo jakej je to nápad?

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      lassiter     před 7 lety 17.04.2017 14:17 |  
      2 0

      hrát bez Tondy je špatnej nápad :-)

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Kenny     před 7 lety 17.04.2017 14:27 |  
        0 0

        No, zvykejme si. Ale že by nám to bez něj proti Karviný nešlo to se říct nedá.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        bongor     před 7 lety 17.04.2017 14:47 |  
        0 1

        Tak má před sebou ještě 6 zápasů a pak Itálie.Velká škoda.Ale zaregistrovali jste Hušbyho před derby?
        Říkal,že je to jeho poslední derby,takže bychom museli celej střed sehnat novej,jestli jsem tomu dobře rozuměl

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          Paldi55     před 7 lety 17.04.2017 15:00 |  
          0 0

          Je to sranda, že jo?

          • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

            Borris     před 7 lety 17.04.2017 15:05 |  
            2 0

            Tak pokud Hušby nepůjde na mateřskou a nebo není v tom, tak by to měla být jen sranda :-D

        • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

          iwanowicz     před 7 lety 17.04.2017 15:13 |  
          0 0

          to byl ale aprilovy zertik..

  16. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    Borris     před 7 lety 17.04.2017 14:16 |  
    2 0

    Moje přání : Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Mingazov, Hušbauer, Barák, Ščuk, Zmrhal - Škoda ( Mešanovič ) přičemž kdyby Syky byl k dispozici, tak on doprava a Mingy místo Jardy doleva.

    A můj tip : Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Deli - Mingazov, Ngadeu, Barák, Hušbauer, Zmrhal - Škoda ( Mešanovič ). Přičemž opět kdyby Syky byl připravený, tak on místo Mingyho.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Travinho     před 7 lety 17.04.2017 15:10 |  
      1 0

      Čteš mi myšlenky, jen to klonování Deliho asi neproběhne. Nicméně úplně stejně bych to jak postavil, tak si myslím, že to trenér postaví.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        bongor     před 7 lety 17.04.2017 15:23 |  
        1 0

        Není to špatnej nápad naklonovat si Simona.Ale nevím,jestli klony přejímají i umění svých originálů.

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        Borris     před 7 lety 17.04.2017 15:39 |  
        0 0

        No to jsem ale vůl :-D samozřejmě jsem tam myslel Pera-Egila :-)

  17. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    lukas8 (admin)     před 7 lety 17.04.2017 15:21 |  
    2 0

    Krásné pondělní odpoledne, přátelé.
    Po ne úplně snadných předchozích zápasech nás dnes čeká papírově o poznání snazší soupeř. Věřím v naší dominanci a doufám, že se dnes gólově pobavíme. Snad dnes nebude mít Ottmar v bráně hradeckých takovou formu, jakou měl proti Plzni.
    Moje sestava: Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Sýkora, Ščuk, Barák, Mingazov - Mešanovič, Škoda.

    Je tu někdo znalý, kdo by mohl odpovědět, zda-li bude tiskovka před zápasem probíhat i živě na youtube? Děkuji moc.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      donford     před 7 lety 17.04.2017 16:12 |  
      0 0

      Jsem v jižních Čechách na chalupě u Písku. Tady už hodinu sněží jak blbec, je +3 stupně. Před tím od rána pršelo. Jen doufám, že je v Praze v Edenu líp. Pěkně vypráskaný velikonoční pondělí.

    • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

      Rottax (přítel SN)     před 7 lety 17.04.2017 16:46 |  
      0 0

      Bude to živě na facebooku ;)

      • Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

        lukas8 (admin)     před 7 lety 17.04.2017 16:56 |  
        0 0

        Děkuji ;)

  18. Re: Do Edenu zajíždí Hradec Králové

    zeleznik2     před 7 lety 17.04.2017 16:57 |  
    1 5

    Tak Sýkorka a Muris jen lavičce. Dost nepochopitelně hrajeme s Hradcem systém 4-5-1. Uvidíme, jak si povede Ruslan napravo. Škoda, že nedostal šanci Jasmin namísto Michaela. 3:0 tip.