Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Mezi dvěma zápasy osmifinále Evropské ligy čeká Slavii vsuvka v podobě zápasu 24. kola české nejvyšší soutěže. Soupeřem sešívaných budou severočeské Teplice. Zápas začíná v 15 hodin, přímý přenos nabídne stanice O2 TV Sport.  

  • Hráči Slavie

    Slavia hrála na San Siru 70 minut výborný fotbal a po dlouhé části hry naprosto eliminovala ofenzivní sílu domácích. Dvacet minut na konci první půle spolu s inkasovaným gólem v závěru zápasu ale dostalo tým do nevýhodné pozice pro odvetu. Při absenci Alanora hodnotí hráče quelhar.

  • Evropská liga

    Slavia na slavném San Siru prohrála první zápas osmifinále Evropské ligy s AC Milán o dvě branky. Zápas zásadně ovlivnila červená karta Dioufa, po které Slavia hrála přes hodinu v oslabení. Na 1:1 srovnával v první půli Douděra, na 2:3 pak ve druhém poločase snížoval Schranz. Slávisté však neubránili závěr zápasu a pět minut před koncem inkasovali čtvrtou branku, v odvetě tak musí pro postup zvítězit o tři branky.

  • Evropská liga

    Los osmifinále Evropské ligy poslal červenobílé na legendární San Siro. AC Milán je druhý nejúspěšnější tým z ligy čtyřnásobných mistrů světa. Celkem má na svém kontě devatenáct domácích titulů, sedm výher v PMEZ, či nástupnické Lize mistrů, dvakrát dobyl PVP, pětkrát Superpohár, třikrát Interkontinetální pohár a v roce 2007 i mistrovství světa klubů. Pojďme se tedy na tuto "továrnu na úspěchy" podívat zblízka.

  • Mezi námi fanoušky

    Po prvních pěti jarních ligových zápasech je Slavia čtyři body za Spartou, se kterou také vypadla z domácího poháru. To jsou přirozená hlavní témata nového dílu podcastu SN Mezi námi fanoušky, která probírají quelhar, Oja a Honza Vetyška.

  • Fortuna liga

    Nezáživné ligové derby ve 23. kole skončilo zaslouženou bezbrankovou remízou. S tou mohou být daleko spokojenější domácí, Slavia už se pro zisk titulu musí spoléhat na bodové ztráty svého rivala, vlastními silami si titul uhrát nemůže.

  • B-Tým

    B tým Slavie porazil v prvním jarním soutěžním zápase Admiru na umělé trávě v Edenu 3:0 dvěma brankami Ogungbayie a jednou Konečného. Díky ztrátě Hostouně vede Slavia ligu už o čtyři body.