Archiv aktualit

  • Hráči Slavie

    Alanor měl rodinné povinnosti a tak zápas v Brně neviděl, těžko mu pak vyčítat, že po přečtení ohlasů nemá chuť si jej pustit ze záznamu. Hodnocení hráčů tak výjimečně přináší quelhar.

  • O Slavii

    Za poslední dva dny došlo ke dvěma novým událostem ve věci insolvenčního řízení proti Slavii. Slavia podala odvolání k Vrchnímu soudu a na polovinu září bylo nařízeno jednání o insolvenčních návrzích. Klub dnes vydal na of. webu prohlášení generálního ředitele Davida Trundy k celé situaci.

  • Fortuna liga

    Zápasy v Brně mají už několik let velice podobný průběh. Domácí nehrají nic světoborného, ale slávisté se na hřišti jen procházejí, dělají málo uvěřitelné chyby v obraně a utkání tak končí vítězstvím Brna. A přesně tak tomu bylo i tentokrát.

  • Fortuna liga

    Skoro to vypadá, jako kdyby si nikdo nepřál slávistické fanoušky na cizích stadiónech. V dalším krásném termínu odehraje Slavia svoje třetí kolo. Soupeřem jí bude konkurent v boji o záchranu, se kterým loni sehrála nejhorší dvojzápas. Tedy Zbrojovka Brno.

  • O Slavii

    Městský soud v Praze v rámci insolvenčního řízení se Slavií uložil navrhovatelům (Online Services Ltd. a Gamma Enterprise) povinnost uhradit zálohu 30 tisíc Kč na výdaje insolvenčního správce po jeho jmenování do funkce. Doplněno o reakci klubu.

  • Fortuna liga

    Slavia v prvním domácím ligovém zápase sezóny 2015/16 remizovala s Libercem 2:2, když o branky sešívaných se již v prvním poločase postarali Škoda a Mikula.