Archiv aktualit

  • O Slavii

    Vedení klubu se dnes zabývalo situací A mužstva. Rozhodlo, že do konce sezóny do složení realizačního týmu zasahovat nebude, Miroslav Beránek tak trenérem zůstává.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie si připsaly další tři body do tabulky po výhře nad Bohemians 5:0. Dvě branky vstřelila Kožárová, po jedné přidaly Pěničková, Budošová a Svitková. Za týden je na programu derby proti Spartě, hraje se v sobotu 2.5. od 13:00 na Xaverově. Dorostenky v derby remizovaly na Spartě 1:1!

  • Fortuna liga

    Slávisté nastoupili v Jablonci s několika změnami v sestavě, ale výsledek byl stejný jako v posledních dvou zápasech - porážka 1:2. Patnáctý gól v sezóně dal Milan Škoda.

  • Fortuna liga

    Řekněte to někomu ve vyspělejších fotbalových krajinách a přijde jen velký údiv. U nás je to však realitou. Slavii přivítá třetí tým tabulky, který vlastní a řídí první muž českého fotbalu Miroslav Pelta. Slavia, která prožívá rekordní sérii, co se týče nejnižšího zisku bodů za určitý počet kol, se pokusí zvrátit osud a překvapivě bodovat. Zápas nevysílá žádná televize.

  • Fortuna liga

    Prohra s Jihlavou znamená, že Slavia se musí již velice intenzivně zajímat o to, co se děje v tabulce pod ní. A na to se podíváme i my v dnešním statistickém okénku. Dobrou zprávou je, že historie hovoří ve prospěch setrvání Slavie v lize.

  • B-Tým

    V juniorském derby branka nepadla, a tak si oba týmy připsaly do tabulky bod. Na obou stranách nastoupilo několik hráčů s ligovými zkušenostmi.

  • Fortuna liga

    Slávisté předvedli další ostudný výkon, doma naprosto zaslouženě podlehli Jihlavě 1:2, když je od debaklu uchránil jen Berkovec a malá odvaha hostů své vedení dále navyšovat. Jediný gól Slavie vstřelil v závěru utkání střídající Dame Diop.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie si připsaly tři body po výhře 8:0 nad Plzní. Čtyři branky vstřelila Kožárová, po jedné přidaly Svitková, Budošová, Malinová a Benýrová. Do závěrečné nadstavby jdou tedy z prvního místa. Dorostenky vybojovaly právo účasti v TOP 4 po výhře 7:3 nad Plzní, tři branky vstřelila Novotná.