Archiv aktualit

  • Hráči Slavie

    Zpackané angažmá bývalého reprezentanta Martina Fenina v Edenu je u konce. Klub i hráč vypověděli vzájemnou smlouvu. O vzájemné dohodě ale nemůže být řeč - hráč dal Slavii k arbitráži. Během dalšího dne ale došlo k vzájemné dohodě a klub i hráč se tak rozcházejí po vzájemné dohodě.

  • Přípravná utkání

    Slavia prohrála v generálce na Gambrinus ligu v Liberci 0:1. V očekávané základní sestavě chyběl Vošahlík, místo něj hrál Prošek. Jedinou branku utkání vstřelil ve druhé půli Šural.

  • O Slavii

    Fanoušci sdružení v Odboru přátel a politickém hnutí Desítka pro domácí na zasedání zastupitelstva Městské části Praha 10 prosadili návrh, podle kterého již Slavia nebude povinně odvádět procenta z každé prodané vstupenky městské části. Ročně tak Slavia ušetří zhruba 1,5 milionu korun.

  • Přípravná utkání

    Juniorka Slavie porazila v přípravě třetiligovou Admiru 4:3, když v poločase vedla již 4:0. Dvě branky vstřelil dorostenec Prosek, po jedné přidali Verner a Vondráček. Za juniorku nastoupili Čonka, Frejlach a testovaný útočník Fernando. Report nám poslal klimi.

  • Přípravná utkání

    V posledním zápase na herním soustředění remizovala Slavia s Metalurgem Doněck 1:1. Slavii opět chyběl zraněný Tomáš Necid, naopak první minuty v přípravě odehrál Tomáš Mičola. Jedinou branku Slavie vstřelil Milan Nitrianský.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie v dalším přípravném zápase narazily na zahraniční celek, tentokrát do Edenu zavítal aktuálně druhý celek slovenské ligy Slovan Bratislava. Na cestu domů si nakonec odvezl příděl šestnáctibranek, Slavia vyhrála 16:0. V kategorii dorostenek se radovaly také naše holky a vyhrály 4:1. Podívejte se na sestřih a fotografie.

  • Přípravná utkání

    V druhém přípravném zápase na herním soustředění podlehla Slavia rumunskému týmu Viitorul Constanta 0:1. Celý zápas odehrál testovaný stoper da Costa, naopak Boudjemaa a Ritchie, kteří dorazili za týmem uprostřed noci, ještě nenastoupili.

  • B-Tým

    Slávistická juniorka je uprostřed své zimní přípravy, za měsíc nastoupí k prvnímu jarnímu mistrovskému zápasu v Třinci. Kouč Daniel Šmejkal si dosavadní průběh pochvaluje: "Zatím jde vše tak, jak jsme si naplánovali."