Archiv aktualit

  • Aktuality z médií

    Deník Sport dnes přinesl velmi zajímavou informaci, Slavia se zajímá o brankáře Radka Černého a rozhodnutí o jeho příchodu by mohlo padnout už dnes! Celý článek zde. Aktualizováno: Radek Černý odjede se Slavií na soustředění do Rakouska.

  • B-Tým

    Došlo k očekávanému oznámení trenéra juniorky pro příští sezónu. Ve druhém ročníku Juniorské ligy povede Slavii Daniel Šmejkal.

  • Rozhovory

    Na dnešním tréninku áčka se sešlo 22 hráčů do pole a 2 gólmani. Tým opustil David Hubáček a kromě zraněného Martina Dobrotky jsou všichni fit. Právě pozice stopera je post, na který by nejpravděpodobněji měla přijít posila. "Neustále monitorujeme hráče, kteří by přicházeli v úvahu na jednotlivé posty, ale není to tak, že bychom už jednali s kluby. Padla celá řada jmen, ale pochopitelně je nebudu zveřejňovat," uvedl generální ředitel Jaromír Šeterle.

  • Hráči Slavie

    Dlouholetý slávista, zástupce kapitána a pokladník v A týmu David Hubáček se loučí s červenobílým dresem a vrací se z rodinných důvodů do Zlína, odkud do Slavie před osmi lety v roce 2005 přišel.

  • Fortuna liga

    S ostrým startem přípravy na nový ročník se ještě naposledy vraťme k sezóně právě skončené. V posledním statistickém okénku k uplynulému ročníku ligy srovnáme poslední čtyři roky působení Slavie v Gambrinus lize.

  • Mládež

    Už dnes začíná v Edenu víkend plný špičkového mezinárodního mládežnického fotbalu pod názvem All Stars Cup. Přijďte povzbudit mladé slávisty, budou vaši podporu potřebovat.