Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Před kamerami ČT4 Sport nastoupí Slavia k druhému jarnímu soutěžnímu utkání. V rámci 18. kola Gambrinus ligy změří síly s Bohemians Praha. Hraje se v neděli od 20:00 na hřišti Viktorie Žižkov.

  • Fanoušci Slavie

    Na základě bezpečnostních opatření Slavie pro utkání s Baníkem Ostrava je Fanklubu umožněno poskytnout členům FK a OP možnost objednávky vstupenek na zmíněné utkání. Tuto službu poskytujeme výhradně mimopražským členům FK a OP.

  • O Slavii

    Bezpečnostní opatření na utkání Slavia - Ostrava vyvolalo řadu otázek a nejasností slávistických fanoušků. Některé z otázek v diskuzích jsme položili přímo tiskovému mluvčímu Slavie Ondřeji Zlámalovi, který nám na ně odpovědě a zároveň nás požádal o to, abychom ještě jednou uvedli jeho omluvu.

  • O Slavii

    Slavia ve spolupráci s Baníkem Ostrava přijala soubor bezpečnostních opatření pro utkání 19. kola Gambrinus ligy mezi oběma kluby, které se odehraje v pondělí 9. března od 17:15 v pražském Edenu. Další podrobnosti byly zveřejněny také na stránkách Baníku - zde. Jejich fanoušci obdrží pouze 610 lístků!

  • Archiv

    Béčko si v přípravném zápase připsalo skalp druholigové Čáslavi.

  • Multimédia

    Fanklub TV byl přítomen na prvním jarním ligovém kole v Edenu a připravil opět reportáže. Můžete se tedy podívat na sestřih z fandění fanoušků Slavie během utkání s Plzní a poté i ohlas Marka Jarolíma, autora tří branek.

  • Fortuna liga

    Fotbalisté v dohrávce 17. ligového kola porazili na domácím hřišti Plzeň 3:2 díky hattricku Jarolíma. Slávisté dvě branky dostali v závěru a zbytečně utkání nechali zdramatizovat. Zápas se odehrál před nejvyšší diváckou návštěvou tohoto kola. Prohlédněte si 7 fotek fanoušků.

  • Fortuna liga

    Přichází dlouho očekávaný okamžik, startuje jarní část Gambrinus ligy! Konec spekulacím fanoušků, v pondělí od 17:15 buď v Edenu, nebo na ČT2 vstoupí Slavia v dohrávce 16. kola do jarní části ligy. V tolik kritizovaný čas se Slavia bude muset obejít bez šesti hráčů v čele s kapitánem Brabcem.

  • Archiv

    Juniorka Slavie sehrála další přípravné utkání na umělé trávě v Edenu proti rezervě Kladna a vyhrála 3:0 díky brankám Tafata, Koblera a Zelinky.

  • Fanoušci Slavie

    Spouštíme nové oficiální stránky Fanklubu Slavie Praha (www.slavista.cz), určené nejširšímu okruhu slávistů, ať už svůj klub provázejí na všech utkáních i ostatních akcích, nebo fandí jen doma u televize či drží palce jenom v duchu. Pro ty, co doma vychovávají malé slávistické dušičky a nemají čas jezdit na stadion i pro ty, kterým to nedovoluje velká vzdálenost, práce nebo zdravotní stav. Díky internetu my všichni můžeme být se svým klubem a jeho fanoušky na každém kroku, můžeme se navzájem informovat, povzbuzovat, bavit a radovat.