Archiv aktualit

  • Archiv

    V posledním roce 1. světové války byla založena Středočeská župa a dokonce se odehraje i její mistrovství. Slavia neztratila ani bod, Spartu poráží gólem Josefa Sedláčka 1:0. Ale ten zanedlouho odchází právě k tomuto soupeři. Je vyhlášeno samostatné Československo, 10. listopadu 1918 se hraje první derby a Sparta vyhrává 4:1...

  • Archiv

    Nový stadión se neotvírá každým dnem. Dokonce snad ani ne jednou za rok se objeví na mapě fotbalové současnosti další svatostánek, chrám jeho veličenstva fotbalu. Dne 7. května 2008 se dočkala Slavia Praha. Ale nejen ona se může radovat. Myslím si, že důvod ke spokojenosti musí mít každý, kdo fotbalu u nás fandí.

  • O Slavii

    Zápas proti Jablonci se s velkou pravděpodobností odehraje v Edenu. Od zítřka probíhá výměna permanentek ze Strahova za lístek do Edenu a prodej klasických lístků.

  • Fanoušci Slavie

    Souběžně hrané devětadvacáté kolo Gambrinus ligy vlastně nerozhodlo o ničem, napovědělo však mnohé. Druhým sestupujícím se stane s největší pravděpodobností příští týden Bohemka. Co je však nejpodstatnější, Slavii stačí v posledním kole bod, a stane se mistrem ligy!

  • Multimédia

    Slávisté po výhře v Mladé Boleslavi a kolapsu Sparty mají titul nadosah. Včera však fandové předvedli fantastickou atmosféru a hráčům vytvořili domácí prostředí. Nyní se můžete podívat na očekávané video. Užívejte si tyto krásné okamžiky, které za týden snad budou pokračovat!

  • Archiv

    Kombinovaný tým složený ze šesti hráčů áčka, tří fotbalistů béčka a dvou z dorostu porazil Letohrad, o góly se podělili Jarolím, J. Černý a Kindel.

  • Názory

    Je 13. 5. 2006 a odpoledne se hraje poslední kolo Gambrinus ligy 2005/2006. Karty jsou rozdány jasně - mistrem se stává Liberec a mezi Mladou Boleslaví a Slavií se rozhodne, kdo ze 2. místa postoupí do kvalifikace o Ligu mistrů...

  • Info o SN

    Slávististé zažívají krásné období, postoupili jsme do Ligy mistrů a konečně jsme otevřeli ten náš božský chrám v Edenu. Při této příležitosti jsem pro vás připravil speciální DVD s názvem "Slávistické sny 2007/2008". Pořídit si ho můžete již zítra v Mladé Boleslavi. A co se tam nachází?