Archiv aktualit

  • O Slavii

    Slavii opustil slávistický chorvatský obránce Ante Aračič a přestoupil do belgického klubu FC Molenbeek Brussels Strombeek. Po zápase v Žilině vypadl z kádru a již se neprosadil zpět. Potěšující zprávou je prodloužení kontraktu s Michalem Vorlem.

  • Fortuna liga

    Fotbalisté Slavie vyhráli i v pátém ligovém kole, tentokrát porazili Most na jejich hřišti 3:2. Dvakrát se trefil kapitán Stanislav Vlček, jednou také Gaúcho.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie bez problémů porazily nováčka Ivančice a nadělily jim jedenáct branek. Pětkrát se prosadila Pěničková, dvakrát Šeranová, po jedné brance přidaly Přibyslavská, Tesková, Voňková a Králová. I juniorka vyhrála dvojciferným rozdílem. Premiérový zápas mají za sebou starší žákyně Slavie. Prohlédněte si sedm fotografií ze zápasu slávistek v nových černých dresech.

  • Archiv

    V dalším kole ČFL slávistická rezerva vybojovala bod v Blšanech.

  • Fortuna liga

    Opět nás čeká realita všedních dní. Po historickém postupu do základní skupiny Ligy mistrů zajíždíme zítra do Mostu. Karel Jarolím dá pravděpodobně příležitost hráčům, kteří se dosud do hry moc nedostali. Utkání začíná zítra v 17:00, nevysílá ho žádná televize.

  • O Slavii

    Slávistické vedení nám na dnešek připravilo jedno překvapení. Z Liberce přichází na půlroční hostování jedenadvacetiletý levonohý záložník Daniel Pudil.

  • Info o SN

    Jak jsem slíbil, tak jsem splnil a velice rychle vám nabízím nové fans DVD, na kterém naleznete záběry z prvních osmi utkání včetně téměř dvacetiminutového sestřihu fanoušků z postupového utkání Slavia - Ajax. Kromě toho můžete stahovat nově i sestřih z utkání Slavia - Brno. DVD si můžete převzít i osobně v Edenu.

  • Liga mistrů

    Je to tady, konečně známe své soupeře v toužebně očekávané Lize mistrů. Na Strahov přijedou tyto celky ze skupiny H- Arsenal, Sevilla/AEK Atény, Steaua Bukurešť. První zápasy se hrají 18. a 19. září. Slavia přišla na řadu předposlední, kdy už byla na výběr skupina G či H. Slavia začne ve středu 19. září doma proti Steaua Bukurešť.

  • Multimédia

    Je to tady, očekávané video ze včerejšího večera je hotovo a můžete si ho konečně stáhnout! Zažijte znova pocity euforie a nekonečného nadšení. Těšte se však na nové DVD, které v brzké době vydám!

  • Názory

    Všichni jistě ještě žijeme ze včerejší euforie, kdy konečně vyšel postup do Champions League. Můžeme se těšit na skvělé zápasy v základní skupině, plné stadiony a krásné fotbalové zážitky, ale zároveň bychom v některých ohledech měli zůstat při zemi a nevytvářet si nereálné sny a představy.