Archiv aktualit

  • Reprezentace

    Stanislav Vlček dostal dodatečnou pozvánku do reprezentace na blížící se dva kvalifikační utkání s Německem a Kyprem! Nahradil tak nemocného Davida Lafatu, který ještě není připraven podstoupit plnou zátěž.

  • Stadion Eden

    Před týdnem jsem popsala svou představu ohledně toho, jak by měly fungovat některé služby na novém stadiónu v Edenu. K článku jste se mohutně vyjadřovali v komentářích a rozproudili tak diskuzi. K některým věcem, o kterých jsme diskutovali, se konkrétněji vyjádřil manažer pro marketing E Side Property Alexandr Kliment.

  • Rozbor

    V pondělní dohrávce 18. kola fotbalové Gambrinus ligy Slavia po výkonu plném nepřesností a křeče porazila Brno 2:1, když její výhru zařídili střídající Brazilec Costa a slovenský reprezentant Matej Krajčík až v posledních 15 minutách hry. Brno vedlo od 8. minuty gólem Oklešťka a tento brzký zásah do taktiky Slavie poznamenal pozdější vývoj utkání. Pojďme si to pomocí amatérské tužky rozebrat.

  • Názory

    Přestože včera na stadion nedorazilo příliš lidí, dokázali fanoušci vytvořit dobrou kulisu pro naše hráče, hlavně zásluhou zaplněného kotle. Ten se prezentoval také pěknou choreografií bez pyrotechniky. Fanouškům za vše poděkoval i provozní ředitel Jan Jakubec.

  • Fortuna liga

    Slávisté prohrávali s Brnem sedmdesát minut, ale ve šťastné závěrečné desetiminutovce otočili na 2:1 a rozhodli tak o svém setrvání v čele tabulky. Prohlédněte si 60 fotografií jak ze zápasu, tak z hlavně pohled na kotel a choreografii!! Vše naleznete v článku či ZDE.
    VIDEO 1: Na videu uvidíte fandění slávistického kotle, dvě choreografie, radost ze vstřelených branek a také závěrečnou děkovačku. Délka 6:21, rozlišení 640x480, velikost 42,7 MB. Stahujte ZDE.
    VIDEO 2 - NOVÉ: Prohlédněte si záběry na fandění, reakce na vstřelené branky, choreo či děkovačku z pohledu hlavní tribuny. Autorem je r209vltava. Délka 7:07, rozlišení 640x480, velikost 28,5 MB. Stahujte ZDE.

  • O Slavii

    Slávisté zítra odpoledne v dohrávce 19. kola nastoupí poprvé na jaře na domácím hřišti na Strahově proti Brnu.

  • O Slavii

    V květnu loňského roku se stal Milanu Černému osudný zápas české reprezentace proti Švýcarsku. Diagnóza? Přetržené křížové vazy. Po listopadové operaci nyní rehabilituje a jak sám říká: "Když půjde všechno super, mohl bych si zahrát v posledním zápase právě probíhající sezóny."

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie v prvním jarním zápase zvládly velice těžký zápas a i přes nepříznivý průběh nakonec zaslouženě vyhrály 2:0. Branky daly Divišová a brankářka Zbořilová z výkopu! Juniorky ve svém zápase remizovaly 0:0.

  • Archiv

    Slávistická rezerva ve svém druhém jarním vystoupení nezaváhala a z Mladé Boleslavi přiváží výsledek 3:2 a tři body.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistkám Slavie zítra také konečně začíná jarní část ligové soutěže. Po dvou a půl měsících přípravy zahájíme boje o mistrovské body v Brně, na které na druhém místě máme náskok pouhých tří bodů. Juniorky naopak ze čtvrtého místa budou útočit na vyšší pozice. V zimě též došlo k několika změnám v kádru.