Fortuna liga

Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

Slavia jede v 19. kole HET Ligy do Mladé Boleslavi s cílem udržet se na druhém místě tabulky. Zápas začíná v sobotu v 18:00 a přímým přenosem jej vysílá O2 Sport.

Mladá Boleslav, to je už roky synonymum pro tým bojující o pohárovou Evropu, velmi často úspěšně. Vždyť v posledních čtyřech sezónách skončila Boleslav vždy nejhůře na čtvrtém místě. Letos je však tato meta klubu vzdálená velmi výrazně a středočeský klub bojuje o samotné udržení v nejvyšší soutěži. Je to s podivem, protože žádné velké pohyby v kádru oproti minulé sezóně nenastaly. I proto je přirozené vidět hlavní důvod na trenérském postu a ve sportovním vedení. Tam přišel, dokonce jako generální manažer, na začátku sezóny bývalý trenér Slavie Dušan Uhrin. Ale od začátku to nebylo ono, za podivných okolností odešel Martin Svědík, v zimě potom Uhrin změnil pracovní zařazení na "pouhého" trenéra a po dvou porážkách nakonec klub opustil před pár dny úplně, nahradil jej bývalý hráč Jablonce a trenér Karviné Jozef Weber.

Ten se bude snažit něco udělat se sérií 5 ligových porážek v řadě, vinou které najdeme Boleslav v tabulce na 13. místě pouhý bod nad sestupovou 15. příčkou. Z 18 zápasů v lize prohrála Mladá Boleslav 11, tedy jen o jeden méně než v posledních dvou celých sezónách dohromady (60 zápasů). Rovněž 31 inkasovaných branek (1,72 branky na zápas) není nic, co by si klub mohl dát za rámeček, jde o třetí nejvyšší počet inkasovaných branek v celé lize.

Slavia jede do Boleslavi po méně než roce, naposledy tam slavně vyhrála v 29. kole 2:1 a udělala velice důležitý krok k titulu. Branky tehdy vstřelili na začátku zápasu Michael Ngadeu a v 86. minutě Ruslan Mingazov. Poté sice snížil Chramosta, ale na výhře Slavie to už nic nezměnilo. Spolu s domácími zápasy drží Slavia sérii tří výher v řadě nad Mladou Boleslaví, na podzim v Edenu sešívaní porazili svého soupeře dokonce vysoko 4:0 díky dvěma brankám van Burena z první půle a málokdy vídanému kiksu brankáře Agajeva ve druhé půli, skóre pak pečetil Sobol. Zda někteří z výše zmíněných hráčů naskočí do zápasu v sobotu, to je otázkou. Na "pomoc" Agajeva se slávisté spoléhat nemohou, tento golman odešel z Boleslavi po pouhém půl roce. Sobol s van Burenem patří aktuálně mezi náhradníky a jejich start v základní sestavě je dost nepravděpodobný. Stejně tak to vypadá, že má aktuálně do základu celkem daleko i Ngadeu a situace Mingazova je minimálně ne zcela jasná.

Vůbec odhadovat základní sestavu Slavie je v současnosti těžkým úkolem. Jisté je, že Slavia se musí obejít bez obránce Jakuba Jugase a záložníka Josefa Hušbauera, kteří si odsedí trest za čtyři žluté karty. Naopak po trestu za šlápnutí na soupeře se vrací Jan Bořil. Ten by měl oproti minulému zápasu nahradit v sestavě právě Jugase na pravém beku, jak se Slavia vypořádá s absencí Hušbauera, to se zdá být ve hvězdách, nejpřirozenější náhradou je zřejmě Danny. Zdravotní stav hráčů Slavia před zápasem neupřesnila, minulý týden v týmu řádila viróza a tak není vůbec jasné, jací hráči budou k dispozici.

Tip na sestavu: Kolář - Bořil, Kúdela, Pokorný, Sýkora - Stoch, Souček, Bucha, Zmrhal - Danny - Škoda

Kurzy v Tipovačce SN: 5.30 - 3.70 - 1.70 -  !! Nezapomeňte na zápas natipovat !!

19. kolo - Sobota 03. 03. 2018 18:00

HET liga, 2017/2018
0 - 3
0 - 1
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

40. Jaromír Zmrhal
66. Milan Škoda (pen)
73. Milan Škoda

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Hofo78     před 6 lety 02.03.2018 18:31 |  
    3 10

    Jestli nenasadí Simona,Míšu a Dannyho...tak opravdu nechápu

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Travinho     před 6 lety 02.03.2018 22:17 |  
      0 2

      Místo koho?

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      eye     před 6 lety 03.03.2018 16:55 |  
      1 0

      Simon je po nemoci, nevím, kdy se zapojil do tréninku.

  2. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Ondráš     před 6 lety 02.03.2018 18:43 |  
    13 1

    Hurá! Konečně je tu zase téma fotbal a ne politika..

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      afro     před 6 lety 02.03.2018 18:46 |  
      5 5

      Já bych si tu sestavu představoval trochu multikulturnější... ;-)

  3. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    zeleznik2     před 6 lety 02.03.2018 18:43 |  
    1 0

    Na jaře jsme zde konečně po letech vyhráli a udělali důležitý krok k titulu. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se něco podobného opakovalo i zítra...Bolka je v krizi, ale s novým trenérem se může chytit, jen doufám, že to zítra nebude...bez Pepy, ale už s Bořilem. Tipnu naší výhru 2:0...

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Divizni (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 20:07 |  
      1 1

      Tak to já na rozdíl od tebe raději netipuju. Veber v rozhovoru říkal, že se mu chtějí všichni ukázat. A my zatím v té super formě bohužel nejsme.

  4. Majitel

    Mike     před 6 lety 02.03.2018 19:45 |  
    5 9

    Ja se priznam, ze pro me daleko dulezitejsi nez vysledek zitrejsiho zapasu je to, jak se to bude vyvijet ve spolecnosti CEFC, a zda nejak zasadnim zpusobem neomezi financovani naseho klubu, nebo uplne neskonci. Protoze tezko nas nekdo solventni koupi a predstava a posmech ostatnich, ze skoncime zase u nejakeho Sisaka, je dost desiva. Hrat nejaky prostredek tabulky je nyni dost nepredstavitelne. Tak snad to nebude tak horke.

    • Re: Majitel

      smely (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 19:56 |  
      9 0

      Dle infa od vedení dnes dorazilo na účet standardních 50mega, takže zatím se jede bez omezeni...

      • Re: Majitel

        Ragnarok     před 6 lety 03.03.2018 06:19 |  
        4 7

        https://twitter.com/DanielKonrad01/status/969580839259574274 Ano, to píše v tomto tweetu. Nicméně pokud někdo rozumí financím, tak musí být z tohoto tweetu zděšen. Jeho obsah svědčí o tom, že ten pán o finančním řízení společnosti neví vůbec nic a je to totální diletant. Ve vedení se prostě nachází zajímaví lidé, kteří evidentně prošli náročným výběrovým řízením. Že díky majiteli klubu nemá Slavia žádné pohledávky, je na Nobelovu cenu za ekonomii, to je prostě zázrak.
        O Slavii bych neměl strach, ta byla za Rakouska, za Masaryka, za Heydricha, za Gottwalda a bude i za kohokoli jiného, protože Slavia a vztah fanoušků k ní se nedá koupit ani prodat, ten prostě je.

        • Re: Majitel

          ElBrody     před 6 lety 03.03.2018 07:47 |  
          2 0

          Spojitost mezi tweetem o kredibilitě a kvalitou finančního řízení společnosti je asi stejná jako spojitost fotky prezidenta se zvířátkem a schopností řídit zemi. Je to prostě fráze k uklidnění situace, nic víc, nic míň. Podle toho bych Danovu práci fakt nehodnotil, ani jedním směrem. A světe div se, platí to i pro velkou část vzývaných tweetů JT.

        • Re: Majitel

          dubas     před 6 lety 03.03.2018 09:01 |  
          4 0

          Možná by nebylo špatné si o tom člověku něco zjistit, jaké má vzdělání a kde a jak dlouho pracoval a na jakých pozicích, pak nebudeš vypadat jak totální Vácha. Myslím, že dělat u takového člověka výběrové řízení, to je dobrý vtip:-)))))

          • Re: Majitel

            Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 10:30 |  
            7 1

            Ragnarok nema cas si neco zjistovat,lita letadlem a posloucha cizi rozhovory. Jenom skoda,ze nemuzu nikomu rict,co si v nich vyslechl.. kazdopadne se vsichni jeste budeme divit..

    • Re: Majitel

      Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 20:00 |  
      4 1

      Hale pokud by se něco posralo, tak pochybuji, že by CEFC dělala nějaké drahoty. Zbavit se nás by totiž bylo čistě politické rozhodnutí, s financemi by to nemělo nic společného. A myslím, že jsme teď docela dost dobrá "komodita" s tím stadionem a kádrem, co máme. Pořád je tu pan Šimáně a určitě by se našel někdo další. Třeba jiná čínská firma. Průšvih by to byl spíš z hlediska fungování klubu, kde by došlo zřejmě k totálnímu překopaní a vymýšlení nové cesty. Ale nahoře by jsme se podle mě měly držet tak jako tak. Sisákové a spol nás určitě nekoupí, ty se k majetku dostávají úplně jiným způsobem..

      • Re: Majitel

        Faris (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 20:49 |  
        0 2

        no já silně pochybuju, že by to teď bral Šimáně, i s tím stadionem. Cena klub+stadion kolik, třeba 1,5 mld? Majetek Šimáně 9 mld. Bez šance, že by do toho šel

        • Re: Majitel

          Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 20:59 |  
          0 0

          Tak nepochybuji,ze by si Simane dokazal sehnat kapital a vzhledem k tom,ze by to bylo politicke rozhodnuti zbavit se nevydelecnych podniku,mohla by byt cena nizka.. ale kdo vi..

          • Re: Majitel

            Radek097 (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 21:32 |  
            0 0

            Vždycky rozhoduje poptávka a nabídka...
            Šimáně při vstupu do Slavie řekl, že měl až tři spoluinvestory, kteří do Slavie chtěli vstoupit.

    • Re: Majitel

      ervin     před 6 lety 03.03.2018 14:54 |  
      0 0

      Výplata mě přišla je to v pohodě!

  5. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 02.03.2018 19:55 |  
    8 2

    Díky za článek ;-)
    S navrhovanou sestavou bych byl spokojený za předpokladu, že by pořád nemohl hrát Deli. Pokorný je ale případně dobrá náhrada. Souček s Buchou by to za Dannyho měli v klidu odběhat. Mám takové tušení, že tam dostaneme jako první gól ale tentokrát to zvládneme otočit. Boleslav díky naší hře bude zatažená a hrát na brejky. Jsem rád, že náš trenér tam naopak s takovou strategií nejede i když na získání bodů by byla v tuhle chvíli asi nejlepší. Boleslav musí stůj co stůj protože i po remíze by mohla padnout na sestupovou příčku. Jen ať pořád pilujeme to samé bez ohledu na soupeře - nátlakovou hru, vysoký presink a tentokrát i víc střelby a zakončení. Trenér to dle rozhovoru vidí stejně. Od první minuty zatlačit soupeře na jeho půlku a nepustit ho odtamtud do konce zápasu. Těším se a doufám, že to zase bude o něco lepší fotbal..

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Kukič     před 6 lety 02.03.2018 22:50 |  
      1 3

      Konečně zase rozumný názor.

  6. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Billy01     před 6 lety 02.03.2018 20:32 |  
    11 10

    No doufám, že bude Deli zdravý a Pokorný zůstane na lavičce, nebo nejlépe na tribuně. SKS

  7. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    honzaccc     před 6 lety 02.03.2018 22:43 |  
    2 4

    Líbilo by se mi, kdyby naskočil Škoda jako hrot a pod ním podhrot Tecl. Něco jako Koller a Baroš za mlada :).... Ale jestli by to těm našim klukům fungovalo, toť otázka :)

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 00:23 |  
      12 4

      Určite zajímavá kombinace. Já v tom ale spatřuji jeden problém. Pro spoustu lidi je Standa typ brejkového útočníka se solidni rychlosti. Já ho tak úplně nevidím. Podle této úvahy by pro něj mělo být ideální hrát buďto jako osamocený útočník zabíhající si za obranu nebo jako druhý útočník, motající se kolem vysokého "sklepávače". Podle mě ale Standa není natolik rychlý, jako byl třeba Standa Vlček, aby byl touto vlastností nebezpečný a ani nemá takovou techniku nebo alespoň tah na bránu jako měl třeba dřív Baroš a byl tak schopný se po sklepnutém balonu prokličkovat nebo probít přes další obránce do šance. Standa umí hrát dobře na ofsajdové lajně ale ne výjimečně. Stejně tak nemá výjimečnou rychlost ani výjimečnou techniku. Nejvýjimečnější je u něj hra v pokutovém území. Má výborný výběr místa a zakončení z prvního dotyku. Je to takovej kříženec Lafaty a Standy Vlčka. A když je ve vápně ví, že si může dovolit i kličky. Naopak když je mimo vápno, tak má velké problémy přejít jeden na jednoho, viz jeho většinou zoufalé představení na pravé záloze. Tam je to ještě navíc umocněné lajnovou čárou a jeho záměry jsou o to víc čitelné. Když je na středu, tak přeci jenom dokáže víc uplatnit jednoduché posunutí mimo dosah protihráče a pak tři čtyři rychlé kroky, aby se dostal za něj. Podle mě Standa potřebuje, aby byl ten hlavní hroťák, co se především soustředí na to, aby se včas dostal do vápna a tam zakončoval centry a přihrávky. Nemám vůbec strach o to, že by se nedokázal prosazovat. Jeho statistiky hovoří za vše a myslím, že by mu to s dvojící podpůrných křídel Zmrhal - Stoch náramně sedělo. Bohužel je tu ještě problém číslo dvě a to je mentální síla. Standa musí cítit od trenéra absolutní důvěru. Potřebuje mít tu záruku, že je útočník číslo jedna. Pak se totiž uklidní a s čistou hlavou hraje přirozeně, jednoduše a efektivně. Jak se cítí ohroženej, tak jde lidově řečeno do kytek, protože nad tím začne moc přemýšlet a následkem toho dělá špatné rozhodnutí. Takže za mě Standa jedině jako hrotovej útočník místo Škody, ke dvě vysunutým křídlům - systém 4-3-3 nebo 3-4-3. Myslím si, že by to i výrazně pomohlo naší ofenzivě skrze míň nakopávaných balonu. Ale momentálně neupřednostňuji ani Škodu ani Tecla. Ale rád bych někdy viděl, jak by to se Standou místo Milana vypadalo.
      Jinak jako druhého útočníka ke Škodovi bych viděl Burena. Sklepnutý nebo odražený balon od Škody, do kterého vletí Mick se sklopenou hlavou a přes tři různé odrazy a holeně se probije až před golmana, kterého trefí bombou do prostřed brány přímo do hlavy, od které se míč odrazí zpátky Mickovi na koleno a následně do brány :D
      Ne, teď vážně. Myslím, že by to Mickovi hodně sedělo. Má velmi dobré zrychlení, umí se motat kolem druhého útočník a výběr míst ve vápně má taky dobrý.
      Prostě buď:
      3-5-2 (3 obránci jakýkoliv - Bořil, Bucha, Souček, Sýkora - Hušbaer/Danny a ve předu Škoda s Burenem)
      nebo:
      3-4-3 (3 obránci jakýkoliv - Bořil, Bucha/Souček, Hušbauer/Danny, Sýkora - Stoch, Škoda, Zmrhal)

      A pak že tu ligu s tímhle kádrem nevyhrajem! Co ligu, Ligu Mistrů :-)

      • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

        Billy01     před 6 lety 03.03.2018 06:15 |  
        1 1

        +1

      • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

        Travinho     před 6 lety 03.03.2018 07:24 |  
        6 2

        Do jisté míry souhlasím, ale úplně si nemyslím, že by Standa nemohl hrát z kraje. Je to samozřejmě o tom, jakou hru budeme hrát, ale pokud by hráli z křídel borci, kteří budou výrazně podporovat hrotového útočníka a kraje obstarávat spíše beci, tak by mu to mohlo sedět. Ostatně takhle odehrál výborné zápasy v Jablonci. Na hrotu vnímám jako nevýhodu výšku, zvlášť potom v momentě, kdy je náš tým bohužel neustále zvyklý dost často nakopávat míče. Zády k bráně je přeci jen výrazně slabší než Škoda s Necidem. Další mezeru vidím ve využití Stocha jako podpůrného křídla. Jeho pohyb na hřišti bohužel většinou připomíná vše, jen ne to vysunuté křídlo. Jinak doufám, že se Standy dočkáme i v zápasech, kde bude potřeba na konci dobýt obranu a dát gól, protože orientaci ve vápně tu on má, navíc není zdaleka tak statický jako třeba Necid a má výborné uvolnění od obránce.

  8. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Fulham     před 6 lety 03.03.2018 07:54 |  
    6 0

    Dnes bych dal čuchat a lákal. Držet vrabce pevně v hrsti a lákat a lákat...a když si přičichnou - pustit vrabce , holuba na střechu a bum! a prásk! , vžžm, křus, třïsk ho, uuuuíííí, hùùù, šleh, buch, uuááá....cítím pěkných 0-1

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Hubacek     před 6 lety 03.03.2018 08:33 |  
      2 0

      To já zas cítím , že jsem se zrovna zbavil rýmy a kašle po Jihlavě , tak dnes je zase zima a chytnu to v Boleslavi znovu . Doufám že i Kolář něco chytne

      • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

        Fulham     před 6 lety 03.03.2018 08:38 |  
        0 0

        Neber kabátu na holé tělo...sic se zbavujeme košilely

        • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

          Fulham     před 6 lety 03.03.2018 08:47 |  
          0 0

          Ntbn při sledování Liberce je pocitově zima větší...:-)

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      edenian     před 6 lety 03.03.2018 09:19 |  
      3 0

      Fulhame, ty uz jsi u koule ? :-)

      • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

        Fulham     před 6 lety 03.03.2018 10:07 |  
        0 0

        Depá čéče...absence. :-)

  9. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    DKNL     před 6 lety 03.03.2018 09:53 |  
    3 5

    Plzeň si to umí zařídit. Jako loni na Bohemce.

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      mirecek1111     před 6 lety 03.03.2018 10:04 |  
      5 0

      A bylo jim to nakonec stejné celé na hovno... :-) Navíc Baník je aktuálně v krizi, za 2-3 zápasy možná přijde změna trenéra a potom to pro Plzeň může být těžší soupeř. Navíc psychologicky budou další víkend v tabulce bez bodu, pokud bychom dneska vyhráli, de facto bychom v tabulce stáhli Plzeň za jeden týden o šest bodů....no ale o těchto věcech spekulovat v našem rozpoložení je asi na hlavu..

  10. sestava

    ŽerykRWS     před 6 lety 03.03.2018 10:01 |  
    0 2

    Kolář - Bořil,Kůdela,Deli,Sýkora - Souček - Mingazov,Stoch,Bucha,Zmrhal - Škoda
    Za nepříznivého stavu Tecl za Součka a Danny za Buchu.

    • Re: sestava

      Travinho     před 6 lety 03.03.2018 11:00 |  
      2 0

      Sice je to možná trochu proti češtině, ale Kúdela se píše s čárkou nad u!

      • Re: sestava

        urs (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 13:02 |  
        2 1

        Ouvej, už druhej přehmat dneska :/ Tímto se Kúdelovi omlouvám v mém původním příspěvku za kroužek! :)

    • Re: sestava

      Kenny     před 6 lety 03.03.2018 11:35 |  
      4 1

      Stridani bez ohledu na vykon jednotlivcu, to je teda napad!

      • Re: sestava

        ŽerykRWS     před 6 lety 03.03.2018 20:53 |  
        0 1

        Sikanujou te v praci, nebo doma ? Mame plno moznosti jak menit rozestaveni podle situace bez snizeni kvality jedenactky. Dve jsem zminil. Bodni se

        • Re: sestava

          Kenny     před 6 lety 04.03.2018 11:28 |  
          0 0

          Klídek! Nepomohl by prášek pod jazyk? Jen zmiňuji, že střídat jednoho z nejlepších, Součka, je nesmysl.

  11. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    urs (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 11:00 |  
    1 8

    Tipnul jsem tři k nule, tak uvidíme. Sestava zde s tím, že Standa bude hrát podhrotového snajpra:
    Kolář - Bořil - Kůdela - Deli - Sýkora - Mingazov - Hušbauer - Stoch - Zmrhal - Tecl - Škoda

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      DKNL     před 6 lety 03.03.2018 11:09 |  
      3 0

      Hušbauer má stopku,ne?

      • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

        urs (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 12:56 |  
        3 3

        Ááááá..., pravdu díš, jsem nemehlo - namísto Hušbyho samosebou oblíbenec (i můj) Suk.
        Je to jen momentální představa základní jedenáctky vůči dnešnímu soupeři, neberme to jako závažné téma.
        Každopádně tři fíky a tím i tři body jsou nutnost, ať už hra vypadá jakkoli..

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Faris (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 11:50 |  
      6 0

      Souček je základní stavební kámen u Trpíse, jestli není nemocný, bude hrát. Husbauer má stopku

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      sTizz (přítel SN)     před 6 lety 04.03.2018 12:23 |  
      2 0

      Dobry odhad skore:)

  12. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Mikey     před 6 lety 03.03.2018 13:51 |  
    0 0

    Náhodou nevíte, jestli náš zápas má videorozhodčího.

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Citymat     před 6 lety 03.03.2018 14:02 |  
      0 0

      je to na O2 tak ze asi jo.

    • Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

      Kmotr (přítel SN)     před 6 lety 03.03.2018 14:30 |  
      0 0

      Ma..

  13. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    Fačín     před 6 lety 03.03.2018 15:27 |  
    1 6

    Tak dnes doufám ve velmi zlepšenou hru, už není čas na vytáčky, je březen, třetí jarní kolo, teď už musí být jasně znát, co chce trenér a potažmo sportovní ředitel s týmem dělat. Boleslav je rozložená, jediný nebezpečný hráč je Golgol Mebrahtu (toho jsme měli již dávno přivést), trenér Weber není žádný zázrak. Prostě to musí být vítězství a tentokrát už vyšším rozdílem. V koukatelný fotbal nedoufám, s tím jsem se již smířil.

  14. Re: Ve třetím jarním kole do Mladé Boleslavi

    qwertz0099     před 6 lety 03.03.2018 15:30 |  
    7 0

    Když se dívám na Jihlavu, tak musím konstatovat, že v Boleslavi udělali velkej provar. Protože vyhodit Svědíka a na jeho místo dosadit Uhrina ml. je umění . S Webrem si myslím, že se postupem času zlepší.