Fortuna liga

Slavia - Teplice 3:0

Slavia porazila na závěr své série pražských zápasů Teplice bez větších problémů 3:0 brankami Stancia, Kuchty a Ousoua, i po šestnáctém kole tak povede tabulku o tři body před nejbližším pronásledovatelem, kterým je tentokrát Plzeň.

Do základní sestavy tentokrát postavil trenér Trpišovský opět Jakuba Hromadu, který není na evropské soupisce. Ten doplnil v záloze Holeše a Stancia. Zraněného Alexe Baha nahradil Lukáš Masopust a na jeho místo na kraji zálohy se postavil Ivan Schranz. Na dalších pozicích nedošlo k žádné rotaci nebo šetření a nastoupili hráči základní jedenáctky. Hosté postavili do sestavy jak veterána Rezka tak mladíčka Chaloupka na post stopera, pro kterého šlo o teprve druhý ligový start. Slávisté v úvodu zavřeli soupeře na jeho polovině s Holešovu střelu z dobré pozice srazil jeden z bránících hráčů na roh. O minutu později po dobré práci Olayinky a Schranze šel na brankáře Grigara sám Kuchta, udělal však kličku příliš dlouhou, a proto se Grigar stačil vrátit a střelu Kuchty z úhlu sebral. V desáté minutě si Hromada naběhl na pas z hloubi pole, sice procedil míč skrz vybíhajícího Grigara, ale za ním stihl míč odkopnout na roh jeden ze stoperů. Ve 13. minutě šel jeden ze slávistů u potřetí v zápase sám na bránu, tentokrát Kuchta, nechal však jen vyniknout Grigara a k plnohodnotné dorážce se už nedostal. O chvíli později fauloval Hromadu za žlutou kartu Rezek, k přímému kopu téměř z rohu pokutového území se postavili Stanciu s Masopustem, střílel první z nich a překvapil Grigara ranou do šibenice na bližší tyč - 1:0! Slávisté pak ubrali z přímočarosti, sice soupeře pořád nepouštěli na vlastní polovinu, ale sami se do dalších šancí také nedostávali. Až ve 32. minutě to zkusil znovu z přímého kopu Stanciu, tentokrát míč srazila zeď na roh. O deset minut později se slávisté radovali podruhé, Kačaraba křížným pasem vyslal do křídla Masopusta, ten centrem našel ve vápně Kuchtu, jehož hlavička obloučkem zapadla k vzdálenější tyči - 2:0! Slavia touto brankou spadla do pověstné Csaplárovy pasti, poločasový stav byl totiž 2:0.

Hosté do druhé půle jednou vystřídali, Rezka nahradil Černý, a začali daleko aktivněji napadat rozehrávku sešívaných, kteří se několik minut nemohli dostat kloudně na polovinu soupeře. Až v 53. minutě to zkusil z 25 metrů Holeš, střela však byla zablokovaná. V ještě lepší pozici byl Holeš za tři minuty, mohl dokonce i nahrávat, zkusil však vystřelit a Grigar míč lapil. Za dalších pár minut fauloval Mareček Olayinku, sudí Machálek nejprve udělil žlutou kartu, pak byl však povolán k videu a rychle svůj verdikt změnil na kartu červenou. Brzy nato odešli ze hřiště Kačaraba s Olayinkou a nahradili je Plavšič s Krmenčíkem, Tomáš Holeš se zasunul na post stopera. Z dálky pak vysoko nad bránu stříleli Masopust a Stanciu. V 68. minutě docílil Hromada branky dorážkou po přímém kopu, jenže už předtím sudí Machálek přerušil hru, když viděl útočný faul Lingra. O pět minut později vznikl velký závar ve vápně hostů, nejprve Grigar fantasticky zasáhl proti Ousouovi a následně Lingr napálil zblízka břevno! Překrásnou akci pak rozjeli střídající Madsen s Krmenčíkem, uvolnili Lingra, ten ještě předložil Plavšičovi, jehož střelu za překonaným Grigarem vykopl jeden z obránců! Posledních dvacet minut zápasu se hrálo prakticky výhradně kolem vápna soupeře a v 84. minutě Plavšič načechral míč pro nabíhajícího Ousoua a ten poslal míč pod břevno - 3:0! Poté ještě rychle rozehraný roh dostal Masopust na Madsena, který našel Krmenčíka, jemu však střela pořádně nesedla. I tak ovšem musel Grigar vytáhnout těžký zákrok. V nastaveném čase ještě střílel Oscar, trefil jen Lingra, od kterého se míč odrazil mimo tři tyče. Slavia si tak poslední listopadovou neděli v klidu a bez komplikací došla pro tři body.

Další porážku svého týmu přišel okomentovat trenér Teplic Jiří Jarošík: "Z naší strany v zápase moc pozitivních věcí nebylo. Návrat Shejbala, mladý Chaloupek obstál a dobře zachytal Grigar. Převaha Slavie byla obrovská a domácí vyhráli zaslouženě, výsledek je k nám ještě milosrdný. Dnes to byl náš nejhorší výkon co se týče hry na míči a přechodu do útoku. Minulé zápasy v tomhle směru nebyly tak špatné. Určitě tento zápas nevypovídá o tom, v jakém stavu se Teplice nacházejí. Věděli jsme, že tu budeme hrát většinu času bez míče. Byli jsme pomalí, nedůrazní, byli jsme všude druzí. Chtěli jsme hrát na brejky, ale v zásadě jsme se k žádnému ani nedostali. Rezka jsme střídali z taktických důvodů, zranění tam nebylo. Ve hře je ještě spousta bodů, musíme se koncentrovat na další zápasy. Ani pro mě to není jednoduché, všude se hledají chyby, děláme videa, taktické porady. Možná, abychom mohli být silnější, musíme se naučit prohrávat, nejen já, ale i tým. Já si vážím toho, že jsem dostal šanci naskočit do ligového kolotoče. Dělám maximum, moc se to neodráží na výsledcích, to mě mrzí. Doufám, že se to změní."

Jindřich Trpišovský neměl příliš důvodů k nespokojenosti: "Vstoupili jsme do zápasu dobře, měli jsme pohyb, vytvořili jsme si šance, chtěli jsme dát brzy gól, nejprve jsme šance nedali, ale pak dali Nico krásný gól z trestňáku. První půle nebyla z naší strany vůbec zlá, ale měli jsme dát více než dva góly. Ve druhé půli šla naše hra trošku dolů, až v závěru jsme si vytvořili více šancí, ale neskutečně jsme je zahazovali. Ke konci jsme měli hrát ještě více aktivněji. Nedostali jsme gól, máme tři body, ani Olayinka nevypadá na nějaké vážnější zranění, ale celý ten zápas si zasloužil více gólů než jen tři. Byl to dnes velký kontrast oproti čtvrtku, co se týče divácké kulisy. Děkujeme alespoň těm, co mohli přijít, že se snažili fandit. Souběh zápasů, ve čtvrtek Evropa, v neděli liga, navíc brzy, na což nejsme úplně zvyklí, to byly faktory, které jsme nechtěli podcenit. Jsme rádi, že jsme absolvovali zápas bez vážnější komplikace dozadu, je tam vidět souhra hráčů, automatismy, předvídání pohybu spoluhráčů. Dnes to bylo náročné na výstavbu hry, ale všichni obránci dnes ukázali sílu v rozehrávce. U druhého gólu tam byl krásný míč Tarase do strany a centr Masopusta. Dnes si nevybavuji žádný slabší moment obraně. Je strašně znát, že máme stabilní stoperskou dvojici a defenzivního záložníka. Určitě se pro nás promítlo pozitivně, že jsme měsíc neopustili Prahu. Regenerace po zápasech je příjemnější, ve čtvrtek po zápase jste dřív v posteli, můžete absolvovat procedury hned po zápase, i to je dílek do našich výkonů v posledních týdnech. Čekal jsem dnes od náhradníků ještě trochu více, někteří se mi líbili více jako Lingr, někteří méně. Myslím, že je škoda pro hráče, že si nezvýšili sebevědomí ještě více. Ševčíka jsme trošku uspěchávali na čtvrtek, na dnešek jsme měli hráčů dost, tak jsme ho šetřili, jinak normálně trénuje. Dnes jsme si ten zápas udělali lehký sami, hráli jsme dobře, tlak jsme si vynutili, kdybychom byli produktivnější, mohli jsme vést v poločase 5:0. Navíc jsme soupeře v první půli unavili a celkově jsme si zápas dobře připravili."

16. kolo - Neděle 28. 11. 2021 15:00

Fortuna liga, 2021/2022
3 - 0
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

16. Nicolae Stanciu
42. Jan Kuchta
84. Aiham Ousou

FK Teplice
FK Teplice

Komentáře (217)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Teplice

    Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 14:06 |  
    5 2

    Takže žádné riskování, hraje asi nejsilnější možná sestava. To je dobře. Šetřit hráče se dá až za jednoznačného stavu, třeba 4:0.

  2. Re: Slavia - Teplice

    Gordo     před 2 lety 28.11.2021 14:14 |  
    1 0

    A co Ševčík?

  3. Re: Slavia - Teplice

    Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 14:18 |  
    2 0

    Jen na tribuně dvojice Ševčík a Ekpai, tak Ubong dostal ve čtvrtek hodně naložíno od toho stopera a Šéva se pořád rozjíždí po zranění, takže je asi rozumné, že oba šetříme.

  4. Je čas

    lubi34     před 2 lety 28.11.2021 14:23 |  
    6 0

    Přátelé SKS dnes mám jedno přání a to aby naši kluci smazaly potupnou prohru. Dejte jim co se do nich vejde. S tímto motem by měli kluci nastupovat na plac. Nico rozdávej jednu příhru za druhou Oli, Kuchtič, Ivane, Michaeli sázejte jeden fík za druhým díky.

  5. Re: Slavia - Teplice

    deny91     před 2 lety 28.11.2021 14:29 |  
    6 2

    Asi bych si jen přál Madsena místo Hromady, když hrajeme proti poslednímu. Ale minule to vyšlo, takže proč ne. Jen prostě nemůžu dlouhodoběji přijít stylu a pojetí fotbalu Hromady tak nějak na chuť.

    • Re: Slavia - Teplice

      Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 14:38 |  
      1 1

      Já tě chápu, na to že hrajeme proti poslednímu, je Hromada až moc defenzivní a Holeš by to zvládl na DZ sám.

  6. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 14:34 |  
    4 2

    já chci na stadio kurňa......doma je nuda :-)

  7. Re: Slavia - Teplice

    Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 14:51 |  
    3 3

    Jinak náš zápas rozhoduje Jan Machálek z Olomouce a u VARu je Pavel Franěk z Rakovníka.
    (jinak Berka opět na zápase rudých, tentokrát u VARu a je to už mimochodem posedmé)


    Komentář byl uživatelem upraven (28.11.2021 14:58) . Zobrazit původní komentář

  8. Re: Slavia - Teplice

    WarszawskiMuranow     před 2 lety 28.11.2021 14:53 |  
    1 0

    Proto jen vyrazil po polských Tych (přátelé Gornika Waľbrzych) žádné omezení ani limity prohra 0:1 návštěva 3100 polská 2 liga. Dnes SKS prosím 3 bod!

  9. Re: Slavia - Teplice

    coogee     před 2 lety 28.11.2021 15:02 |  
    1 0

    Jakákoliv výhra a žádné zranění našeho hráče!

  10. Stream?

    dauby     před 2 lety 28.11.2021 15:09 |  
    0 1

    Máte někdo funkční stream, prosím? Díky :-)!

  11. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 15:10 |  
    5 7

    sorry jako, pokud ale už chtějí naši simulovat, ať není tak okatá trapárna jakou teď převedl Hromada.....

    • Re: Slavia - Teplice

      kapitan.pisoar     před 2 lety 28.11.2021 16:37 |  
      1 5

      Nesmis se na nej zlobit, simulovani je Hromadova jedina fotbalova dovednost…

  12. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 15:11 |  
    6 10

    Hromado !!! Ty woe, za tyhle teatrální pády, hlavně ve chvíli, kdy je ve slušné šanci (jako ve čtvrtek Kuchta) bych dával pokuty !!

    • Re: Slavia - Teplice

      VanDel     před 2 lety 28.11.2021 15:13 |  
      4 11

      áááá, palec dolů. Kdopa je tady takový trotl, že mu nejsou proti srsti nafilmované penalty.......

      • Re: Slavia - Teplice

        kapitan.pisoar     před 2 lety 28.11.2021 16:36 |  
        3 3

        Takovych tady je…

  13. Re: Slavia - Teplice

    sarenec     před 2 lety 28.11.2021 15:11 |  
    3 2

    Kuchtič, to musí bejt gól,ten budějovičák dal z podobný šance dva

  14. Re: Slavia - Teplice

    Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 15:15 |  
    0 4

    Ta Sáblíková v bráně zase Teplice drží nad vodou

  15. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 15:16 |  
    3 1

    ždímáme je jak citron do čaje, ale tak nějak to zatím vypadá, že opět děláme gólmana kola :-D. Ale věřím, že to tam popadá :-)

  16. Re: Slavia - Teplice

    carevitchando     před 2 lety 28.11.2021 15:16 |  
    4 5

    Je pravda, že ty teatrální pády ve vápně jsou napřesdržku. Chce to góla už ale.

  17. Nico

    Novi.sks     před 2 lety 28.11.2021 15:17 |  
    3 0

    Gól jak víno!

  18. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 15:17 |  
    4 2

    ty krásooooooo......jsem se právě udělal....NICOOOOO!!!! :-)

  19. Re: Slavia - Teplice

    Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 15:18 |  
    1 1

    Hesgoal akorát naskočil a je to 1:0. :-)

  20. Re: Slavia - Teplice

    carevitchando     před 2 lety 28.11.2021 15:18 |  
    0 0

    Ten ho načapal :-)))

  21. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 15:18 |  
    2 3

    Stanciu......suverénně nejlepší hráč ligy !

  22. Re: Slavia - Teplice

    Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 15:18 |  
    4 0

    Nicooooo Paráda

    • Re: Slavia - Teplice

      ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 15:19 |  
      4 6

      a byt tam bassey tak už to je 4 :0

  23. Re: Slavia - Teplice

    kedul     před 2 lety 28.11.2021 15:20 |  
    0 2

    Moc prosím o odkaz na stream.

  24. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 15:22 |  
    4 5

    Míče lítají do vápna každou chvíli, tohle chce Krmenčíka na plac !

  25. Re: Slavia - Teplice

    houston (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 15:27 |  
    1 3

    Aby to zase nebyl výcvik brankáře kola...

  26. Re: Slavia - Teplice

    Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 15:33 |  
    3 0

    Míč na kopačkách Tepličáků je jako toaletní papír na pultě komunistickýho obchodu. Je tam vzácně a když už náhodou je, tak je během chvíle pryč :D

    • Re: Slavia - Teplice

      houston (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 15:38 |  
      6 5

      To je sice pěkný, ale hraje první s posledním ! A žádná jízda to zatím není.

  27. Re: Slavia - Teplice

    Harvey     před 2 lety 28.11.2021 15:39 |  
    16 2

    Shejbal jasná červená. Ta kopačka zvednutá už po prvním zákroku? Prase hnusný zkurvený.

  28. Re: Slavia - Teplice

    mabr     před 2 lety 28.11.2021 15:40 |  
    6 0

    Schejbal udělá dva identický fauly na žlutou za 3 vteřiny a fasuje jednu žlutou?

    • Re: Slavia - Teplice

      ehad     před 2 lety 28.11.2021 15:45 |  
      2 1

      presne ... a to jeste ten prvni byl na tmave zlutou ...

    • Re: Slavia - Teplice

      SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 15:49 |  
      2 4

      ten měl letět jak Zeman z Lán zpátky do UVN

    • Re: Slavia - Teplice

      ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 15:50 |  
      1 3

      ten drhy byla jasna redka .. k čemu je var ... fakt stále nevím

  29. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 15:42 |  
    1 0

    GOOOOOOOOOL

  30. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 15:43 |  
    4 19

    Masopust, Hromada, Schranz......jasní adepti na vystřídání. Hrozné výkony :(

  31. Goool

    ehad     před 2 lety 28.11.2021 15:43 |  
    3 0

    Tvl, typickej Kuchta ... dve golovky zahodi a pak da gol z tohohle ... :-D

  32. Re: Slavia - Teplice

    Novi.sks     před 2 lety 28.11.2021 15:43 |  
    4 0

    Typickej Kuchtovskej... :D

  33. Re: Slavia - Teplice

    carevitchando     před 2 lety 28.11.2021 15:44 |  
    1 0

    Kuchtič nezklamal :-)

  34. Re: Slavia - Teplice

    Swordsman     před 2 lety 28.11.2021 15:44 |  
    0 0

    Tak ještě 6..... :)

  35. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 15:48 |  
    1 0

    jsem vůl......měl jsem v tipovačce 5:0 (2:0) a změnil to na 5:0 (3:0)...ještě že tam střelce mám Nica a Kuchtiče :-D

  36. Re: Slavia - Teplice

    Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 15:48 |  
    1 1

    Žádná spanilá jízda to sice není, ale jdeme se pro 3 bodíky a snad ještě i to skóre trochu vylepšíme.

    • Re: Slavia - Teplice

      SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 15:53 |  
      3 0

      Bago, u kterého jde o nohy víc než je běžné.

      • Re: Slavia - Teplice

        Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 16:10 |  
        3 0

        Tak. Fakt nechápu, že už nelítaj červený.

  37. Re: Slavia - Teplice

    Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 15:49 |  
    4 0

    Kuchtova hlavička byla jako Královo rameno :)

  38. Re: Slavia - Teplice

    Edenjejenjeden     před 2 lety 28.11.2021 15:50 |  
    1 0

    A pak že Kuchtič neumí dávat krásný goly :-D ...

    • Re: Slavia - Teplice

      ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 15:52 |  
      1 7

      neda 3 tutovky a pak takova haluz ...... no každý má něco.

    • Re: Slavia - Teplice

      SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 15:52 |  
      4 2

      dýchl na mě duch legendy Milana Škody

  39. Re: Slavia - Teplice

    WarszawskiMuranow     před 2 lety 28.11.2021 15:58 |  
    5 0

    Proto jen vyrazil po polských Tych (přátelé Gornika Waľbrzych) žádné omezení ani limity prohra 0:1 návštěva 3100 polská 2 liga. Dnes SKS prosím 3 body!

  40. Re: Slavia - Teplice

    kedul     před 2 lety 28.11.2021 16:01 |  
    0 0

    Neviděl jsem v live streamu, ale na iSport videa: Nico velkou kulišárnou načapal Grigara a Kuchta sice šťastně ale stejně tak.


    Komentář byl uživatelem upraven (28.11.2021 16:02) . Zobrazit původní komentář

  41. Re: Slavia - Teplice

    Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 16:03 |  
    4 2

    Jaký je rozdíl mezi Nicem Stanciem a Tomášem Řepkou?
    Stanciu je expert na exekuce přímých kopů, Řepka je expertem na exekuce

  42. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:16 |  
    3 2

    kua tohle taky není červená ?!?!?!

    • Re: Slavia - Teplice

      SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 16:17 |  
      2 0

      dementní řezníci z teplic...

      • Re: Slavia - Teplice

        VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:18 |  
        2 2

        šílenost....snad to Olayinka rozběhá

  43. Hnus!

    Novi.sks     před 2 lety 28.11.2021 16:17 |  
    4 0

    Marečku ty si hovado!

  44. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 16:18 |  
    3 0

    tady nemůže být řeč, že by to nebyla redka, co ale nechápu je, že ti hráči vědí, že tam je VAR, vědí, že dneska se tohle prostě trestá (a je to moc dobře) a stejně tam to nohou jde.

    • Re: Slavia - Teplice

      SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 16:22 |  
      4 1

      no, ale schejbalovi to v 1. půlce prošlo, tak co by do toho nešel další?

    • Re: Slavia - Teplice

      PetCC     před 2 lety 28.11.2021 23:16 |  
      0 0

      Co je na tom k nepochopení?
      Chtěl kopnout do míče, to se mu nepovedlo, trochu mi to podklouzlo a trefil Olayinku do stojný nohy.
      To jsou takové smolné situace, ke kterým ve fotbale dochází běžně.
      Z pohledu z druhé strany, kdyby chtěl v téhle situaci Olayinku do té nohy úmyslně trefit, tak se mu to skoro jistě nepovede :-)

  45. Re: Slavia - Teplice

    Lunaris     před 2 lety 28.11.2021 16:19 |  
    3 1

    Tohle už měla být ale druhá ČK pro Teplice, pane rozhodčí.

  46. RE:

    tobro     před 2 lety 28.11.2021 16:19 |  
    1 1

    No twl, to je přece jasné redka!
    (mračoun)

  47. Re: Slavia - Teplice

    carevitchando     před 2 lety 28.11.2021 16:19 |  
    3 0

    To se nemůže divit, jasná červená.

  48. Re: Slavia - Teplice

    SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 16:19 |  
    2 0

    dohrát to na naší půlce bagem s mandousem, ať už nikoho nezrakvěj...

  49. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:20 |  
    5 2

    Tohle bylo nejrychlejší VAR rozhodnutí co jsem zatim viděl :) Ale není se co divit, naprosto jasné !

  50. Re: Slavia - Teplice

    coogee     před 2 lety 28.11.2021 16:21 |  
    3 1

    To byl naprosto jasný úmysl zranit! Sudí na to čumí z 5 metrů, ale dá žlutou, nechápu!

  51. Re: Slavia - Teplice

    Harvey     před 2 lety 28.11.2021 16:25 |  
    7 0

    O Olího mám strach. Tam klidně mohla naprasknout kost, udělat se trhlina ve svalu. Mareček by měl vzít rozum do hrsti a oznámit svůj konec s fotbalem. To by byl jeho nejfotbalovější moment kariéry.

    • Re: Slavia - Teplice

      carevitchando     před 2 lety 28.11.2021 16:33 |  
      2 0

      Tři minutky předtím se mě manželka ptá, jestli hraje Olayinka a já jí říkám, jo hraje a koleno drží...

  52. Re: Slavia - Teplice

    Harvey     před 2 lety 28.11.2021 16:28 |  
    8 1

    Ten sudí je úplnej blázen? Regulérní gól.

  53. Re: Slavia - Teplice

    ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 16:28 |  
    1 4

    hráči se srazí navzájem a je to faul :-D ....... to snad není pravda

  54. hmm

    ehad     před 2 lety 28.11.2021 16:28 |  
    5 0

    Tak jestli tohle byl faul Lingra, tak v prvnim polocase byl daleko jasnejsi faul na Hromadu ...

  55. Re: Slavia - Teplice

    Andreas     před 2 lety 28.11.2021 16:28 |  
    3 0

    co to ty Teplice hrajou za sport?

  56. Re: Slavia - Teplice

    kondorr     před 2 lety 28.11.2021 16:29 |  
    4 2

    Rozhodčí v lize to je katastrofa takovej mamlas nemůže pískat první ligu

    • Re: Slavia - Teplice

      Harvey     před 2 lety 28.11.2021 16:32 |  
      3 1

      takovej mamlas nemůže pískat

  57. kokotmentator

    ehad     před 2 lety 28.11.2021 16:33 |  
    4 1

    kokotmentator tvl, pri sanci Lingra prej: tohle nedat to je umeni ... by me zajimalo, jestli by on vubec trefil mic smerem aspon priblezne dopredu ... skoda no ...

    • Re: kokotmentator

      SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 16:35 |  
      3 0

      A kolik žonglů by uměl udělat...

      • Re: kokotmentator

        ehad     před 2 lety 28.11.2021 16:49 |  
        1 0

        :-D

  58. Re: Slavia - Teplice

    Lunaris     před 2 lety 28.11.2021 16:33 |  
    1 9

    Lingr umí být taky pěkné kopyto, to bych dal já.

    • Re: Slavia - Teplice

      ehad     před 2 lety 28.11.2021 16:34 |  
      3 0

      dyt to bylo tezky, tezkej mic a v brane moc mista nebylo ...

      • Re: Slavia - Teplice

        Lunaris     před 2 lety 28.11.2021 16:37 |  
        1 6

        Ligovej útočník by to měl dátnebo aspoň trefit bránu, ne břevno.

        • Re: Slavia - Teplice

          PetCC     před 2 lety 28.11.2021 23:17 |  
          0 0

          Vždyť břevno část branky je :-D

  59. Re: Slavia - Teplice

    Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 16:34 |  
    0 0

    Všechny střely z dálky lítaj nad bránu. Asi nějakej lehkej míč. :-)

    • Re: Slavia - Teplice

      houston (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 16:36 |  
      5 0

      Asi by to chtělo dvoukilovej medicinbal...

  60. já to nechápu

    ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 16:34 |  
    3 6

    na dva goly potřebujeme 20 tutovek, nico dneska sice fajn, ale ty střely do patnácké řady mne dost ser*ou

    • Re: já to nechápu

      ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 16:35 |  
      2 6

      21

  61. Re: Slavia - Teplice

    SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 16:34 |  
    6 0

    A Grigar tam bude pindat na Lingra, ať hrajem v klidu, když vedeme 2:0, ať zjebe svý spoluhráče, myslitel.

    • Re: Slavia - Teplice

      Max1     před 2 lety 28.11.2021 16:39 |  
      1 0

      spíš chtěl aby se přiznal, že to šlo od něj....nebo mi to tak přišlo

      • Re: Slavia - Teplice

        mabr     před 2 lety 28.11.2021 16:52 |  
        0 0

        Jo, to chtěl. Škoda, že tak fér nebyl i chvilku předtím, když se srazil s vlastním spoluhráčem a nám neuznali gól. Šašek.

        • Re: Slavia - Teplice

          kalex     před 2 lety 28.11.2021 19:07 |  
          0 0

          To bym vždycky idiot. A dneska zdržovat jen proto, že jinak by dostal pětku, což se klidně stát mohlo. Všichni víme, kde ho vychovali.

  62. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 16:36 |  
    4 2

    zdá se, že jsme zpět v plné síle i co se spalování tutovek týká :-D

  63. Re: Slavia - Teplice

    Novi.sks     před 2 lety 28.11.2021 16:37 |  
    3 0

    Neskutečný, co nám tam nepadne... Už dávno mohla padnout sedmička.

  64. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 16:42 |  
    2 0

    GOOOOL....ještě 2 :-))

  65. Re: Slavia - Teplice

    Novi.sks     před 2 lety 28.11.2021 16:43 |  
    5 0

    Ousou neskutečná akce! :-)

  66. Re: Slavia - Teplice

    carevitchando     před 2 lety 28.11.2021 16:43 |  
    6 0

    Hezká akcička :-D

  67. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:43 |  
    1 2

    Krásná nahrávka od Plavšiče a mazácké zakončení od Ousoua

  68. Re: Slavia - Teplice

    Nosorozec     před 2 lety 28.11.2021 16:43 |  
    11 0

    Ousou je výbornej. Za mě základ i na jaře, až se všichni uzdraví

    • Re: Slavia - Teplice

      kalex     před 2 lety 28.11.2021 19:04 |  
      3 0

      Roste borec, roste. Evidentně máme lepší scouting než rosický.
      Ale určitě bych nepsal, že tam musí být i na jaře. Takže klasika. Rozhodovat má forma.

  69. Re: Slavia - Teplice

    Lunaris     před 2 lety 28.11.2021 16:44 |  
    2 1

    Plavšič super míč, jako gól, co jsme dostali ve čtvrtek.

  70. Re: Slavia - Teplice

    Harvey     před 2 lety 28.11.2021 16:44 |  
    3 4

    Ty krávo, on dal gól holení. To nevymyslíš, máme 5-6 tutovek na nárt či placíru co nedáme a místo toho proměníme nejsložitější gól hlavou a trefu z voleje holení.

  71. slavia grigar 3:22

    ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 16:46 |  
    0 6

    to snad není možné

  72. Re: Slavia - Teplice

    Max1     před 2 lety 28.11.2021 16:51 |  
    5 4

    3 body s prstem v nose a v suchým triku, takže paráda....super výkon od všech, jen škoda, že tam toho nepadlo víc, šancí na to bylo dost. Hlavně ať je Oly v pohodě. Teď se připravit na Olomouc a hlavně Berlín

  73. ?

    Osma     před 2 lety 28.11.2021 16:52 |  
    6 8

    Tak co místní odborníci. Líbilo se vám to? :-)

    • Re: ?

      ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 16:52 |  
      2 5

      vůbec ne.

    • Re: ?

      VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:56 |  
      6 12

      Nejsme schopni pořádně naložit soupeři na úrovni třetí ligy.......

    • Re: ?

      necich     před 2 lety 28.11.2021 16:59 |  
      19 5

      Za odborníka se nepovažuji, ale 3:0 v suchém triku, spokojenost až na Oliho. Na nesmyslné blitky některých z vás seru...

    • Re: ?

      PetCC     před 2 lety 28.11.2021 23:22 |  
      0 0

      Co asi očekávat od zápasu s posledním?
      Navíc mají brankáře, kterej je špičkovej jeden na jednoho a velice pohyblivej.
      Grygar vždycky podobné situace vychytával. Zato ty přímáky často nezvládá.

  74. Re: Slavia - Teplice

    ColinSKS     před 2 lety 28.11.2021 16:52 |  
    8 8

    tak jo nico, 7 střel do patnáctné řady, asi to byla sázka :-D

  75. Re: Slavia - Teplice

    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:52 |  
    10 26

    Sorry, ale druhý poločas šílenost. Dát těmhle zoufalcům, na úrovni třetí ligy, v druhé půli jenom jeden gol, to je slušná bída.......

    • Re: Slavia - Teplice

      Osma     před 2 lety 28.11.2021 16:54 |  
      3 12

      To zas bude palečků dolu :D

      • Re: Slavia - Teplice

        VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:55 |  
        7 17

        Pravda a realita tu hodně lidem nevoní, no.

        • Re: Slavia - Teplice

          Osma     před 2 lety 28.11.2021 16:56 |  
          8 13

          Je to tak a přitom to opravdu stálo za prd. Nedá se na to dívat

          • Re: Slavia - Teplice

            houston (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 17:00 |  
            7 13

            Ale tady je hodně permanentních spokojenců, kterým vadí každé slovo nevonící chválou. Před zápasem dost lidí čekalo i odplatu za potupu, ale i ti na to zapomenou a odpustí bídu.

            • Re: Slavia - Teplice

              Osma     před 2 lety 28.11.2021 17:06 |  
              3 13

              Spousta fans napíše že hlavní je že jsou 3 body doma.Jasně,to je pravda ale taky z toho fotbalu musí mít člověk radost,napětí,emoce.Proto se na fotbal přece chodí aby si to člověk užil a bylo se na co dívat
              Takže 3 body jsou doma a to je to nejdůležitější :D . Každej to holt máme jinak no :-)

              • Re: Slavia - Teplice

                necich     před 2 lety 28.11.2021 18:31 |  
                10 4

                Přesně tak, a co ti nedala dnes Slavia? Šancí na tři zápasy, střely, rohy, apod.. Výhra 3:0. Bylo tam málo emocí? To napětí tam nebylo neb Teplice vystřelily jednou na bránu a vícekrát nepřešly půlku. To ovšem není vina hráčů Slavie...Takže blábol roku..

                • Re: Slavia - Teplice

                  Osma     před 2 lety 28.11.2021 18:44 |  
                  3 7

                  Ty si prožíval emoce jo? :D Tak to Ti stačí málo. Pomalý,nepřesný,chvílemi chaos a na náhodu. Mě se to nelíbilo a jestli Tobě jo tak ok ale nech si ty přihlouplý kecy hrdino :-)


                  Komentář byl uživatelem upraven (28.11.2021 18:51) . Zobrazit původní komentář

                  • Re: Slavia - Teplice

                    necich     před 2 lety 28.11.2021 19:07 |  
                    5 3

                    Já ano, tři goly, nespočet šancí, nespočet rohů, nespočet střel, atd, atd., za to že Teplice byly marný hráči Slavie nemohou. Určitě to nebyl výkon snů, ale já byl spokojen.. Tys před pár lety ani nevěděl, že nějaká Slavia Praha existuje, nyní máš jen blbý kydy..

                    • Re: Slavia - Teplice

                      Osma     před 2 lety 28.11.2021 19:14 |  
                      3 6

                      Čekal jsem kdy to od Tebe přijde a nespletl jsem se :D
                      Nemám potřebu,co se týče mého fandění se tady vypisovat někomu takovýmu jako jsi Ty
                      Ztráta času s Tebou konverzovat.
                      Měj se a ať se daří :-)

                      • Re: Slavia - Teplice

                        houston (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 22:37 |  
                        3 3

                        To byl zrovna jeden takovej co je vždycky spokojenej, i když stojí hra za prd. Ti by byli spokojeni dneska s Teplicema i za 1:0. Říkají tomu vznešeně výhra v suchým triku.

        • Re: Slavia - Teplice

          Harvey     před 2 lety 28.11.2021 16:58 |  
          23 7

          Ano, obhajuj nepopularitu svých názorů tím, že je to pravda a realita, která lidem nevoní. No ty vole, já mám dost :D Založte si zájmový kroužek pravdy a reality. Předseda Fačín, místopředseda VanDel, sekretář Gazza.

          • Re: Slavia - Teplice

            houston (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 17:02 |  
            5 5

            Počkej si na komentář Trpišáka. Určitě bude chválit !

          • Re: Slavia - Teplice

            VanDel     před 2 lety 28.11.2021 17:03 |  
            7 15

            Trpišovský: "Ve druhém poločase šla kvalita hodně dolů".........posílam pac a pusu :)

            • Re: Slavia - Teplice

              Harvey     před 2 lety 28.11.2021 17:22 |  
              15 4

              Ty jsi těžce nechápavý. Já jsem se nikde nevyjadřoval ke tvému názoru na zápas, ale na tvé vysvětlení mínusů a toho, že jsi tohle fórum zaspamoval nějakými 5000 komentáři s výsledným průměrem menším než 1 palec nahoru na komentář. To opravdu není tím, že bys byl bojovník za pravdu a realitu. Ale tím, že tvoje názory jsou konzistentně obsahově na bodě nula. Prostě komentáře, které člověku nezbývá než přečíst, aby se dostal k zajímavým názorům ostatních uživatelů.

              • Re: Slavia - Teplice

                VanDel     před 2 lety 28.11.2021 17:31 |  
                3 12

                Ale no tak, Harvíku, o co se tu snažíš ? :) Vlákno začalo mým názorem na druhý poločas, tys na to reagoval, takže je předpokládam logické, že ta tvá reakce by s ním měla souviset. To, jestli tobě ujíždí myšlenky jiným směrem, je tvůj problém a měl bys ho krapét řešit. Minimálně tím, že se naučíš pořádně a logicky vyjadřovat.
                A ano, poměr +- nemam takový, jako vlezdoprdelkové jako jsi ty, kteří píšou růžově i o bídě, jako byla dnes. Malé cíle a nároky patří slabým a nicotným existencím. Je pěkné, že se k nim takto řadíš. Já takový rozhodně odmítam být.

                • Re: Slavia - Teplice

                  Harvey     před 2 lety 28.11.2021 17:40 |  
                  8 3

                  No já mám dost, pojď přidej ještě motivační citát.
                  Ano, kliknul jsem na tlačítko reagovat u posledního komentáře, protože jsem chtěl aby se můj komentář vztahoval na první komentář. Logika.

                  • Re: Slavia - Teplice

                    VanDel     před 2 lety 28.11.2021 17:46 |  
                    0 11

                    To nebyl žádný motivační citát. To bylo prosté a jasné konstatování situace.
                    Původní komentář vyjádří myšlenku.....ty zareaguješ do toho vlákna, aniž bys dal jasně najevo, že se vůbec netýká původní myšlenky.........jak jsem napsal, měl bys tedy krapét zapracovat na svých vyjadřovacích schopnostech.

            • Re: Slavia - Teplice

              necich     před 2 lety 28.11.2021 19:29 |  
              2 1

              Jindřich Trpišovský neměl příliš důvodů k nespokojenosti: "Vstoupili jsme do zápasu dobře, měli jsme pohyb, vytvořili jsme si šance, chtěli jsme dát brzy gól, nejprve jsme šance nedali, ale pak dali Nico krásný gól z trestňáku. První půle nebyla z naší strany vůbec zlá, ale měli jsme dát více než dva góly. Ve druhé půli šla naše hra trošku dolů, až v závěru jsme si vytvořili více šancí, ale neskutečně jsme je zahazovali. Ke konci jsme měli hrát ještě více aktivněji. Nedostali jsme gól, máme tři body, ani Olayinka nevypadá na nějaké vážnější zranění, ale celý ten zápas si zasloužil více gólů než jen tři. Byl to dnes velký kontrast oproti čtvrtku, co se týče divácké kulisy. Děkujeme alespoň těm, co mohli přijít, že se snažili fandit. Souběh zápasů, ve čtvrtek Evropa, v neděli liga, navíc brzy, na což nejsme úplně zvyklí, to byly faktory, které jsme nechtěli podcenit. Jsme rádi, že jsme absolvovali zápas bez vážnější komplikace dozadu, je tam vidět souhra hráčů, automatismy, předvídání pohybu spoluhráčů. Dnes to bylo náročné na výstavbu hry, ale všichni obránci dnes ukázali sílu v rozehrávce. U druhého gólu tam byl krásný míč Tarase do strany a centr Masopusta. Dnes si nevybavuji žádný slabší moment obraně. Je strašně znát, že máme stabilní stoperskou dvojici a defenzivního záložníka. Určitě se pro nás promítlo pozitivně, že jsme měsíc neopustili Prahu. Regenerace po zápasech je příjemnější, ve čtvrtek po zápase jste dřív v posteli, můžete absolvovat procedury hned po zápase, i to je dílek do našich výkonů v posledních týdnech. Čekal jsem dnes od náhradníků ještě trochu více, někteří se mi líbili více jako Lingr, někteří méně. Myslím, že je škoda pro hráče, že si nezvýšili sebevědomí ještě více. Ševčíka jsme trošku uspěchávali na čtvrtek, na dnešek jsme měli hráčů dost, tak jsme ho šetřili, jinak normálně trénuje. Dnes jsme si ten zápas udělali lehký sami, hráli jsme dobře, tlak jsme si vynutili, kdybychom byli produktivnější, mohli jsme vést v poločase 5:0. Navíc jsme soupeře v první půli unavili a celkově jsme si zápas dobře připravili."

              Já čtu drobet něco jiného. Co ty?

          • Re: Slavia - Teplice

            Fačín     před 2 lety 29.11.2021 11:53 |  
            2 1

            Neber si mě do huby, když nediskutuješ se mnou, ano? Aspoň tuhle základní slušnost se zkus naučit.

      • Re: Slavia - Teplice

        mig52     před 2 lety 28.11.2021 17:03 |  
        8 16

        Jistě, tady nesmíš poukázat na jediný nedostatek. I když je to fakt podaný slušně. Samozřejmě jsem rád za vítězství a vzdálení se Plzni.


        Komentář byl uživatelem upraven (28.11.2021 17:04) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Slavia - Teplice

          Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 17:06 |  
          9 2

          Proč bys nesměl? Můžeš. A spousta lidí to i dělá, tak se toho neboj.

    • Re: Slavia - Teplice

      VanDel     před 2 lety 28.11.2021 16:54 |  
      14 16

      Drazí mínusáři, podívejte se na Trpiškovského reakce během druhé půle. Hodně slušná nasranost !

      • Re: Slavia - Teplice

        SirCohen     před 2 lety 28.11.2021 17:04 |  
        9 1

        Taky bych byl permanentně naštvaný, kdyby mi soupeř stále prasil mančaft.

        • Re: Slavia - Teplice

          VanDel     před 2 lety 28.11.2021 17:06 |  
          3 7

          To byly záběry po našich "krásně" vyřešených a zakončených akcí....

          • Re: Slavia - Teplice

            Wulfstan (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 17:07 |  
            8 1

            No, on spokojený trenér by byl špatný trenér.

          • Re: Slavia - Teplice

            wimpy     před 2 lety 28.11.2021 17:14 |  
            2 0

            On byl nasranej vždycky, když si to Nico nadhodil, aby pak trefil dvacátou řadu.

  76. Re: Slavia - Teplice

    kondorr     před 2 lety 28.11.2021 16:52 |  
    5 7

    super 3 body vždycky sem chtěl aby sme víc stříleli ale proboha at jim to někdo zakáže to je utrpení.

    • Re: Slavia - Teplice

      mig52     před 2 lety 28.11.2021 17:00 |  
      2 5

      Spíš by jim to měl někdo ukázat, ale Miňo je mimo. :)))

  77. Re: Slavia - Teplice 3:0

    gazza     před 2 lety 28.11.2021 17:05 |  
    4 34

    Tak druhý poločas humus!Tak slabý soupeř a ještě v deseti ?Pokud to bylo bráno jako trénink pane trenére tak Ok .Tohle proti Unionu nebude stačit ani náhodou .Málem jsem u toho usnul ..Stanciu strašný .Ten potřebuje branku na rugby.Plácat se po ramenech ,že máme hlavně tři body proti týmu na úrovni druhé ligy a ještě v deseti je síla .

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      bongor     před 2 lety 28.11.2021 17:52 |  
      9 1

      Vydrž do 18,00,nastoupí tvoji myláškové a ukážou nám,jak se to má hrát.

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      necich     před 2 lety 28.11.2021 18:10 |  
      11 2

      Ne to není síla, síla je že tu ze sebe neustále děláš ultrablba a ještě jsi na to hrdej... To je opravdu síla...:)

  78. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Radovan62 (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 17:05 |  
    7 3

    Těch gólů mělo být víc,ale.když se.nechce nebo trefujem brankáře.a bránu ,ta pomalost z nás doslova kapala

  79. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Leksel     před 2 lety 28.11.2021 17:07 |  
    2 1

    Z Grigara bude gólman kola, hrát proti 11 hrálo by se nám líp, nebyli by tak zatažený, ale šancí jsme měli moře. Každopádně spokojenost a podle toho, že Olayinka ještě po tom faulu naskočil, tak to snad není nic hroznýho.

  80. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Cross     před 2 lety 28.11.2021 17:09 |  
    1 3

    Pěkný biliár. Když ale hrajeme na deset a zaparkovaný autobus, myslím je největší nebezpečí plichty. Stačí tohle vědět, hlídat si křídla a úspěch se zpravidla dostaví. A nemusíte přitom být zrovna Legia a Ferencvaros…

  81. Re: Slavia - Teplice 3:0

    kostelnivlajka     před 2 lety 28.11.2021 17:12 |  
    6 1

    Zprava pro můj fanclub:...opět jsem ovládl tipovacku!

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      pehacko     před 2 lety 28.11.2021 17:30 |  
      1 0

      No trefil jsem polocas a tri střelce… a dal zolika, takze nejake body dostanu

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        wimpy     před 2 lety 28.11.2021 17:33 |  
        1 1

        Ty jsi fakt tipoval, že dá gól Ousou?

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          pehacko     před 2 lety 28.11.2021 17:39 |  
          3 0

          Jasne, pri tipů 14:0 na nej vysla rada taky

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            wimpy     před 2 lety 28.11.2021 17:40 |  
            0 0

            Myslel jsem si, že to bude něco podobného. :-)

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            Leksel     před 2 lety 28.11.2021 17:43 |  
            0 0

            Tos tam musel mít i Mandouse z penalty! :-)

            • Re: Slavia - Teplice 3:0

              pehacko     před 2 lety 28.11.2021 17:49 |  
              0 0

              Ne… dal jsem i vlastnak a pak krmelce, lingra, samka a bylo to

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          Ivan     před 2 lety 28.11.2021 17:45 |  
          0 0

          on ho tipuje vždy

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          buran     před 2 lety 28.11.2021 18:00 |  
          0 0

          Co se divíš ?? Já měl Aihama ,Kuchtu i Nica taky a to jsem tipoval pouze 8:0:-):-):-)

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            wimpy     před 2 lety 28.11.2021 18:02 |  
            0 0

            Myslím si, že kdybych tipoval 8:0 (já měl jen 5:0) a každého jen jednou, Aiham by byl z těch, kteří by se mi tam nevešli. Ale třeba to budu muset přehodnotit. :-)

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        kostelnivlajka     před 2 lety 28.11.2021 19:21 |  
        0 3

        Ty dostaneš leda howno, páč v poctivým výčepu máš červenou...po 22 hodině

  82. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Arya     před 2 lety 28.11.2021 17:35 |  
    15 1

    Stejně je hezký, že můžeme brblat kvůli tomu, že Teplice dostaly "jen" 3 branky =)

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      pehacko     před 2 lety 28.11.2021 17:50 |  
      7 5

      Brblaji jen magori… ja vsadil 6000 na to, ze vyhrajeme o 3 goly a vic a tak jsem spokojeny, ale dost mi lepilo…

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        Slávista 51     před 2 lety 28.11.2021 18:02 |  
        0 2

        tak je přáno
        kdo se bojí, se re v síni

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        wimpy     před 2 lety 28.11.2021 18:03 |  
        0 0

        A kurs?

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          pehacko     před 2 lety 28.11.2021 18:29 |  
          0 0

          Jen 2,5

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            wimpy     před 2 lety 28.11.2021 18:30 |  
            0 0

            To je hezký. :-)

            • Re: Slavia - Teplice 3:0

              pehacko     před 2 lety 28.11.2021 18:33 |  
              0 0

              Par utrat ve vycepu a hlavne takova sazka mi taky obcas nevyjde… ale potesilo to

              • Re: Slavia - Teplice 3:0

                wimpy     před 2 lety 28.11.2021 18:37 |  
                1 0

                Ona to vcelku odvaha je, poměrně často registruju, že když je po půli hotovo, ta snaha naložit jim, co se do nich vejde, poněkud opadává. Ne vždy, někdy dostanou střídající chuť, ale většinou se to tak nějak dohrává sice na krásu, ale bez tahu na branku. :-)

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        kostelnivlajka     před 2 lety 28.11.2021 20:59 |  
        0 1

        Ty vole dobrej gembler, ale tos byl nalitej, nebo pod vlivem ..trošku? Tak o nákupech všeho druhu po třech sedmičkách rýňáku vím taky svý, ale gembovat neeee

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          pehacko     před 2 lety 28.11.2021 21:00 |  
          0 0

          Mi to přišlo jako moc dobrý nápad

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            kostelnivlajka     před 2 lety 28.11.2021 21:02 |  
            0 1

            U mě to skončilo, když začala ta registrace...občas sem tam hodil, ale max za 200 kila..vždy totální píčovinu

  83. Re: Slavia - Teplice 3:0

    buran     před 2 lety 28.11.2021 17:51 |  
    4 2

    Jo Trpiš přesně ,po poločase jsme mohli vést 5:0!! Co mi dokážeme nedat ,ale na druhou stranu Grigar měl dnes dost štěstí přesto mě mrzí že nepadnul alespoň bůr . Nico pěkný gól ale to jak střílel druhou půlku... Bylo vidět že trenér z něj kvetl , upřímně já taky. Proti Unionu určitě tolik šancí mít nebudeme.

  84. Re: Slavia - Teplice 3:0

    pehacko     před 2 lety 28.11.2021 17:52 |  
    3 3

    Ale niko se dnes snazil jindru dohnat k infarktu… ty jeho strely to bylo neco neskutecneho, ten by uz tu branu netrefil i kdyby se hralo do pulnoci

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      necich     před 2 lety 28.11.2021 18:05 |  
      0 0

      Prý si zkoušel zda by mohl hrát rugby..:)

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        pehacko     před 2 lety 28.11.2021 18:28 |  
        0 0

        Tak nemohl… to slo vsechno mimo uplne

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          necich     před 2 lety 28.11.2021 19:09 |  
          0 0

          Ne ne chodilo většinou do vejšky :)

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      mig52     před 2 lety 28.11.2021 20:04 |  
      0 1

      Prý jej Rumuni nominovali na nějaký turnaj v rugby, tak to asi pojal tréninkovĕ. :))))

  85. V tréninkovém tempu 3body, takže

    Slávista 51     před 2 lety 28.11.2021 18:00 |  
    1 2

    chvalitebný. Protože stále chybí střelba z dálky/vápna a dobré pro dorážky.

    • Re: V tréninkovém tempu 3body, takže

      wimpy     před 2 lety 28.11.2021 18:02 |  
      5 0

      Přesněji, chyběla střela z vápna na branku. Těch mimo bylo celkem dost.

      • Re: V tréninkovém tempu 3body, takže

        Slávista 51     před 2 lety 28.11.2021 18:07 |  
        1 2

        Tak jsem to myslel.

  86. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Mikey     před 2 lety 28.11.2021 18:16 |  
    2 13

    Výkon nic moc
    Ale nechápu, že tam musí pořád dávat Schranze, i když už je nějakou dobu totálně z formy. Místo toho tam mohl být Lingr, Plavšič

  87. Re: Slavia - Teplice 3:0

    necich     před 2 lety 28.11.2021 18:20 |  
    1 0

    Myslím, že Fačínovi křivdíš..:)

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      Arya     před 2 lety 28.11.2021 19:56 |  
      3 1

      To jde? (:

  88. Re: Slavia - Teplice 3:0

    necich     před 2 lety 28.11.2021 18:20 |  
    2 0

    Myslím, že Fačínovi křivdíš..:)

  89. Re: Slavia - Teplice 3:0

    necich     před 2 lety 28.11.2021 18:21 |  
    7 8

    Ten náš web to je fakt ubohost.. :(

  90. Re: Slavia - Teplice 3:0

    vlk30 (přítel SN)     před 2 lety 28.11.2021 18:51 |  
    6 0

    Řekl bych vítězství na pohodu, no k tomu nepromenování šancí, což nás limituje už delší dobu, prostě nemůžeme chtít či mít všechno. Protože kdyby se skoro každá šance proměnila, tak vám garantuji, že hrajeme minimálně rok co rok ligu mistrů. V tom prostě chybí ta top kvalita, kterou si většinou kupuješ za obrovské dukáty. Já jsem spokojen s tím co máme.

  91. Dobrý.

    PahaAhma     před 2 lety 28.11.2021 18:56 |  
    14 2

    Tak žádnej galakoncert to dnes nebyl; za mě naprosto pohodový vítězství ve výklusovém tempu, produktivita pochybná, vyhladovělost jak po talíři babiččiny zelňačky. Krom Aihama, kterej si mohl dovolit ukázat své ofenzivní schopnosti a myšlený bych většinu týmu ohodnotil šestkou - dobrej výkon. V tý kose (dopo jsem dal 40 km na kole, tak vim, o čem mluvím) se asi těžko motivovalo na výkon a nasazení jak na Barceloně.
    Tak mi přijde trochu divný, že se tu nadává za výhru 3-0, přesně kvůli takovýmu chování jsem jako dítě začal nesnášet spartu a její fanoušky.

    • Re: Dobrý.

      necich     před 2 lety 28.11.2021 19:11 |  
      1 0

      Tak za těch 40 km smekám, já kolo dnes zazimoval a budu se těšit na jaro...:)

  92. Re: Slavia - Teplice 3:0

    mig52     před 2 lety 28.11.2021 20:23 |  
    1 18

    Ševčík ani na lávce?! Komplikace nebo čas na doléčení v zápase, který se měl natuty vyhrát?

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      Dennis     před 2 lety 28.11.2021 20:38 |  
      15 0

      Vždyť je to zřetelně napsané tady v článku k zápasu nahoře v hodnocení trenéra...

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        tobro     před 2 lety 28.11.2021 21:03 |  
        1 1

        Tak, tak. A pokud někdo nerad čte ;-)))), může si poslechnout pozápasovou konferenci s JiT.. ;-)

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          mig52     před 2 lety 29.11.2021 05:48 |  
          2 2

          Čas někdy nedovolí, byl jsem rád, že jsem stihl 2.poločas a první ze záznamu.

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            tobro     před 2 lety 29.11.2021 12:25 |  
            0 1

            V poho, hlavně klid, však nejde vo.život. No ni.. ;-)

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        mig52     před 2 lety 29.11.2021 05:46 |  
        1 3

        Četl jsem jen komenty, no.

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          Dennis     před 2 lety 29.11.2021 10:23 |  
          0 0

          V pohodě, chápu, taky nemám vždycky čas číst všechno. Já byl včera trochu nabroušený, když jsem četl některé ty zdejší komentáře... Proto jsem zareagoval tak ofenzivně.

  93. Re: Slavia - Teplice 3:0

    zeleznik2     před 2 lety 28.11.2021 22:17 |  
    4 0

    Zápas jsem bohužel viděl jen na online, takže nemohu, posoudit průběh utkání. Podívám se doma na záznam. Každopádně výhra o tři góly, další nula vzadu. Mandous vylepšuje statistiky, Kuchtič střelce.

  94. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Dennis     před 2 lety 29.11.2021 00:35 |  
    8 2

    Dneska to byl festival zahozených šancí, ale snad si ty góly vybereme jindy, až je budeme víc potřebovat. :-)
    Ale říkám si, že být to těch 8:0, co klidně mohlo být, tak jednak jsme Teplicím konečně vrátili ten debakl a pak si taky myslím, že takovou porážku by už neustál ani Jarošík, protože mít bilanci 0-0-8 a prohrát dneska 0:8, tak už by letěl.

    Teplice jsou jasný adept na sestup, společně s Karvinou, kde jsem teda nepochopil dvě věci. Proč angažovali Páníka, který už je těžce za zenitem, a proč si doteď nesehnali brankáře. Bez něj se v první lize body dělají těžko. Bolek je nejhorší brankář ligy (myslím z jedniček), hned po Knoblochovi a Šedovi. Ale Karviná ani Teplice by mi v lize nechyběly, raději ať je tam Brno a ideálně nějaký další klub z Prahy (třeba Dukla) kvůli cestování a výjezdům.

    Ale zpět k dnešnímu našemu zápasu. Jsem rád, že konečně skóroval Ousou a že asistenci připsal Plavšič. Byla to moc pěkná akce. Škoda, že jsme nedotáhli i některé další nadějné akce.
    Nico dneska pálil ze všech pozic, pořád jsme tu volali po střílení ze střední vzdálenosti, ale dneska to teda nejen na můj vkus dost přeháněl. Hlavně to často neměl dobře připravené nebo měl velmi dobře postavené spoluhráče.
    Masopust opět hodně aktivní, ale ty jeho (ne)přechody 1 na 1, to je někdy trochu utrpení sledovat. Jemu to fakt nejde, ale zkouší to pořád a pořád. :-) Většinou si ale jen naběhne do hráče.
    Mandous má už docela zajímavou sérii bez obdržené branky, snad mu to ještě chvíli vydrží, do zimní přestávky by to bylo super, ale v Olomouci a hlavně na Baníku to asi tak lehké jako dneska mít nebude.

    Červená byla bez debat, jen mě na tomhle fascinuje, a hezky to bylo vidět na tom záběru, jak si sudí prohlížel na videu, že rozhodčí byl snad 4 metry od toho souboje, kouká přímo na to, ale tu červenou nedá sám. Tohle prostě nechápu. Bohužel situací, kdy rozhodčí nedá červenou a opraví ho až VAR je celkem hodně (dneska Mareček a Tulio, včera Hora) a tak si říkám, jestli nebýt VAR, tak se hraje fakt takhle prasácky bez vyloučení, nebo jestli by teda ti rozhodčí našli odvahu a ty karty začali dávat sami...

  95. Škoda, sedmkrát škoda...

    Taky     před 2 lety 29.11.2021 06:52 |  
    4 1

    Škoda těch neproměněných šancí...
    Tepláky míří do druhé ligy, kdoví jestli ne do okresního přeboru a my promarnili možná poslední možnost vrátit jim, co nám tenkrát půjčili....

  96. Re: Slavia - Teplice 3:0

    žbl68     před 2 lety 29.11.2021 07:04 |  
    6 1

    z 10/11 dobrý výkon, s Berlínem by to chtělo ale více proměněných šancí :-)

  97. .

    japhy     před 2 lety 29.11.2021 09:11 |  
    3 2

    Všechno fajn, dominance abnormální, jakej to rozdíl oproti RB, kde mohly Teplice i vyhrát nebo min. sahat po bodu.
    Plus - Nico za tu nádhernou šibenici
    Minus - Nico za to kvantum promrhanejch střel, skoro všechny nad.

  98. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Qope     před 2 lety 29.11.2021 10:19 |  
    8 0

    "Možná, abychom mohli být silnější, musíme se naučit prohrávat, nejen já, ale i tým." - Trenér Teplic Jarošík

    Ty v příští sezoně budou docela kulturisti ...

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      pcitron     před 2 lety 29.11.2021 22:16 |  
      2 0

      Možná se chce dostat do guinnessovky - osm porážek v řadě po nástupu na trenérský post je dost velký unikát

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      houston (přítel SN)     před 2 lety 29.11.2021 18:49 |  
      0 2

      V tomhle hodnocení se divím, za co mohl megasuprtalent dostat pětku...

  99. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Droosy     před 2 lety 29.11.2021 10:49 |  
    0 1

    Nevíte, proč střídal Taras?

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        wimpy     před 2 lety 29.11.2021 12:51 |  
        1 1

        No a taky fakt, že Teplice v deseti měli nejvejš Trubače a ten se moc útočit nesnažil.

        • Re: Slavia - Teplice 3:0

          Radek097 (přítel SN)     před 2 lety 29.11.2021 13:04 |  
          4 0

          Tak Mandouse se i proti Kuvajtu zapotil víc... a to je co říct. Proto ho tam držet až do konce nedávalo smysl.
          Teplice jsou rozhodně tím nejhorším týmem, který letos nastoupil v Edenu. A to zahrnuji i pohárový zápas se Slavii Karlovy Vary.

          • Re: Slavia - Teplice 3:0

            knl66 (přítel SN)     před 2 lety 29.11.2021 19:10 |  
            2 0

            Tohle si Slavia Karlovy Vary nezaslouží - dala nám totiž TŘI góly! Kolik ligových mužstev mělo podobnou bilanci? :)

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      kostelnivlajka     před 2 lety 29.11.2021 12:05 |  
      2 4

      Trpiš to měl napsaný na tom papírku...

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      ColinSKS     před 2 lety 30.11.2021 11:33 |  
      0 4

      vedeš, máš tam stopera co má masku a nechceš aby se zranil. chceš ho doléčit. pro mne logické rozhodnutí a malá herní praxe pro TomaHoleše na stoperu.

  100. Re: Slavia - Teplice 3:0

    Fačín     před 2 lety 29.11.2021 10:54 |  
    8 7

    Tak konečně jsem zhlédnul alespoň ze záznamu včerejší zápas. Jednoznačná záležitost, gólů jsem měli vsítit tak 8 a je mi líto, že se tak nestalo, neodčinili jsme tak jednu starou nepříjemnou událost.. Největší zásluhu na tom měl ovšem rudý nok Grigar, to zase všechna čest, ten toho pochytal.. Líbili se mi především všichni střídající hráči, Lingr do toho klasicky vnesl drajv, Krmenčík nebezpečnost, Plavšič kreativitu a dokonce i asistenci, Madsen se Samkem se taky neztratili. Jen mi někdo vysvětlete, proč proti bezbrannému poslednímu celku tabulky musíme mít 15 faulů. To mi přijde opravdu zbytečný. Jo a snad Olayinka bude po tom kriminálním zákroku Marečka v pořádku, víme, že měl teď se zraněními určitý dlouhodobý trable, teď se konečně chytil herně i gólově, další pauza by mu (ani nám) opravdu neprospěla. A gratulace mému oblíbenci Aihamovi k jeho prvnímu gólu v sešívaném, od nějaké 65.minuty bylo cítit, že ho chce dát, tlačil se dopředu i do kombinace a akci před svým gólem si vlastně rozjel sám.

    Takže jediné negativum včerejšího zápasu je demence covidfašistů a bezdůvodný zákaz vstupu na stadion pro zdravé očkované lidi.

    • Re: Slavia - Teplice 3:0

      žbl68     před 2 lety 29.11.2021 12:50 |  
      4 1

      8? a není to málo Fačine Fačinoviči :-) ? mě by stačily 4 ... :-(

      • Re: Slavia - Teplice 3:0

        dalislavista     před 2 lety 29.11.2021 15:01 |  
        10 0

        Tak 4 jsme dali, kdyby nesmyslně nepískl faul na brankáře, co svět neviděl. To údajné přistrčení obránce to faul fakt nebyl.