Fortuna liga

Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

Slavia po základní části Fortuna ligy těsně drží průběžné první místo a čeká ji úvodní kolo nadstavby. V něm se na mladoboleslavském stadionu střetne s Hradcem Králové – průběžně šestým týmem ligy a také největším překvapením sezóny.

Hradec pod vedením zkušeného trenéra Koubka oslnil všechny experty a fanoušky a navzdory předpokladům za sebou nechal spoustu papírově silnějších týmů. „Votroci“ už nemůžou skončit hůře než šestí a je tak jasné, že prožívají svoji nejúspěšnější sezónu za dobu existence samostatné české ligy. Zásadní podíl na tom kromě trenérského štábu mají veterán Jakub Rada, útočník Daniel Vašulín nebo šikovný ofenzivní univerzál Adam Vlkanova. Zapomenout nesmíme ani na obránce Jana Mejdra, jeho start proti Slavii je ale nejistý. Slavia oba zápasy s Hradcem v této sezóně zvládla a dohromady v nich zapsala pro ni velice lichotivé skóre 9:2. Podobně úspěšní sešívaní byli i v předchozích vzájemných střetnutích a pro poslední výhru Hradce Králové proti Slavii bychom se tak museli vrátit až do roku 2012. Momentální forma hradeckých ale budí respekt – v posledních sedmi ligových zápasech totiž nezaznamenali jedinou porážku.

Slavii kromě dlouhodobých marodů Bořila, Masopusta a Krmenčíka bude chybět také Petr Ševčík, který doléčuje nemoc. Jinak by ale trenérský štáb měl mít k dispozici kompletní kádr. Sestava by mohla být hodně podobná té ze zápasu se Zlínem, otazník může viset nad postem levého beka, kde bude opět k dispozici Oscar. Hádat sestavu je ale tak trochu věštěním z křišťálové koule – jen těžko se odhaduje, jak trenéři k zápasu vůbec přistoupí. Budou chtít nechat některé důležité hráče odpočinout nebo naopak dají co největší prostor na sehrání sestavě, se kterou počítají pro zbytek sezóny? Moudřejší budeme zítra. Výkop je naplánován na 19 hodin a přímý přenos nabídne stanice O2TV Sport.

Tip na sestavu: Kkolář – Bah, Kúdela, Hovorka, Jurásek – Provod, Holeš – Schranz, Lingr, Olayinka – Tecl

Kurzy: 7,8 – 5 – 1,36

N1 - Neděle 24. 04. 2022 19:00

Fortuna liga - nadstavba, 2021/2022
4 - 3
3 - 2
FC Hradec Králové
FC Hradec Králové

13. Vašulín (pen.)
34. Kubala
35. Kučera
58. Vlkanova

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

19. David Jurásek
40. Daniel Fila
73. Ondřej Kúdela

Komentáře (51)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    navzdyslavia     před 2 lety 23.04.2022 21:50 |  
    8 1

    Nic než než výhra a 3 body. Na druhé kolo se těším a jedu se synkem jako vždy na TS. Bude to klíčový zápas o titul. Myslím ,že zápas SKS vs Plzeň bude rozhodující v boji o titul. Zítra tipuji pro nás 0:1 a s Plzní 2:0. Zítra dáme brzy gól a budeme šetřit sílu na další zápasy. Nevěřím, že budeme hrát na 6:0.

  2. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 04:09 |  
    9 4

    Dnes jako hlavní rozhodčí Ladislav Szikszay, našel jsem, že ještě před čtyřmi lety rozhodoval okresní přebor Plzeň – Jih a že za Plzeň hraje squash, takže podle mne dost „nešťastná“ nominace a aby toho nebylo málo, tak VAR Pavel Franěk … Takže co si neuhrajeme sami, to mít nebudeme …
    https://fotbalunas.cz/rozhodci/2881/
    https://www.vaseliga.cz/hrac/ladislav-szikszay
    https://www.fortunaliga.cz/delegace-rozhodcich

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      pehacko     před 2 lety 24.04.2022 06:26 |  
      9 4

      Budeme proste muset byt nejlepsi i kdyz se bude hrat dokopce… ale to da klukum do budoucna vic, nez byt tlacen v kazdem zapase jako pradelna a nebo ave suche toalety. Vlastne v evrope jsme uspesny hlavne diky nim… ze nam tu ligu delaji tezsi a zajímavější.

      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

        Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 12:54 |  
        1 0

        To co popisuješ bylo v 90. letech, kdy jsme se v lize museli strašně snažit, ale na titul jsme stejně neměli šanci a byli tak většinou druzí, ale skvěle nás to připravilo na evropské poháry, kde nám to pak fotbalový Pán Bůh vrátil a byli jsme tam skoro každý rok úspěšní ...

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      mudrc     před 2 lety 24.04.2022 10:55 |  
      7 12

      Mam z tveho komentu dojem, ze hledas zaujatost vuci nam.
      Pro osvezeni pameti, “plzenak” Szikszay dal ZK Hromdovi, kdy sundal Halu, za coz mohla byt rovnou CK. Ostatne Prihoda to jako chybu oznacil s tim, ze dle KR mela byt CK udelena - faulujici hrac ohrozil zdravi soupere. Tvrdik se vyjadril, ze zdravi hracu je na 1. miste.
      Za podobny zakrok jsme souhlasili s CK Pernicovi za zajeti do kotniku Plavsicovi.
      Mimchodem, ten zapas piskal… Franek, ktery kdyby mel “noticky”, mozna by se dokazal vyvazat z naseho 1.golu pro postaveni Lingra.
      Nebo treba podzim 18 v Karvine, kdy Zmrhal daval dlouhy mic Sukovi, ktery zavesil. Pytel? Mozna, kazdopadne opet posveceno.
      V temze zapase nam pisknul penaltu, taky ne 100%.
      Cili suma sumarum, nehledej senzace proti nam, ze ten a ten nekam chodi na pivo a tamten nam ublizil v derby.
      Jsou to lidi, nekde zit musi, v izolaci nechce byt nikdo a samozrejme jako v kazde praci i sudi nekdy neco poserou.
      V zadnem pripade ale nevidim ani u jednoho z uvedenych tendencni vedeni utkani vuci nam.
      Tam mam jinehe kandidaty a jeden z nich uvizl v policejni siti kolem Berbra a Rogoze.
      Kazdopadne v cem se shodneme, je ze tva uvaha,”co si neuhrajeme sami, to mit nebudem”. Ja bych to ani jinak nechtel a jestli tobe prijde jako neco nestandartniho, tak pak kazdy vnimame fotbal jinak.

      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

        Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 12:35 |  
        10 5

        V tom případě je tvůj dojem mylný, protože nehledám žádnou zaujatost, ale naopak korektnost. Můj příspěvek je hlavně o tom, že se předháníme s plísní o titul a komise na náš zápas nominuje sudího z plísně … Ono vždycky záleží na rozhodčím, jaký nasadí styl rozhodování, jaký nasadí metr, jestli je např. úzkostlivý nebo zápas pustí a jsou z toho malá jatka a Szikszay nám letos rozhodoval jen jeden zápas, doma s Olomoucí a byl to ten druhý případ, naprosto to pustil, řadu faulů ani neodpískal a bylo tam i několik likvidačních zákroků. Čekám dnes něco podobného, ale stejně věřím, že to kluci dají a snad to přežijeme bez zranění …

        • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

          witty13     před 2 lety 24.04.2022 13:53 |  
          3 11

          Tohle je takovej zoufalej brek. Kdyby byl z Prahy, hledal by si jestli nahodou nechodil do skoly do Holesovic, ci jestli z nadrazi Holesovice nevyjizdel na cundr do ceskeho stredohori. Kdyby byl ze severni moravy, psal by si tu jak nam vykarruje hrace na zapas s banikem, a kdyby byl z jizni, tak to otocis zase ke slovacku. Poradim ti jednu malou vec - ja nikdy dopredu nekoukam, kdo nas piska, a spi se mi lepe. Netrpim zaujatosti vuci rozhodcim, a ze by nas nekdo poskodil, ci snad zamerne, jsem si nemyslel minimalne pul roku. Pravda lezi na hristi, lepsi tym vyhrava, jasna prevaha nejde ovlivnit jednou penaltou nebo neuznanym golem. Osobne mam z ceskych rozhodcich pod Prihodou take smisene pocity, ale spise ze chybi kvalita, nez ze by to byl umysl. Kazdy zakrok si navic prehravam “co kdyby to bylo opacne, jak bych to vnimal”. A kdyz si pripustis tuhle perspektivu, tak suma sumarum rozhodci nejsou vubec nas problem a plati, ze chyby (ja tvrdim ze jsou to z 95% chyby) jsou proste 50 na pade v nas prospech ci neprospech. Hazet vinu na KR a rozhodciho, kdyz se ma zacit hrat az za cca 5 hodin je fakt brekot a stydim se za tebe jako slavista za slavistu

          • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

            Cygnus     před 2 lety 24.04.2022 14:12 |  
            9 1

            "Stydim se za tebe jako slavista za slavistu"

            Promiň Witty, ale to jsi pěkně přehnal. Ladislav patří tady mezi nejslušnější Slavisty. Zajímavé že jsi nikdy neměl zapotřebí, alespoň podle toho co si pamatuju, se takhle radikálně vymezit proti hulvátům kteří opakovaně tady uráželi a napadali hráče a osoby spjaté s Slavii.


            Komentář byl uživatelem upraven (24.04.2022 14:17) . Zobrazit původní komentář

            • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

              witty13     před 2 lety 24.04.2022 14:20 |  
              4 10

              Omlouvam se ti, pokud mas pocit ze jsem to prehnal, ale delat jeste pred zacatkem zapasu “kadrovy posudek” na rozhodciho a vytvaret tak iluzi, ze musime byt automaticky zariznuti, ze jsme jako klub trvale poskozovani, to mi prijde v dnesni situaci, kdy jsme realne jednou z vudcich a usmernujicich instituci v ceskem fotbale opravdu ubohe. Pokud pan rozhodci bude piskat spatne a tendencne, muzeme si stezovaz, a ackoli ani to neni uplne muj salek kavy (nerikam ze jsem nikdy nelateril nad vykonem sudich), dokazu to pochopit. Tohle ne. Myslim ze pro vykon sudiho a jeho hodnoceni opravdu nepotrebuji znat takove detaily jako tu od Ladislava zaznely, a ze je to opravdu ubohe a nehodne Slavie, vytvaret si tu predem pripadnou berlicku. Z tohoto pohledu si za tim stojim.

              Jestli ti prijde ze jsem malo hajil cest nadich hracu a clenu Slavie v minulosti, omlouvam se ti take za to, ze moje moralni integrita pred tebou neobstoji. Diskuzi se vsak ucastnim vyhradne k zapasum, a ne vzdy mam prostor reagovat na vse na co bych chtel. Na nektere individua nereaguji uz z principu (nekrmit trolla!)


              Komentář byl uživatelem upraven (24.04.2022 14:22) . Zobrazit původní komentář

              • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 14:39 |  
                5 3

                Dosazuješ si tam, co jsem nenapsal, jen píšu na základě faktů, že očekávám, že to rozhodčí dnes pustí a bude to řežba, ale věřím, že to naši kluci zvládnou, nic víc, ani nic míň … Všechno ostatní jsi si doplnil sám, takže jsi to ty, kdo si sám „vytváří iluzi, ze musime byt automaticky zariznuti, ze jsme jako klub trvale poskozovani, to mi prijde v dnesni situaci, kdy jsme realne jednou z vudcich a usmernujicich instituci v ceskem fotbale opravdu ubohe.“ A je zajímavé, že napadáš mou osobu, ale omlouváš se Cygnusovi a u mne použiješ opakovaně slovo ubohý … No nic, přesto přeji všem příjemný zbytek dne a výhru naší Slavie.

                • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                  witty13     před 2 lety 24.04.2022 14:51 |  
                  2 6

                  Ono mozna by stscilo napsat bude piskat ten a ten, piskal nas jednou, a byla to rezba, pozor na to. Tam by se asi nedalo nic najit.

                  Ovsem kdyz napises, nasel jsem si dnesniho rozhodciho, je z plzne, hraje za plzen, vzhledem k tomu ze hrajem s plznino titul tak je to nestastne… hele sorry, tu iluzi tam proste vytvaris. To odkud rozhodci je, a za koho hraje, neni relevantni k dnesnimu zapasu. To ze to ty zminujes a upozornujes na to, tak ukazuje ze tam nejakou spojitost vidis. Plus prohlaseni “co si neuhrajeme sami, to nemame”. A je to snad nekdy jinak? Ja v tom proste citim brekot a ublizenost jeste prdd zapasem.

                  Pokud je to tak jak se snazis vysvetlit, proste to melo byt napsano jinak. Mozna jsem proste jen nechapavej idiot, pak to ovsem povazuj za uzavrene, preji ti hezky den a Slavia do toho!

                  • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                    Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 15:11 |  
                    6 3

                    Dobře, beru na vědomí, jen poslední poznámka, každý odborník by nám podrobně vysvětlil, že každý člověk je formován prostředím, ve kterém vyrůstá a žije, tzn. rodinou a místem, kde pak pracuje, bydlí a pohybuje se. Takže ano, když někdo vyrostl a žije na Plzeňsku, tak tam má své přátele, rodinu, zná se s tamními lidmi z fotbalového prostředí a může ho to při zápase ovlivnit nebo taky nemusí. Ale ta spojitost je tady jasná a jeho nominace na zápas Slavie v nadstavbě je nešťastná vzhledem k tomu, že bojujeme právě s plísní o titul ... Takže promiň, ale na tom trvám, ale třeba je Szikszay férový chlap a všechno proběhne v pořádku, nevím, ale proč vůbec podstupovat to riziko a nominovat ho ? Ok, tímto považuji diskusi na toto téma za uzavřenou a také tobě hezký den.

                    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                      Cygnus     před 2 lety 24.04.2022 15:47 |  
                      4 1

                      Ladislave, sám jsem se tady registroval teprve nedávno, když bez přihlášení už nebylo možné číst zdejší diskuse. Nicméně, po těch létech když jsem tady měl možnost incognito sledovat dění Slavie a názorů fanoušků, si tebe velice vážím a děkuji ti za informace ohledně fotbal mládeže, žen, pravidel a často nečekaných postřehů ohledně Slavie. Poznal jsem tě jako férového chlapa a vážím si tvých příspěvků, které obohacují a doplňují zdejší diskusi. A nejsem v tom sám - myslím že tvých víc jak 17 tisíců pozitivních reakci (zajímalo by mne kdo má vůbec více souhlasů) zdejších uživatelů dokazují, že naprostá většina tebe velice respektuje. Každý můžeme mít svůj názor, ale slova 'stydím se jako Slavista za tebe' mi přijdou vůči tobě strašně nefér. A jestli si dobře pamatuju, tak i admin nedávno tobě děkoval za tvé příspěvky, což jen můžu podtrhnout.

                      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                        Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 15:53 |  
                        3 0

                        Díky

                        • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                          Dennis     před 2 lety 24.04.2022 17:18 |  
                          4 0

                          Já se Láďo přidávám, rád čtu tvé komentáře. Jsou vždy obsahově velmi užitečné a trefné. To, jak jsi tenhle napsal, je za mě v pohodě, z té dnešní nominace rozhodčích také nejsem nadšený.

                          • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

                            Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 22:39 |  
                            1 0

                            Díky Dennisi

          • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

            Ladislav (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 14:14 |  
            6 2

            Asi jsi si nevšiml, ale sleduju před zápasem všechno, každý detail, každou drobnost a rozhodčí jsou také součástí zápasu. Navíc překrucuješ fakta, na nikoho nic neházím, jen jsem napsal fakta, která jdou ověřit, rozhodčí je z plísně a pískal nám Olomouc, kdy hru velmi pouštěl ... A mimochodem, já se za tebe resp. za tvé názory nestydím, respektuju i jiné názory než mám sám ...


            Komentář byl uživatelem upraven (24.04.2022 14:15) . Zobrazit původní komentář

            • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

              witty13     před 2 lety 24.04.2022 14:25 |  
              1 6

              Nechci se z tenou dohadovat a plevelit diskuzi. Vytahovat tu pred zapasem nominaci rozhodciho, a poukazovat na jeho spojitost s Plzni skrz jeho bydliste a sporotvni klub v jinem odvetvi mi proste zavani jednam kadrovanim, a jednak vytvarenim zoufale berlicky pro pripad “ja jsem to rikal”. Celkove vytvareni iluze ze jsou “ vsichni proti nam” mi prijde nehodne Slavie jak jsem psal noze. V prvni rade musime odevzdat co mozna nejlepsi soustredeny vykon. Me proste vzdycky ucili ze zacinat mam vzdy u sebe, a ne si hledat vymluvy. A na me tak tvuj prispevek pusobi, promin.

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      pinochet     před 2 lety 24.04.2022 11:33 |  
      7 3

      Ať jde nová slavná Příhodova komise rozhodčích do zádele, když věčně u waru chybující Franěk je stále nasazován na důležité zápasy.

  3. Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

    Slávista 51     před 2 lety 24.04.2022 08:17 |  
    5 3

    tuhle vopičárnu/nadstavbu, k nejbližšímu termínu zruší.
    A celkově přeorganizují 1.ligu, podle rakouského vzoru. Minimálně kvůli terénům hřišť.

      • Re: Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

        dm52     před 2 lety 24.04.2022 09:24 |  
        8 0

        LFA v čele se Svobodou se nadstavby budou držet, jako h*v*o košile.

      • Re: Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

        butters     před 2 lety 24.04.2022 12:09 |  
        3 0

        Hrát se začne už koncem ledna... tak snad si "pořešíme" los a v Liberci a Jablonci budeme hrát už na podzim, protože v jarní části u nich fotbal hrát nepůjde.

    • Re: Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

      rak (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 08:57 |  
      0 1

      Rakousko bych si za vzor zrovna nebral. Bohužel tady nikdy nebudou návštěvy jako v Německu, ani relativně. Ale klima tam je dost podobné a hrají dost i v zimě. Pravdou je, že to chce tedy asi více prostředků do údržby. Nicméně žádné velké zimy tady v poslední době nebyly a velké deště jsou leckde.

      • Re: Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

        Slávista 51     před 2 lety 24.04.2022 10:11 |  
        5 1

        V Německu je to o zcela jiných penězích, proti ČR.
        12mužstev v 1.lize zde, by bylo až dost.
        Jen chtít - kvalitu !

      • Re: Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

        Radek097 (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 10:43 |  
        2 0

        Německo je níže položené než Česko.

        • Re: Doufám, že se bafuňáři rozhoupají a

          necich     před 2 lety 24.04.2022 12:11 |  
          0 0

          A proto se jim říká skopčáci...:)

  4. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    Miklos     před 2 lety 24.04.2022 08:57 |  
    1 7

    Viděl bych to vzadu na 3: Kudy, Hovi, Ousou. Stejně si proti nám nic netroufnou.

  5. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    DKNL     před 2 lety 24.04.2022 09:04 |  
    10 4

    Prosím, Jablonec dolů a jedno oraniště zmizí.

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      Ondráš     před 2 lety 24.04.2022 11:42 |  
      2 13

      Já bych chtěl vidět náš pažit, kdyby byl 500 m.n.m. a z toho půl sezony "pod sněhem". Pokud vím, tak vyhřívání tam mají, tak těžko říct, co víc by měli dělat. Jablonec a Příbram jsou u nás, co se nadmořské výšky týče, naprosté anomálie. Oproti tomu např. "vysokohorské" hřiště v Liberci je položené níž, než Strahov.

      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

        necich     před 2 lety 24.04.2022 12:07 |  
        12 2

        Za prvé pořádná zima ani nebyla, ale beru že to mají složitější než mužstva např. v Praze.. Za druhé, když nedokážou zajistit regulérní podmíny tak prostě nemohou ten sport provozovat, minimálně na profesionální úrovni. Na autodromu v Mostě se také nedají pořádat závody F1, V Lounech se také nepořádají závody v alpském lyžování...:)

        • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

          Ondráš     před 2 lety 24.04.2022 12:12 |  
          2 5

          Tamní region docela dobře znám (ještě na gymlu jsem tam často jezdil, bo Praha byla daleko) a velice mě baví rady zdejších klimatologů. Přitom kolikrát v Praze na Letné, nebo v Ďolíčku jsou větší brambořiště.

      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

        spravnej_jezedak     před 2 lety 24.04.2022 12:08 |  
        7 0

        Mají, ale nemají na jeho provoz (údajně 90tis./den)..

        • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

          wimpy     před 2 lety 24.04.2022 13:42 |  
          1 0

          A jelikož se bavíme především o energiích, bude hůř.

      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

        wymaz     před 2 lety 24.04.2022 13:07 |  
        1 0

        Je to nejen o zapnutém vyhřívání, ale i času na regeneraci trávníku. Končit v prosinci a začínat v únoru není pro naše klimatické podmínky vhodné. Stejně tak je důležitý dostatek kvalitních tréninkových hřišť. A mnoho dalších proměnných. Na druhou stranu, je mi to jedno, nic s tím neudělám a myslím si, že nikdo z fanoušků, bohužel.

      • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

        wimpy     před 2 lety 24.04.2022 13:41 |  
        0 0

        Tomu Liberci musím nechat, že ač je v podstatě nízko, v té kotlině je vždy výrazně vyšší zima.

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      bongor     před 2 lety 24.04.2022 12:12 |  
      7 0

      Hymna Jablek.Ach Rado,Rado,doma -li jsi,pan Pelta se ptal oral-li jsi.

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      Kulajs     před 2 lety 24.04.2022 12:51 |  
      3 0

      Je-li licence vázaná na osvětlení, tak to je na houbeles, když se hraje na poli. Mělo by to být také jako podmínka. Ať si pořídí v tom případě hybridní trávník.

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      dm52     před 2 lety 24.04.2022 15:12 |  
      1 0

      Od sezóny 2010/2011 je povinnost mít vyhřívaný trávník https://www.fotbalportal.cz/cesko/gambrinus-liga/20695-vyhrivana-hriste-budou-od-pristi-sezony-povinnosti-vyjimky-se-nepripousti/ Pamatuji si, že hřiště v Jablonci bývalo jedno z těch lepších v té době. Byl jsem tam tenkrát z kraje jarní části, všude kolem mantinely ze sněhu a trávník nádhera. To už je ale moc dávno a majitel taky musí chtít pro to něco udělat.

  6. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    Bombadil     před 2 lety 24.04.2022 09:50 |  
    7 0

    Ahoj,
    nabizim volna mista v aute, vyrazim z Prahy 8. Hlaste se do SZ.

  7. Pocasi

    Mike     před 2 lety 24.04.2022 11:49 |  
    2 0

    Co pocasi, abychom třeba nehráli v loužích.

    • Re: Pocasi

      sicilianbrno     před 2 lety 24.04.2022 12:20 |  
      2 0

      Pocasi mic dobre nevypada, cely den tam ma prset, behem zapasu poprchavat, tak snad si s tim poradime...

      • Re: Pocasi

        rakusan     před 2 lety 24.04.2022 13:01 |  
        3 0

        Právě že nyní podle Medarda už od cca 15hodin pršet nemá, takže by to mohlo být dobré.

        • Re: Pocasi

          sicilianbrno     před 2 lety 24.04.2022 14:43 |  
          0 0

          Jel sem pole in pocasi, ktere to berou asi od vsech ostatnich a tam podrobna reportaž z boleslavi dest ukazovala, rad se budu plest...

        • Re: Pocasi

          Arya     před 2 lety 24.04.2022 14:47 |  
          0 0

          Tak u nás v severních Čechách začal pořádný slejvák teprve nyní

  8. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    visitor23 (přítel SN)     před 2 lety 24.04.2022 14:18 |  
    6 0

    Taky nabidnu volna mista v aute, kdyby tu byl nekdo, kdo by chtel jet z Liberce, nebo Jablonce.

  9. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    Boo_SKS     před 2 lety 24.04.2022 14:28 |  
    3 0

    Ahoj, kdybyste nekdo potreboval, tak mam k dispozici 2 listky na "slavistickou" tribunu – sektor I, rada 9. Cena 120 Kc za jeden. Pripadne mi staci napsat soukromou zpravu.

  10. Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

    pehacko     před 2 lety 24.04.2022 14:42 |  
    3 2

    Teda to pocasi to je jako naschval… jak asi muze vypadat dneska travnik? To bude bazina, takze to bude opet valka. Ale verim nasim klukum, ze si i tak poradi

    • Re: Na úvod nadstavby proti Hradci Králové

      necich     před 2 lety 24.04.2022 15:52 |  
      2 4

      Tak snad mají zatahovací střechu. Déšť je potřeba, budou se bořit tanky..