Fortuna liga

Zítra proti Baníku

Velice těžké utkání nás zítra čeká. Slavia se před televizními obrazovkami představí na hřišti Baníku Ostrava. Podaří se nám podruhé na hřišti soupeře vyhrát v této sezoně?

V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Ostravou dosud 24 utkání s bilancí 16-5-3 (domácí zápasy: 9-2-1, zápasy venku: 7-3-2) a aktivním skóre 41:18. Naposledy se Slavia představila v Ostravě v sobotu 28. května. Na Bazalech vyhrála góly Stanislava Vlčka 2:0. Hosté si vítězstvím zajistili konečnou druhou příčku v tabulce.
 
Slavii bude chybět záložník Cesareo Victorino, který má poraněné koleno. Zdravotní potíže má i obránce Martin Latka, jenž si z duelu proti Monaku odnesl otřes mozku. Do zápasu s největší pravděpodobností nenastoupí. Problémy má i Martin Zbončák, který má natažený vazy a včera jen vyklusával. Stanislav Vlček má tržnou ránu nad levým obočím, kterou má zašitou.
 
Slavia nevyhrála čtyři zápasy za sebou – remizovala v lize s Libercem a Blšany, v Poháru UEFA pak s norským Stavangerem a na Strahově s Monakem. Sešívaní naposledy porazili v neděli 6. 11. Slovácko.
 
„Nebude to jednoduchý zápas. Máme za sebou těžkou sérii. Uvidíme také, jak bude vypadat terén,“ řekl kouč Slavie Karel Jarolím. „Únava? Věřím, že to zvládneme,“ dodal.
 
Předpokládaná sestava:
Kozáčik – Krajčík, Suchý, Zábojník, Hubáček – Piták, Jarolím, Hrdlička, Švento – Vlček, Fořt
 
Zápas to nebude vůbec jednoduchý. Fanklub musel zrušit pro nezájem zájezd, což se ale všeobecně očekávalo, když střetnutí přenáší televize. Musíme věřit, že se naši borci vypořádají s těžkým programem a konečně zase vyhrají. Začíná se ve 14:25.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Baníku

    (host)     před 18 lety 02.12.2005 18:35 |  
    0 0

    Holeňák v zimě odejde (bude odejit)? Jak je to s ním ?

    • Re: Zítra proti Baníku

      (host)     před 18 lety 02.12.2005 21:52 |  
      0 0

      je nachlazený.woe

  2. Re: Zítra proti Baníku

    (host)     před 18 lety 03.12.2005 12:32 |  
    0 0

    Nachlazený sice je, ale proslýcháse, že v zimě odejde. Již v létě mohl odejít, ale zůstal, poté co se ustálila stoperská dvojice S+L, tak nás asi opustí...
    Moskyta