Domácí pohár

Ve čtvrtek pohár v Líšni

Před reprezentační pauzou čeká Slavii ještě jeden zápas, ve 3. kole domácího poháru se představí v Líšni. Trenér Jarolím bude mít k dispozici hodně omezený kádr, chybět budou reprezentanti a zranění. Hraje se od 16 hodin v Brně.

Do tohoto kola Poháru ČMFS posunula Slavii výhra 4:0 nad Velkými Karlovicemi. V minulém ligovém kole Slavia skvěle odčinila výpadek na Seville, když porazila Spartu 2:0. Letenští tak na čelo tabulky, Slavii, ztrácejí už šest bodů. Trefili se Pudil a Šenkeřík. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení Horvátha, které však bylo zcela zasloužené.

Náš čtvrteční soupeř, SK Líšeň, hraje divizi, skupinu D. Tam zaujímá sympatické šesté místo. Odehráno je deset kol, Líšeňští zatím pětkrát vyhráli, dvakrát brali po bodu a třikrát okusili hořkost porážky. Oficiální web klubu najdete zde. Líšeňský kouč Bohumil Smrček má k dispozici dvacetičlenný kádr, ve kterém je nejstaršímu hráči 27 let a nejmladším 19 let.

Trenér Karel Jarolím se bude muset obejít bez čtrnácti hráčů A - týmu. Z béčka byli proto povoláni Gabriel, Kopřiva a Černý, který prožívá návrat do A - týmu Slavie Praha. Kvůli reprezentačním povinnostem v českém seniorském výběru nenastoupí Vlček s Pudilem, Krajčík byl povolán do reprezentace Slovenska, Belaida čeká debut v dresu Tuniska. Se "lvíčaty" odcestovali Suchý, Diviš a Gebre Selassie. Ani lékaři nebudou mít o práci nouzi, budou se starat o Šventa, Šmicera, Latku a Brabce. Janda se podrobil atroskopickému vyšetření kolena a začne s rehabilitací. Tavarese trápí silná viróza a Švec si obnovil zranění palce. Vaniak dostal v derby koňara, jeho účast je nejistá. "Se všemi absencemi se musíme vyrovnat a samozřejmě postoupit. Věřím, že všichni hráči, kteří dostanou příležitost, ji využíjí k tomu, aby bojovali o základní sestavu," řekl Karel Jarolím.

Pravděpodobná sestava podle autora článku: Vorel - Dřížďal, Gabriel, Šourek, Hubáček - Jablonský, Kalivoda, Volešák, Černý - Necid, Šenkeřík.

SK Líšeň nechala kvůli zápasu instalovat tisíc sedaček, Slavia táhne. Vítěz zítřejšího utkání nastoupí ve 4. kole proti Viktorce Žižkov, pokud bude postupujícím týmem Slavia, o pořadateli zápasu rozhodne los.

Komentáře (48)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    (host)     před 17 lety 10.10.2007 18:17 |  
    0 0

    Doufám,že dá jarolím konečně šanci Necidovi a nenechá ho na lávce,to by mě vytočil,tento talent potřebuje pravidelně hrát ligu.

  2. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    jarmik     před 17 lety 10.10.2007 18:36 |  
    0 0

    Jablonský na pravé záloze? Tys upad ne? :-D

  3. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    (host)     před 17 lety 10.10.2007 18:54 |  
    0 0

    Já doufám že co nejvíc prostoru dostane Černý a že se probujuje do áčka.

  4. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    (host)     před 17 lety 10.10.2007 19:14 |  
    0 0

    No těch absencí je teda sakra dost, když sem to počítal, tak mi to dalo nějakejch 13 lidí, z toho víc jak půlka je za normálu základní sestava, ale na druhou stranu jsme přes léto fakt dobře posílili, takže v obraně Ferry a Hubáček, v záloze, volešák, kalič a talenti Jablonský a Černým, no a útok taky solidní, což je až zázrak....nebude to lehký, ale postoupíme :)..StevenSKS

    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

      (host)     před 17 lety 10.10.2007 19:15 |  
      0 0

      No a nakonec taky Míša Vorel si konečně zachytá za áčko.... Ještě takovej dotaz, zda-li a kdy se tu objeví video z derby :) ....

  5. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    Luke (host)     před 17 lety 10.10.2007 19:51 |  
    0 0

    Vorel - Dřížďal, Gabriel, Kopřiva, Hubáček - Ivana, Kalivoda, Volešák, Jablonský- Necid, Šenkeřík. Gabriel-Kopřiva z toho důvodu, že jsou trochu sehranější než Gabriel-Šourek :))

    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

      martyni (přítel SN)     před 17 lety 10.10.2007 22:42 |  
      0 0

      Ale Lukáši, nebud na Šourka zlej, nastoupí a bude trenovat organizaci obrany..:-))

      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

        Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 15:09 |  
        0 0

        To at si trénuje na playstationu... My musíme postoupit! :))))

  6. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    Sidonio     před 17 lety 10.10.2007 20:14 |  
    0 0

    O pořadateli zápasu los již rozhodl. Když postoupíme, budeme hrát na Strahově.

    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

      (host)     před 17 lety 10.10.2007 23:16 |  
      0 0

      taky si myslim...

  7. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    (host)     před 17 lety 11.10.2007 08:36 |  
    0 0

    jede nekdo do lisne na dnesni match?

    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

      (host)     před 17 lety 11.10.2007 10:22 |  
      0 0

      pokud nemas lupen je to nesmysl tam jezdit, jinak snad jen k vyctu zranenych ci povolanych do repre uz je jich patnact, chybet ma treba i Kalivoda . Docela si lamu hlavu tim, jak je mozne, ze po tak dlouhou dobu ma nase marodka takovou cetnost a nejsem sam , kdo na to neumi odpovedet, je to snad spatnym treninkem, ne, je to snad malou odolnosti hracu Slavie , ne, je to dusledek narocneho herniho programu, mozna, ale uz by se konecne s tim neco melo delat, treba Tavares, vsicni vidi, ze po Strahove pochoduje v tenke bunde a nikdo s tim nic nedela, pak se dovime, ze ma silnou anginu, Latka ma zraneni a misto , aby se intebzivne lecil je poslan na dovolenou, takze se Vse o mesic protahne, nebo Janda , misto , aby se dolecil je poslan na zapas se Sevilou , dusledek dalsi 3 tydny nejmene bez fotbalu, kecy typu , ze mame zkusene doktory a ze si s tim KJ poradi nas dovedli az do dnesni situace, kdy uz v podstate nema kdo hrat a kdy kazda vyhra je nadevse a pri reorganizaci poharu, kdy nevime co zas provede UEFA s poctem a hlavne s nasazenim , kdy vyhrozuje, ze vitez domnaciho poharu bude kopat 2 pozici kvalifikaci ligy mistru a pod. je dnres duvodem , proc je nutny zapas vyhrat. Jiri

      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

        (host)     před 17 lety 11.10.2007 11:59 |  
        0 0

        Otazka taky je jestli bylo moudre nechat si pohár s Líšní přeložit na reprezentační pauzu....

      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

        (host)     před 17 lety 11.10.2007 13:29 |  
        0 0

        Jiří,přesně jsi uhodil kladivem na hřebíček,každý rok máme velkou marodku,nikdo se tím nezabývá a to byl jedn z důvodů,proč jsme loni selhali v boji o titul,obávám se,že body z Letně díky velké marodce poztrácíme doma se slabými soupeři,tvůj postřeh o Jandovi,Latkovi a Tavaresovi bych doplnil o to,jaký mělo smysl stavět nerozehraného Latku proti Steuavě a to ještě v takové zimě,což byla pro jeho svaly přímo sebevražda,někdo kompetentní by se tím měl zabývat,po mizérii dorostu,prosazování špatných trenérů jako je Saňák,Jíra a nedání šance tak kvalitním trenérům jako jsou Karoch a Vahala,po odchodu schopného vyhledavače talentů Říčky a jeho nahrazení neschopným Šrámkem,je to další rána pro Slávii,jsme omámeni postupem do LM a zapomínáme na řešení zásadních problémů,je za pět minut dvanáct vrátit se k systému pana Říčky,ještě je čas,tak ho nepromarněme a zbavme se lidí,kteří ničí to,co vybudoval pan Říčka,Jiří díky za tento postřeh a pravdivý obraz o současném dění ve Slávii,máš moji podporu,Dan.

  8. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    (host)     před 17 lety 11.10.2007 12:08 |  
    0 0

    Richi,tabulku pleas uprav...přece jenom sme první :o))

  9. Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

    (host)     před 17 lety 11.10.2007 15:42 |  
    0 0

    Dane diky za podporu, akorat sem se nechal tim blbcem rozhodit a od tema spatne vysledky soucasneho dorostu A a Juniorky jsem nesmyslne resil s tim imbecilem kraviny, nejhorsi je, ze jsem byl jednim z mala kdo tady nesl treba odchopdtalentu dost tezko a Ricku nemuzu zkousnout dotetka a pak Vas takovy vul lici jako nepritele Slavie. K dnersku mohu poznamenat jedine, budu rad , kdyz vyhrajeme a je mi jedno kolik to bude a za druhe , snad by se melo vedeni a hlavne treneri zamyslet nad zpusobem regenerace a treninku hracu, i tech svalovych zraneni je posledni rok nejak moc. Jiri

    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

      Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 16:27 |  
      0 0

      Ve 20. minutě prohráváme 2:0, přesně to, čeho jsem se bál v téhleté poslepované sestavě... Podle mě fakt neměl hrát Šourek...

      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

        (host)     před 17 lety 11.10.2007 16:31 |  
        0 0

        Ten sam to asi neovlivnil, ale pry nasazeni i chut hrat je u tech ostatnich temer nulova, alespon prozatim, je to velka ostuda , tak uvidime, co bude dal. Jiri

      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

        martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 16:37 |  
        0 0

        Šourek přece hrát musel, jinak by se moh rovnou pakovat.. třeba to nebyla jeho chyba, někde prostě začít musí, tedy "znovu začít".. jinak doufam že to zvladnou, divizni tym by to vydrzet nemel..

        • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

          (host)     před 17 lety 11.10.2007 16:42 |  
          0 0

          Nevim proc zustal sedet Cerny a hlavne Necid a sel hrat Kopriva a Gabriel, proste Jarolimovi ksefty se musej hejbat. Jiri

          • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

            martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 16:46 |  
            0 0

            hm... Necid si ted za acko nezahraje skoro vubec, to je skoda, vypadal hodne nadejne... jarolim nekde prohlasil, ze si to nezaslouzi...na druhou stranu kdyz uz nehraje za acko, mel by teda v becku ukazovat, ze na to ma, no a jestli se nepletu, tak moc golu tam nedal..

          • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

            (host)     před 17 lety 11.10.2007 16:47 |  
            0 0

            Jiří čteš mi myšlenky,další prokaučovaný zápas,místo Gabriela měl být na stoperu Hubáček,krajního beka měl hrát held a místo Gaucha měl hrát Necid,tady je vidět odchod Říčky a nesystematická práce Šrámka,příchody Šourka,Gabriela a Kopřivy byl naprostý omyl,Dan.

            • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

              (host)     před 17 lety 11.10.2007 16:58 |  
              0 0

              Nevim Martyni, ale je jasne, ze ma vyssi kvalitu nez Kopriva a v tom becku sice goly nedava, ale vaze na sebe hrace soupere, Dane take nevim proc vlastne prisel Kopriva i Gabriel, dnes sedalo s hrat na 3 beky a 5 zalozniku, Sourek , tak tady nevim, nechci ho zartacovat, ale ten nastupp byl proste sileny. Jiri

              • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:07 |  
                0 0

                Přesně tak...

              • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 17:10 |  
                0 0

                no to bezpochyby... je fakt ze kdo videl pripravne zapasy, hned od zacatku psal, ze sourek je spatnej...no uvidime, kazdopadne Necida by byla skoda, snad nezapadne, rekla bch ze dneska se jeste na hriste podiva. A co vlastne ten Held, byl na MS jako nahradnik, u nas zatim nedostal prakticky zadnou sanci...

                • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                  martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 17:12 |  
                  0 0

                  no tak jen co jsem to dopsal, mame tam necida a dalsi gol:-((

                  • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                    Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:15 |  
                    0 0

                    Jsi to neměl radši psát... :( :))

              • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:14 |  
                0 0

                Ty woe, to bude keců, že jsme vypadli ve třetím kole...

                • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                  Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:18 |  
                  0 0

                  4:1m tak to už je debakl...

                  • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                    martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 17:27 |  
                    0 0

                    trochu horor v obrane.. resp. v utoku asi taky..

                    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                      Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:29 |  
                      0 0

                      Tak nevím, ale podle mě dneska není Slavia pořád mužstvo, aby vyhrála, když dostane čtyři branky. I když v utkání s divizním týmem. Každopádně je to i zajímavé zjištění toho, že ti kluci, co jsou v béčku, nejsou asi moc konkureceschopní... Bohužel.

                      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                        Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:42 |  
                        0 0

                        Aspon že Voli proměnil pencli... A přetížil se server:))

                        • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                          martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 17:53 |  
                          0 0

                          jo:-)) no debakl to nebude, třeba se ještě neco stane.. treba me mezi, ze podle onlinu to vypada, ze takovej Jablonsky nebyl u niceho... a treba ten by se mel sakra snazit, kdyz je v zakladu

                      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                        martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 17:47 |  
                        0 0

                        tak určitě to není jen chyba kluků z béčka, to je týmový selhání, tak je to taky o přístupu k zapasu

                        • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                          Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:49 |  
                          0 0

                          Jasný, jasný... To joo... Nebylo by fér to shodit na kluky z béčka, nemám rád inviduální odsuzování, nejsem zastáncem toho, že každej má mít jen jednu poslední šanci,... ale: třeba Šourek toho od přestupu předved už hodně, proti Bohemce, proti Zlínu, v Seville, dneska podle onlinu taky... A to už je moc... :(

                          • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                            (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:53 |  
                            0 0

                            Lukasi nezlob se , ale tady musi nastoupit pokuty a tvrde , vsem vcetne Jarolima , takhle nejde hazardovat s prizni divaka a se jmenem Slavia, nemuzu se zbavit dojmu, ze i kdybychom vyrovnali , tak je to proste obrovska ostuda a letos neznam ani duvod/loni to byly velke prachy , ktere jim Slavia dluzila/. jiri

                            • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                              Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:56 |  
                              0 0

                              Souhlas... Ale ne pokuty všem, to je kontraproduktivní, protože se třeba možná někdo fakt snažil... Ale asi jich nebylo moc... Dát pokuty těm, co to odchodili... Říká se, že všichni táhnou za jede provaz, ale když dáš pokutu na tým, tak to odsere i ten, kdo tam jezdil po prdeli a makal na 200%... A akorát se bude cítit uraženě.

                          • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                            martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 17:56 |  
                            0 0

                            tak dobre, uznavam, u něj to asi fakt vypada na par zapasu v becku... Necid se asi snazi,, to je dobre

                            • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                              Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 18:01 |  
                              0 0

                              Mnoo... Vem si, že co udělal Dosoudil... A šel fuč. Dostal jen jednu šanci. Tím nás teoreticky připravil o 5 bodů (2 na Slovácku a 3 v Jablonci). Šourek nás teoreticky už připravil o 3 ligové (Bohemka), postup v Poháru a 1 bod v LM. Protože hrát tam místo něho třeba Brabec, tak na remízu jsme měli... Takže ted bych dal Šourkovi poslední šanci. A pak do béčka.

                            • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                              (host)     před 17 lety 11.10.2007 18:01 |  
                              0 0

                              A asi by bylo dobry priste raderji nechat hrat becko , tohle fakt nechapu , to je hnus a opet prokaucovany zapas jako na Bohemce, nemam z toho dobry pocit a at se Jarolim nezlobi , Dan mel pravdu pravdu prichody Koprivy, Gabriela, Sourka sou praci Karla specialne u tech tri a kvalita nikde. Jiri

                              • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                                Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 18:05 |  
                                0 0

                                Kopřivu a Gabriela bych neodsuzoval, to byli kluci do B týmu s výhledem do budoucna... Mladí, talentovaní. Tam se to dá chápat. Ale Šourek byl prezentován jako hráč, kterej má na základní sestavu A týmu. A výkony tomu neodpovídaj. Jasný, není to špatnej hráč... Ale SLavia je taková Sparta v menším v tomhletom: když někdo někde září a přijde k nám, tak to neznamená, že u nás bude taky zářit...

                                • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                                  martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 18:16 |  
                                  0 0

                                  Jenže vzpomen na to, že když Šourek přicházel, zoufale se shanel nekdo, kdo by hral a mel vic jak 18. Navic nejistota se Suchym, atd.. takze byl tak prezentovan, ale spis asi nikdo jiny nebyl.. Jinak je to fakt hazard se jmenem slavie, nastupy do obou polocasu asi nejlip vypovidaj o pristupu hracu. Nasazeni Gabriela a Koprivy mi prijde taky divny, Necid podle onlinu vypadal jako utocnik, za to Gaucho najel zrejme zas na zoufalou formu

                                  • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                                    Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 18:23 |  
                                    0 0

                                    ... nebo Gaucho nedostal míče od zálohy, i to je možný a nedivil bych se tomu..:) POkud se sháněl někdo, komu je víc jak 18 a má zkušenosti s pozicí stopera, tak to mohli vzít i mě... A ušetřilo by se tři miliony na odstupným pro Jihlavu:) Nene, chtělo to udržet si myslím Vorla... Ten byl sice loni zraněnej, ale když hrál, tak nehrál špatně. A když byly nejistoty ohledně Suchýho, zdravotního stavu Latky... Tak se neměli pouštět jak Dosoudil, tak Aračič. Pustili jsme tři stopery a přišli dva (Brabec a Šourek), přitom jeden je ted zraněnej a druhej nepředvádí výkony hodné na první ligu... Je to škoda. V zimě asi se bude muset Slavia jak to tak vypadá po někom poohlídnout... V lize je víc kvalitních stoperů, z nichž jsou někteří dražší (Košťál, Rajnoch, Kopic, Hainault), ovšem pak je tu druhá sorta, taky kvalitní, a ne moc drazí (Webster)... Přitom třeba Byron Webster má anglickou školu (odchovanec Leedsu United) a jeho výkony mají vzestupnou tendenci; Hainaltovým snem je zase hrát LM :) A po těch cenách, za které odešel třeba Alex Mendy do Bolky, bych se nedivil, i kdyby toho Hainaulta Most pustil za mín než pět milionů...

                                    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                                      martyni (přítel SN)     před 17 lety 11.10.2007 18:33 |  
                                      0 0

                                      tak asi po nekom budem muset poohlidnout.. ja teda z vychovnych duvodu schvaluju vyhazov Aračiče a Dosoudila. Bohužel mostecky neznam, esli se neurazis..:-)) jo a kdo by se mi ve slavii libil, to je Rajnoch... nechapu proc vlastne neni v repre...jo vlastne musel bejt povolanej Kladrubsky, bylo tam malo rudejch... no ale nemyslim, ze bude dostupnej. Jinak vypada to, tze Pudil hral prvni puli dobre za repre a standa dal gol, aspon neco

                                      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

                                        Luke (host)     před 17 lety 11.10.2007 19:27 |  
                                        0 0

                                        Tak Hainault předvádí dlouhodobě stabilní a dobré výkony, Webstera jsem viděl díky tomu že je novej asi ve třech zápasech, z toho snad jen ted hrál celej match... Ale Hainaulta svým výkonem ještě zastínil..:) Rajnocha bych taky bral, toho jsem chtěl už v době kdy byl ve Slovácku, ale v Bolce je ted kapitán a ta by ho pustila odhadem za více než 20 milionu, níž by nešla. Škoda... Kdo by taky nebyl asi uplně marnej je Vidlička...

    • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

      (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:17 |  
      0 0

      Hm tak asi je to v pr....., poslouchal jsem to vcera cely, prislo mi to hodne konkretni,vic nez tady live rozhovoru na Slavia.cz, ale i on tam vcera rekl par veci kterym prilis nerozumim, treba naznacil , ze zisk bude Enicu a listky na novej stadak o 50 procent drazsi nez dosud, tj treba studentska by dle zakulisniho infa mela stat okolo 100 Kc. a prumer by mel bejt 200 Kc. Ceny obcerstveni pry budou resit, ale nevyloucil ceny jako v Sazka arene ,. Jiri

      • Re: Ve čtvrtek pohár v Líšni

        (host)     před 17 lety 11.10.2007 17:19 |  
        0 0

        Vo kecy nejde,ale to tam teda moh poslat cely becko, kdyz to hraci takhle vypusti , to je teda vostuda , jak bic , 2 dny po derby, Caslav byla este milosrdna. jiri