Fortuna liga

Slavia se v pondělí představí na Letné

Druhé derby pražských "S" v této sezoně se odehraje v pondělí v 20:00 před kamerami ČT 4 Sport.

Pondělí derby nevzbuzuje zdaleka tolik pozornosti jako tomu bylo v minulých sezonách. Nejslavnější české kluby dělí v tabulce propastných jednadvacet bodů. Slavia bojuje o ligovou záchranu, Sparta doufá, že uhájí druhou příčku před Jabloncem, který si na jaře drží obdivuhodnou formu.

Slavii ale netrápí pouze pohled na tabulku. Největším problémem je nejasná majetková struktura, arbitráže, nejistá budoucnost, však všichni víme.

Do derby nenaskočí Riste Naumov, který se stále zotavuje ze zranění. Kvůli kartám si nezahraje Čelůstka. Za Spartu nenastoupí Řepka, který již poněkolikáté neuhlídal emoce a od disciplinární komise má pozastavenou činnost.

Nejistý je start Pospěcha, který v reprezentační přestávce napadl manželku a tchýni, což se trenéru Petroušovi pranic nelíbí.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Dostál, Kaufman, Hubáček, Trubila - Hora, Jarolím, Kisel, Koreš - Černý - Pospěch

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia se v pondělí představí na Letné

    martyni (přítel SN)     před 13 lety 11.04.2011 12:13 |  
    0 0

    Den derby, 0 komentaru.. provozovat fotbalovy klub slavia praha a dovest ho do okamziku, kdy nikoho nezajima derby se spartou, tomu rikam debakl...

    • Re: Slavia se v pondělí představí na Letné

      bongor     před 13 lety 11.04.2011 17:12 |  
      0 0

      Já bych chtěl vidět ty hajzly,co to všechno vymysleli a provedli.