Fortuna liga

Statistické okénko - 22. kolo

Z fotbalu Slavie sice bolí oči, ale výsledkově zatím sešívaní kopírují jaro 2011, které lze s jistotou označit jako nejúspěšnější období od zisku titulu v létě 2009.

Další bezbranková remíza s Duklou přinesla do řad fanoušků rozčarování. Ze statistického hlediska však musíme dát za pravdu trenéru Radovi, Slavia totiž opravdu pětkrát v řadě neprohrála, což lze vzhledem k posledním třem sezónám brát minimálně jako dílčí úspěch. Od startu sezóny 2010/11 se to totiž Slavii podařilo teprve popáté a jen jednou se ta série protáhla na více než pět zápasů, konkrétně pod vedením Michala Petrouše zakončila Slavia sezónu 10/11 sérií sedmi zápasů s bilancí 4-3-0! A právě s jarem 2011 najdeme až podezřele mnoho společných rysů, podívejme se na ně. Nejprve ale jeden rozdíl, v sezóně 2010/11 se totiž na podzim hrálo 17 zápasů a na jaře jen 13, takže zápas 17. kola, ve kterém Slavia tehdy prohrála v Boleslavi 3:1 se hrál ještě na podzim. Ale potom 
18. kolo: 2011: domácí remíza s Brnem 1:1 (Vlček)
2013: domácí remíza s Boleslaví 1:1
19. kolo: 2011: výhra v Liberci 2:0 (Pospěch, Koreš)
2013: výhra v Brně 1:0 
20. kolo: 2011: domácí výhra nad Teplicemi 4:1 (2 Jarolím, Pospěch, Milutinovič)
2013: domácí výhra nad Libercem 3:1
21. kolo: 2011: remíza v Olomouci 0:0
2013: remíza v Teplicích 1:1
22. kolo: 2011: domácí remíza s Hradcem Králové 0:0
2013: domácí remíza s Duklou 0:0
Tedy v obou případech ve stejných kolech stejné bodové zisky a navíc podobnými nebo úplně stejnými výsledky! Před dvěma lety následovala porážka v derby na Letné 0:2 (Kweuke dal dvě branky do 12. minuty a bylo hotovo) a poté závěr sezóny s výše zmíněnou bilancí 4-3-0, v níž jsou čtyři domácí výhry a tři remízy venku. Bude jistě zajímavé sledovat dále, zda se současnému týmu Petra Rady podaří alespoň vyrovnat celkový bodový zisk Slavie z roku 2011 (tehdy na pokraji bankrotu) z posledních osmi zápasů.

Plzeň porazila Teplice 2:1 a udržela se tak stále o skóre před Spartou. Z posledních 11 zápasů ztratila Plzeň jen sedm bodů. Naopak Teplice prohrály venku v této sezóně už podeváté a není divu, že hrají o záchranu, když mají bilanci venku 0-2-9. Navíc do konce sezóny už příliš lehčích soupeřů venku nepotkají, hrají totiž postupně v Jihlavě, Olomouci, Liberci a Boleslavi.

Sparta dokázala v Olomouci vyhrát vysoko 3:0, o pár dní dříve navíc tamtéž nastřílela v poháru dokonce čtyři branky. Dokonale se tak pomstila za podzimní domácí porážku s tímto soupeřem. Navíc v kole, kdy se spíš čekal nárůst rozdílu mezi Plzní a Spartou (minimálně ve skore, ale klidně i v bodech), Sparta naopak stáhla rozdíl ve skóre na pouhé dvě branky. Osobně bych se vůbec nedivil, kdyby skóre nakonec opravdu rozhodovalo o titulu a kdybychom se všichni v závěru soutěže dočkali několika až podezřelých kanonád, ať už ze strany Sparty, nebo ze strany Plzně.

Jablonec doma porazil Slovácko vysoko 4:1 a dostal se tak zpět před Olomouc na třetí místo. Na jaře má Jablonec však nepříliš přesvědčivou bilanci 2-3-1, tedy stejnou jako Slavia. Slovácko prohrálo třetí zápas v řadě, na jaře v lize už čtvrtý a s pouhými čtyřmi jarními body patří mezi týmy s nejhorší jarní formou. Slovácko navíc po dvou porážkách s Boleslaví vypadlo i z domácího poháru.

Týmy nad Slavií opět bodovaly, i když naplno se to povedlo pouze Liberci, který zvítězil v Ostravě 1:0, dostal se na páté místo a na čtvrtou Olomouc ztrácí sedm bodů, což by při nějakém výsledkovém výpadku týmu z Hané ještě nemusela být nedohnatelná ztráta. Baníku se po dobrém vstupu do jara příliš nedaří, prohrál podruhé v řadě, má však domácí zápas s Jihlavou k dobru.

Mladá Boleslav zachránila alespoň bod v Hradci Králové, když stáhla dvoubrankové manko a remizovala 2:2. Jarní bilance Boleslavi je 2-2-2, tým však může těšit postup do semifinále poháru, kde se zřejmě střetne se Spartou. Na příkladu Boleslavi v této sezóně je vidět, jak se vyplatí nevykašlat se na podzim na pohár. Přestože o šanci postoupit do evropských pohárů z ligy přišla Boleslav de facto už na podzim, dělí ji nyní od Evropy jen tři vítězství v poháru. O kolik zajímavější by mohlo být slávistické jaro, kdyby nepřišlo ostudné vypadnutí v Ústí nad Labem.

Jihlava porazila na jaře naprosto tragických výsledků dosahující Brno i v deseti 2:0 a tím odstřelila z pozice hlavního trenéra soupeře Petra Čuhela, na jehož místo se dostal trenér juniorky Brna, která naopak svou soutěž suverénně vede. Jihlava má stejně bodů jako Slavia a zápas v Ostravě k dobru, s 27 body se může považovat prakticky za zachráněnou. Tuto sezónu tedy rozhodně dobrá práce, za kterou se tým jako Jihlava opravdu nemusí stydět. Brno naopak fičí tabulkou dolů a s jediným jarním bodem je na tom dokonce hůř než Budějovice.

K zápasu Budějovice - Příbram 0:1 se mi nic psát nechce. Takže tentokrát jen citát Jaroslava Starky z 11. března, kdy uváděl do funkce Franze Straku: "Věřím, že se zachráníme. V lize se budou dít zvláštní věci a třeba i my zvláštně vyhrajeme." Tak určitě.

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    spino     před 11 lety 11.04.2013 15:38 |  
    0 0

    Rozdíl je v tom, že pod Petroušem jsme hráli slávistický fotbal, zatímco teď hrajeme Radovu nakopávanou.

  2. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    Barra     před 11 lety 11.04.2013 15:44 |  
    0 0

    Kdybychom kopírovali výsledky a tedy bodový zisk Slavie z 2011, museli bychom z 8 zbývajích zápasů urvat 15 bodů na 24... Kéž by, ale i zázraky se dějí.

  3. Komentář

    Mike     před 11 lety 11.04.2013 16:07 |  
    0 0

    Nemají nakonec pravdu, že máme průměrné hráče ? Hlavně poslední Táborského odstavec.
    http://sport.aktualne.centrum.cz/derby-ma-favorita-sparta-jasne-vyhraje-slavia-nema-kvalitu/r~ca065c6ea26f11e2af230025900fea04/

    Já vím, že tady můžu být pranýřovaný, ale já bych s tím i souhlasil.
    Kdyby ti tři jmenovaní něco hráli, tak by zůstali v zahraničí a až na Skácela jsou v nejlepším fotbalovém věku, takže pes nebude tak úplně zakopaný jenom u Rady.

    • Re: Komentář

      quelhar (admin)     před 11 lety 11.04.2013 16:33 |  
      0 0

      Podle me samozrejme v porovnani se Spartou mame prumerne hrace. Ale v porovnani s Duklou, Teplicemi a podobne mame hrace lepsi. Kdyby ti tri jmenovani byli jen prumerni, tak by se v prvni rade do zahranici nikdy ani nedostali.

      A i kdyz tihle nehraji a vezmeme zakladni sestavu ze zapasu s Duklou, tak co najdeme?
      Contofalsky - byvaly reprezentant, vitez EL.
      Nitriansky - exreprezentant U21
      Bortel, Dobrotka - nic extra, ale porad snad to lepsi ze slovenske ligy.
      Conka - exreprezentant U21
      Vosahlik - exreprezentant U21
      Petrak, Zmrhal - soucasni reprezentanti U21
      Juhar - viz Bortel a Dobrotka
      Kisel - exreprezentant, zkuseny ligovy hrac
      Skutka - druhy nejlepsi strelec slovenske ligy na podzim

      Suma sumarum - jsou snad Dovalil a trener slovenske U21 hloupi, kdyz hraji nebo hrali s hraci, kteri ted u nas hraji v zakladu? Prece by nepovolavali do svych tymu prumerne hrace. Tito hraci by meli minimalne ve sve vekove kategorii vynikat. A znova opakuju, ted se neporovnavam se Spartou, tam je kvalita jeste o kus vyse, ale s prumerem ceske ligy jako je treba Dukla. A pokud tedy uzname, ze oproti prumeru ligy je kvalita na nasi strane, tak ci je potom vina, ze to neni videt na hristi?

      • Re: Komentář

        Mike     před 11 lety 11.04.2013 16:51 |  
        0 0

        Tak proti Teplicím určitě máme lepší hráče, tam je to tabulkově vidět.
        Všichni 3 exreprezentanti do 21 let jaksi ve výkonech ustrnuli a jsou pouhými průměrnými ligovými hráči. Jaktože Kadlec a Krejčí se neustále zlepšují- třeba to chtějí hlavně oni a přidají něco navíc- proč Nitrianský a Čonka opakovanými náběhy se nesnaží o přečíslení? Krejčí v Olomouci sprintoval ještě v 90.minutě. Asi mu flákání neumožňuje, že nosí rudý dres a na rozdíl od našich hráčů je na něj hrdý- neber to proboha jako obhajobu Spartu- nesnáším je asi 40 let- vždy budu proti nim fandit ať budou hrát třeba proti klubu z KLDR.
        Já si myslím, že na Radu všechno svést nemůžeme. Za 3 roky se tady vystřídalo 5 trenérů a hraje se stále stejný humus. Já bych dal hráčům více než 50% podíl. Mám dojem, že současné postavení a herní výkony snad nejsou jedno pouze Kiselovi, ostatní na to prostě dlabou.

        • Re: Komentář

          Petr9608     před 11 lety 11.04.2013 17:06 |  
          0 0

          Dyť to byli buď experimenty nebo provizoria - Cipro, Petrouš, Straka, Poustka...

          Rada je první skutečně regulérní kouč....

          • Re: Komentář

            Mike     před 11 lety 11.04.2013 17:12 |  
            0 0

            Ale profesionální fotbalista by měl za každých okolností a pod jakýmkoliv trenérem hrát naplno a na maximum svých možností. Chirurg musí také vždy podat 100% výkon bez ohledu na to, kdo je primářem oddělení a třeba řidič městské dopravy také bez ohledu na to, kdo je vedoucím dopravy.

        • Re: Komentář

          Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 11.04.2013 19:17 |  
          0 0

          Vzhledem k tomu, že Rada je s hrou spokojen a Nitranský i Čonka si dříve nabíhali a útočili. Tak z toho usuzuji, že Rada nechce aby krajní beci výrazněji podporovali útok - tak jak moderní krajní obránce má - ale chce po nich konzervativnější hru, tzn hlavně plnění si hry dozadu a dopředu jen velmi vyjmečně. Takže zde vidím vinu na trenérovi ne na hráči.
          A teď moje hypotéza. Vzhledem k věku obou krajních obránců předpokládám, že všude je učili modernímu pojetí jejich pozice, tedy pilovat lajnu a často útočit a dostat se hodně do hry. Na takový fotbal jsou od žáků zvyklí a takový fotbal je nejspíš bavil. Radovi pokyny jsou nejspíš přesně opačné a hráč se tedy vlastně učí "novou" pozici a do toho ho to nejspíš moc nebaví. Proto jejich výkonost jde spíš dolů než nahorů. A tohle není jen o těchto dvou. Hra na dva DZ, systém kde zničíme i tak produktivního útočníka jakým je Škutka. Skácel na lavičce nebo na pravé záloze. Tvůrcem hry je něco mezi ofenzivním záložníkem a podhrotem... a stryktně nastavené defenzivní a ofenzivní pozice. To je něco co v dnešním fotbale nemůže uspět. Fotbal nebaví diváky a podle mě to nebaví takhle hrát ani hráče, kteří jsou zvyklí na uplně něco jiného. Jestli to nikdo kompetentní v klubu nevidí tak máme docela velký problém s avizovaným návratem na vrchol a "stabilizačních" sezón nás čeká ještě poměrně dost. Koncepce, že všechny tými Slavie od žáků po Ačko budou hrát podobným stylem se někam také nejspíš vytratila.

          • Re: Komentář

            jarodo57     před 11 lety 11.04.2013 19:44 |  
            0 0

            Něco podobného nastalo při návratu Krajčíka z Itálie. Než odcházel tak to byl nejlepší útočný bek v lize měl však problém s bráněním, mockrát jsem ho proklínal jak daleko stál od protihráče a dával mu tím volnost při zpracovávání míčů a poté ho musel faulovat.Po návratu z Itálie to bylo úplně naopak. Do útoku se hrnul mnohem méně,zato v bránění byl takřka bezchybný. Ale otázka je právě ta:Čím byl ten Krajčík pro Slávii užitečnější?Jeho průniky a následné centry přinesly mnoho gólů,vynutilo si to tlak na soupeře a to samozřejmě prřekrylo i těch několik obraných chyb z kterých padly branky do naší sítě.

    • Re: Komentář

      Alanor (admin)     před 11 lety 11.04.2013 16:39 |  
      0 0

      Radu tak kritizujeme právě proto, že si myslíme, že Slavie už zdaleka nemá jen průměrné hráče. Kádr má mnohem větší potenciál oproti té hrůze, co předvádí na hřišti.

      • Re: Komentář

        Mike     před 11 lety 11.04.2013 16:56 |  
        0 0

        Já ho kritizuji také, v pátek jsem v Edenu nevěřícně koukal na to, co jsme schopni předvést. Samozřejmě vždy trenér musí prostě do hráčů nahustit to nejlepší, tam je zodpovědnost jasná. Ale nemůže se vyměnit prostě 8 hráčů, odstřelen bude téměř vždy trenér. Ale co když hráči mají Slavii tzv. na špagátu ? Proč si nedupne majitel ? Je snad spokojen s produkcí a tabulkovým postavením ?

      • Re: Komentář

        Petr9608     před 11 lety 11.04.2013 17:04 |  
        0 0

        Poháry?

      • Re: Komentář

        vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 11.04.2013 17:11 |  
        0 0

        V rámci kapr ligy hrajem holomajznu odpovídajcí síle našeho kádru.Obávám se že by jiný trenér o moc lépe neuspěl,ti hráči ač relativně zvučných jmen toho v nedávné době mnoho nepředvedli a měli spíš problémy.Jinak nesehranost z toho přímo kouká a v létě to nebude o mnoho lepší má končit Kisel,Rudolf také zřejmě nezůstane,je to dost začarovaný kruh.Samozřejmě Rada také není žadný kreativní trenér.Vůbec to nevidím růžově a bude to spíš běh na dlouhou trat.Měli bychom se na to duševně připravit.

  4. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    Petr9608     před 11 lety 11.04.2013 17:08 |  
    0 0

    Postoupit přes Ústí tak zřejmě skončíme v osmifinále na lopatě Jablonce...

    • Re: Statistické okénko - 22. kolo

      quelhar (admin)     před 11 lety 11.04.2013 17:38 |  
      0 0

      Taky pravda... Ale kdo vi, treba by prave ty dva zapasy navic pomohly tomu, aby po derby aspon v lize nenastal takovy sesup. Osobne beru vypadnuti v Usti jako obrovskou chybu, ktera se ve Slavii bohuzel v poslednich letech stava nadprumerne casto.

    • Re: Statistické okénko - 22. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 11.04.2013 19:06 |  
      0 0

      Jablonec má na jaře uplně stejnou formu jako my. Takže tak bez šance by to nebylo. A hlavně alespoň by bylo něco o co ještě hrát.

    • Re: Statistické okénko - 22. kolo

      Barra     před 11 lety 11.04.2013 19:51 |  
      0 0

      Dva krát jsme vedli v Ústí, a přesto jen remizovali. Škoda, že v brance nestál v té době ´500-minut neprůstřelný´ Čontofalský, ale Berkovec, který u druhé branky nejevil velkou jistotu. A stačilo aby Kisel jako jediný hráč neproměnil penaltu v rozstřelu, a bylo po poháru.

      A jak naznačil Kusý, výpadek v poháru měl také svůj vliv na rozhodnutí Rudiho Skácela aby nezůstal u Slavie, kde trénoval, ale odešel na 3 měsíce do Dundee.

      Takže kdo ví, jak bychom teď na tom mohli být bez fiaska v Ústí.

      • Re: Statistické okénko - 22. kolo

        jarodo57     před 11 lety 12.04.2013 18:54 |  
        0 0

        Takže za to může Berkovec.Konečně se našel nějaký viník ,který může za to, že Rada je de.... a umí ho.....

        • Re: Statistické okénko - 22. kolo

          jarodo57     před 11 lety 12.04.2013 19:02 |  
          0 0

          Ode tebe jsem to nečekal.

          • Re: Statistické okénko - 22. kolo

            Barra     před 11 lety 12.04.2013 20:39 |  
            0 0

            Jarodo, nemyslím si, že najdeš nějaký příspěvek z mé ruky, kde bych nadával na nějakého hráče, že bych ho proklínal, že bych se mu posmíval, že bych ho někam posílal. Také až na jednu výjimku (a to bylo po zápase s Boleslavi) jsem se nikdy nepouštěl do trenéra, ať je to Rada nebo jeho předchůdci, nepoužíval na její adresu silné slova, nevolal po jejich odvolání. Myslím si, že v těch věcích jsem celkem vyrovnaný a střízlivý v mých názorech. Dost dlouho jsem se pohyboval ve fotbalovém prostředí, abych věděl, že rozdíl mezi úspěchem a propadem je tak často závislý na maličkostech. A obzvlášť jsem velmi opatrný, co se týká kritiky brankářů. Nějakých 15 let jsem stal mezi tyčemi, vím jak sakra velká ta branka je, jako každý sebelepší brankář jsem také pouštěl góly za které se člověk musí stydět do smrti.

            V mém příspěvku jsem nikde nepsal, že za špatný chod Slavie může Berkovec, nehledal jsem viníka, který by byl zodpovědný za výsledky Rady. Takže neukládej mi do úst věci, které jsem neřekl.Z mé strany to byl povzdech, jak by to snad mohlo být bez toho výpadku v Ústi. Jmenoval jsem jak Berkovce, tak Kisela. Berkovec pochyboval u druhé branky, Karol nestřelil rozhodující penaltu, bylo po poháru – a že to mohlo mít vliv na rozhodnutí Skácela, jestli podepíše u nás či nikoliv, psal Kusý.

            Co se týká Berkovce, tak bohužel musím konstatovat, že nás ani nepodržel ve dvou dalších zápasech, kde dostal příležitost, a to v Hradci a proti Ostravě. Ve dvou kompetičních zápasech pustil 5 branek, průměr 2,5 branky na zápas, spolu s Ústí tedy 7 branek během 3 zápasů.

            Dovolím si citovat hodnocení Alanara po zápase s Hradcem

            ´Martin Berkovec - 4 - Aura Berkovce coby výborného brankáře se rozplynula stejně rychle, jako se minulé jaro vytvořila. Po nepovedeném utkání v Ústí Berkovec nepřesvědčil ani v Hradci. Při první inkasované brance měl být mnohem důraznější. A když ho útočník dotlačí i s míčem do sítě, tak nesmí koukat jako puk a má si po právu stěžovat! Při třetí trefě hradeckých také zaváhal. Na druhou stranu ale kryl několik střel´.

            stejně tak po zápase s Baníkem

            ´Martin Berkovec - 3 - Ze začátku vychytal ve velké šanci Majtána, to bylo ale bohužel od Berkovce vše. Při první obdržené brance pustil míč smolně mezi nohama, nicméně je třeba přiznat, že střelec Ostravy pálil z velké blízkosti. Při druhém inkasovaném gólu už ale jednoznačně chyboval. Střela letěla do prostoru, který měl krýt on, Berkovec se ale hnul na druhou stranu směrem za zeď. Kromě toho mu vypadlo několik centrů, které měl jasně lapit. Trenér Rada ho na pozápasové tiskové konferenci zkritizoval ze všech hráčů nejvíc, zvláště za jeho přístup k zápasu´.

            Po podzimní části kompetice dostal Berkovec následující celkové hodnocení:

            ´Martin Berkovec - 3,5 (hodnocen 2x) - Spolu s pohárovým utkáním v Ústí dostal šanci mezi třemi tyčemi celkově třikrát a ani jednou nezachytal dobře. Zkritizoval ho trenér Rada a nepřímo i ředitel Kusý. Nedá se počítat, že na jaře dostane více šancí. Jako reálná varianta se jeví jeho hostování´.

            Bohužel se s tím musím naprosto ztotožnit.

            Čonto držel před Ústí silnou série zápasů bez branky (Boleslav, Brno, Liberec, Teplice, Dukla, Sparta). Myslím si, že moje úvaha že by s Kamilem mezi tyčemi to proti Ústi mohlo dopadnout jinak, je tedy legitimní.

            Mimochodem, v 20 zápasech pustil Kamil 21 branek, Martin Berkovec ve 2 zápasech 5. Kamil má průměr 1,05 branek na zápas, Martin 2,5. Po Viktorce a Spartě (15 branek) a Olomouci (20) je Čontofalský s 21 brankami na čtvrtém místě co se týká nejmíň obdržených branek v Gambrinuslize.

            • Re: Statistické okénko - 22. kolo

              jarodo57     před 11 lety 12.04.2013 21:11 |  
              0 0

              Jestli jsem se tě dotkl ,tak se omlouvám, ale z tvého příspěvku mi to tak přišlo, že kdyby chytal Čontofalský v Ústí tak Slávia hraje o titul. A zdálo se mi, že to vůči Berkovcovi nebylo fér. Jen si vzpomeň na derby.Čontofalský má v každém zápase několik minel hlavně ve vybíhání a nikdo mu to nevyčítá.

              • Re: Statistické okénko - 22. kolo

                Barra     před 11 lety 12.04.2013 22:06 |  
                0 0

                V pohodě, vůbec ses mě nedotknul. Ani Čonto není dokonalý (ale je také závislý na své obránce a vlastně celým mužstvu), ale stále platí že Kamil má jednu z nejlepších bilanci z celé ligy, vychytal 8 nul z 20 zápasů. U Martina Berkovce bohužel z jeho 3 startů tuto sezónu ani jeden nevyšel.

                Minulou sezónu jsem nadšeně sledoval Berkovce, měl formu, chytal skvěle. Jeho čas se vrátí, z Martina budeme ještě mít radost. Ale více než jak u jiných hráčů je sebedůvěra u brankářů alfa a omega hry. Berkovec budeme muset tvrdě makat, konkurence bude tvrdá. Kamil klidně ještě pár let můž chytat, je mu teprvé 34 let - u brankáře nejlepší léta.

                Otázka je, jestli Jan Hanuš si nevybral s odchodem do Jihlavy tu správnou cestu. Blažkovi je 41 let, už nebude mít dlouho do důchodu. Je na Hanušovi, jestli chytí svojí šanci. Rozhodně se ale dočká rychleji odchodu Blažka do penze, než Berkovec u Čontofalskýho.

                A dovolím si malou opravu v předchozím příspěvku: Kamil vychytal 5 x nulu před Ústí - proti Boleslavi jsme prohráli 1-0 a ne opačně, jak jsem psal.

    • Re: Statistické okénko - 22. kolo

      Alanor (admin)     před 11 lety 11.04.2013 21:33 |  
      0 0

      Vidíš, to jsem ani nevěděl. Nechtěl bych, aby to znělo povýšeně, ale Rada svůj původ prostě nezapře. Tedy intelektuelně, chováním je to neotesanec.

      • Re: Statistické okénko - 22. kolo

        vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 11.04.2013 23:11 |  
        0 0

        Mě to přijde hodně ubohý od spartanskeho plesku,každej jsme nějakej a spousta fotbalistů i trenérů zrovna slušnou a duchaplnou mluvou neoplývá stačí si vzpomenout např. na hovnance blinkal jak kolovrátek.Hlavně ,,nadupaná chátra,,páni zmrdi redaktoři už nevědí jak by chátru vynášeli do nebes, je mě z toho na blití.Přesně jsi to odhadl zní to od tebe pěkně povýšeně.Každý prostě nemůže mít univerzitu vzpomen si na Svejka o té blbosti.

    • Re: Statistické okénko - 22. kolo

      Matlafous     před 11 lety 12.04.2013 08:58 |  
      0 0

      Pánové, nerozmazávejme tento bulvární slint.

      • Re: Statistické okénko - 22. kolo

        jarodo57     před 11 lety 12.04.2013 19:14 |  
        0 0

        To nejde o nějaký článek. Tady Alanor jasně definuje vzdělanost našeho trenéra a je jsem zcela stejného názoru.

        • Re: Statistické okénko - 22. kolo

          vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 12.04.2013 22:41 |  
          0 0

          Jasně podle vzdělanosti budem posuzovat nebo kastovat lidi,skvělý to návrat do bolševismu s tím jít akorát víš kam.Btw alespon nějaké trenérské vzdělání mít musí na rozdíl od nás erudovaných odborníků na fotbal :-)

    • Re: vtipny clanek

      Alanor (admin)     před 11 lety 11.04.2013 21:30 |  
      0 0

      Nejsem si jist, jestli tohle už není sebezničující snaha. Ale je pravda, že fotbal se hraje pro lidi.

      • Re: vtipny clanek

        vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 11.04.2013 23:20 |  
        0 0

        Fotbal se sice hraje pro lidi,ale pokud jako třeba u nás jsou příjmy ze vstupného dost nízké tak prostě fans nemohou rozhodovat o všem,jinak at se tedy složíme a klub koupíme,poté můžeme o všem rozhodovat,ale ty výsledky bych radši ani nechtěl vidět,takovej malej komunismus :-))

        • Re: vtipny clanek

          spino     před 11 lety 12.04.2013 07:43 |  
          0 0

          Já bych Slavii už dávno koupil, ale Řebíček ji prý prodává v balíčku se Zbrojovkou a dva kluby já neutáhnu. :)

          • Re: vtipny clanek

            staroslavista     před 11 lety 12.04.2013 18:13 |  
            0 0

            Akcie ve Zbrojovce, jsou ve vlastnictví 70% Jaroslav Přeček, 30% Petr Hojkovec, přestań tady unavovat stěma hovadinama.

            • Re: vtipny clanek

              spino     před 11 lety 12.04.2013 21:13 |  
              0 0

              Myslíš ten Přeček, co jako "majitel" nevěděl o odvolání trenéra Čuhela? Přečti si občas Deník Sport. Tam to všechno přesně píšou. :)

              • Re: vtipny clanek

                vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 12.04.2013 22:45 |  
                0 0

                Myslíš ten sport co neustále dehonestuje Slavii a poměry v ní.Poté vynáší chátru do nebes za pár povedenych zápasu s tímto plátkem jdi do perdéle.

                • Re: vtipny clanek

                  spino     před 11 lety 12.04.2013 23:48 |  
                  0 0

                  S charakteristikou Sportu souhlasím, ale je třeba říct, že Slavia se především dehonestuje sama (teď nemyslím fanoušky).

  5. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    AdJap     před 11 lety 11.04.2013 22:37 |  
    0 0

    Jsem realista. Kdyby se uhrál bod, tak jsem naprosto spokojenej. Bohužel, slovy klasika - to je realita. sparta je rozjetá, má sebevědomí, formu, kvalitu, TRENÉRA...a bohužel mi přijde, že i její hráči jsou pro vítězství schopni udělat mnohem víc než naši...na podzim ta situace byla přece jen trošku jiná. Uvidíme. Fandit budu, ale obávám se. Štěstí je, že to není zápas o první flek a tak nervy nebudou takové. A obávám se, že to tak ještě pár let vydrží...

  6. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    Barra     před 11 lety 12.04.2013 08:13 |  
    0 0

    Není to tady úplně na svém místě, ale přece jen malá citace ze včerejších odpovědi Kusýho na oficiálkách.

    Deník Sport je vážně na úrovni a řeší profesionální způsobem vše, co s fotbalem souvisí. Kusýho s Slavii trochu zesměšnit není nikdy od ruky.

    Dotaz
    Jimmy 9.4.2013, 20:14
    Pane Kusý, je pravda, že první krok, který jste udělal po příchodu do Slavie, bylo vyměnění hostesek za ty s větším poprsím? Psali o tom kdysi ve Sportu, jen se mi to teď vybavilo.

    Odpověď:
    Dobrý den. Jojo, to psal pan Hrabě a docela jsem se tomu musel smát. Ne, rozhodně to nebylo to první, co bych ve Slavii udělal - konečně dobrá otázka :-)

    • Re: Statistické okénko - 22. kolo

      spino     před 11 lety 12.04.2013 08:15 |  
      0 0

      To jsem se ptal já. :D

      • Re: Statistické okénko - 22. kolo

        Barra     před 11 lety 12.04.2013 08:30 |  
        0 0

        Počkej, ty jsi tedy buď Jimmy nebo Hrabě ze Sportu? :-)

        • Re: Statistické okénko - 22. kolo

          Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 12.04.2013 08:50 |  
          0 0

          On je všechno možný.. co stránka to 10 přezdívek...

          • Re: Statistické okénko - 22. kolo

            Edwardtheiron     před 11 lety 12.04.2013 19:35 |  
            0 0

            Ty jsi především pomatenec,který by měl vyhledat odbornou pomoc.Když už tě mažou i na CSFD,tak je nejvyšší čas!!!

            • Re: Statistické okénko - 22. kolo

              spino     před 11 lety 12.04.2013 21:11 |  
              0 0

              Mě smazali na čsfd? Že o tom nevím...

              • Re: Statistické okénko - 22. kolo

                spino     před 11 lety 12.04.2013 23:34 |  
                0 0

                1) Nesmazali mě, smazali můj komentář.

                2) Kdyby jsi znal pana Tománka, tak je to člověk bez sebereflexe, který na kritiku reaguje podrážděně (což je ve ilmovém průmyslu trochu problém), regauje v diskuzi na kdejaký kec, hodnotí své vlastní filmy nejvyšším stupněm a vyvrcholením jeho činnosti bylo nahlášení mého komentáře, který byl jistě nestandartní (pokud považuješ za sprostá slova: zoofil, feťák atd.), ale o to více trefný.

                Moc tě prosím, neargumentuj věcmi, do kterých nevidíš, kterým nerozumíš.

                • Re: Statistické okénko - 22. kolo

                  no-nick     před 11 lety 13.04.2013 00:09 |  
                  0 0

                  Poslední věta je velmi pěkně napsaná. Ještě kdyby ses jí sám řídil, to by bylo:-)

        • Re: Statistické okénko - 22. kolo

          spino     před 11 lety 12.04.2013 09:08 |  
          0 0

          Já se ptal jako Jimmy Kusého v dotazech.

          • Re: Statistické okénko - 22. kolo

            CarlBruno     před 11 lety 12.04.2013 19:27 |  
            0 0

            Chlapče ty máš problém s vlastní identitou, doufám že aspoň orientaci jsi si už vyřešil :)

  7. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    moxi (host)     před 11 lety 18.05.2013 04:31 |  
    0 0

    Lunettes de soleil Ray Ban [www.lunetteraybanpascherfr.net]
    Lunettes de soleil Ray Ban pas cher [www.lunetteraybanpascherfr.net]
    http://www.lunetteraybanpascherfr.net [www.lunetteraybanpascherfr.net]

    Ray Ban pas cher [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    Lunettes Ray Ban pas cher pour homme [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    Lunettes Ray Ban pas cher pour femme [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]
    http://www.lunettesdesoleilraybanfr.org [www.lunettesdesoleilraybanfr.org]

    ray ban sunglasses sale [www.cheapsunglassesfashion.co.uk]
    new ray ban sunglasses sale uk [www.cheapsunglassesfashion.co.uk]
    ray ban sunglasses sale online [www.cheapsunglassesfashion.co.uk]
    http://www.cheapsunglassesfashion.co.uk [www.cheapsunglassesfashion.co.uk].

  8. Re: Statistické okénko - 22. kolo

    ccocoo (host)     před 11 lety 22.05.2013 10:41 |  
    0 0

    By how many smells for you to shades, every little thing considering the Oakley Sunglasses 2013 New Arrival [www.buycheap-oakleys.net] style and design can be beloved by means of many. The particular top-notch group makes use of this just like a software for you to show off the Oakley Antix Sunglasses black Frame black Lens [www.buycheap-oakleys.net] own reputation and also specially the very Oakley Asian Fit Sunglasses Black Frame Black Lens [www.buycheap-oakleys.net] series enjoys a significant buff adhering to.