Fortuna liga

V neděli večer do Jihlavy

Slavia hned prvním ligovým zápasem dostala sama sebe pod tlak, doma na poslední chvíli zachránila pouhou remízu se Zlínem a před čtvrtečním zápasem s Anderlechtem nejede do Jihlavy zrovna v pohodě. Přitom další bodová ztráta by už byla velmi nepříjemná. Zápas vysílá O2 Sport.

Slavia v úvodu sezóny nemá zrovna dvakrát oslnivou formu. Z pěti soutěžních zápasů vyhrála jediný a přestože postoupila do playoff Evropské ligy, mnoho svých fanoušků zrovna dvakrát nenadchla. A když měla Slavia možnost si po účelných ale nepříliš efektních představeních v Evropě napravit reputaci v lize, přišlo katastrofální vystoupení proti Zlínu. Do Jihlavy tak slávisté rozhodně nepojedou v ideálním rozpoložení. Jsou pod tlakem nejen na zisk bodů, ale také na to, aby předvedená hra nějak vypadala.

V Jihlavě budou hrát slávisté letos už podruhé, na jaře si odvezli jediný bod za remízu 0:0, když především Mešanovič se Škodou se předháněli, kdo zahodí větší šanci. Sešívaní pak ale ve druhém poločase na dobrý výkon ze začátku utkání nenavázali a remíza byla zklamáním. A nejinak by tomu bylo i tentokrát, Slavia totiž v létě opět posílila a do základní sestavy přivedla jednoho z nejdražších hráčů ligy Gina van Kessela.

Trenér Uhrin tak rozhodně má z čeho vybírat i v případě několika zdravotních výpadků, jako je tomu i tentokrát, dlouhodobě je zraněný Železník, Ščuk ještě také nebude k dispozici. Start dalších dvou blíže nespecifikovaných hráčů je nejistý. Před zápasem se Zlínem měli slávisté problémy se střevní virózou, je možné, že aktuální problémy s tím stále souvisejí.

Domácí mají jeden z nejtěžších možných ligových startů, v prvním kole hostili mistrovskou Plzeň, podlehli sice 1:2, ale svému soupeři dost zatápěli a Plzeň vyhrála spíš náhodou, než že by předvedla nějakou oslnivou kvalitu, kterou by domácí přehrála. Branku Plzni vstřelila letní posila týmu z Vysočiny, lotyšský reprezentant Davis Ikaunieks, a na něj by si rozhodně obrana Slavie měla dát pozor. Není však jedinou zajímavou novou tváří, která se v Jihlavě v létě objevila. Druhou takovou je útočník Michael Rabušic, který se definitivně vrátil z Itálie zpět do českého fotbalu. Po faulu na něj proměnil ve druhém kole penaltu Yani Urdinov a zařídil tak svému týmu remízu v Liberci 1:1.

Slavii nečeká v Jihlavě nic snadného, přitom by z mnoha důvodů vítězství opravdu potřebovala. Zda se jí povede získat tři body, můžete sledovat v neděli od 19:30 buď přímo v Jihlavě nebo na O2 Sport, případně na internetových streamech.

Tip na sestavu: Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - van Kessel, Souček, Hušbauer, Kenia, Zmrhal - Škoda

Kurzy Tipsport: 3.13 - 3.20 - 2.22

3. kolo - Neděle 14. 08. 2016 19:30

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
1 - 1
1 - 0
FC Vysočina Jihlava
FC Vysočina Jihlava

7. Ikaunieks

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

51. Gino Ronald van Kessel

Komentáře (58)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Grobar     před 8 lety 13.08.2016 21:02 |  
    1 0

    Viděl jsem zápasy Jihlavy s Plzní i v Liberci a čeká nás hodně těžka štace. Jihlava má solidní obranu a skvělý přechod do útoku, hraje jednoduše a rychle. Má v týmu spoustu rychlých hráčů. Snad DU něco vymyslí a dovezeme tři body.

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      carfi-sks (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 15:04 |  
      1 0

      Tak to DU vymyslí beton

  2. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Robinator     před 8 lety 13.08.2016 21:40 |  
    4 0

    jestli nastoupí sestava,kterou tipujes tak se snad zblaznim..musíme to udělat za tři..koukněte na dnešní výsledky..bylo by to super

  3. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Faris (přítel SN)     před 8 lety 13.08.2016 21:40 |  
    1 4

    Liga se zdá být velmi vyrovnaná, ztrácí všichni, škoda že i my..
    S Jihlavou to nebude jednoduché, nebál bych se posadit Deliho, Škodu a Keniu. Za ně Ngadeu, Mešanovič a Barák. Barák musí hrát 100%, proti Anderlechtu nebude hrát Hušbauer, čekám místo něj Baráka, tak kluk musí mít nějaký zápas za sebou.
    Tři body budou zlaté, ale po ztrátě se Zlínem by to chtělo urvat všechny body. Hodně štěstí!

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Robinator     před 8 lety 13.08.2016 22:09 |  
      3 1

      To ja bych dal misto Součka Michaela,Místo Mikuly Dušana a hrál bych s Mesanovicem Škodou ve předu..Deliho bych rozhodně neposadil, nevím, co se tady proti němu v poslední době zbroji..mu nevyšel jeden zápas,..V pohárech byla defenziva skalopevna tak o co jde??? Jestli o tu chybu se Zlínem tak tam měl být Bořil..Deli jen hasil na poslední chvíli..S Barákem Souhlasím..

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        lassiter     před 8 lety 13.08.2016 22:51 |  
        1 0

        No za Delim jde gól v Portugalsku, částečně první gól se Zlínem, kde sice Bořil propadl, ale on to mohl a měl zahrát líp a také druhý gól se Zlínem, kde kdyby ten hráč nakonec nevystřelil, tak to snad před ním odcouval až do malýho vápna. V Estonsku to taky nebyla právě hitparáda... Na druhou stranu bych ho tam zítra taky nechal :-)

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Thane (přítel SN)     před 8 lety 13.08.2016 22:14 |  
      1 0

      Pokud nebude hrát husbauer tak bych skoro čekal dvojici Souček Scuk..a Kenia pohrot

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Robinator     před 8 lety 13.08.2016 22:30 |  
        0 0

        to by bylo fakt úžasný :D

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        lassiter     před 8 lety 13.08.2016 23:00 |  
        1 0

        Byl jsem se dnes podívat na Bohemce na RB. Nemám Váchu rád, ale způsob jakým on to hraje, do toho má dnes Souček velmi daleko. Neustálá snaha nabídnout se, hrát s míčem, odskočit rychle od hráče, převzít míč, nahrát a okamžitě udělat pár rychlých kroků a nabídnout se znovu. Tohle nám uprostřed (a nejen tam) strašně chybí, proto bych tam dlouhodobě rád viděl Ščuka, věřím, že by do toho nějakou větší aktivitu a dynamiku přinesl. Bohužel je zraněný nebo hraje pravé křídlo. Zítra myslím, že DU zálohu postaví Mešanovič, Hušbauer, Souček, Barák, Mihalík. Koukal jsem na Jihlavu v Liberci, nebude to vůbec jednoduché, hráli tam výborně.

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        edenian     před 8 lety 14.08.2016 09:13 |  
        0 0

        A je teda Scuk zranenej?

        • Re: V neděli večer do Jihlavy

          Thane (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 09:37 |  
          0 0

          To Netuším jen doufám že ne..

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Hektor     před 8 lety 14.08.2016 10:06 |  
      2 0

      Tak hlavně Keniu si posadil velice dobře, to nevidíš, že je to náš nejlepší hráč? Jestli bude Švento OK, musí určitě hrát, ke konci zápasu si to tam s Keniou párkrát dobře narazili, skoro mi připadalo, že Levan tam konečně má kvalitního spoluhráče, s kterým si může dát balon. A určitě Ngadeu místo Součka, Mešanoviče nevím místo koho, asi ho nechat jako žolíka.

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Faris (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 11:19 |  
        0 0

        Slušně dostávám naloženo.

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Faris (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 11:27 |  
        2 0

        Na co máme ty hráče na lavičce? Já jsem myslel, že pokud to někomu nejde, tak aby to zkusili oni. Deli není ten Deli z loňska, máme dva další super stopery, ať to zkusí oni. Ve čtvrtek máme Anderlecht, proč neposetrit síly? Stejně Škoda, nedává góly, proti Ave i Zlínu, ať si odpočine,i jemu to pomůže. Barák dal za pár zápasů čtyři góly z dálky, to nám chybi.nebo kvůli tomu, že na Levana se dobře dívá a je nejlepší dribler,tak si Barák zahraje max 10 min? City stranou, hrát může 11 nejlepších, musí být na ně tlak z lavičky,aby byly pořád motivováni. A nikdo si neudrží formu celou sezónu, není to hanba sedět jeden dva zápasy na lavici. Jo a Ščuk je zraněný, hrát nebude, v rozhovoru to říkal DU.

        • Re: V neděli večer do Jihlavy

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 12:55 |  
          1 0

          Nechápu tu logiku buď Barák nebo Kenia. Proč by nemohl hrát Barák místo Hušbauera vedle Kenii?

          • Re: V neděli večer do Jihlavy

            Faris (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 13:50 |  
            0 0

            Pochopil jsem to, že ve středové trojici bude hrát DZ (Souček, Ščuk), Hušbauer a podhrot Kenia, Barák. Teoreticky by mohl hrát Barák místo Hušbyho, ale dle DU je málo defenzivní, aby tuto roli zvládl..ale proti tomu Anderlechtu podle mne bude hrát Bark místo Hušbyho, pokud teda nedá DU Součka, Ngadeau jako dva defenivní a před ně buď Kenia nebo Barák.
            Jinak docela mě štve, že na ten Anderlecht je pořád tolik volných lístků, jsou levné a stejně to nevyprodáme? Ono těch aktivních fandů Slavie asi bude max 15t...Chápu, že po Zlínu jsou lidi naštvaní, ale toto bude úplně jiný zápas..

            • Re: V neděli večer do Jihlavy

              Kenny     před 8 lety 14.08.2016 14:50 |  
              1 0

              Jestli považuje DU Baráka skutečně za méně defenzivního než je Hušbauer doporučil bych mu zkouknout Pepovo bránění se Zlínem. Smutné je, že místo aby jsme se snažili o atraktivní ofenzivu, trenér klade i v lize důraz na defenzivu.

              • Re: V neděli večer do Jihlavy

                TSeguinTS     před 8 lety 14.08.2016 15:32 |  
                0 0

                Podle mého je Barák náš nejperspektivnější hráč. Zajímavostí pak tedy je, že dle transfermarktu je to náš naprosto nejméně hodnotný hráč.

  4. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Borgetti     před 8 lety 14.08.2016 09:04 |  
    4 0

    Ščasný se nebál udělat 4 změny! Tak doufám, že se toho nebude bát i pan Uhrin, a už nebudou hrát hráči s průjmem, když je ten široký kádr. Rád bych viděl třeba Frydrycha na pravé obraně a Ngadea opět na štítu. Jihlava má doma kvalitu, tak to chce mít zdravou obranu :-)

  5. Re: V neděli večer do Jihlavy

    heftyje (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 09:50 |  
    3 0

    Po dnesnim zapase, at uz dopadne jakkoliv nechci slyset ani slovo o prujmu, viroze apod. Leda snad, ze sme na ne vlitli, az se z toho posr... :)

  6. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Pedro08     před 8 lety 14.08.2016 10:09 |  
    1 2

    Pokud se stihne registrace, měl by za nás již dnes nastoupit Temoko Konaté - za 60 milionů přichází ze Sparty :)

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Artur (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 10:19 |  
      0 0

      Nedokazu si predstavit jak by se tohle mohlo odehrat... :-)) nejaky ranni vtipek?

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Byszy     před 8 lety 14.08.2016 10:21 |  
      2 0

      Takovejhle vtipek cloveka po ranu pekne probudi:) taky si to neumim predstavit a jeste ta suma 60 milionu:D

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Pedro08     před 8 lety 14.08.2016 10:23 |  
        2 0

        Ano, vtípek. Doufám, že o tom nikdo ani neuvažuje za víc než 5 korun.

        • Re: V neděli večer do Jihlavy

          Borgetti     před 8 lety 14.08.2016 11:33 |  
          0 0

          5 korun :D Za to koupíš půllitru vody z vodovodu :D

  7. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Jikom33     před 8 lety 14.08.2016 11:16 |  
    1 0

    Ščuk je zase zraněnej? To je hrůza

  8. Re: V neděli večer do Jihlavy

    FanatikSKS     před 8 lety 14.08.2016 11:26 |  
    0 0

    Sestava na večer : Pavlenka - Švento-Deli-Bílek-Bořil - Zmrhal-Kenia-Soucek(optimálně Sčuk, ale ten je ještě nejspíš zraněný)-Hušbauer(raději bych tam viděl Baráka, aby se mohl rozehrát na čtvrtek, ale DU dle mne tady změnu neudělá)-van Kessel - Škoda

  9. Re: V neděli večer do Jihlavy

    jufoun (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 11:49 |  
    0 0

    Škoda zraněného Jasmina :)
    Já bych to dal takto:
    Pavlenka - Bořil, Bílek, Deli, Švento - Zmrhal, Souček, Hušbauer, Kenia - Van Kessel, Škoda.
    Střídání za stavu 1:1 65 min Muris za Van Kessela střelce branky.
    Druhý Tonda za Hušbyho 80 min.
    Konec zápasu 1:2.


  10. Re: V neděli večer do Jihlavy

    jufoun (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 11:50 |  
    0 0

    Kurnik samo mělo být Jasmina :(....

  11. Re: V neděli večer do Jihlavy

    vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 12:02 |  
    2 1

    No vzhledem k tomu,že DU říká jak Jihlava hraje dobře a prádelna tam spíš vyhrála náhodou,tak očekávám naší tuhou obranu s nehezkým fotbalem,no nakonec budeme štastný za bodíka.Samo že Jihlava bude patřičně nahecovaná na bohatou Slavii,také moc nevěřím,že by dvakrát za sebou doma prohrála.

  12. Defenzivní záložník

    JS (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 12:05 |  
    3 1

    Zranění Jasmina nás vážně paralyzuje. Nebál bych se tedy na DZ postavit jednoho z trojice stoperů Deli, Bílek, Ngadeu – všichni s tou pozicí už mají nějakou zkušenost. Každopádně nesmí hrát Souček, díky němuž nefungovala minule záloha.

    Jinak bych se také nebál Baráka, který by měl nastoupit, když má Hušby stopku na příští EL, a trochu se rozehrát. Přesně jak tu psal někdo výš: Ščasný i Pivarník do toho hrábli a vyměnili třetinu sestavy a fungovalo to. Tak směle do toho!

    • Re: Defenzivní záložník

      Jachym     před 8 lety 14.08.2016 17:30 |  
      0 0

      Baráka se ani já nebojím, ale měli by se ho bát soupeři až dostane příležitosti.

  13. Re: V neděli večer do Jihlavy

    pan_Filuta     před 8 lety 14.08.2016 14:11 |  
    2 0

    Dnes to bude velice težké utkání, a to hlavně z pohledu našich minulých výkonů a vynucených absencí proti Anderlechtu. Hrát by měla plná sestava, která se může ukázat i v EL. Hušbauer by měl bohužel sedět (kvůli karetnímu trestu). Souček je bez formy a budeme potřebovat neprostupný střed, tudíž se nabízí stejná volba na předstopera, jakou Uhrin zvolil v Portugalsku. Ngadeu sice neumí pořádně rozehrát, ale bořit a odebírat mu jde docelat dobře. Před Rio Ave se psalo, že s předstoperem nemá zkušenosti, což následně on sám popřel.
    Klucí na ně musí dneska vlítnout a konečně využít rychlost van Kessela, kterého v lize chytí opravdu málokdo a tu dokáže využít pouze Kenia. Doufám v sestavu: Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil, van Kessel, Ngadeu, Kenia, Barák, Švento, Škoda

  14. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Jarinho     před 8 lety 14.08.2016 14:33 |  
    5 0

    Tak ten Zlín nebude až tak tragickej, když porazil tolik opěvovaný místními diskutéry a kritiky Liberec.

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      sasky     před 8 lety 14.08.2016 17:28 |  
      0 0

      Dalo by se to podat i tak, že zatím jediný, kdo sebral Zlínu body je Slavia :)

  15. Re: V neděli večer do Jihlavy

    carfi-sks (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 15:03 |  
    0 0

    Jihlava nemá poslední výsledky vůbec špatný a tak jsem zvědavej, jak k tomu ti naši hráči přistoupí a co předvedou, , uvidíme, každej zápas začíná 0:0, ale musí se makat !

  16. Re: V neděli večer do Jihlavy

    pinochet     před 8 lety 14.08.2016 15:28 |  
    2 0

    Což už nechat odpočinout Součka a místo na Anderlecht vykartovaného Hušbauera vyzkoušet Ngadeua a Baráka?

  17. Re: V neděli večer do Jihlavy

    dauby     před 8 lety 14.08.2016 15:42 |  
    1 0

    Dnes doufam se Sventem a Barakem, posadil bych Suka a Deliho, a asi i Skodu, misto nej na hrot Mesanovice.

  18. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Pedro08     před 8 lety 14.08.2016 16:04 |  
    0 3

    Jsme o hodně kvalitnější než Jihlava, tým si dá po Zlínu pozor a pohodlně vyhrajeme. Jsem velký opěvovač Trpišovského. Přiznám se, že kdyby měl takové ligové výsledky ve Slavii, zřejmě bych spontánně volal po odvolání. Je třeba se ale dívat i na hru, která vykazuje lepší parametry než hra naše a na dobrý výsledek v EL. Je pravděpodobný velký nákup RB, jsem zvědav. U nás bych už neposiloval, kádr máme super Za 10 jedeme směr Vysočina, dáme v Jihlavě večeři a pak hurá na Slavii.

  19. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 18:36 |  
    3 3

    Dušan Uhrin! Já už nemám sílu ani nadávat...

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      honzaccc     před 8 lety 14.08.2016 18:38 |  
      0 0

      Musím předělat tipovačku :D

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      marty9     před 8 lety 14.08.2016 18:39 |  
      0 1

      Souhlas, to je fakt demence. Prostě nechápu, proč nemůže jednou nechat sedět toho Součka! A myslím, že Škoďák měl taky radši sbírat síly na Anderlecht a šanci dostat Muris nebi Buren..

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Thane (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 18:50 |  
      8 0

      Problem je ze at nasadi Uhrin kohokoli tak vzdycky bude spousta lidi nadavat..

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 18:53 |  
        0 5

        Co to meleš?

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Jarinho     před 8 lety 14.08.2016 18:58 |  
      3 1

      Proč fandíš Slavii? co tu čtu vše jen kritizuješ, nevím proč nenecháš prostor na hru a pak až něco napíšeš, naposledy ses tu trapně omlouval po prvním poločase s Rio Ave .. Když už musíš kritizovat tak po 90 minutách...

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 19:10 |  
        0 0

        Tak pozor, já se rozhodně nikomu neomlouval a Uhrinovi už vůbec. Jen jsem napsal, že jsem byl mile překvapen hrou, vzhledem k sestavě. A stojím si za názorem, že kdyby hráli fotbalisti Kenia, Ščuk, příp. Barák tak ten tým byl zralej MINIMÁLNĚ na 3-0.

      • Re: V neděli večer do Jihlavy

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 19:12 |  
        0 0

        A proč fandím Slavii? Protože to máme v rodině. Otec je slávista, strejda trénoval dlouho béčko Slavie. Ještě nějaký další otázky?

        • Re: V neděli večer do Jihlavy

          Jarinho     před 8 lety 14.08.2016 19:34 |  
          0 0

          Vůbec se tady nechci s tebou hádat, jen mi přijde zbytečné kritizovat něco než se začne hrát, jinak ščuk je zraněný a minulý zápas se Kenia také nepředvedl. Dávám ti za souhlas, že tvoje varianta je kvalitnější, to ale není důvod někoho posílat do prdele. :)

  20. Mingazov

    maca94     před 8 lety 14.08.2016 18:44 |  
    0 0

    Co se děje s Mingazovem ?

    • Re: Mingazov

      FanatikSKS     před 8 lety 14.08.2016 18:51 |  
      4 0

      Už je v pořádku, dohání fyzičku. Ja zas na tu sesestavu nadávat nemůžu. Samozřejmě, že kdyby tam místo Suka byl někdo ofenzivnější, třeba Tonda, byl bych spokojen stoprocentně. Nehaňme sestavu před zápasem a držme palce

  21. Zdarec

    SvatyBojovnik (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 18:48 |  
    0 0

    Minule jsem velkoryse tipoval 3:0 dnes budu rad za jakoukoliv vyhru! Snad prujmy pominuly a DU se nebude bat trochu pozmenit sestavu oproti zapasu se Zlinem. Rad bych videl Frydrycha na stoperu s Bilkem a pred nimi Deliho, ten ma prehled a dobrou rozehravku, neboji se jedenna jednoho a hlavne kdyz udela kiks tak za nim jeste nekdo bude.... ;)

  22. trenéři

    Grobar     před 8 lety 14.08.2016 19:07 |  
    0 0

    Trenéřina - to je v česku opravdu nevděčná činnost. Co tak pročítám fóra, tak v každém klubu chtějí vyhodit trenéra, ať trenér zvolí jakoukoli taktiku a sestavu, vždycky je to špatně. Ať trenér udělá s mužstvem jakýkoli úspěch, do pár měsíců je zapomenut, kdežto neúpěch má na talíři pořád. já se přiznám, že nevidím do kuchyně profesionálních klubů a opravdu by mě zajímalo jak trenéři přemýšlí o rozestavení a stylu hry, o moderních trendech, jak to hráče učí apod. Nevím zhola nic. Ale očividně tady má spoustu lidí zkušeností z předních evropských velkoklubů...

    • Re: trenéři

      SvatyBojovnik (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 19:17 |  
      2 0

      Faktem je, ze mi se vyhazovat DU nechce, ale porad nevidim jeho rukopis, nejaky nacvik akce, standartky nebo neco tak.... za ten rok je to bida - herne...

  23. Re: V neděli večer do Jihlavy

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 19:35 |  
    1 1

    Tak už víte, proč jsem byl nasranej před zápasem? Ale Souček může hrát sebehář, hrát bude stejně.

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      Guly (přítel SN)     před 8 lety 14.08.2016 19:36 |  
      0 0

      Sebehůř.

  24. Re: V neděli večer do Jihlavy

    edenian     před 8 lety 14.08.2016 19:49 |  
    0 0

    Jsem na Slovensku, nemuzu nic najit, nejakej stream?

    • Re: V neděli večer do Jihlavy

      edenian     před 8 lety 14.08.2016 19:53 |  
      0 0

      dik, mezitim
      live3s.com