Archiv aktualit

  • Evropská liga

    Slavia se v prvním kole Poháru UEFA utká s anglickým Tottenhamem. Zápasy se hrají 14. a 28. září. První střetnutí bychom měli sehrát na domácí půdě. Pikantní je fakt, že spoluvlastníkem Tottenhamu je náš "milovaný" ENIC.

  • Stadion Eden

    Tak se podržme, fotbalová Slavia zřejmě začne konečně stavět svůj stadion v Edenu! Informoval o tom deník Sport a zvýraznil, že se nejedná o vtip! Potvrdily by se tak mé informace i spekulace poslední doby, že by se konečně mělo začít! Slávisté, asi se můžeme začít radovat.

  • O Slavii

    Trenér Karel Jarolím měl po zápase rozpačité dojmy. Sice jsme postoupili, ale opět se nám nepodařilo střelecky prosadit. "Snad si to hráči schovali na neděli," zadoufal.

  • Rozhovory

    Navzdory postupu do dalších bojů v Poháru UEFA bylo na útočníkovi Stanislavu Vlčkovi znát zklamání z bezbrankového skóre, ke kterému sám přispěl neproměněním několika slibných šancí.

  • O Slavii

    Po prohraném zápase v Brně se naši fotbalisté nepřišli rozloučit s fanoušky. Lukáš Jarolím nás požádal, abychom zveřejnili omluvu, kterou posílá za všechny hráče. "Museli jsme hned na televizní rozhovory, Standa Vlček před koncem zápasu vystřídal, takže jsme se nějak nedohodli, kdo zavelí. Všechny nás v tu chvíli mrzelo, že jsme prohráli, ale nechceme se na to vymlouvat, přijít jsme ke kotli měli. Víme, jaké problémy měl zájezd fanklubu, o to víc si vaší podpory vážíme. Přijměte prosím omluvu a poděkování za podporu v nepovedeném zápase. Uděláme všechno proto, abychom už po příštím utkání a ve všech dalších měli co s vámi slavit," vzkazuje slávistický kapitán.

  • Evropská liga

    Slavii zítra čeká odvetné utkání 2. předkola Poháru UEFA. Na Strahov míří Karvan Jevlach, zatím máme dvoubrankové vedení, ale rozhodnuto ještě není. Do zápasu určitě nezasáhne Gaúcho.

  • O Slavii

    Oficiální fanklub vydal prohlášení k incidentu, který se odehrál v Brně. Následně se rozhodl nepořádat autobus do Mostu, čímž se i vytváří delší prostor pro přípravu dalšího zájezdu do Plzně a nastolení tvrdších pravidel.

  • Můj příběh

    Po ochladnutí a vyslechnutí řady komentářů prohlašuji k zájezdu do Brna následující: "Účastníci byli rozhodně lepší, než bylo při jiném výjezdu. Krom nějakých výjimek, což ale bylo v normě. Bus možná po výpovědi svědků ani nakonec nepoškodil žádný fanda, ale řidič si to možná i vymyslel, což jsem z něho ještě více vytočen a lituji, že jsme bus s Dobim neprohlédli. Nakonec se budu i nadále spolupodílet na výjezdech, pokud budu moci jet. Snad i nadále budeme dostatečně vypravovat autobusy. A budu navrhovat opět Karosu, která je dostačující."

  • Fortuna liga

    Slávisté nám nedělní večer vůbec nezpříjemnili, z Brna po slabém výkonů nevezou ani bod. Ze samotného zápasu si můžete prohlédnout 32 fotografií.