Archiv aktualit

  • Aktuality z médií

    Přátelé, dovolím si sdílet svůj podcast S Karlem o Slavii. Tematický, reaktivní i bilanční. Takový bude. Pilot s Jakubem Kardou, Tomášem Podvínem a Davidem Pilařem o výchově mládežníků je venku. Zvuk vylepšíme - první natáčení punkové, další už studiové.

  • B-Tým

    B tým Slavie podlehl rezervě Plzně 1:2 a jeho náskok na čele tabulky se snížil na 4 body před druhými Domažlicemi. Béčko má však odložený zápas s Povltavskou FA k dobru.

  • Fortuna liga

    Slavia porazila ve vršovickém derby Bohemians 2:1 brankami Ševčíka a Chytila, za hosty poslední střelou zápasu v nastaveném čase snížil Hůlka.

  • Fortuna liga

    Nejvyšší fotbalová soutěž dospěla do 27. kola. Slavia v něm v rámci vršovického derby vyzve sousední Bohemians Praha. Případné vítězství posune sešívané minimálně do zítra na první místo tabulky. Výkop zápasu je naplánován na sobotní 18. hodinu, přímý přenos nabídne stanice O2 TV sport.  

  • Info o SN

    S radostí vám představujeme nového člena našeho redakčního týmu Slávistických novin. Jmenuje se Louluk a je připraven přinést nové perspektivy a zajímavé články, o kterých jsme přesvědčeni, že vás zaujmou. V článku si můžete přečíst více informací o novém kolegovi.

  • B-Tým

    Béčko Slavie rozdrtilo na Xaverově Robstav 7:0 a soupeři tak více než oplatilo podzimní čtyřgólovou porážku. V zápase se po vážném letním zranění dostal poprvé zpět na hřiště David Pech a hned vstřelil branku. Další branky vstřelili Behenský, Škoda, Zachoval, Ogungbayi a hned dvě Elmedin Rama.

  • Fortuna liga

    Po reprezentační pauze Slavia znovu naskočila do ligového rychlíku těžkým zápasem na půdě Slovácka. Zápas zvládla díky dvěma dalekonosným ranám Provoda a Jurečky ještě v první půli, kdy hrála se silným větrem v zádech. Za Slovácko v této části hry na 1:1 vyrovnával Vecheta, Definitivní tečku udělal opět Jurečka, který proměnil penaltu za faul Heči na Wallema. Dva gólové příspěvky pro slávistického inženýra znamenají vedení v tabulce střelců.

  • Fortuna liga

    Po reprezentační přestávce se opět zraky fanoušků zaměří na klubový fotbal. Ligové soutěže napříč Evropou vstupují do závěrečné fáze a výjimkou není ani česká nejvyšší soutěž. Ta má na programu 26. kolo, v rámci něhož se Slavia představí na hřišti Slovácka. Zápas začne zítra v 18 hodin, přímý přenos nabídne stanice O2 TV Sport.