Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Slavia nastoupila v příjemném jarním počasí proti trápícímu se Jablonci poprvé pod novým trenérem a předvedla jeden z nejlepších výkonů minimálně od mistrovských sezón. Zaslouženě zvítězila rozdílem třídy a mohla přidat ještě mnoho dalších branek.

  • Fortuna liga

    Opětovnou premiéru si staronový trenér Michal Petrouš prožije v zápase s neoblíbeným Jabloncem. Zápas proti týmu, se kterým se v poslední době slávistům vůbec nedaří nabízí přímým přenosem Fanda.

  • Ženský fotbal

    Hodně smutně dopadlo třetí derby v sezoně, slávistky byly po celé utkání lepším týmem, měly několik velkých šancí, přesto se nakonec raduje Sparta, když vstřelila rozhodující branku ve druhé minutě nastavení. O titulu je tak zřejmě rozhodnuto.

  • B-Tým

    Juniorka hostí Jablonec jen den před zápasem A týmu proti stejnému soupeři. Po porážce 0:2 však dnes zřejmě definitivně přišla o šanci ještě ohrozit v tabulce první Brno.

  • Ženský fotbal

    V sobotu 4.5. od 14:00 čeká fotbalistky Slavie klíčové derby se Spartou v boji o titul. Stejně důležité utkání mají na programu dorostenky, ty hrají v neděli 5.5. od 17:00 v Satalicích. Přijďte podpořit naše děvčata, holky vás potřebují! Připravili jsme pro vás rozhovory s trenérem A týmu Janem Bauerem a trenérem dorostenek Martinem Svobodou.

  • B-Tým

    Po odchodu Michala Petrouše a Ivo Knoflíčka od juniorky k A týmu má slávistická juniorka nového hlavního trenéra Milana Titěru.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie v prvním semifinále Poháru KFŽ porazily Střížkov vysoko 7:0, ale hlavně první poločas přinesl dramatickou podívanou. O postupujícím do finále již však není pochyb, kde se zřejmě střetneme se Spartou, která vyhrála nad Slováckem 6:2. Dnes také předehrávaly zápas dorostenky a Plzeň rozdrtily vysoko 8:0!

  • O Slavii

    Trenér Petr Rada neustál jarní rozpačité výsledky a výkony a ve Slavii končí, spolu s ním odchází od A týmu i asistent Martin Poustka. Sezónu dotrénují Michal Petrouš s Ivem Knoflíčkem, kteří vedou v této sezóně úspěšnou juniorku.