Archiv aktualit

  • Názory

    Dnes odpoledne jsem se vidal se dvěma kamarády na Příbram.Mám to 25 km a občas se tam jedu podívat.

  • Info o SN

    Chtěl bych vám doporučit, abyste využívali plánovací kalendář. Pomocí tohoto kalendáře si můžete zadávat termín nějaké schůzky, setkání s jinými lidmi, osobní poznámky a plány na další dny. Jde to opravdu využít na spoustu věcí. Plánujeme též zde mít chat, tak poté se pomocí našeho kalendáře můžou plánovat debaty na chat. Tak využívejte této možnosti. Budeme taky rádi, když nám budete posílat náměty na nějaké vylepšení této stránky, aby jsme je mohli stále vylepšovat!!

  • Názory

    Tak se stalo to, co jesm před týdnem předpovídal. Tentokrát, ale Jablonec "nebetonoval", ale vyhrál naprosto zaslouženě.

  • Liga mistrů

    Fotbalový oddíl SK Slavia Praha pořáda autobusové zájezdy s přepravou lodí po Středozemním moři na utkání 3. předkola Ligy mistrů Panathinaikos Athény - SK Slavia Praha, které se koná dne 22.8.2001 od 20:30 hod v Athénách(řecko).

  • Info o SN

    Tak krátce po spuštění nového webu je tu i první problém. Diskusní fórum bohužel nefunguje, na řešení pracujeme. Pro vaše názory můžete samozřejmě využívat návštěvní knihu či nám poslat příspěvek, který rádi zveřejníme.

  • Fortuna liga

    Zítra se Slavia utká venku s Jabloncem. Doufám, že to bude taková generálka na další veledůležité utkání, vyvarujeme se chyb v obraně a pěkně si zastřílíme. Bohužel je nejistý start Pavla Kuky a Pavla Novotného. Tomáš Kuchař skoro jistě ještě též nenastoupí. Hraje se od 16:30 a přímým přenosem vysílá Tv Nova.

  • Info o SN

    Nabízíme Vám jedinečnou a velice levnou formu propagace Vašich stránek u nás. Jedná se o zobrazení reklamního banneru, který vidíte nahoře (nabízíme ale i jiné formáty reklamy). Tam může být i Váš!