Ženský fotbal

Slavia - FC Clujana Cluj 2:0

Slávistky ve svém prvním vystoupení na UEFA Women´s Cup porazily rumunský celek Clujana Cluj 2:0. O obě branky se postarala naše posila ze Sparty Gábina Chlumecká.

SK Slavia Praha – FC Clujana Cluj 2:0 (2:0)

Sestava:
Taušová – Marková, Hreňová, Šteffanová, Petranová – Kaplanová, Pěničková, Budošová, Zubková (46. Hejlová) – Mocová (83. Jeřábková), Chlumecká (87. Mázlová).

Branky:
16. a 23. Chlumecká

Žluté karty:
25. Petranová, 44. Marková

První naše branka padla po rohu Kaplanové, hlavičkou se úspěšně prosadila Chlumecká. Svoji druhou branku dala naše útočnice o pět minut později po přihrávce Ivy Mocové. V prvním poločase jsme měli ještě jednu velkou příležitost, ve 30. minutě se po nahrávce Blanky Pěničkové dostala do samotného nájezdu Iva Mocová, avšak neproměnila.

Ve druhém poločase jsme mohli přidat pojiš?ující gól, ale nebyly nám uznány dva góly. Ten první pro sporný ofsajd a druhý pro údajný faul na brankářku. Svůj druhý samostatný nájezd opět neproměnila Mocová. V samém závěru zápasu promarnila svoji velkou příležitost střídající Dana Jeřábková.

„Po nervózním začátku nás uklidnily po sobě jdoucí dva rychlé góly. Druhý poločas jsme již zvládli takticky lépe, čímž jsme si vítězství podrželi a zvládli tak vstup do turnaje,“ svěřil se po zápase trenér Ing. Josef Duchek.

Ve druhém zápase porazil švédský favorit Umea severoirský tým Newtownabbey vysoko 15:0!!

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)