B-Tým

Juniorka: Hradec Králové - Slavia 3:0

Juniorce se na jaře na venkovních hřištích nedaří, ze čtyř zápasů vydolovala jen dva body a po dnešní prohře neveze body ani z Hradce Králové. V utkání nastoupili tři testovaní hráči z rakouského Sankt Pöltenu.

Online reportáž ze zápasu si můžete přečíst na onlajny.cz.

"Do utkání jsme vstoupili dobře, řekl bych, že jsme byli i lepším týmem. Ve 39. minutě jsme dostali z mého pohledu nešťastný gól, kdy Žondra z dálky přehodil našeho gólmana, který byl z brány. U pár náznaků šancí, které jsme si vypracovali, chyběl větší důraz a odvaha jít do zakončení. Hned po třech minutách druhé půle jsme inkasovali podruhé, po autu proletěl míč mezi našimi třemi hráči, kteří se ho nesnažili hrát, po individuálních chybách se balon dostal až před bránu, kde jsme po nastřelení tyče a dorážce do prázdné brány inkasovali podruhé. V 60. minutě jsme prostřídali, gól na hlavě měl Novák, ale bohužel byl nedůrazný, další šanci neproměnil Zoubek. Osm minut před koncem jsme inkasovali na 3:0 a už jsme se nezmohli na zkorigování výsledku," zhodnotil zápas trenér Pavel Řehák.

V dnešním utkání odehráli 90 minut tři testovaní hráči z rakouského týmu Sankt Pölten - pravý obránce Eric Schnürer (1999), pravé křídlo Jonas Auer (2000) a útočník Blaž Udovčic. "Všichni podali solidní výkon, nejvíc mě zaujal nejmladší z nich Auer. Hráči s námi absolvovali dva tréninky, odehráli jeden mistrovský zápas a teď se vrací do svého klubu. To, zda ještě nastoupí do nějakého zápasu, je otázka dalších jednání."

24 - Neděle 16. 04. 2017 12:00

Juniorská liga, 2016/2017
3 - 0
1 - 0
FC Hradec Králové
FC Hradec Králové

39. Žondra
48. Miker
82. Václavek

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)