Aktuality z médií

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    Srdcar114     před 7 lety 02.06.2017 08:46 |  
    6 0

    Bylo by zajímavé vědět,kolik klub musel zaplatit za celou sezonu.Bylo to určitě kolem milionu korun.Vedení klubu funguje výborně,ale s touhle věcí by mělo něco dělat.Nerad bych se dočkal předčasného ukončení zápasu.Když už by něco mělo být,tak po odpískání konce zápasu.

  2. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    JS (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 09:41 |  
    6 2

    Zajímalo by mě, jestli na úhradu pokuty Tribuna Sever má prostředky.

  3. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    Oberyn_7     před 7 lety 02.06.2017 10:03 |  
    14 1

    Je to tu zas! Tohle mi prostě nedává smysl! Jsem z toho naštvaný a otrávený. Pokud se někdo hrdě hlásí k týmu jako je Slavia, ale vědomě tým poškozuje svým chováním, pro mne jednoduše není normální fanoušek!

    Jsem jednoznačně pro světice. Mají skvělý efekt a dávají choreu vždy tu třešničku, ale ať mi někdo vyargumentuje čím pomůže týmu potažmo atmosféře na stadiónu dělebuch, který přeruší zápas, smrdí to a není nic vidět, plus z toho je pokuta. Ty peníze by se mohli použít na něco smysluplného. Ne na ukájení bezmozků, kteří si tím chtějí dokázat asi mužnost, která jím chybí někde jinde. ;)

    Vedení by s tím mělo něco dělat a ne pouze tiše podporovat. Mám smělé tvrzení, že velká většina fans je proti pyru, tak proč trpět pár bláznů, kteří si myslí, že když si nasadí kukly, tak jsou něco víc.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      cepin     před 7 lety 02.06.2017 11:13 |  
      2 8

      jsi pro světlice? Tak tu pokutu zaplať spolu s ostatními zakuklenci! Jen škodíte Slavii a slušnej člověk aby se bál jít na stadion!

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Akuls     před 7 lety 02.06.2017 13:06 |  
      3 1

      Když je něco zakázané, tak je to zakázané. Jedinou cestou je nulová tolerance k pyrotechnice na všech zápasech SKS. Jinak se budeme při evropských pohárech hodně divit. Tam totiž budeme dostávat jiné tresty. To samé platí i pro vhazování předmětů na plochu či polévaní hráčů pivem. Prostě za blbost se platí, ale proč to stále platí klub a ne ti pitomečkové fascinování ohýnky, dýmem a petardami mi není jasné. SKS převzala cenu za nejlepší spolupráci klubu s fanoušky, tak už s tím prosím něco dělejte, ať se za SKS nemusíme v lize a hlavně v Evropě stydět. Jak říkala teta Kateřina v Saturninovi - na hrubý pytel hrubá záplata. SKS se ale stále chová podle jiného přísloví - pitomečkové po nás hází kamením a my po nich chlebem či dokonce růžemi.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        Oberyn_7     před 7 lety 02.06.2017 18:30 |  
        3 0

        Já s vámi v podstatě souhlasím. Já také nepotřebuji pyro na zápasech a pokud bychom měli platit pokuty i za jakýkoliv světice, tak to hold musí přestat, ale také musím uznat, že například světice dělají opravdu hezký efekt pokud se použijí přiměřeně.

        Ano, toto dále nesmí pokračovat a jakákoliv další pokuta by měla být vymáhána po dotyčném.

  4. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    zeleznik2     před 7 lety 02.06.2017 10:35 |  
    0 0

    Pomalu se z toho stává tradice...stále dokola...hlavně, že neustále se kontroluje při vstupu...

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Maxb (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 10:39 |  
      1 0

      No tak co si budeme povidat, na ten Strahov kdyby člověk chtěl tak dostane cokoliv... tím neříkám, že to schvaluju.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        afro     před 7 lety 02.06.2017 10:57 |  
        2 0

        Vzhledem k těm plůtkům kolem by se tam pronesl snad i Pelta...

  5. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    maxtere     před 7 lety 02.06.2017 11:03 |  
    4 17

    Dobry den,
    Nikdy me nenapadlo kolika hanlivymi vyrazy budu oznacen. Povazuji se za celkem inteligentniho cloveka. Nemyslim si, ze vetsina lidi, kteri podporuji pyrotechniku a celkove mentalitu ultras bude na Slavii vyrazna mensina. Nedokazu pochopit tu vasi obrovskou nenavist vuci vsemu, ale ono i to bude z jeden duvodu proc se bude odpalovat pyro i nadale. Clovek ma potrebu byt necim vyjimecny, byt nenavideny, byt milovan.

    Par mych postrehu a nazoru:
    1) delobuchy byli jen tento zapas. V edenu se neobjevuji. Proc? Duvody mi prijdou jasne. Atketicka draha je prostor kde to zadnemu fanouskovi ani hraci fyzicky nemuze ublizit. Myslite si snad ze kdyby se hralo v Edenu bude to vypadat stejne? Mne se to libilo.
    2) mensi preruseni zapasu: opravdu si myslite ze kvuli jedne organizovane pyrotechnice se ukonci zapas?
    3) pokuty: mrzi me ze Slavia musi platit. To je jasne, ale myslim si ze jsou to celkem zanedbatelna cislo. Podobne to musi videt i vedeni. Nechce si znepratelit aktivni fanousky, vi ze by to k nicemu nevedlo a i jim se to musi libit i tohle utvari Slavii znacku.

    Cele je to o prestizi, uspechu, podpore a respektu. To jsou podle me hlavni duvody pro pyro, fandeni, vystupovani.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Fačín     před 7 lety 02.06.2017 11:12 |  
      10 2

      Tak jestli ti přijde 200000 za jediný zápas jako zanedbatelná suma, nic ti nebrání, abys to zaplatil z vlastní kapsy.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        maxtere     před 7 lety 02.06.2017 11:23 |  
        0 5

        Myslem jsem to vzhledem k rozpoctu fotbalovych tymu. Ano, zanedbatelne jsem mozna prehnal. A 200k to nebude neco se vrati do mladeze

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        Dennis     před 7 lety 03.06.2017 00:08 |  
        0 0

        No a přesně takovýhle vylízanci to tam hážou...

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      afro     před 7 lety 02.06.2017 11:20 |  
      6 0

      Kdybych si měl tipnout, jestli by dostal více "mínusů" případný komentář "miluji Spartu" (skoro mi to nešlo napsat... :-)) nebo ten tvůj, tak bych vsadil na tebe. :-)

      Ad 1) Souhlasím, že v Edenu se tohle neděje a doufám, že ani dít nebude. Pro mě je nepochopitelné, co na tom kdo má. Já se vždycky akorát strašně leknu.
      Ad 2) Ano, neukončí. Ta hysterie tady nebyla na místě.
      Ad 3) Zanedbatelné číslo vzhledem k rozpočtu klubu asi ano, ale jinak by se prostředky vynaložené na pokuty (otázka je adekvátnost jejich výše) daly využít smysluplněji. Jen jestli vedení nepřistupuje k placení pokut a zavírání očí právě tak trochu ze strachu před rozkolem s určitou částí fanoušků. A myslím si, že značku si pyrem vytváří hlavně TS.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        maxtere     před 7 lety 02.06.2017 11:50 |  
        1 8

        1) v Edenu by se mi to tez nelibilo i na Letne me to stve. Tady se mi to libilo, asi i vzhledem k te mase lidi, kteri to castecne prehlusili respektive se to nejak doplnovalo. A jak to bouchalo na draze tak to nebyla takova rana.

        3) tak TS a Slavia to uz k sobe tak nejak patri. Vem si takoveho turistu v Praze, ktery se chce prijit kouknout na fotbal. Kam pujde? A podle ceho si bude vybirat? A nejenom turisti. Myslim si ze i spoustu slavistu chodi na Slavii i diky tribune sever, bere tam kamarady, kteri se do te atmosfery a do toho stavu do kteryho te ten dav dostane zamilujou.

        • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

          afro     před 7 lety 02.06.2017 13:06 |  
          2 0

          Ad 1) No, já měl asi dvakrát málem hnědo, a to jsem nestál úplně u epicentra. Vždyť to nemá žádný efekt podporující atmosféru...

          Ad 3) Já být turista, tak jdu na Slavii. ;-) Ono je potřeba rozlišovat fanoušky na ty, které zajímá jenom fotbal a na ty, které zajímá i fandění/ultras produkce. Já osobně patřím do druhé skupiny, ale i když se mi pyro líbí a dýmovnice mi nijak extra nevadí, tak mám vnitřní problém s těmi pokutami, které škodí klubu. Ale pokud vedení nijak nezakročuje, tak asi panuje harmonie a pohoda. ;-)

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Fulham     před 7 lety 02.06.2017 12:12 |  
      11 0

      První odstavec s koncem o potřebě výjimečnosti nechám bez komentu coby mnou mnohokrát zmiňovaný generační střet...bod 1) delobuchy létaly i do sektoru a ne tartanu nestáli nepřátelé ale hasiči a pořadatelé - jim patří dík za trpělivost a shovívavost , stejně jako tomu kdo nepozval benga...jinak to je na palici. 2 ) ,, menší přerušení zápasu " kámo jednou to ukončej a bude po piči..o EP ani raději nemluvím...3) pokuty jsou zanedbatelná částka.....to je blud bludů - 200 tis se rovná cca 120ti permicím na Sever.... za jeden !!! zápas. Takže se pokus o počty.
      Prestiž a respekt se dá vybudovat i třeba plným stadionem, choreem , slušností! Viz jedno období Celtiku , nebo Irové na ME. Nevadí mi svíce k choreu v lize, Strahov byl jednoznačně přes čáru a před poháry prosím rozum do hrsti....tam by ten počet projebaných permic narostl geometrickou řadou!

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Oberyn_7     před 7 lety 02.06.2017 12:27 |  
      8 1

      Jako vážně? Jaká prestiž, jaký úspěch a nakonec jaká podpora? Toto se měří na hřišti. My fanoušci máme podporovat tým aby té prestiže a úspěchů dosáhl! Né aby pár desítek jedinců si honilo ego, jak skvělý jsou když porušují pravidla. To si musejí kluci měřit ego tím kolik toho poruším nebo kolik toho vybouchne? Je mi těch lidí upřímně líto.

      A je úplně jedno jestli ta pokuta je 10 tis. nebo 200 tis. jde přeci o princip a pokud někdo chce porušovat pravidla, tak ať za to nese odpovědnost!

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        maxtere     před 7 lety 02.06.2017 13:43 |  
        2 7

        A co koureni? Tim se take porusuji pravidla. Prestiz a respekt si kazdy predstavuje jinak. Jen by to od vas chtelo trochu nadhledu. Jen nadavate, prijde mi to ze si vzdycky neco najdete ma co nadavat. Jako kazdy.

        • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

          Oberyn_7     před 7 lety 02.06.2017 18:22 |  
          5 0

          Nadhled nad pokutami, které dostává Slavia skoro každý víkend kvůli pár jedincům co neumějí respektovat pravidla? Ano, to opravdu nemám a budu to kritizovat neustále.

          Je to velice jednoduché a rád bych konkrétní odpověď. Jak pomůže týmu dýmovnice nebo dělobuch v hledišti?

          Já nepotřebuji nic hledat. Nemám problém přispět na choreo pro zlepšení atmosféry, ale opakuji. Pokud chce někdo za každou cenu být zajímavý a dělat problémy. Tak by měl být finančně odpovědný za to co prováděl.

          • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

            maxtere     před 7 lety 02.06.2017 18:42 |  
            1 8

            Ja si myslim ze to na hrace ma pozitivni vliv. Vyjadruje to emoci a kdyz ty hraci vidi, jak jsme zfanatizovany tak je to proste nabudit musi. A druha vec jenze to pomuze klubu jako znacce, buduji si tim jmeno. V tomhle muzu byt mozna zaujaty a vy ty jmena znat nebudete ale takovy Hajduk nebo Cervena hvezda jsou znamy diky fanouskovskym skupinam. To samy dejme tomu West Ham v minulosti. Z tech tymu jde strach, take kvuli fanouskum.

            • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

              JS (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 19:57 |  
              8 2

              „Z týmů jde strach“, co to je za logiku? Buď mám k soupeři respekt (a možná i ten strach) kvůli sportovní kvalitě, anebo mám strach jako divák z bandy vylízanců, protože nevím, kdy napadne nějaké hovadu jít se rvát, krást šály nebo házet dělbuchy pod nohy. Prosím nezaměňovat tyto dvě skutečnosti.

              Musíte si, ultrasáci, uvědomit, že většinovou část publika nezajímá, jestli vám zatleská pár dalších stejně úzce přemýšlících kolegů z Torcidy, když se k nim dostanou fotky toho bordelu na Strahově. To má cenu jen pro vás, ale pro nikoho jiného, a už vůbec ne pro klub.

              Oháníš se tu tím, že hráčům se hrae dobře, když jsou fanoušci zfanatizovaní, a na to zfanatizování potřebují spoustu čmoudu a bouchání. Tak se zamysli, zda-li se nedá zfanatizovat i něčím jiným, za co pak klub, kterému „pomáháte“ platí tučné prachy (a ohánět se argumentem, že je to zanedbatelná částka je prostě naprosto falešná logika, spíš nelogika - ty peníze se dají vynaložit účelně, to nepopřeš)? A zadruhé, jak víš, že se hráčům hraje dobře ve smradu a s přerušováním? Naopak vždycky se všichni vyjadřují tak, že to hře nepomáhá – takže si to myslíš špatně, když tvrdíš, že hráči potřebují zfanatizované fanoušky, aby hráli líp – je to jen Tvá (vaše) mylná domněnka, kterou si omlouváte to, že potřebujete dělat bordel.

              • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

                maxtere     před 7 lety 02.06.2017 20:08 |  
                1 9

                Protoze vy vite vsechno nejlepe? Ja vam chtel sdelit jen svuj nazor a normalne se o tom pobavit. Problem je ze jste strasne zaslepeni. Chce to trosku dobrodruzneho ducha, volnou myslenku.

                • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

                  JS (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 20:14 |  
                  6 1

                  Vy, kteří svým konáním omezujete většinu diváků, dostáváte do nepříjemných situací vlastní klub! a činíte tak proti pravidlům, (která jsou zavedena z dobrých důvodů) si to budete omlouvat dobrodružným duchem? Takže spáchat jakýkoliv přestupek, někoho při tom zranit nebo omezit, to je dobrodružství? Ne, to je sobecká bezohlednost. Já pohled z hlediska „mentality ultras“ chápu, a právě se proto tady s Tebou bavím – protože Ti chci ukázat, že je úzký a v mnoha případech postavený na falešné nebo mylné logice.

                  Já nevím všechno nejlépe, já jen chápu, že je potřeba respektovat důvodná pravidla. A pokud je poruším, je třeba umět za to nést zodpovědnost. Což vy neumíte, protože ty pokuty neplatíte. Tečka.

                  • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

                    sasky     před 7 lety 04.06.2017 14:53 |  
                    0 0

                    Já se divím, že s ním máš trpělivost. Někde v půlce vašeho rozhovoru mě začala napadat velmi nepěkná slova na adresu Maxtera a jemu podobných.

              • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

                Oberyn_7     před 7 lety 02.06.2017 20:17 |  
                0 0

                Děkuji za komentář. Lépe bych to nenapsal. :)

        • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

          Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 23:31 |  
          2 0

          Jenže kouření porušuje ''jen'' návštěvní řád. Ale je to úplně ten stejný problém jako dýmovnice, dělobuchy nebo pyrotechnika. Nikdo nerespektuje ostatní jen je zahleděný do sebe nebo do své ''víry'' NoPyroNoParty z čehož vyplývá NoMoney. Já teda preferuju NoPyroNoProblem z čehož vyplává NoPenalty.
          Docela mě zaráží, že píšeš slova jako 'prestiž' nebo 'respekt', ale respekt k lidem okolo to ne... Nadhled? Tak kvůli pár blbečkům se přeruší utkání... zaplatí se pokuta ve výši desítkách tisíc (kdyby jen jednou...) a nad tím se mám povznést? Kdyby ti někdo rozbil třeba mobil za 20K Kč, tak mu řekneš dobrý? Nic se neděje... Nebo kdyby ti posprejoval fasádu na domě, tak se nad tím taky povzneseš? Vždyť bys měl tyto individua respekovat...
          Už se těším až UEFA zavře část nebo celý stadión, pak budete vynášeni do nebes, vždyť to je prestiž hrát na prázdném stadióně...

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Ondráš     před 7 lety 02.06.2017 13:45 |  
      1 0

      Jo, mně se to docela líbilo, i když jsem pak hovno viděl:)
      Co by mě ale fakt nasralo, by bylo, kdyby toto nastalo za nepříznivého stavu a potřebovali bychom např. otočit průběh zápasu..takto ok, co vím, tak to ocenili např. i fans zahraničních týmů..prostě poslední zápas, oslava titulu po 7 letech, Strahov..bylo jasný, že bude něco většího.
      Dělbuchy teda trochu debilita, ale tak to tady neříkám nic novýho..pokuta je mrzutá, ale ta by přišla i za 2 blbý svíce, i když možná ne tak velká..

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      sTizz (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 15:10 |  
      5 0

      Delobuch na atleticke draze na Strahove,hozeny jednim z 8 dementu v kuklach,kteri vyseli na plote pod kotlem,vybuchl jen kousek od slavisty,ktery byl z antikonfliktniho tymu,myslim. Byl silne otreseny,snad nema dalsi nasledky. Me dement spalil svetlici za krkem,ocoudilo mi to salu z roku 2008..
      Zanedbatelna cisla? pro a-tym mozna,ale mit milion rocne navic pro zaky nebo dorostence,to uz je jina kava..

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        sTizz (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 15:21 |  
        0 0

        No a na jednom domacim zapase jsem byl v kotli a zjistil jsem,ze se za mnou prevlikaj ctrnactilety fakani z kukel do civilu po pouziti svetlic. Takze jsem je vlastne kryl-nechtene:) Zneuzili me:)

        • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

          maxtere     před 7 lety 02.06.2017 16:28 |  
          0 5

          Tak to me mrzi ze jste byl takhle zneuzit. Dobre si jeden z milionu komu se tohle stalo (obrazne receno). Chtelo by to trosku lasky a respektu vuci vsem a vsemu. Omlouvam se ale vy obcas budete taky vyvrhel kotle protoze napriklad nemate ruce na hore nebo si mevyrvete hlasivky.

          • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

            sTizz (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 17:02 |  
            5 0

            To mas pravdu. Kdyz hrajem proti Zlinu nebo Pribrami,tak nervu jebem spartu:) a v rukou mam casto 2 piva:) Lasku a respekt nemohu opetovat nekomu,kdo rozdava agresivitu a pohrdani..:)

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 23:18 |  
        1 0

        Taky se mi stalo, že po zápase jsem měl propálenou mikinu... ale tak stane se to jednomu z miliónu, tak víš co. :-) Více lásky a respektu a odpal si to sám... :-) Toto je fakt na hlavu padlé.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Sešívaný     před 7 lety 02.06.2017 19:31 |  
      7 0

      Co k tomu napsat...
      Děláte to kvůli respektu? Respektu koho? Ultras ostatních týmů, že jste je zase v závodě, kdo udělá větší bordel na stadionu, předběhli? Rozhodně tím nezískáváte respekt ostatních slávistů, protože drtivá většina lidí na stadionu je kvůli tomu na vás nasraná. Jestli si myslíš, že to většina fanoušků schvaluje, tak asi žiješ v nějaké totální bublině. Neschvaluje to ani většina lidí na Severu.

      Já rád Slavii přispěju. Když jsou vstupenky krapet předražené, nebo když kupuju něco ve fanshopu, tak mám vždycky dobrý pocit, že tím nějak přispívám svému klubu, na rozvoj, na mládež. Proto mě dokáže rozpálit doběla, když někdo za jeden zápas dokáže spláchnout do hajzlu víc peněz, než dokáže průměrný fanoušek přispět Slavii za celý svůj život, jenom kvůli tomu, aby si udělal ohňostroj.

      Světlice a ještě římské svíce jsem schopen pochopit, nijak zásadně nevadí a dokážou podpořit atmosféru, ale pokud jsou zakázané a klub za ně platí pokuty, tak je prostě neschvaluju. Dělobuchy a dýmovnice jsou potom naprostá idiocie, sorry. Protože to jde i proti fanouškům samotným. Kvůli dýmovnicím často člověk nevidí z fotbalu nic dlouhé minuty a ještě musí dýchat ten smrad, co se z nich šíří. A dělobuchy? Ty nechápu snad ještě víc. Co to má jako atmosféře přinést, že pořád něco vybuchuje? Proti Brnu jsem byl kousek od atletické dráhy a místo toho, abych se soustředil na fotbal a fandění, jsem musel v jednom kuse hledět na dráhu, abych viděl, jestli tam zase někdo něco nehodil, a já se připravil na ránu.

      Proti Brnu jste tomu opravdu pomohli. Nevím, jestli jste si vůbec v ten moment uvědomovali, že by vám 95 % stadionu za to nejraději dalo přes hubu, včetně lidí na Jihu. Před tím pyrem tam byla skvělá atmosféra, snad až euforická. Vy jste to celé minimálně na 15 minut zcela zabili a přinesli akorát negativitu, kdy jedni slávisti pískají na druhé.

      Jestli to děláte kvůli tomu, že to je zakázané, tak se nechováte jako dospělí, inteligentní lidi, ale jako pětileté děcka. A to celé píšu jako člověk, který chodí na Sever, celý zápas fandí a poslouchá pokyny Krasoně. Zbytek stadionu vás má kvůli pyru za úplně magory.

      P.S. po Brnu jsem se zařekl, že příští sezónu na TS nepřispěju ani korunu. Dělá se za ty peníze taky hromada pozitivní práce, ale prostě nehodlám akceptovat, abych přispíval byť jen jednou korunou na věci, které klubu způsobují statisícové ztráty.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        JS (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 20:06 |  
        3 1

        Výborně vystiženo. Všechny ty dětské argumenty proč to podporovat jsou jen falešná záminka a narůžovo natřený fakt, že se mladí „fanatici“ chtějí vyřádit a udělat co největší bordel. O nic jiného jim nejde, akorát, aby to vypadalo dobře před ostatními (protože si uvědomují, že dělají špatnost), tak to prezentují jako potřebnou podporu. Na Brnu jsem měl stejné pocity, jako popisuješ, a to jsem stál na Jihu.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        sTizz (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 20:24 |  
        2 0

        Souhlas,za me jen ty svetlice na 2 ci 3 zapasech by byly ku prospechu veci,pokud je budou drzet dospeli lide. Dymovnice a delobuchy jsou k nicemu pro muzstvo,pro fanousky i pro klub,ktery to navic plati.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      JS (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 19:50 |  
      1 2

      „mentalita ultras“ = mentalita (zastydlých) puberťáků potřebujících si dokazovat, že jsou výjimeční.. v čem? No třeba, že zapálí ohýnek.. clap, clap

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 23:15 |  
      1 0

      A co tak respekovat stovky lidí okolo... opravdu musí dýchat ty 'sračky'?

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      sasky     před 7 lety 04.06.2017 15:22 |  
      0 0

      Inteligentní člověk je schopen rozlišit, kdy má na svůj rozmar právo a kdy již svým rozmarem někoho poškozuje a tím pádem na něj právo nemá. Inteligentní člověk nelpí na svém vadném názoru, je schopen sebereflexe a je schopen se taky přiznat ke své chybě a nést si za ni zodpovědnost. Takže ne, pro mě inteligentní člověk opravdu nejsi.

  6. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    Sracken     před 7 lety 02.06.2017 11:32 |  
    9 4

    Tak pokud i inteligentnější členové tribuny Sever jako pan https://twitter.com/subhuman83 jsou na tuto produkci hrdí, používají hashtagy tyou nopyronoparty (myslím, že na fotbal nejdu na párty, ale na Slavii a na fotbal), tak je situace neřešitelná. Navíc nyní na Strahově i jindy tribuna sever zneužívá toho, že je tam pustí předem na přípravu chorea, nyní i reprobeden atd. a oni tam přivezou nekontrolováni pyrotechniku. Nyní již hrozí zavření stadionu, respektive sektoru.

    Předpokládám ryzost charakteru tribuny sever a poukázání 200 000 na účet Slavie.

    V tomto ohledu chci připomenout, že podobná demence funguje u Legie Varšava, kde si také neodpustí pyro, neodpustí si skandování UEFA Mafia, občas nějaké potyčky a tak jim to UEFA vysvětlila posvém. Po letech se dostali do CHL a zápas s Realem, na který by se mohl každý fanda Legie těšit desítky let, sehráli před prázdným hledištěm.

    Chceme se také dostal do CHL a zápas s Realem/Barcou/Juve/PSG/Machesteren sehrát díky těmto bezmozkům před prázdným Edenem? Já to nechci a myslím, že spolu se mnou téměř všichni. Kromě cca. 50-100 lidí co na Strahově organizovali a oslavovali ten Saigon.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Fačín     před 7 lety 02.06.2017 11:42 |  
      6 2

      ˇUplně s tebou souhlasím a přesně Legia Varšava je ten odstrašující příklad, ke kterému doufám nedojde. Ale bojím se, že dojde a banda troubelínů mi zkazí životní zážitek, nehledě na peníze, které každý rok vynakládám na permanentní vstupenku. V té souvislosti bych chtěl podotknout, že jsme dlouhodobě nejdražší tým ligy (co se týká vstupenek).

  7. ..

    Robinator     před 7 lety 02.06.2017 12:18 |  
    2 2

    Mně to třeba na tom Strahově až tak nevadilo, naštěstí jsme vedli..V edenu by se tohle nestalo, aspoň v to věřím.. Nicméně těch 200 tisíc je škoda, mohlo by se za to koupit něco do mládeže, nějaká výbava, která tu není běžná, ale na západě ji mají apod.

    Jak někdo psal nahoře, Světlice OK, Dýmovnice a granáty nesmysl..

  8. Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

    president     před 7 lety 02.06.2017 19:00 |  
    3 12

    Je mi z většiny těch komentářů smutno...... Vzhledem k tomu, že náš majitel vládne penězi o kterých se nezdá ani našemu státnímu rozpočtu, myslím že zaplatit 200 tisíc, je asi tak jako pro každého z nás koupit si jedno pivo.A vůbec nechápu proč tohle někdo řeší - jestli se nepletu, tak za celou novou éru nikdo z vedení na tuto věc nereagoval ani jedním slovem ( ani pozitivním,ani negativním). Zřejmě ve světě ten PR výsledek za tu nicotnou investici sakra stojí. A k tomu další věci - pamatuju si, že na strahově bylo pyro vždycky a ze začátku ani nebylo zakázané; vyhráli sme titul a to musí být sakra vidět - myslím že fotky s takovou oslavou obletí svět spíš, než 70 tisíc sedících znuděnců atd. Zkrátka si myslím, že k celkové atmosféře patří pyro v kotli stejně jako pivo a klobása - určitě daleko víc než skandování pár pitomců "nic než národ"...... Chodím na TS, letos jsem nevynechal ani jeden domácí zápas ( z toho tak třetina s dvěmi malými dětmi,kterým se mimochodem ten ohňostroj velice líbí) a nikdy jsem neměl osobní problém s jakýmkoliv pyrem (vyjma policejního) - asi už po těch 20 letech v edenu a na strahově nějak vytuším co se bude dít a kde se pohybovat.Není mi jasné, když to někomu vadí, proč nechodí na hlavní nebo sektoru rodin s dětmi.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      maxtere     před 7 lety 02.06.2017 19:24 |  
      0 8

      Pod to se podepisuji.

      • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

        roygrey     před 7 lety 02.06.2017 20:00 |  
        6 0

        Tak já tedy nesouhlasím.
        Skousnu světlice, ale když se hřiště zakryje dýmem z dýmovnic a rozhodčí přeruší zápas trefil by mě šlak. Hráčům se to jistě taky nelíbí. A házet něco na hřiště je demence. Ať je to cokoli. To nemá s podporou týmu nic společného.
        A jako říct, že 200 000 pro Slavii nic není? Kolik je to za sezonu? Jo, "A" týmu se to asi finančně nedotkne, ale ty peníze budou chybět jinde. U mládeže, na údržbu, pro akce s fanoušky...
        Že obletí svět fotky z tohoto zápasu? O to Vám jde? Takhle se tedy chcete zviditelňovat? Já bych raději, kdyby Slavie byla známá nejlepšími fanoušky, ale kvůli tomu, že fandí slušně, vytrvale a nedělají bordel!
        Ano, oceňuji zásluhy TS. Chorea bezva, světlice na doplnění třeba na konci zápasu - nemám problém. Ale prosím zakročte proti zakuklencům, co použijí dýmovnici a hážou petardy!


    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      JS (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 20:10 |  
      7 1

      Co to je za kecy? Víš, z jakých důvodů je pyro zakázáno? Ad peníze – když máš mega, vyhodíš ho radši do luftu za pokuty, nebo ho utratíš za cokoliv, co se může v budoucnu zhodnotit? Plus přemýšlení, že si za čínské prachy udělám bordel je asi jako, když si pubertální fracek rozseká mobil nebo auto – a no a co, zatáhnou to rodiče. Fakt trapný. Postavte se k tomu jako chlapi a zaplaťte ty prachy.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      fredydj (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 21:49 |  
      1 0

      a když sme tak bohatý tak potom podplatíme UEFU až nám zavřou tribunu?

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      TSeguinTS     před 7 lety 02.06.2017 23:36 |  
      1 1

      Co se dělo na Strahově bylo na zpřelámání rukou. Kdokoliv pronese na stadion dělobuch je u mě vylízanec, seděl jsem až v sektoru G a neumím si představit, co to znamenalo pro sluch lidí sedících či stojících blíž. Dýmovnice můžou být hezké, ale ne v plurálu.

      Pokračujte s nejlepšími choreografiemi v republice, používejte u nich světlice a římské svíce a velmi výjimečně, třeba v nastaveném čase přidejte dýmovnici. Pokud se ale budou na stadionech stále objevovat dělobuchy a kouř přes celé hřiště z přehnaného množství dýmovnic, nikdy nikdo názor na pyrotechniku nezmění.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 02.06.2017 23:40 |  
      2 0

      Aha, takže klub který má za sebou movitého majitele může vyhazovat peníze jen tak... V práci ti zaměstnavatel taky jen tak zvýší plat, když firma začne více prosperovat než v letech minulých? Myslím, že v té peněžence by bylo furt stejně peněz. (má víc peněz, může tedy více ''rozhazovat'')
      Bych tě rád viděl, kdybys měl na kontě jednou tolik než máš teď, tak bys vzal z toho třeba 10% a rozdal to po ulici obyčejným lidem. A proč? Protože si to můžeš dovolit... vyhazovat peníze z okna. Normálně myslící tvor, který zná hodnotu peněz, tak se bude ty peníze snažit zhodnotit a mít víc a víc. Kdyby to takhle nebylo, tak CEFC se nikdy nestane CEFC, kterou je právě teď.

    • Re: Slavia zaplatí za pyrotechniku fanoušků na Strahově 200 tisíc korun

      fredydj (přítel SN)     před 7 lety 04.06.2017 10:41 |  
      1 0

      ty drogy co užíváš chci taky