Archiv

Slavia B - Chrudim 4:2

V dalším zápase si naše béčko poradilo s Chrudimí 4:2, v týmu nastoupilo několik hráčů A týmu.

Do utkání vstoupili aktivněji slávisté, již ve čtvrté minutě pálil Adauto zblízka do Luboše Přibyla, který dělovku vyrazil. Adauto byl i u další akce, kdy mu Balík přihrál podél postranní lajny a v těžké pozici nakonec vybojoval roh. Poté však udeřili hosté, po chybě Martina Zachariáše a zejména Jana Balíka se dostal před Radka černého Hudec a tváří v tvář našemu gólmanovi zavěsil první gól Chrudimi. Jednalo se o jednu z chyb obrany, která opravdu místy působila až naivně, nezkušenost kluků je hodně znát. Po inkasovaném gólu se však slávistům podařil výborný obrat - nejprve Otočka předvedl individuální nájezd na Přibyla, když jeho střela těsně minula pravou tyčku, a poté Přibyl vyrazil Kratochvílovu střelu z dálky, balón se dostal k Vondráčkovi a ten pálil z dálky a nedal Přibylovi šanci. Další akce byla také gólová - Adauto střílel poněkud z úhlu, ale přesto opět trefil Přibylovu branku a slávisté tak během minuty otočili zápas ve svůj prospěch. Rozhodčí Pešek mohl ani ne za minutu odpískat penaltu, když jeden ze slávistů zahrál ve skrumáži v pokutovém území rukou, jeho píš?alka však zůstala němá. Chrudimští byli i nadále velmi nebezpeční, střela Hudce, který se snadno dostal za obranu, mířila naštěstí jen do boční sítě. Tutovku spálil Adauto ve 30. minutě, kdy mu nesedla nahrávka od Kalivoda a metr před bránou pálil vysoko nad. Poslední šanci měli chrudimští ve 40. minutě, kdy před Radkem černým vyrazili střelu slávističtí obránci.

Do druhého poločasu vkročili aktivněji hosté, Kocourkova střela mířila těsně vedle branky. Poté vyslal pokus na naší bránu i Adámek a jelikož si naši hráči toto varování nevzali k srdci, tak je vytrestal gólem Radim Nečas. V 24. minutě nastřelil Balík pravou tyčku a o dvě minuty později nás do vedení poslal Adauto. Poté ještě přidal nádherný gól pod břevno Buryánek, zvýšit mohl Adauto, když se snažil přehodit Přibyla, který však míč vyškrábnul. Na konci druhého poločasu se ještě před Radkem černým objevil Škvrňák, ale mířil mimo.

Zápas jsme sice vyhráli, neproměnili jsme několik dalších šancí, ale pokud by využili všech svých příležitostí hosté, tak utkání mohlo dopadnout i opačně. Slávisté mají sedm bodů a dostali se již na desáté místo v tabulce.

Slavia B - Chrudim: 4:2

Sestava Slavie: černý – Martin Zachariáš (71. Jirásek), Vaněk, Lapáček, Balík – Kalivoda (62. Hašler), Vondráček, Kratochvíl, Buryánek – Otočka (90. Budějský), Adauto

Góly Slavie: Adauto 2, Buryánek, Vondráček

Lavička: Stejskal, Kotrba, Walter, Skácel

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Chrudim 4:2

    (host)     před 21 lety 03.09.2003 20:33 |  
    0 0

    Super, jen tak dál. Je moc dobře když hraje v brance černý a v útoku Adauto, nemusí mít ani formu, myslím že je to veliká psychická podpora pro mladé hráče a mají se od koho učit. Vážně gratuluji!

    Markus

  2. Re: Slavia B - Chrudim 4:2

    mpik     před 21 lety 04.09.2003 09:20 |  
    0 0

    Adauto koukam zase reziroval hru - jen at mu forma vydrzi co nejdele...