Archiv

Béčko porazilo nováčka z Břevnova

Slávisté uštědřili Břevnovu tři góly, když v základní sestavě nastoupili Adauto a Müller.

Dnešnímu utkání by v zásadě neuškodilo, kdyby se první poločas úplně vynechal. Pro diváky nepřinesl žádné pohledné akce, hráči spíše bojovali s nepřesnostmi, na obou stranách byly k vidění poměrně ostré zákroky. Ani jedno mužstvo si nevypracovalo za čtyřicet minut ani jedinou tutovku, až minutu před koncem poločasu Skácel pohotově lapil břevnovskou hlavičku a za další minutu si Buryánek výborně obešel několik hráčů, leč jeho střela místo do odkryté brány mířila těsně levé tyčky Meierovy brány.


Druhý poločas přinesl mnohem více vzrušení a konečně začaly padat i góly. V 52. minutě se ke standardce postavil Müller a nádhernou střelou nekompromisně zavěsil, dráhu této dělovky nezměnila ani teč. Asi největší příležitost měli hosté v 57. minutě, kdy Filinger padáčkem ze standardky trefil břevno - Skácel by přitom tuto střelu neměl. Pak nadešla chvíle pro spolupráci výborného Adauta, který odnášel fauly soupeřů nejvíce a bohužel za to ani nepadaly žádné tresty, s dalším útočníkem Jiráskem. V 63. minutě Adauto nacentroval zprava před bránu, Jirásek však na balón nedosáhnul. O šest minut si akci zopakovali, Adauto poslal přesný centr na Jiráskovu hlavu, ale jeho hlavičku gólman hostů výborně vyrazil.V závěru poločasu pak ještě Adauto opět centroval zprava a Rosenkranz si z bezprostřední blízkosti vsítil vlastní gól. Třetí gól do sítě Břevnova přidal ještě Hašler po pěkné střele z vápna. Béčko tedy opět vyhrálo a připsalo si další tři body.


Slavia B - Břevnov: 3:0

Sestava Slavie: Skácel - Kratochvíl, Müller, Nachtman, Balík - Otočka (64. Kotrba), Hašler, Vondráček, Buryánek (46. Martin Zachariáš) - Jirásek (90. Emmerling), Adauto

Góly Slavie: Müller, vlastní Rosenkranz, Hašler

Lavička Slavie: Budějský, Lapáček, Stejskal, Toma

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Béčko porazilo nováčka z Břevnova

    jiri     před 21 lety 06.09.2003 17:06 |  
    0 0

    viděl jsem naše "B" poporvé a byla to pěkná bída....

    • Re: Béčko porazilo nováčka z Břevnova

      jane (admin)     před 21 lety 06.09.2003 22:18 |  
      0 0

      No to se asi nemuzes divit, ze je to bida, kdyz skoro vsichni ty kluci jeste na jare hrali v dorostu. Myslis, ze ziskaji zkusenosti s velkym fotbalem za dva tydny nebo co? Myslim, ze bysme zatim meli byt spokojeni, ze jsou v tabulce paty a pokud boduji, tak prilis neresit, jakym stylem se tam dostali. Mne se treba dnesni prvni polocas taky nelibil, ale nakonec se vyhralo. Ty kluci maji chut vyhrávat a to je nejdulezitejsi.

      • Re: Béčko porazilo nováčka z Břevnova

        jiri     před 21 lety 07.09.2003 19:07 |  
        0 0

        si děláš legraci? To, že si nedokázali nahrát, naběhnout do volného prostoru na přihrávku, zabojovat není přeci věkem... Chu? vyhrávat? No nevím, asi jsem byl jinde :o)))

        • jane ma pravdu

          buck.dich-er     před 21 lety 08.09.2003 19:22 |  
          0 0

          musim souhlasit z jane, když kluci bodujou a bezpečně se udžej, nelze jim nic vičítat ...je to přeci jen béčko a úděl béčka je zcela jiný ...tam jde především o to, aby udržoval v kondici případné zálohy pro áčko a případně aby v něm sbírali zkušenosti ti nejlepší z mládeže ...a navíc si uvědom, že je to 3. liga...

        • Re: Béčko porazilo nováčka z Břevnova

          jane (admin)     před 21 lety 09.09.2003 12:20 |  
          0 0

          No to, co tady vyjmenovavas, je z velke casti o zkusenostech, přeci jen asi liga dorostenců je o něčem jiným, všichni jsou stejně staří. Tady sedmnáctiletý kluci nastupujou proti třicátníkům, který těch zkušeností mají trochu víc. A nemůžeš je taky soudit jen podle tohohle jednoho utkání, to je jako bys šel na áčko, oni zrovna hráli špatně a řekl by sis, že jsou to čučky a už na ně nepůjdeš. Všem musíš dát šanci a o těhlech mladejch klukách to platí dvojnásob. Páté místo je zatím velmi dobré, i když tabulka je zatím dost vyrovnaná a stačí jedna prohra a už jsou u dna.

          • Re: Béčko porazilo nováčka z Břevnova

            jiri     před 21 lety 09.09.2003 20:22 |  
            0 0

            ni nic, můj názor je jiný, Váš Vám neberu i když s ním nesouhlasím. Pohlížím na věc jako ten, kdo fotbal dříve hrál a z toho důvodu si myslím, že na omluvy některých herních činností není místo.

  2. chudák břevnůvek

    buck.dich-er     před 21 lety 06.09.2003 17:08 |  
    0 0

    poslat proti nováčkovi takhle drsnou sestavu teda nebylo vůbec fér ...chudáci kluci břevnovský, teď maj na kontě dvě prohry po sobě a příště hrajou zas venku ...nemam rád, když hráči áčka hrajou za b-tým, neni to spravedlivý, co s tim pak mužou týmy jako břevnov dělat? -tak doufejme, že se kluci pražský bakonec udržej...

    • Re: chudák břevnůvek

      jane (admin)     před 21 lety 06.09.2003 22:21 |  
      0 0

      Kdyz za becko hraj hraci jako Adauto, tak tymy jako Brevnov takovyhle vyborny hrace pekne prasi. Rikala jsem si dneska, zda to neni risk, Adauta stavet do takovychto zapasu. Ma sice uzasny prinos pro tym, ale stoji to za to, aby ho nekdo zranil a vyradil treba na pul sezony?

      • Re: chudák břevnůvek

        Marrak     před 21 lety 07.09.2003 00:49 |  
        0 0

        No ale zase se muze dostat treba do svy byvaly formy?! Zranit se muze stejne na treninku!

        • Re: chudák břevnůvek

          (host)     před 21 lety 07.09.2003 10:28 |  
          0 0

          To je vidět, že si tam nebyl. Občas to na Adauta dost přeháněli (uprostřed hřiště) a on byl pěkně naštvanej.
          PetCC

      • jo, jo

        buck.dich-er     před 21 lety 07.09.2003 11:39 |  
        0 0

        jo, to je dalši nevyhoda takoveho počínání ...zas tak bohatej kadr nemame abychom si tohle mohli dovolovat ...navic proti tymu ze dna tabulky...i když břevnov jsou samozřejmě machři!