O Slavii

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: články o Slavii

    (host)     před 21 lety 21.09.2003 21:34 |  
    0 0

    slávii sem začal fandit asi před 4 lety, na stahov sem mířil každou neděli, miloval sem ji bylo mi 13-14-15-16 a ted najednou 17 co za tu dobu se změnilo??? Asi jenom vlajka hooliganu, furt ta sama pisnicka. Chci se zeptat má ještě ubec cenu fandit slavii?? ¨Míval sem zkažený dny když mi rupla v duležitým matchi, ale ted se mi zdá že je to furt dál tim horší. když se kouknu na acs tak ty furt prohravaj ale maj pohary a stamiliony. Tak se vás ptám M8 CENU FANDIT SK SLAVI PRAHA Diky oprus@cenrum.cz

    • Re: články o Slavii

      Mac     před 21 lety 22.09.2003 21:53 |  
      0 0

      Má to cenu. Já budu fandit Slavii i kdyby spadla do 2. ligy. Já vím, že tě to moc nepotěší, ale fandové jiných klubů jsou na tom mnohem hůře. Slavie hraje od roku 1991 pravidelně nepřetržitě v evropských pohárech!!!! Pro fanoušky jiných klubů je obrovský úspěch zahrát si poháry, nedejbože to 1-2x v řadě zopakovat. A k těm stamilionům - cha cha. Slavie je teda určitě nemá. Nejsme tak bohatý klub, jak to možná vypadá.
      Ale já rozhodně spokojen nejsem, chce to řešit. Na http://blog.lide.cz/Will.E/ je pěkná anketa o tom, kdo by měl podle Vás vést Slavii jako trenér. Je tam napsána většina současných volných trenérů, pokud znáte jiné jméno, napište ho do knihy návštěv. Já osobně bych dal Beránkovi ještě šanci, ale musí se povést Pohár UEFA.

      • Re: články o Slavii

        (host)     před 21 lety 23.09.2003 07:29 |  
        0 0

        Souhlas - já Slavii fandím od dětství, vedl mě k tomu můj otec - Slávista, člen ještě tenkrát "Odboru přátel Slavie" nebo jak se to přesně jmenovalo...A já zase k tomu vedu moje děti - dnes už 20-tileté... To je ale sentimentu...., ale je to tak. Kluci ovšem musí začít "bojovat" - vždycky to tak není. Navíc se mně zdá, že nejsou "jednotní", a to je špatný.

  2. Re: články o Slavii

    (host)     před 21 lety 22.09.2003 11:02 |  
    0 0

    Že teď už o krizi jde, je víc než jasné, a souhlasím s názorem Adama Petrouše, že teď je všechno o vůli, velké dřině a musím dodat taky o slávistickém srdíčku!!! A znovu se musím vrátit k zápasu s Celtou Vigo na Strahově - tam ta bojovnost a všechno ostatní bylo vidět, i když se postup nepodařil. V posledním zápase v Příbrami, ale i v některých předcházejících bojovné slávistické srdíčko chybělo - a? si každý mluví co chce - bylo to tak! Pokud jde o názor, že pomůže jedna výhra a všechno se otočí k lepšímu -myslím, že tak jednoduché to nebude - pokud skutečně hráči do hry nedají VŠECHNO, co shora napsáno!

  3. naivkové

    (host)     před 21 lety 22.09.2003 13:26 |  
    0 0

    Sorry ale jste snad všichni naivkové jak to tady stále čtu. Vždy když je něco na dobré cestě, tak to Slávie podělá. Když nám kdysi přinesl Korbel prachy, investovaly se jinam než měly a tak byl pohádkovému sponzoringu rychle konec. Když byly prachy za přestupy hráčů po Euro, nedaly se na účet "stadion", ale promrhaly se. Když Beránek už jednou Slávku trénoval, nahradili jsme ho jiným trenérem, ve vší úctě k panu Ciprovi to není zrovna trenér který by se choval ekonomicky šetrně a dával šanci vlastním mladým hráčům. A když už jsem načal stadion, s tím je to také tragedie, Slávka přišla o část fanoušků, věrné vršovické jádro, mezi které jsem také patřil a na rozdíl od Vás nevěřím že nový stadion bude do 5 let stát, na 50% už ani nevěřím že někdy bude stát, spíš bych řekl že budeme hrát někde na Strahově na stadionu který se postaví jako národní, případně na Letné místo Sparty která by se přestěhovala (šílený nápad? A kdepak hrála kdysi Slávka? Na Letné!). A zkušenost z tohoto léta mě dorazila. Prodej Vachouška mě moc mrzel, ale budiž, holt pokud už máme někoho kdo by se alespoň malinko mohl srovnávat s Pepim, prodáme ho jen abysme získali pár peněz. Ale prodat nejlepšího hráče který makal vždy naplno, hrál kvalitně dopředu i dozadu za nějakých 50 milionů a rozbít tak základ naší hry, to mohou jen "umělci" jakými je náš management, Skácel měl v kádru zůstat a doufal jsem že by se brzy stal kapitánem, strhával svým výkonem i ostatní hráče ke kvalitním výkonům. Gedeon je dobrý hráč, ale excelentní formu jako měl na jaře už nikdy nemusí mít ... Nevěřte na pohádky, zpátky nahoru se dá jít jen poctivou prací a s tímhle kádrem o titul vážně hrát nemůžeme, závidím Ostravě a doufám že ten titul udělá alespoň na úkor Sparty ...

  4. Re: články o Slavii

    (host)     před 21 lety 22.09.2003 20:35 |  
    0 0