Archiv

Slavia B - Varnsdorf

Slávisté vyhráli zásluhou hattricku Davida Kalivody a ujali se vedení v čFL.

I přes jasné vítězství Slavie byl dnešní zápas většinou vyrovnaný. Hned v úvodu hlavičkoval po rohu Kalivody Martin Zachariáš vedle pravé tyče, na druhé straně zase ve 13. minutě přestřelil bránu Sitarčík po ideální nahrávce před bránu z levé strany. Ve 26. minutě vznikla před naší bránou nebezpečná situace, nejdříve střílel Sitarčík, poté se ještě k balónu dostal Sládeček, ale Skácela nepřekonal. Ve 30. minutě dostal výbornou přihrávku Kalivoda, stál sám před bránou, leč přestřelil. Nádhernou střelu z vápna předvedl Krajčík poté, co se k němu dostal míč, o který se nechal obrat Otočka. Bomba pravého záložníka však mířila jen do gólmana. Vcelku nevinně vypadala střela z dálky Jana Balíka - sice neměla patřičnou razanci, ale gólman Vaňák měl problémy ji při zemi zlikvidovat. V závěru poločasu přihrál Buryánek volnému Kalivodovi a ten si napravil reputaci po nepovedené akci ze 30. minuty.

I ve druhém poločase nedokázali slávisté pořádně využít přesných centrů do vápna, v 55. minutě mířil Otočka vedle po centru Krajčíka. O minutu později mířila Buryánkova přihrávka na Emmerlinga, ale ten zacílil jen do boční sítě. Tentýž hráč se nemýlil v 76. minutě, kdy se dostal přes obránce a vsítil druhý gól Slavie. Vzápětí rozhodl zápas David Kalivoda, když si přehodil krásně brankáře. Varnsdorf ještě snížil, když Obrtlík prostřelil Skácela, leč poslední slovo měl opět David Kalivoda, když doklepl do sítě přihrávku z levé strany.

Slavia B - Varnsdorf: 4:1

Sestava Slavie: Skácel - Martin Zachariáš, Vaněk, Nachtman, Balík - Krajčík, Kalivoda, Kotrba, Buryánek (82. Walter) - Otočka (84. Dubský), Emmerling (78. Stejskal)

Góly Slavie: Kalivoda 3, Emmerling

Lavička: Budějský, Lapáček, Hašler, Toma

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Varnsdorf

    (host)     před 21 lety 04.10.2003 20:40 |  
    0 0

    Nádhera, gratuluji týmu k vítězství, mám radost když vidím jak se ti mladí kluci dali dohromady a válí! :o)