Archiv

Slavia B - Kolín

Slávisté v posledním utkání na stadionu v Edenu jen remizovali s Kolínem.



Do základní sestavy se vrátil Matej Krajčík, který minule chyběl kvůli angíně, ve druhém poločase po hodně dlouhé době naskočil i útočník Tomáš Jirásek, který měl problémy s kolenem. Slávisté měli v utkání více ze hry, proti nedávno druholigovému Kolínu se jim podařilo dostat se do více brankových příležitostí, ale gólově vyšli naprázdno. Ve 26. minutě mířila střela Budějského jen do náruče gólmana čižinského, o chvíli později se Stejskal padáčkem trefil jen do břevna. Ve 31. minutě předvedl pohlednou akci Emmerling, když si obešel několik protihráčů a nahrál do uličky Stejskalovi, k míči se však dřív dostal čižinský.

V 51. minutě vyslal bombu z dálky Dubský, ale Kolínští odvrátili na roh. Po střídání Jiráska za Buryánka se Stejskal přesunul nalevo do zálohy a Jirásek šel rovnou do útoku. Slávisté vyslali ještě několik střel, které však soupeř tečoval a tak skončily mimo bránu.

Slavia B - Kolín: 0:0

Sestava Slavie: Skácel - Budějský, Vaněk, Martin Zachariáš, Balík - Krajčík, Dubský (83. Walter), Kotrba, Buryánek (61. Jirásek) - Emmerling, Stejskal

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)