Archiv

Slavie porazila Reggianu

Slávistická juniorka si připsala první výhru na turnaji Coppa Carnevale, když porazila Reggianu. Navíc Vicenza s Perugií remizovaly, mají čtyři body a shodné skóre, a tak jsou zatím slávisté na třetí přičce, ale mohou skupinu i vyhrát.

Proti Reggianě, která ve svém prvním zápase podlehla Peruggii, vyběhla trochu odlišná sestava, v obraně chyběl zraněný Lukáš Budějský, v útoku dostal od začátku příležitost Michal Otočka, přeskupení hráčů zaznamenala záloha. Slavia - Reggiana: 2:1 Sestava Slavie: Kozáčik – Bauer (46. Knobloch), Mar. Zachariáš, Nachtman, Balík (80. Buryánek) – Vondráček, Musil, Švec, Blažej – Otočka, Emmerling (65. Jirásek) Góly Slavie: 9. Otočka, 87. Jirásek Odehrané zápasy: VICENZA - SLAVIA PRAHA 1-0 PERUGIA - REGGIANA - 1-0 VICENZA - PERUGIA - 1-1 SLAVIA PRAHA - REGGIANA - 2-1 Zbývá odehrát: VICENZA - REGGIANA SLAVIA PRAHA - PERUGIA Skupina 4: PERUGIA 2:1 4 VICENZA 2:1 4 SLAVIA PRAHA 2:2 3 REGGIANA 1:3 0 Pokud v posledním zápase Slavia porazí Perugii a Reggiana porazí Vicenzu, vyhrají slávisté skupinu. Oba rozhodující zápasy se hrají v sobotu od 15 hodin.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavie porazila Reggianu

    mpik     před 20 lety 13.02.2004 01:58 |  
    0 0

    Bohužel ani výhra nakonec nemusí stačit k postupu. Turnaj se hraje systémem 10 skupin po 4 týmech a postupují vítězné týmy + 6 týmů z druhého místa. Jsem zvědav zda dostane na poslední zápas skupiny příležitost vítězná sestava. A tím i jestli si zahraje Petr Musil. Hráč, který si loňskou zimu vyzkoušel dres A týmu a jsem přesvědčen že uspěl, avšak díky nemoci musel odejít na hostování. Tak hodně zdaru do posledního utkání s Perugií....