Archiv

Střížkov - Slavia B

Slávistické béčko ve druhém jarním zápase prohrálo, ale jeho výkon byl lepší než proti Příbrami.

„Hráli jsme dnes kompaktněji, soupeř neměl žádnou šanci, kromě té, z které vstřelil Šimek gól, když Balík prohrál na tyči hlavičkový souboj. My jsme měli dost šancí, v prvním poločase Krajčík dvě nebo tři, dále rozhodčí zastavil akci Dubskému s Krajčíkem, kteří běželi sami na gólmana, kvůli údajnému ofsajdu. Ve druhém poločase Hrdlička vyslal dělovku z vápna, kterou chytil gólman. Vstřelili jsme gól po rohu, ale nebyl nám uznán. Celkově jsem spokojen, hráli jsme lépe než proti Příbrami,“ zhodnotil utkání trenér Pavel Trávník.

V obraně se poprvé od návratu do Slavie představil Tomáš Šilhavý. „Rozhodl jsem se k jeho nasazení po výbuchu obrany v minulém zápase. Riskli jsme to s ním, jeho zdravotní stav je se zlepšil, jsem rád, že se mu jeho první zápas povedl.“

Střížkov – Slavia B 1:0 (0:0)

Sestava Slavie:
Skácel – Budějský, Šilhavý, Chleboun, Balík – Dubský (62. Emmerling), Kotrba, Hrdlička, Vondráček – Otočka (83. Mar. Zachariáš), Krajčík (79. Buryánek)

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Střížkov - Slavia B

    GHOST     před 20 lety 22.03.2004 16:33 |  
    0 0

    Jo, jo, byl jsem tam.
    Krajcik me teda vubec nepresvedcil, ze by mel na to hrat za Acko.
    Hrdlicka hral docela dobre.
    Ten 2. gol co jsme dali byl naprosto regulerni. Rozhodci nam teda nepral, ale zapas jsme si rozhodne prohrali sami..

    • Re: Střížkov - Slavia B

      jane (admin)     před 20 lety 22.03.2004 16:36 |  
      0 0

      No podle videa pry nebyl v ofsajdu ani Dubsky, kdyz rozhodci tuhle akci zastavil. Na zapase jsem bohuzel nebyla, v tu dobu jsem byla kdesi u Ostravy. V pristim zapase by mohl nastoupit v utoku Chleboun, tak jsem dost zvedava, jestli prolomi streleckou impotenci.