Archiv

Béčko porazilo čáslav

Slávistická rezerva dnes dopoledne vyhrála nad nováčkem třetí ligy čáslaví. O nulu na svém kontě přišel testovaný slovenský brankář Gramblička až v 89. minutě, kdy hosté snížili z penalty.

Do začátku ligy zbývají necelé tři týdny, béčko již od neděle trénuje na Xaverově a vyjíždí k přípravným zápasům. Dnes jeden z nich odehrálo v čáslavi. „Utkání se hrálo ve velkém vedru, čáslav byla velmi dobrým soupeřem. Jsem spokojenější s první půlí, zejména v pojetí hry, dařil se nám lépe přechod do útoku,“ zhodnotil zápas trenér Pavel Trávník. Slávisté vedli již po dvaceti minutách, nejdříve se trefil Bálek po krásné akci Stibůrka a Bauera, o pět minut později zvýšil Stibůrek z penalty za faul na Bálka.

Do zápasu nastoupili dva hráči, kteří jsou ve Slavii na testech. Celé utkání odchytal Slovák Gramblička, kterému je 19 let, měří 193 cm, jeho mateřským klubem je Prievidza a hrál s Michalem Otočkou v reprezentaci do 19 let. S týmem by měl zůstat až do neděle, zřejmě si tedy zachytá i v přípravném zápase proti Velimi. I nadále zůstává na testech Chorvat Siniša Gagula, o kterého je zájem, tým už opustil slovenský záložník Urban, ale není zatím jisté, zda o něj Slavia projeví zájem. V sestavě byl i Milan Zachariáš, který by mohl zamířit na hostování do Viktorie Žižkov.

Po pěti přípravných zápasech se začíná rýsovat základní sestava pro podzim. „Už mám jasno tak o šedesáti procentech základu, na dalších postech ještě uvidím,“ řekl Trávník. Nikoho z hráčů podle Trávníka netrápí žádná zranění.

čáslav – Slavia B: 1:2

Sestava Slavie: Gramblička - Studík (46. Parys), Stibůrek (46. Budějský), Gagula (46. Milan Zachariáš), Mejzlík (46. Martin Zachariáš) – Otočka, Musil (46. Kotrba), Vondráček, Bauer – T. Dubský (46. O. Dubský), Bálek (46. Jirásek)

Góly Slavie: 13. Bálek, 17. Stibůrek z pen.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Béčko porazilo čáslav

    (host)     před 20 lety 21.07.2004 21:40 |  
    0 0

    Hoši dělejte, a? z vás něco je. Protože to vypadá, že jste naše jediná záchrana.

    • Re: Béčko porazilo čáslav

      (host)     před 20 lety 21.07.2004 22:45 |  
      0 0

      Žádná záchrana. Kdyby se náhodou někdo chytil, Leška s ENICem ho okamžitě někam výhodně prodaj.

  2. Re: Béčko porazilo čáslav

    (host)     před 20 lety 21.07.2004 21:43 |  
    0 0

    hlavně marš do druhý ligy bude evropskej pohár pro vítěze druhejch lig!

    • Re: Béčko porazilo čáslav

      (host)     před 20 lety 21.07.2004 22:44 |  
      0 0

      To je moc dobrá zpráva. Zase další soutěž, do které Slavia nikdy nepostoupí!!!!! Minimálně pod kralováním pana Lešky.

  3. Re: Béčko porazilo čáslav

    (host)     před 20 lety 22.07.2004 22:50 |  
    0 0

    Cituji z MFDnes Sport Střední čechy pod titulkem:
    Kanonýr Slavík hrál včera přípravu za čáslav
    Nedařilo se ani třetiligovému nováčku z čáslavi, který doma podlehl rezervě pražské Slavie 1:2 (0:2).
    V útoku se objevil velimský kanonýr Jaroslav Slavík, v loňské sezóně nejlepší střelec všech týmů ze Středních čech od divizí výše.
    čáslav doma rychle prohrávala 0:2, přičemž dlouho vůbec neohrozila branku Slavie. Kouč Zákostelecký dal příležitost velkému množství hráčů. Snížení nakonec zařídil až v závěru Pospíšil, posila ze Sibřiny. Proměnil pokutový kop za faul na útočníka Truksu.