Archiv

Slávistické béčko vyhrálo turnaj ve Vodňanech

Slávistická rezerva po dvou letech opět vyhrála turnaj ve Vodňanech. Ve finálovém utkání až po penaltách.

Před rokem naše rezerva na místním turnaji skončila ve finále, kde podlehla béčku českých Budějovic. Před dvěma lety jsme tento turnaj dokonce vyhráli a navíc jsme nedostali ani jednu branku. Více o turnaji v roce 2002 zde a v roce 2003 zde.

Semifinále:
Slavia B - Vodňany 1:0 (0:0), hráno 2x30 minut

Sestava: Podaný - Studík, Gagula, Kozel, Mejzlík - Parys, Kotrba (53. Bálek), Vondráček, Bauer - O. Dubský, Jirásek

Branka: 60. Bálek

Jediná branka tohoto zápasu padla v závěru utkání po rohu Otočky. Hlavou se prosadil střídající Vladimír Bálek, který odehrál pouze pár minut a hned dal branku.

"Soupeř dobře bránil, takže jsme hráli do plných, s čímž jsme měli menší starosti. Ale v první půli jsme měli dost špatný pohyb a kazili přihrávky. Druhou půli jsme se zlepšili a vytvořili si dvě tři slibné šance, nakonec jsme v závěru dali gól po rohu," zhodnotil utkání trenér Pavel Trávník.

Druhé semifinále vyhrál Union Cheb nad béčkem českých Budějovic. Po řádné hrací době to skončilo 0:0, Cheb byl však úspěšný na penalty, které vyhrál 4:1.

Finále:
Slavia B - Union Cheb 0:0, 4:2 na penalty, hráno 2x45 minut

Sestava: Slavík - Martin Zachariáš, Studík, Milan Zachariáš, Mejzlík - Otočka, Stibůrek, Vondráček, Bauer - T. Dubský, Bálek

Ve druhém zápase jsme se nedokázali gólově prosadit proti diviznímu celku, který vede Jindřich Dejmal.

"Cheb hodně bránil a hrál na brejky. My jsme je však do ničeho nepustili, zápas se odehrál pouze na jejich polovině. Měli jsme si vytvořit více střeleckých příležitostí, často jsme končili před vápnem. Občas tam byl náznak šance, ale nedotáhli jsme to do konce," prozradil kouč k finálovému utkání.

V zápase o třetí místo vyhrály české Budějovice B nad domácími Vodňany 4:0. Pořadatel tak obsadil poslední příčku.

Hodnocení našeho vystoupení na turnaji:
"V našich silách je rozhodně podat lepší výkon, na druhou stranu jsme turnaj vyhráli. Každé vítězství se cení, obzvláš? v tomto počasí. Jelikož nás moc nebylo, musel jsem Luboše Kozla přemluvit, aby nastoupil a vypomohl klukům. Potřebovali ušetřit trochu sil," uvedl Trávník.

V přípravě delší dobu hraje Bosňan Siniša Gagula. Trenéry hodně zaujal již v prvním jeho utkání a dokonce ho přirovnávali k bývalému slávistovi Sladjanu Ašaninovi. Do Slavie nakonec zamíří. "Vše je dohodnuté a vyřizují se poslední formality," uvedl Pavel Trávník.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)