Archiv

Béčko prohrálo první zápas

Vstup do nové sezóny naší rezervě po výsledkové stránce nevyšel, když prohrála 2:0 v Náchodě a navíc dostala červenou kartu.

Hned v úvodu sezóny čekal slávisty těžký soupeř ve velmi bouřlivém prostředí Náchoda. Slávisté prohrávali až v 80. minutě, kdy se protivník trefil tečovanou střelou z dálky. Další trefu přidal až v 93. minutě, kdy se probil do našeho pokutového území po brejku čtyři na jednoho a po nedovoleném zákroku gólmana Martina Slavíka se kopala penalta. "Jsem velmi spokojen s přístupem hráčů i defenzivou, měli jsme i gólové příležitosti. V prvním poločase Zelinka obhodil brankáře a jeho střelu vykopli z lajny, ve 47. minutě pak Bauer po Bálkově nahrávce mohl skórovat, ale snažil se obstřelit brankáře. Poté ještě Bauer nastřelil břevno," vypočítal trenér Pavel Trávník naše šance. "Pokud jsem spokojen s přístupem hráčů, tak se mi hrubě nelíbila naše nedisciplinovanost, dostali jsme pět žlutých karet a jednu červenou pro Mejzlíka za nesportovní chování, tedy řečnění a diskuze s rozhodčími."

Do zápasu již nastoupila naše nová posila Siniša Gagula, ze hry jsou stále Lukáš Nachtman a Petr Musil. "Nachtman trénuje individuálně, hrát by mohl v polovině podzimu. Musil jde v pátek na sundání sádry, tak pak uvidíme, ale je to velký rváč, takže snad do tří týdnů by měl být k dispozici," řekl Trávník.

Náchod - Slavia B 2:0

Sestava Slavie: Slavík - Studík, Gagula, Martin Zachariáš, Mejzlík - Otočka, Kotrba (82. T. Dubský), Vondráček, Bauer - Bálek, Zelinka (87. Jirásek)

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)