Archiv

Letohrad - Slavia B 2:1

Slávistická rezerva v dalším zápase nedokázala získat ani bod, z Letohradu si odváží prohru 1:2, přestože po prvním poločase vedli.

V prvním poločase jsme předvedli velmi dobrý výkon. Soupeř se nedostal téměř do žádných brankových příležitostí, naopak my si jich vytvořili mnohem více. V 15. minutě po akci Kotrby s Kalivodou druhý jmenovaný poslal centr do vápna, kde se hlavou prosadil Bálek.

Ve druhém poločase jsme nebyli příliš výrazní, soupeř nás zatlačil, ale do šancí se nedostával. Hrozili spíše ze standardních situací či z nakopávaných míčů. Přesto dokázali vyrovnat. I další šance jsme měli, bohužel koncovka opět byla špatná. V závěru jsme pak dostali gól z penalty.

"První poločas jsme odehráli velmi dobře, vedli jsme a mohli přidat i další branky. Na začátku druhého poločasu jsme si vytvořili další dobré příležitosti, soupeř pak dokázal snížit, přesto i tak jsme mohli zvrátit utkání v náš prospěch. Bohužel v závěru jsme inkasovali z penalty," zhodnotil utkání trenér Pavel Trávník.

Letohrad - Slavia B 2:1 (0:1)

Sestava Slavie: Skácel – Parys (86. Nachtman), Gagula, Stibůrek, Mar. Zachariáš – Kotrba (63. T. Dubský), Kratochvíl, Sláma, Mejzlík (75. Tomajko) – Kalivoda, Bálek

Branky: 67. Peřina, 88. čada z pen. - 15. Bálek

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)