Archiv

Slavia B - Semily

Dnešní zápas Slavie s posledními Semilami měl ukázat, zda Slavie patří v tabulce tam, kde se momentálně nachází. Slávisté byli tradičně lepší, ale o tři body přišli po fatální chybě Kozáčika a po neproměnění několika jasných šancí.

Oba dnešní poločasy měly shodný průběh, slávisté se dostávali více do zakončení, měli převahu i co se týče počtu standardních situací. Největší šance prvního poločasu byly dvě nastřelená tyčky Pavla Fořta, který byl o poločase střídán po dohodě trenérů A týmu a B týmu. Ze dvou kroků se do tyče prázdné brány trefil i Vladimír Bálek.

Ve druhém poločase domácí zahrávali velký počet rohů, ve vzdušných soubojích ve vápně měli převahu, ale míč do brány ne a ne dostat, hlavičkovali nejčastěji Chleboun, Kozel a Stibůrek. V 63. minutě po akci na jeden dotek Mejzlík zleva krásně posadil balón přímo na hlavu Bálkovi a ten před bránou nedal gólmanu Koubusovi šanci. Na 75. minutu nebude dobře vzpomínat slávistický gólman Matúš Kozáčik. Vypadalo to, že s mírnou střelou zblízka Makuly nebude mít problém. Balón se odrazil od země, Kozáčik ho chytil do náruče, odkud mu však vyklouzl. Chvíli s ním bojoval na brankové čáře, až si ho nakonec sám srazil do brány. V několika slibných akcích se předvedl Bálek, ale buď mu hosté míč odebrali, nebo mířil vedle. Na druhé straně ukázali něco Semilští, když Chod vyslal míč vedle pravé tyčky. V posledních minutách poslal trenér Pavel Trávník do útoku Jakuba Chlebouna, leč bez gólového úspěchu. Ani dnešní bod slávistům v tabulce nepomohl k posunu na vyšší příčky, i po tomto kole zůstanou na 16. místě.

„Soupeř si v první půli žádné akce nevytvořil, my jsme hráli trochu zbrkle. Ve druhém poločase jsme zahrávali spoustu standardních situací, ale nebyly všechny dobře kopnuté. Opět nás po zápasech ve Strakonicích a s Příbramí zklamal gólman, to pak mají kluci těžké,“ řekl k utkání trenér Pavel Trávník. Mužstvu se dnes přímo na hřišti snažil pomoct i kapitán a asistent Luboš Kozel. „Myslím, že přínosem byl, předvedl hráčům jak se bojuje.“

Slavia B – Semily 1:1 (0:0)

Sestava Slavie: Kozáčik – Studík, Chleboun, Kozel, Zachariáš – Kratochvíl (60. Tomajko, 88. Vondráček), T. Dubský, Stibůrek, Kalivoda  – Bálek, Fořt (46. Mejzlík)

Gól Slavie: Bálek

Lavička Slavie: Jirásek, Nachtman, Parys, Slavík

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Semily

    Marrak     před 20 lety 17.10.2004 17:47 |  
    0 0

    no to se zase neco povedlo :(

    • Re: Slavia B - Semily

      (host)     před 20 lety 18.10.2004 12:19 |  
      0 0