Archiv

Xaverov - Slavia B

Slávisté dnes podlehli silnému Xaverovu, ale byli to naši hráči, kdo vstřelil první gól zápasu již v 8. minutě.

V úvodu zápasu, a v podstatě i po celé střetnutí, měli převahu domácí, kteří zahrávali několik standardních situací. Slávisté se před pokutové území dostali až v 8. minutě, kdy rozehrál standardku Mejzlík. Neuplynuly ani tři minuty a Tomáš Dubský prostřelil gólmana Marka po nahrávce od Mejzlíka. I nadále však byli lepší Xaverovští, měli převahu v poli, slávisty před svou bránu nepouštěli a byli důraznější i v osobních soubojích. Slávisté hodně faulovali před vápnem a toho mohl soupeř využívat při standardních situacích, v nichž byl nebezpečný zejména vysoký útočník Karnay. Mohl hlavou skórovat zhruba ve čtyřech šancích. Slávisté vyčkávali na brejky, ve 27. minutě Parys poslal dlouhý pas na Tomajka, který se dokázal odpoutat od obránců, nicméně ve vápně neměl komu nahrát a domácí beci ho odzbrojili od míče. Poslední slovo v prvním poločase měl Xaverov. Po centru Šindeláře vyrovnal skóre hlavičkou Karnay.

Po přestávce se obraz hry neměnil, i nadále byl lepší domácí tým a zahrával hodně rohů a přímých kopů. V 66. minutě si náš gólman Slavík poradil s nebezpečnou střelou Svozila. O pět minut později fauloval zezadu Vondráček Vašíčka a sudí odpískal penaltu, ačkoliv faul se odehrál metr od šestnáctky. Penaltu Turek proměnil a slávisté prohrávali 1:2. Třetí gól přidal v 84. minutě Gak po narážečce s Karnaym. Slávisté ještě snížili, když v 90. minutě hlavičkoval nikým nehlídaný Kalivoda a nedal Markovi v bráně šanci. Příležitost k vyrovnání už slávisté nedostali, hned po brance byl zápas ukončen.

Xaverov - Slavia B 3:2 (1:1)

Sestava Slavie: Slavík - Parys, Vondráček, Nachtman, Studík - Kratochvíl, Sláma, T. Dubský, Mejzlík (77. Jirásek) - Bálek, Tomajko (53. Kalivoda)

Góly Slavie: 11. Dubský, 90. Kalivoda

Lavička Slavie: Gagula, O. Dubský, Otočka, Kozel

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Xaverov - Slavia B

    (host)     před 20 lety 23.10.2004 18:19 |  
    0 0

    tak to uz vola po odvolani trenera!! je neuveritelne, jak se juniorka propada, kdyz by spise mela bojovat o postup do 2.ligy.
    chce-li v pristich letech zadluzena slavia doplnovat A- tym z vlastnich odchovancu, becko musi hrat trenovat kvalitni kouc. pred dvema lety slavia b malem postoupila a nyni se bojim ze spise sestopi, a kdyz se podivate na tabulku cfl, http://www.slavia.cz/tabulka.asp?menu=2&podmenu=98 zjistite ze pred nasim beckem je uz i b-tym z hradce kralove, coz je na povazenou -dejva

    • Re: Xaverov - Slavia B

      (host)     před 20 lety 23.10.2004 18:22 |  
      0 0

      no pokud je pred nasim B i Most B,tak to uz opravdu je asi smutne..

    • Re: Xaverov - Slavia B

      (host)     před 20 lety 23.10.2004 23:51 |  
      0 0

      Je to vážně hrůza. Dneska sice hráli jen kmenoví hráči béčka, ale zase prohra...A s posilami z áčka to není lepší. Proti Xaverovu jsem doufal, ale zase bída. Překvapil mě otočka na lavičce, já myslel, že už ho vyhodili. Otázka na Jane :o)
      A víte někdo, jak to dopadlu s Munsterem?

      • Re: Xaverov - Slavia B

        (host)     před 20 lety 24.10.2004 14:53 |  
        0 0

        to me docela prekvapuje, mas naky info o tom ze by mel otocka odejit , prisel z hradce jako zajimava posila , hrat sem ho teda nevidel ale rikalo se o nem ze je dobrej.

      • Otočka

        jane (admin)     před 20 lety 24.10.2004 17:45 |  
        0 0

        Michal Otočka je ve Slavii od sezóny 2003/4, pokud se nepletu. Přišel ze Slovenska jako juniorský reprezentant a počítalo se s tím, že se prosadí i do áčka. V béčku ale nic moc, hrál občas za dorost, v béčku byl i problém s cizineckou kvótou. Letos se do kádru nevešel a bylo mu řečeno, at si hledá angažmá, že se s ním zatím nepočítá. Na jaře by měl být někde na hostování.