Archiv

Slavia B - Kolín

Béčko si připsalo druhou výhru v řadě, když dokázalo porazit Kolín i po Kratochvílově neproměněné penaltě a vyloučení Hrdličky.

Slávisté mohli mít výborný vstup do utkání a vést již v 5. minutě. Tlučhoř fauloval ve vápně pronikajícího Fořta a slávisté zahrávali penaltu. Pokutový kop však Kratochvíl neproměnil. Slávisté byli o něco lepší až do inkasovaného gólu ve 23. minutě, kdy po centru zprava neuhlídal Studík hlavičkujícího Šorfu a ten zavěsil pod břevno. Obdržený gól slávisty nalomil, nechali více hrát Kolínské, ale vytvářeli si sami šance, na obranu hostů platil především výborný Pavel Fořt. Slávisté měli několik příležitostí i po standardních situacích, po rohu Hrdličky hlavičkoval Bálek jen do náručí brankáře Tichaie. Ve 34. minutě nahrál před vápnem Bálek doprava nabíhajícímu Slámovi, který nikým nehlídán nacentroval před bránu balón Fořtovi na hlavu a náš útočník srovnal na 1:1. V závěru poločasu neubránili Biško s Blažkem důrazného Fořta a ten pohodlně přidal další gól do Tichaiovy sítě.

Největší příležitost ve druhém poločase měli hosté v 52. minutě, kdy Miko nastřelil tyč. Od téže minuty hráli slávisté bez vyloučeného Tomáše Hrdličky, který obdržel druhou žlutou kartu za zbytečné oplácení. Na hře slávistů se Hrdličkovo vyloučení příliš neprojevilo, i nadále si dokázali vytvářet příležitosti. Kolínští byli po přestávce střelecky aktivní, naši obranu zlobili útočníci Šorfa a Holý, kteří na naše obránce dotírali a snažili se využít jejich chyb v rozehrávce. V 56. minutě střílel Frejlach, ale Kozáčik míč u země lapil. Na slávistické straně se snažil hlavou dvakrát prosadit Vondráček, v 62. minutě se před bránou v závaru ani jeden slávista neprosadil. Štěstí měli slávisté v 69. minutě, kdy Frohnovu centrovanou střelu na brankové čáře vyhlavičkoval Kozel. Z pokusů svěřenců trenéra Martina Frýdka byla ještě nebezpečná střela Holého, kterou nadvakrát likvidoval Kozáčik. V závěru měl dvě vyložené šance Otočka, ale tváří v tvář gólmanovi zklamal.

"Začali jsme dobře penaltou, kterou jsme však neproměnili. Soupeř nás potrestal po naší hrubé chybě, ale podařilo se nám dvěma góly obrátit vývoj zápasu na naší stranu. Druhou půli jsme začali špatně, zbytečně se nechal vyloučit Tomáš Hrdlička. Měli jsme za zápas nějakých sedm gólových šancí, radil jsem hráčům, a? nestřílí po zemi, ale nahoru, bohužel neposlechli," řekl k zápasu trenér Pavel Trávník.

Slavia B - Kolín 2:1 (2:1)

Sestava Slavie: Kozáčik - Kratochvíl, Studík, Nachtman, Mejzlík (55. Kozel) - Sláma, Vondráček, T. Dubský, Hrdlička - Bálek, Fořt (86. Otočka)

Góly Slavie: 36 a 44. Fořt

Lavička Slavie: Jirásek, O. Dubský, Tonajko, Parys, Slavík

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Kolín

    (host)     před 20 lety 14.11.2004 22:44 |  
    0 0

    Konečně dostal Hašler v kladenském dresu svojí šanci a patřil k nejlepším hráčům.

  2. Re: Slavia B - Kolín

    (host)     před 20 lety 15.11.2004 13:03 |  
    0 0

    Hašler si tu šanci zasloužil a snad nebude ojedinělá. Radši budu mít ve Slavii napřesrok Tomáše Hašlera než třeba Páju Fořta....Všiml jsem si, že se ze sestavy i z lavičky vtratil Siniša Gagula. Copak to? Zranění...?

    • Re: Slavia B - Kolín

      (host)     před 20 lety 15.11.2004 15:40 |  
      0 0

      jo, ma odrazenou patu. Jane