Archiv

Hodnocení hráčů béčka

Slávistickému béčku sice zbývá k uzavření podzimní části sezóny ještě odehrát odložený zápas s čáslaví, ale trenér týmu Pavel Trávník již zhodnotil výkony jednotlivých hráčů.

Brankáři:
Matúš Kozáčik
- Nevyšly mu dva zápasy proti Strakonicím a Semilám, kdy na jeho vrub jdou dva góly. Poprvé neudržel míč a podruhé si ho sám srazil do prázdné brány.
Martin Slavík – Udělal obrovskou chybu v Příbrami, kdy jsme vyrovnali a on vzápětí dostal gól z velké dálky.
Jindřich Skácel - V Letohradu zbytečně vyběhnul, kopala se penalta.


Obránci:
Jiří Studík
– řekl bych, že byl naším nejlepší hráčem na podzim.
Siniša Gagula – Začal dobře, pak měl problémy se zraněním.
Lukáš Nachtman – Po zranění neměl stoprocentní formu, podával nevyrovnané výkony.
Martin Zachariáš – Až do zranění podával stabilní výkony, byl jsem s ním spokojený.
Jakub Mejzlík – Odehrál dobré a horší zápasy, opět problémy s nevyrovnaností výkonů.
Jakub Chleboun – Trochu se rozhodil přeřazením do A mužstva, chyběla mu herní kondice.
Michal Parys – Má obrovské předpoklady, obrannou fázi zvládá dobře, ale směrem do útoku dělá velké množství nevynucených chyb.
Karel Kratochvíl – Podle mého názoru se stejně jako David Kalivoda nedokázal vyrovnat s vyřazením z A mužstva, bylo to znát i na hřišti.
Luboš Kozel – Naskočil až v závěru. Ve dvou zápasech, které jsme vyhráli, jsme přišli na to, že je to jeho místo, uklidnil hráče.


Záložníci:
Václav Kotrba
– Poctivý, dobře trénuje, má ohromný přístup k utkání, ale opakoval stejné chyby.
Tomáš Dubský – Během sezóny se dostal do základní sestavy. Chybí mi na něm trochu víc agresivity jak v soubojích, tak i v koncovce.
Zbyněk Vondráček – Také ho trápila zranění, na podzim asi neměl takovou formu jako bych si představoval já i on. Dva poslední zápasy v záloze odehrál velmi dobře.
Lukáš Bauer – Začal velmi dobře, v přípravě bych řekl, že byl z hráčů nejlepší. Podával stabilní výkony, ale zranil si třísla, takže pauza vypadá na dlouho.
Filip Stibůrek – Nevyšel mu jen zápas s Hradcem Králové, jinak hrál to, co se od něj očekávalo.
David Kalivoda – Měl moře šancí, ale dal jen jeden gól, měl stejné problémy jako Kratochvíl vyrovnat se s vyřazením z A týmu.
Radek Sláma – Byl přínosem, vytknul bych mu zbytečné žluté karty za řeči směrem k rozhodčím.
Tomáš Hrdlička – Znám ho, že umí hrát lepší zápasy.


Útočníci:
Karel Zelinka
– Byl s námi krátce, začal dobře, ale pak mě naštval v Liberci a tím jsem pořád ovlivněn. Nenapadl hráče, ačkoliv jsme na něj volali, hráč kopnul balón dopředu a Liberec vstřelil gól.
Tomáš Jirásek – Pískala se na něj penalta v Karlových Varech, dal branku v Liberci, má smůlu v tom, že momentálně hrál lépe Vláďa Bálek a chodil k němu Pavel Fořt.
Michal Otočka – Celou přípravu hrál skvěle a najednou se úplně otočil. Bavil jsem se s ním a řekl mi, že to bylo v jeho hlavě a začal se úplně jinak chovat. Měl dva zápasy, kdy změnil obraz hry. Zase šel zpátky do sestavy, dostane šanci v přípravě, ale rozhodnutí, zda chce hrát na Slovensku nebo tady, je na něm.
Jakub Tomajko – Je to trochu jiný typ hráče, musí se srovnat s dospělým fotbalem, musí přestát brát fotbal jen jako hru a snažit se urvat výsledek za každou cenu. Potřebuje zlepšit defenzívu, dopředu toho umí hodně, je malý, rychlý, potřebuje se naučit toho využívat.
Vladimír Bálek – Nejnebezpečnější střelec, ze začátku to nebylo ono, pak asi tři zápasy nehrál, když chodili do béčka útočníci z A mužstva, konec ale odehrál dobře.
Pavel Fořt – Útočník, který nastoupí v šesti zápasech a dá pět gólů, tak to má vypadat. I jeho aktivita na hřišti, má spousta střel, podával výborné výkony a jsem rád, že je na něm vidět chu? za nás hrát. Pískaly se na něj i penalty.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)