Archiv

Béčko nastoupilo do přípravy

Zimní přípravu dnes společně zahájily slávistické B mužstvo a A dorost. Síly nabírají na Šumavě.

Celkem má trenérské kvarteto Trávník, Kozel, Jinoch a Nečas k dispozici 40 hráčů, z každého týmu dvacet. Společné soustředění na Šumavě nedaleko Hojsovy Stráže v hotelu Brčálník bylo naplánováno i kvůli vytvoření mužstva pro turnaj ve Viareggiu, kde však Slavia svou účast zrušila.

Dnes dopoledne oba týmy na Šumavu teprve přijely. „Nejdříve jsme se ubytovali a poté jsme se vydali vytyčit tratě na běhání, povedou kolem černého a čertova jezera. Chceme klukům zajistit trochu zajímavý a pestrý program, přeci jen příprava bude dlouhá,“ řekl trenér Pavel Trávník. Šestidenní soustředění bude zaměřeno hlavně na fyzičku, bude se hodně běhat, hráči s sebou mají i běžky. V blízkosti je i malý bazén, který může sloužit k regeneraci.

S béčkem trénuje i Islanďan Roni Sigurnjensen, který je tu na zkoušku. „Zatím jsme neviděli, jak je na tom technicky s míčem, ale kondičně vypadá velmi dobře,“ podotknul Trávník. Podle Trávníka béčko žádné jiné hráče z jiných klubů testovat nebude a bude posíleno z hráčů A dorostu. Oproti podzimu v týmu není Oldřich Dubský, který jedná o příchodu do čáslavi a David Kalivoda, který nenastoupil do přípravy. „Nevím, proč tu s námi není, snažíme se spojit s ním i s jeho manažerem, ale zatím bez úspěchu,“ řekl manažer Slavie Josef Jinoch. Tým má k dispozici jen jednoho gólmana Martina Slavíka, protože Miroslav Samoel se bude připravovat s A týmem. Podle Trávníkových slov to však nepředstavuje žádný problém.

V termínu od 22. do 30. ledna, kdy měl být tým ve Viareggiu, vystřídá turnaj příprava na Xaverově hodně zaměřená na získávání fyzičky, zřejmě bude domluven ještě nějaký přátelský zápas. Do konce ledna má béčko zatím naplánované tři přípravné zápasy, 14. ledna proti Litvínovu, 19. ledna proti Mladé Boleslavi a 21. ledna proti Zlínu, tedy s dvěma prvoligovými soupeři.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Béčko nastoupilo do přípravy

    bojler     před 19 lety 04.01.2005 01:27 |  
    0 0

    teda ten Kalivoda... von asi spadl do výkopu, nebo co...

    • Chceš říct do tý slavný přeložky kanalizace v Edenu :o))))

      (host)     před 19 lety 04.01.2005 09:16 |  
      0 0