Archiv

Slavia B - Litvínov 2:2

Slávistické béčko v prvním přípravném zápase pouze remizovalo proti diviznímu celku Litvínova 2:2. Jeden gól dal Martin Zachariáš a Borovský.

První letošní utkání našeho béčka nebylo vítězné. Úvod utkání však byl parádní. Ve druhé minutě otevřel skóre po rohu Slámy nechytatelnou hlavičkou výborně hrající Martin Zachariáš, o kterého se v týdnu zajímaly druholigové Pardubice. Nadále jsme pokračovali v dobré hře a Litvínov se zmohl pouze na bránění. V deváté minutě jsme měli další obrovskou příležitost, sám před brankářem se objevil Dejmek, ale pouze ho nastřelil.
 
Ve dvacáté minutě nastala první nepříjemnost. Zbyněk Vondráček špatně došlápl a poranil si tak nešťastně kotník, že již nemohl pokračovat. Na hřiště se dostal Musil. Obrana byla bohužel rozhozená, čehož využil do té doby neškodný soupeř. V 25. minutě se po centru prosadil hlavou hostující Ihradský. Do konce poločasu byla hra po většinu času vyrovnaná, Slavia si vyloženou šanci nevypracovala.
 
Do druhého poločase nastoupila pozměněná sestava. A po třech minutách jsme se opět mohli ujmout vedení, ale Jirásek sám před brankářem střílel prudce nad bránu. O chvíli později jsme se dopustili fatální chyby, konkrétně Kotrba, který zpětnou přihrávkou našel protihráče Michala Obrtlíka II, který před vápnem technickou střelou obstřelil Samoela.
 
V šedesáté minutě nastala další nepříjemnost. Po hrubém faulu soupeře se zranil Karel Kratochvíl, možná to odneslo koleno, nejsem si jist. Od té doby jsme ale museli hrát o deseti lidech, na lavičce už nebyl nikdo k dispozici. Hráči to zvládli celkem dobře, Litvínov si nevypracoval žádnou vyloženou šanci. Naopak my jsme se snažili útočit a byli jsme odměněni. V 83. minutě zahrával roh Bauer, po souboji důrazného Zachariáše s brankářem se odražený míč dostal k Borovskému, který zakončil do prázdné branky. V poslední minutě jsme ještě mohli utkání zvrátit ve svůj prospěch, bohužel štěstí už nebylo nakloněno. Nejlepším hráčem utkání byl Martin Zachariáš.
 
„Litvínov je sice divizní, ale kvalitní mužstvo a hraje agresivně. Defenziva nám klapala do vystřídání Vondráčka, pak přišli noví lidi a trochu nám to haprovalo,“ řekl k utkání trenér Pavel Trávník. Příprava je v plném proudu. Na hodnocení je zatím brzy. „Zatím je to v pohodě, jen tu jsou teď dvě zranění, tak uvidíme, jak to bude vypadat. Zhodnotíme to až na konci ledna,“ dodal.

Slavia B - Litvínov 2:2 (1:1)

Sestava Slavie, 1. poločas:
Samoel - Parys, Vondráček (22. Musil), Studík, Martin Zachariáš - Sláma, Dubský, Kotrba, Tomajko - Otočka, Dejmek
2.poločas: Samoel - Kratochvíl, Studík, Martin Zachariáš, Parys - Sláma, Kotrba, Musil, Bauer - Jirásek, Borovský

Branky: 2. Zachariáš, 83. Borovský - 25. Ihradský, 52. Michal Obrtlík II.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Litvínov 2:2

    rudahvjezda     před 19 lety 15.01.2005 10:14 |  
    0 0

    jak je to se sinišou gagulou? proč není v B-týmu? už jsme o něj přišli?! vždy? se prý jevil tak dobře...
    nevíte někdo jak to s ním je?
    díky ros?a

  2. Re: Slavia B - Litvínov 2:2

    (host)     před 18 lety 11.03.2006 07:37 |  
    0 0