Archiv

Mladá Boleslav - Slavia B 6:3

Slávistické béčko sehrálo druhý přátelský zápas, tentokrát proti ligovému celku Mladé Boleslavi. Strhla se velká přestřelka, takže nakonec padlo devět branek. Slavia nakonec prohrála 3:6.

Mladá Boleslav - Slavia B 6:3 (2:1)

Sestava Slavie, 1. poločas:
Samoel - Parys, Studík, Gagula, Zachariáš - Sláma, Musil, Dubský, Tomajko - Dejmek, Bálek
2. poločas: Samoel - Kubec, Gagula, Musil, Studík (66. Bauer) - Otočka, Sláma, Dubský, Borovský - Jirásek, Dejmek

Branky Slavie: 44. Bálek, 56. Borovský, 58. Otočka

"Boleslav je ligový soupeř. Chtěli jsme si prověřit naši defenzivu, proto je to z tohoto pohledu pro mě zklamáním, protože první dvě branky jsme dostali během dvou minut po rychlých útocích. Když se podařilo vyrovnat na 3:3, tak jsme během půl minuty dostali na 3:4 a pak opět během dvou minut dostali na 3:5 a 3:6. Dát ale ligovému mužstvu tři branky není špatný, takže to je pozitivní. Na defenzivě musíme pracovat," řekl k utkání trenér Pavel Trávník.

Boleslav byla lepší v prvním poločase, naopak ve druhém jsme si šancí vytvořili docela hodně. Tempo hry bylo rychlé a utkání mělo to své kvality. Kdo tedy přišel, určitě se nenudil. "Byla to dobrá příprava, některým hráčům otevřela oči," řekl Trávník.

První branka Slavie padla po rohu Slámy. V tu dobu jsme snižovali na 1:2. Druhou brankou snižoval Borovský na 2:3, o chvíli později Otočka dokonce vyrovnal.

V pátek nás čeká další ligový soupeř - Zlín. Hraje se v Edenu na umělé trávě od 12:00.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)