Archiv

Slavia B - Zlín 1:2

Fotbalisté rezervy Slavie prohráli i proti dalšímu prvoligovému celku Zlína 1:2. Tentokrát sehráli vyrovnanější partii. Jedinou branku našeho týmu dal Borovský.

Zápas, který se hrál v nepříjemném větru i zimě, nepatřil mezi divácky atraktivní, hra se většinou odehrávala ve středu hřiště, před bránou soupeře se hráči obou týmů vyskytovali zřídka a v zápase byla nouze i o neproměněné tutové šance. V prvním poločase byla hra hodně vyrovnaná, místy měli míč na svých kopačkách déle slávisté, prvoligový soupeř se prakticky nedostal do zakončení, slávistická obrana fungovala spolehlivě. Zlínští byli lepší co se týká individuální techniky, párkrát si dokázali obejít naše hráče, ale k ničemu to nevedlo. Před naši bránu se dostali až po půlhodině hry, kdy zahrávali dvě standardní situace za sebou. V té době již slávisté vedli, když se po centru Bálka prosadil hlavou Borovský.

Ve druhém poločase Zlín měl více ze hry, slávistická obrana neplnila správně své úkoly. Slávisté právě po chybě obrany inkasovali v 54. minutě a hned vzápětí se nedomluvil gólman Slavík s obranou, vyběhl až na hranici velkého vápna a Zlín skóroval podruhé - dokázal otočit zápas během minuty. Do konce zápasu měli hosté stále převahu, ale opět bez nějakých výraznějších příležitostí. 

"První poločas byl asi to nejlepší, co jsme zatím v přípravě odehráli, byl hodně kvalitní, nepustili jsme soupeře do zakončení. Druhá půle byla horší, prostřídali jsme kádr, byli jsme neorganizovaní a vůbec jsme nebyli nebezpeční v útoku," řekl k zápasu trenér Pavel Trávník.

Další přípravný zápas hraje béčko 26. ledna proti Ústí nad Labem na UT v Edenu, od 10 hodin.

Slavia – Zlín 1:2 (1:0)
 
Sestava Slavie, 1. poločas: Slavík – Parys, Studík, Zachariáš, Šmíd – Otočka, Musil, Kotrba, Tomajko – Borovský, Bálek (18. Dejmek)
2. poločas: Slavík – Bauer, Gagula, Zachariáš, Šmíd – Sláma, Dubský, Kotrba, Dejmek (66. Kubec)– Jirásek, Borovský
 
Branka Slavie: 10. Borovský

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Zlín 1:2

    (host)     před 19 lety 21.01.2005 15:45 |  
    0 0

    Hele lidi, co ten Islanďan? Uniklo mi něco? Proč nehraje? Petr

    • Re: Slavia B - Zlín 1:2

      (host)     před 19 lety 21.01.2005 17:29 |  
      0 0

      No nema registracku ve Slavii, takze oficialne nehraje.

  2. Re: Slavia B - Zlín 1:2

    (host)     před 19 lety 21.01.2005 20:28 |  
    0 0

    Výsledek je to hezký. Jaká byla sestava Zlína?